Blomsterenga

Jeg gikk langsomt gjennom skogen. De hvite bomullsklærne jeg var kledd i, var luftige i sommerværet og jeg gikk med lette skritt. Livet var godt å leve på en dag som denne.
Skogen tok slutt og enga begynte. Min eng. Der jeg brukte å legge meg ned, lukte på blomstene og la tankene vandre i kåte baner. Og når nakne menn uten ansikt elsket med meg, begynte jeg alltid å beføle meg selv, med blikket opp i den blå himmelen mens jeg onanere.
Jeg ble stående og se utover det fargerike havet, hvor det grønne gresset duvet svakt i vinden. Jeg sitret innvendig og gledet meg til å legge meg ned i enga og beføle meg selv. Derfor var forargelsen og forbauselsen stor da jeg oppdaget en fordypning i gresset et stykke borte. Og da jeg gikk dit, så jeg at det var en inntrenger i hvite klær. Shortsen var en gammel, avklippet, bleket dongeribukse og den kortermede sommerskjorten var åpen. Brystkassen hans var muskuløs, sommerbrun og innbydende. Slike som jeg brukte å stryke og kysse i fantasiene.
Han lå utstrakt på ryggen med hendene bak hodet. Solbrun og fristende. Jeg stirret på ham og la armene i kors i håp om å virke strengere, men hjertet banket så hardt at irritasjonen ble fortrengt. Og da han åpnet øynene og smilte skjevt til meg, sank hjertet ned i magen mens hodet ble tomt. Spenningen i kroppen gjorde et byks og fikk meg til å dra pusten dypt.
Herregud, noe så nydelig. Han reiste seg opp, strøk fingrene gjennom det bustete håret og gikk et skritt nærmere. Jeg trakk pusten og følte meg svimmel. Jeg hadde vært kåt i enga før, men dette var annerledes. På en måte ønsket jeg at han skulle gå, at jeg kunne få ha enga i fred. Men slik det kjentes innvendig nå, var det kanskje ikke så dumt å ha selskap i enga allikevel?
Ingen av oss hadde sagt noe, men han hadde tydeligvis sett reaksjonen min. Brystvortene sto stive under det tynne bomullsstoffet i trøyen min mens jeg pustet tungt. Han smilte skjevt igjen og jeg knyttet hendene for å hindre dem i å stryke brystkassen hans. Han var så nær, jeg kjente kroppsvarmen hans. Kroppen min sitret og en søt fornemmelse dukket opp i underlivet.
– Jeg heter Mads og du er nydelig, sa han lavt, strakte ut en hånd, strøk meg varsomt på halsen og jeg lukket øynene og nøt det. Huden brant der fingeren strøk, det kilte, hisset, gjorde meg skjelven innvendig og lysten på mer.
– Jeg heter Anne, sa jeg lavt. -… og du er en fantasi som har blitt til virkelighet. Den andre hånden hans strøk skulderen min og hendene mine hadde funnet brystkassen hans.
Kløverblomster, smørblomster, prestekrager og stemorsblomster ga etter under oss da vi sank ned i enga. Nå var det ikke mine fingre som strøk meg over halsen og nedover brystene. Det var fingrene hans. De fant kanten på trøyen, brettet den langsomt opp mens han kysset navlen med en fuktig tunge og lagde en lang, våt sti opp til det ene brystet mitt da trøyen forsvant. Da han lot tungespissen sirkle rundt en stiv brystvorte, la jeg armene rundt ham, strøk fingrene gjennom håret hans og presset underlivet opp mot ham. Jeg kjente en streng, en nerve direkte fra brystvorten og ned til underlivet. Hver gang tungespissen sveipet over, kjentes det som sitrende støt mellom bena og trusene var nå gjennomvåte av safter. Mads gned underlivet sitt mot benet mitt, jeg kjente tydelig hvor hard han var. Så kysset han seg over til det andre brystet mens han dro skjørtet mitt oppover låret til fingrene hans fant skrittet og selv kunne kjenne hvor våt jeg var. Da fingertuppene strøk utenpå det tynne stoffet, stønnet begge. Jeg var svimmel og vred på meg av uutholdelig lyst, skalv av forventning da Mads kysset seg nedover magen min og endte opp ved venusberget og kjønnshårene. Så tok han tak i skjørtet og trusekanten, og dro trusa helt ned. Han kastet plagget vekk og tok tak i anklene mine, spredte bena og fuktet leppene sine langsomt ved synet av det våte, ventende kvinnekjønnet foran seg.
Med kjappe bevegelser kledte han av seg og ble sittende på knær mellom bena mine. Jeg heiste meg opp på albuene, stirret på det bankende, stive lemmet. Forhuden hadde glidd såvidt tilbake og avslørte et blankt, oppsvulmet hode bak. Svampen var mørkerød og ytterst på tuppen hang en blank dråpe sædvæske. Det så ut som om han var så opphisset at kroppen var sprengfull av begjær, det tøt ut av pikken i form av sædvæske og jeg trakk pusten dypt og skjelvende av dirrende kåthet. Han var så nær kjønnet mitt, kunne føle pikkens nærhet, ropet etter meg. Så krabbet Mads litt bakover og bøyde seg ned mens han så på meg. Blikket hans var festet i mitt da han stakk ut tungen og slikket meg i et langt drag fra åpningen, over klitoris og helt opp til kjønnshårene mens jeg trakk pusten i et lydløst gisp.
Jeg sank ned på ryggen, gresset var kjølig mot huden og kjønnet var bankende varmt. Tunga hans var så myk og god, og etter en liten, nytefull stund, slapp han taket i klitoris med tunga si og fikk meg til å snu meg rundt. Bakfra! Åh, ja…
Jeg ventet spent, kjente at pikken hans stanget mot baken min og jeg spredte bena enda litt mer med baken i været. Mads støtet fort inn og jeg gispet mens pikken gled til bunns da kjønnsveggene skilte seg villig. Så fant jeg klitoris med famlende fingre.
– Slik, ja… stønnet Mads. – Masser deg selv, gni den deilige klitorisen din slik du bruker å gjøre når du ligger alene i enga. Jeg gispet høyt da han støtet hardt inn i meg igjen og strømmende bølger jòg gjennom underlivet. Jeg fuktet fingrene godt på høyre hånd, lukket øynene og fant den harde, lille knoppen med skjevlende fingre, kåtheten rant gjennom årene og Mads pumpet som en helt.
– Det begynner å rykke rundt pikken, mumlet han mot nakken min. – Musklene dine trekker seg sammen rundt pikken min. Faen, det er godt. Du kommer snart, Anne, du kommer…
– Jaaah, klynket jeg og kjente sitringene bli sterkere og sterkere mens pikken pumpet ut og inn i et usannsynlig forrykende tempo. Så kom orgasmen. Som et jordskjelv. Og når de ukontrollerte, deilige rykningene i kroppen min begynte å avta, vred jeg på overkroppen for å se når Mads kom. Og han kom. Ansiktet hans trakk seg sammen i nytelse og han klemte armene rundt livet mitt og skalv med pikken dypt inn i meg. Så ble vi liggende og puste ut sammen, før vi tok en runde til.
Det var ikke så ille med besøk i enga allikevel. Og vi møttes ofte her denne sommeren. Og neste.