Bryllupsdagen

Super start på helga…. Det er fredag, stappfullt på bussen, og Thea prøver å holde rimi posene slik at innholdet ikke blir skvisa for mye av medpassasjerene. Typisk! Her hadde de avtalt at han skulle komme å hente henne etter jobb, og så har han selvfølgelig glemt det. Det er ikke det eneste han har glemt, forresten. I dag har de ti års bryllupsdag, og ikke så mye som et pip, verken i innboksen på kontoret eller på mobiltelefonen som har ligget på skrivebordet i hele dag, sånn i tilfelle…

Hjemme ser det antageligvis helt bomba ut, med klær, leker og oppvask over det hele. Minstemann sitter vel godt planta foran et dataspill, mens storesøstera ligger foran tv-en og ser på såpeprogrammene med alt for tynne og lett kledde damer og alt for sleipe menn som gir henne røde kinn og stjerner i blikket. Og Stig er vel enten ute å løper, eller så sitter han nede på hjemmekontoret fordypet i et eller annet som bare mååå være klar til mandag. Så står hun der alene og skal rydde hus og lage middag til en gjeng som forsvinner så snart maten er spist. Hun hadde kanskje tenkt at det skulle bli litt annerledes i dag, hadde til og med rødmende vært på byen forrige lørdag og kjøpt nytt, sexy undertøy som hun gjemte nederst i skuffen. Pyntet seg litt ekstra i dag tidlig med leppestift, smykket hun fikk den første bryllupsdagen og parfymen han liker så godt. Men var det noen som la merke til det i morges?? Å nei da. Men på jobb hadde hun fått noen komplimenter, og Trond fra personal avd. hadde sendt henne et varmt smil og plystret da de gikk til lunsj. Godt at noen legger merke til at hun er noe mer en mor og hushjelp.

Hun åpner ytterdøra og setter posene fra seg i yttergangen. ”Hallo”, roper hun, men forventer egentlig ikke å få noe svar. Alle er vel opptatt med sitt som vanlig. Ikke før hun har hengt ytter klærne fra seg, oppdager hun at det er stille i huset. Og rent! Hun kan tydelig kjenne lukta av rengjøringsmiddel som lover en duft av blomstereng. Hun går nølende inn i gangen. Døra til rommet til minstemann er åpen, rommet er ryddig og pc-skjermen er svart. Hun banker på døra til storesøstera. Ikke noe svar. Rommet hennes er også ryddig, – og tomt. Hun kikker ned trappa til kjellerstua. Ikke en lyd. Stua oppe er like tom. Ingen blader slengt utover, og cd- og dvd-platene er pent ryddet på plass. På kjøkkenbordet ligger en eske og et kort. ”Gratulerer med bryllupsdagen!” står det. ”Barna er dratt på helgetur til farmor og farfar, kommer hjem litt senere. Her er noe du kan kose deg med så lenge. Kjærlig hilsen Stig”. Hun åpner pakken. Inne i esken ligger en cd: ”True Romance”. Hun smiler, den har han nok neppe tenkt ut selv. Mon tro om ikke den spirende tenåringsdattera har vært litt delaktig. Pent pakket inn i litt silkepapir finner hun en flaske badeolje. ”Virker avslappende og beroligende mot stress”, står det. Jommen ikke så dumt det der, kanskje hun skal ta seg et bad og nyte freden og roen?

Hun legger cd-en i stereoanlegget og skrur opp volumet Så går hun mot badet og åpner døra. Hun får nesten sjokk da hun åpner den. Det store hjørnekaret er fylt med vann, og det ligger roseblader strødd over vannet og på gulvet rundt. På hylla over karet står det tett i tett med stearinlys. Hun lar døra være åpen så hun hører musikken, og kler sakte av seg. Kjenner på vannet, det er varmt ennå, de må ha fylt det like før de dro. Hun heller oppi noen dråper av badeoljen og ser på at den blander seg med vannet før hun sakte smyger seg ned i karet. Hun lener seg tilbake og lukker øynene. Nyter å være helt alene i huset for en gangs skyld. Nå ja, ikke for det….hun kunne godt ha tenkt seg å ha Stig her, det er jo tross alt deres dag. Og det er ikke så ofte de får være alene sammen. Hun slapper helt av noen minutter, kjenner hvordan ukas stress skylles bort. Så såper hun seg sakte inn, lar hendene gli over brystene. Kjenner at brystvortene blir til harde knopper, både av berøringen hennes og av vannet som skvulper opp og ned. Hun forsetter å såpe inn bena, begynner nederst ved tærne og lar hendene flytte seg langsomt oppover. Kjenner at hun begynner å bli varm inni seg, både av det varme vannet og av blodet som begynner å bruse i årene. Hun dveler lett innerst ved lårene og fører hendene oppover igjen og lar dem hvile i vannskorpa like over magen. Plutselig kjenner hun stetten på et glass som skyves inn i hånda hennes. Med et smil åpner hun øynene og ser rett inn i ansiktet på Stig. Han holder et glass til seg selv i den ene hånda og en flaske champagne i den andre. ”Gratulerer med bryllupsdagen, kjære,” sier han. ”Jeg ser du tok hintet”. ”Mmm, skål”, mumler hun, ”men dette karet er alt for stor for én. ”Det var vel akkurat det som var hensikten da vi fikk det”, ler han, og lar seg ikke be to ganger før han kaster klærne og kommer ned i vannet bak ryggen hennes. Hun aker seg frem så han får plass bak henne.
Nyter å kjenne den varme kroppen hans bak sin. Hun kjenner hendene hans rundt brystene som duver i vannflata. Han masserer brystvortene hennes mens han forsiktig napper henne i øreflippen med leppene. ”Takk for overraskelsen” sier hun lavt. ”Dere har virkelig stått på!” ”Skulle bare mangle at jeg ikke fikk kona mi for meg selv på bryllupsdagen,” hvisker han hest tilbake. ”Du har forpliktelser overfor mannen din også, vet du”. Hun kjenner noe hard som presser mot hennes der nede i vannet. Hun smiler for seg selv, lukker øynene og fører armene sine opp bak nakken hans. Nyter hendene hans som flytter seg rundt på kroppen og kjenner hvordan pulsen øker hos dem begge.
Kjenner den stive deilige kuken hans som har reist seg i vannet der bak. Hun vrikker forsiktig med bak enden og han stønner lavt i øret hennes. Hun ler lokkende. Den ene hånden hans løfter henne forsiktig opp mens den andre skiller skamleppene. Forsiktig styrer han Kuken mot hullet hennes. Presser henne forsiktig litt ned og så opp igjen. Ned og opp. Han er hard og stiv. Det er ikke bare vannet som gjør henne våt! Hun trekker et dypt sukk. Kjenner den forventningsfulle sitringen. Han løfter henne opp igjen, biter henne i øreflippen. Hun presser seg ned. Kjenner Kuken trenge seg opp inni henne. Fingrene hans finner raskt veien frem til tappen.
Han kjenner kroppen hennes, vet hva hun vil ha. Den andre hånden leker med brystvortene hennes. Masserer dem i tur og orden, kliper forsiktig og drar. Kroppene deres vugger opp og ned i vannet. Sakte. Hun nyter å virkelig føle han inni seg. Hvordan han sklir sakte ut og inn igjen. Hvordan fitta bare omfavner ham, han. Det er deilig å ha tid til å nyte, kjenne hvordan killingen og kriblingen sprer seg. Ha god tid og slippe å måtte inn på soverommet for en kjapp en eller fomle under dyna med ørene på stilk i tilfelle noen våkner. Hendene hennes holder han hardt om hodet. Hun leker med krøllene hans. Ikke like tykke som for ti år siden, men de virker fremdeles like berusende på henne. Hun tvinner fingrene hardt inn i dem når hun kjenner at pulseringen begynner å tilta der nede. De blir ivrigere begge to. Støtene dypere, fingrene hans masserer raskere og mer intenst.
Han kysser henne på halsen, i nakken. Småbiter og strekker hals for å kunne få litt tungekyss, det er så pirrende når man ikke får så mye man gjerne vil ha. Gnir henne og lar hendene gli langs innsiden av lårene og så på utsiden. Presser bena hennes sammen så hun blir stram, sprer dem igjen så han kan komme helt inn. Hun merker at det er like før. Kjører neglene inn i nakken på han, den andre hånden legger hun stramt over hånda som ligger på brystet hennes. Vil ha han til å massere hardere. Hun sprer lårene det hun kan, vil åpne seg helt for han. Gi seg helt hen. Fingrene hans har tatt tak i Tappen. Ruller den frem og tilbake. Drar forsiktig. Det sitrer og kiler. Det går små støt gjennom henne. Hun merker orgasmen komme, kjenner den starte som små, små bølger som vokser seg større og større. Hun klynker, stønner, kommer med et langt og behagelig ”åhhhhh” når hun eksploderer over han. Han slipper tappen når han kjenner hun er i mål. Holder henne hardt rundt hoftene med begge hendene og rir på bølgene hennes som sakte ebber ut. Så er det hans tur, Hun merker de små rykningene hans som alltid kommer som et lite forvarsel.
Hun presser seg ned over han, lar han komme dypt inne i seg.
De blir liggende utslitt og fornøyde i karet. Han er fremdeles inne i henne. De nyter de siste små etterdønningen sammen. Nipper til champagnen. Hun lener hodet tilbake på brystet hans, ser opp på han og smiler fornøyd. ”Jeg håper du er sulten,” sier hun. ”For jeg har planlagt middag og en lang dessert!”