Bursdag

Så var dagen her. Jeg var endelig blitt stor gutt, stor gutt med store planer og lyse fremtidsutsikter. 18 årsdagen var så bra som jeg alltid hadde trodd den skulle bli. Jeg hadde alt jeg trengte for at det skulle bli en fin dag. Gode venner, masse øl og leiligheten til mamma. Det eneste som manglet i livet mitt nå var å bli voksen på det seksuelle planet.

Jeg hadde litt erfaring med jenter, litt klining og fingring og sånn, men det var så mye mer enn det jeg ville prøve. Jeg var klar, klar for det som kompisene mine aldri sluttet å snakke om. Klar for utforskning, klar for å nå stjernene. Det eneste som manglet var en jente som var like klar.

Festen tok av, vi var 8 gutter og nærmere 30 jenter, vi gutta, vi trivdes. Vi så det på hverandre, blikkene våre, vi så tilfredse ut, vi tok det rolig og visste at i dag ble det ingen kamp, i dag var alt i boks, alt var som det skulle være. Men som vanlig gikk det ikke sånn denne gangen heller, ikke for alle i hvert fall.

Klokken nærmet seg midnatt og jeg tørket spy, en eller annen tøs hadde spydd ut over stuegulvet og stukket, jeg var sint og lei, ville egentlig bare at kvelden skulle slutte nå. Kristian derimot hadde det fint, han lå på rommet til min søster sammen med lisa, vi trengte ikke å gjette på hva de gjorde, for lisa var høylytt, alt for høylytt. Magnus satt i sofaen og klinte med en av jentene som ingen av oss egentlig visste hvem var og Henrik satt på kjøkkenbordet med en jente mellom bena, tror egentlig ikke de gjorde noe veldig vulgært akkurat der og da, men det kunne se sånn ut. Og jeg, jeg tørket spy.

Endelig ferdig med spyet sto jeg på balkongen og tok meg en røyk, det var tidlig september og sommeren hadde ikke sluppet taket helt enda. Jeg tok lange drag av sigaretten, kjente den fylte meg. Pilsen var god nå, bedre enn noen gang egentlig, jeg var på en eller annen sær måte tilfreds med å stå på balkongen alene og drikke øl og se på stjernene. Men det var ikke alle som var tilfreds med å være alene.

Lena som hadde sittet i sofaen sammen med Magnus og hun anonyme jenten kom ut på balkongen og spurte om hun kunne få en røyk, jeg hadde ikke flere så jeg gav henne resten av min. plutselig så hun meg dypt i øynene, hun var blank i øynene, hun åpnet munnen forsiktig, som om hun skulle til å kysse meg, hun lente seg frem, holdt den ledige hånden på min høyre skulder. Hun kom nærmere, var hun klar? Var hun den jeg hadde ventet på hele kvelden?

Jeg holdt en hånd på siden av magen hennes, lot den gli sakte ned på hoften hennes. Bare holdt den der mens hun så meg inn i øynene, som om hun ventet på noe. Hun kom enda litt nærmere, så på meg mer intenst. Jeg var litt usikker på hele situasjonen og spurte henne om hvordan det gikk på skolen. Hun trakk seg litt unna, hun smilte. Så sa hun at jeg måtte slappe mer av, og at hun skulle gi meg mitt livs bursdagsgave.

Jeg ble enda mer usikker og litt utilpass faktisk og sa at jeg var kald og måtte gå inn. Hun fniste litt og tok hånden min. Hun spurte hva jeg var redd for, jeg klarte ikke å svare, bare sto der og latet som om jeg tenkte på noe utrolig lurt noe. Hun kastet sneipen og tok den andre hånden min. Hun dro seg inntil meg, la ansiktet sitt flatt mot brystet mitt og sa «se på stjernene Morten, ser du hvor stille og fredfulle de er? Og samtidig som de ser så fredfulle ut så er de egentlig en masse eksplosjoner, masse ting som vi egentlig ikke forstår. Tror egentlig at de minner meg litt om deg Morten. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til stjernene, men jeg kan ikke, men deg kan jeg få.» Jeg prøvde å forstå hvor hun ville med dette. Men jeg fikk ikke mye tid til å tenke.

Hun trakk hodet sitt litt unna og kysset meg. Ikke et sånt krevende kyss. Men helt forsiktig, ømt, litt prøvende men samtidig fast og sikkert. Det var det beste kysset jeg noen sinne hadde fått.

Lena var en søt jente egentlig, selv om verken jeg eller noen av kompisene mine noen sinne hadde tenkt på henne som en jente man har sex med. Hun var ikke stygg eller noe sånn, hun var liksom bare Lena, en av gutta på en måte, hun var i hvert fall det, frem til nå.

Hun klemte meg lit hardere i den ene hånden og så slapp hun, hun gikk inn, hun stoppet i døren og snudde seg og sa at jeg måtte komme, det var sendt og hun ville legge seg.
Faen tenkte jeg, nå hadde jeg alt i boks og så klarte jeg å ødelegge det, faen! Jeg fulgte etter henne opp på rommet mitt.

Hun tok av seg sokkene sine og genseren. Hun beholdt buksen og t-skjorten på. Jeg klarer ikke å sove med klær på så jeg kledde av meg til jeg sto der i bokseren. Lena begynte helt plutselig å le, hun pekte på bokseren min og sa at sånn hadde lillebroren også. Jeg for min del likte denne bokseren, det var en svart silkebokser med bilde av Donald Duck på ende låret og langbein på det andre. Jeg overså latteren og la meg ned i sengen. Hun la seg også ned og spurte om hun kunne få ligge under dynen sammen med meg, jeg svarte selvfølgelig ja og løftet den, hun kravlet under dynen og helt inntil meg. Jeg sa at klærne hennes var kald og spurte om hun ikke kunne ta de av seg.

Hun så på meg med et blikk jeg aldri har sett igjen hos noen jente og sa «du kan ta de av, hvis du tør.» Og endelig torde jeg. Jeg begynte med buksen. Knappet forsiktig opp knappen i livet og dro ned glidelåsen, tok forsiktig tak og trakk av henne buksen. Nå lå hun der, Lena, i sengen min. Hun hadde langt silkemykt hår som luktet sommer og herlighet, blå nydelige øyne, hendene hennes var glatte og litt små kanskje. Puppene hennes var faste, deilige, akkurat slik en 18 år gammel jente sine pupper skal være. Magen hennes var ikke flat, men litt rund, men hun var tynn, hun var solbrun og herlig.

Og her lå hun altså, kun iført en hvit hotpants, en rosa topp\\t-skjorte og bh. Jeg var i ekstase, men visste ikke helt hva jeg skulle gjøre nå, så jeg prøvde å legge meg ned igjen, men hun bare sa «du er ikke ferdig enda» og så smilte hun. Jeg tok mot til meg og satt henne opp i sengen og løftet toppen over hodet hennes, jeg kjente den svake duften av parfyme, jeg husker den som om det skulle vært i går, og jeg blir fortsatt spontant kåt hver gang jeg kjenner lukten av den parfymen. Jeg lot hendene gli langsomt bak på ryggen hennes og fiklet med bhen, jeg stresset en stund men klarte det til slutt. Nå la hun seg ned og trakk meg med seg, vi møttes i et heftig kyss, vi lot tungene leke med hverandre mens hun skrapet neglene sine mot ryggen min, det var en sånn deilig smerte som egentlig ikke var vondt, men som fortsatt var det.

Pikken min presset mot underlivet hennes og hun begynte å bevege seg, først rolig, og omtrent ubetydelige bevegelser, før vi endte opp med å ligge og jukke på hverandre. Jeg hadde aldri vært så kåt før, jeg følte egentlig mest for å flå av henne trusen og pule henne, men jeg torde liksom ikke å ta initiativet. Jeg la meg ned på siden av henne, hun satt seg oppå meg, med rumpen på pikken min. Det lange brune håret hennes hang ned over skuldrene hennes, og hun var der og da det vakreste jeg noen sinne hadde sett.

Hun lot fingrene gli sakte ned over halsen min, og fortsatte ned over brystkassen min, og ned over magen, og så opp igjen. Så lente hun seg ned, og kysset meg ømt på munnen, så bet hun meg forsiktig i øreflippen og kysset meg på halsen. Først forsiktig og så mer krevende. Hun akte seg lengre ned og slikket meg på brystvortene.
Hun holdt på en god stund før hun slikket seg nedover magen helt ned til kanten av bokseren. Så kysset hun pikken min utenpå bokseren, og så opp på meg og smilte. Hun spurte om hun fikk lov og jeg bare stønnet til svar. Hun tok det som et ja og trakk bokseren min av. Hun trakk forhuden tilbake og slikket hodet mitt, slikket og tok den i munnen. Hun runket samtidig som hun søg og det var rett før det gikk for meg. Hun stoppet og gliste og så på meg før hun fortsatte. Jeg kom i munnen hennes og hun slukte det. Så la hun seg ned ved siden av meg og strøk meg gjennom håret.

Jeg lekte med brystvortene hennes mens jeg kysset henne på halsen. Tok hånden min ned på kneet hennes og lot den sakte gli oppåver på innsiden av låret, lot den gli oppover men stoppet rett før jeg traff kjønnet hennes og lot den gli ned igjen. Nå slikket jeg på brystvorten hennes og fortsatte og leke med låret hennes.

Plutselig sa hun at hun ikke klarte å vente lengre. Hun vred av seg hotpantsen og satt seg oppå meg. Hun senket seg ned og lot pikken min gli sakte inn i seg. Hun gispet litt før hun fortsatte. Hun begynte å ri meg, samtidig som hun lekte med klitorisen sin. Jeg var i en annen verden, bare lå der og nøt det.

Hun gikk av meg og satt seg på alle fire og snudde seg mot meg og sa med et sløret blikk «ta meg, ta meg hardt.» Jeg reiste meg opp og stakk pikken min inn i henne bakfra og pulte henne. Pulte som om jeg hadde gjort det tusen ganger før. Vi holdt på en stund før hun falt sammen på sengen og skrek orgasmen sin ut, når jeg kjente musen hennes trekke seg sammen gikk det for meg også og jeg tømte meg langt oppi henne.

Vi la oss ned i sengen, så kysset hun meg før vi sovnet.

Legg igjen en kommentar