Buskboogie

En av de beste opplevelsene jeg noensinne har hatt var i fjor sommer da min kjære og jeg hadde en av våre nydeligste stunder sammen ute i skogen.
Det var på sensommeren, en av de varmeste dagene. Solen stod på skrå inn mellom trærne og man kunne se hvordan solstrålene brøytet seg vei som stråler mellom bladene og traff bakken som spredte stråler. Enkelte trær hadde begynt å få spredte oransje blader. Lena og jeg var ute og gikk en kveldstur sammen og nøt skogens svale vinder hånd i hånd. Et stykke inne i skogen er det en liten lysning jeg har gått til et par ganger. Det er et avskjermet sted, man har skog på alle kanter og bakken er dekket av halvlangt gult gress.
I ryggsekken hadde jeg med et teppe, vann og litt frukt slik at vi kunne ta en pause, slappe av og nyte livet. Lena hadde på seg en tettsittende shorts, hvit treningstopp og joggesko, en lett bekledning i varmen.
Mens vi gikk der kunne jeg ikke unngå å småspionere på Lena og nyte synet av figuren hennes. Hun har den søteste lille sprettrumpa jeg har sett og hun har utseende som en engel.
Jeg kunne kjenne hvordan jeg fikk et lite sug i magen etter å rive av meg klærne og kaste meg over henne, kjenne varmen fra kroppen hennes mot min. La oss rive av gårde på kjærlighetens bølger.
Best som jeg gikk der og dagdrømte gikk det opp for meg at vi nesten var fremme ved mitt lille spesielle sted. Jeg satte nesten umerkelig opp farten for å komme først frem. Da jeg kom til den lille lysningen så jeg at gresset var helt urørt, ingen andre hadde vært her og forstyrret. Flott. Midt på den lille enga var det et tre, hva slags vet jeg ikke men jeg la i hvertfall ut teppet i skyggen av grenene. Vi la oss ned og så på fuglene i treet over oss. Et par småfugler sang og lekte mellom bladene. Hun lot den ene hånden skli inn langs teppet og over mot brystet mitt. Den ble liggende og hvile midt på brystkassen min. Spenningen var til å ta på. Jeg vendte hodet mot Lena og så inn i de mørke øynene hennes. Noe måtte jeg gjøre for å bryte isen. Hun kom meg i forkjøpet, i løpet av et hjerteslag hadde hun rullet seg oppå meg. Jeg kunne kjenne hvordan hjertet mitt banket stadig raskere idet hun lente seg frem og kysset meg, først på munnen og deretter nedover halsen. Hun trakk t-skjorta mi over hodet mitt og rev av meg shortsen med bestemte hender. Hun dro enkelt av seg sin egen t-skjorte og la seg ned på siden av meg. Vi kunne kjenne hverandres kroppsvarme. Hendene mine søkte seg automatisk nedover kroppen hennes, jeg strøk henne over skuldrene og nedover ryggen. Hun kysset meg lett på leppene mens hun dro en hånd gjennom håret mitt. Hva har du lyst til? Sa hun med et smil. Hun la seg på ryggen slik at jeg fikk tilgang til hele kroppen hennes. Jeg begynte å kysse henne på halsen og lot leppene og tunga let seg ned til den ene brystvorten først, deretter den andre. Utfra den tunge pusten hennes var det tydelig at hun ikke hadde noe imot det. Kroppen hennes luktet nydelig og jeg nøt synet av kontrastene, en deilig naken kvinnekropp som lå der og krevde det beste jeg kunne gi, min kjærlighet. Tungen min fortsatte sin vandring nedover langs magen hennes, en liten sirkel rundt navlen, deretter fortsatte jeg turen videre nedover mot kjønnet hennes.
Selv var jeg kjempekåt og følelsen av sval sommervind blåsende rundt kroppen var helt fantastisk. Ståpikken min banket og innerst inne lengtet jeg etter å bare kaste meg over henne og trenge inn men jeg visste at dersom det skulle bli best mulig for oss begge måtte jeg vente til hun også var klar for det.

Tungen min fortsatte vandringen ned mot hoftene hennes, hun lagde en fornøyd murring og løftet hoftene litt opp fra teppet slik at det skulle bli lettere for meg. Hun var allerede våt mellom leppene, jeg begynte med å la tungen skli forsiktig rundt klitorisen og vandre ned mellom leppene. Stønningen og pusten hennes tok til i styrke. Hun strammet muskulaturen i bena i nytelse da jeg lot tungen min skyte inn mellom leppene og dro den sakte opp og ned slik at det var størst mulig kontakt mellom tungen min og kjønnet hennes. Hun smakte litt salt og stramt men det var en behagelig smak og det gav meg en god følelse i magen for jeg visste at hun nøt det.
Samtidig som jeg lot tungen vandre opp og ned langs leppene hennes brukte jeg en finger som jeg førte inn i henne, lot den vandre rundt inni henne, kjente hvordan muskulaturen i kjønnet hennes strammet seg rundt meg, hvordan varmen og kåtheten bruste i kroppen hennes. Legg deg på ryggen din, utbrøt hun. Det er noe jeg har hatt lyst til å prøve en stund.
Jeg la meg ned på teppet og jobbet meg frem til en komfortabel posisjon uten alt for mange steiner i ryggen. Hun satte seg skrevsover ansiktet mitt og lente seg frem slik at hun fikk pikken min i munnen sin mens jeg slikket henne. Følelsen var vidunderlig. Hele min konsentrasjon gikk med til å slikke som best jeg kunne og nyte følelsen av en tunge og lepper som arbeidet seg opp og ned langs skaftet på pikken min. Til slutt klarte jeg ikke holde det inne lengre, jeg kom i en enorm sprut midt i munnen på min kjære. Noe slikt hadde aldri skjedd før og jeg kjente hvordan flauheten kjempet med orgasmefølelsene. Hun sugde meg tom og strøk meg forsiktig over ballene, jeg klarte ikke holde meg men skalv av nytelse. Hun steg av fjeset mitt og la seg ned på siden av meg.
Du vet du ikke får komme før jeg sier ifra, sa hun med tilgjort sinne i stemmen, dette må du nok straffes for ved en senere anledning.
Akkurat der og da var ikke tanken på straff det som lå meg nærmest. Følelsen av å ligge der med min elskede i armene var helt fantastisk. Vi var begge svette og varme både på grunn av opphisselsen og varmen fra sola. De svale skogsvindene som blås over oss og fikk huden til å nuppe seg var kjært velkomne.
Vi drakk litt vann sammen og nøt hverandres selskap der vi lå. Lena snudde seg slik at hun lå med ryggen vendt mot meg, jeg lot fingrene gli sakte opp og ned langs huden hennes, kjente hvordan kroppen hennes reagerte på blandingen av sval vind og varm kontakt. Slik lå vi lenge. Tankene vandret om alt og ingenting. Lena var det eneste jeg hadde å fokusere på her og nå. Hun vendte seg mot meg og krabbet nærmere. Vi lå tett inntil hverandre, holdt rundt hverandre. Akkurat der og da var det bare oss to i hele verden. En litt kraftigere vind blåste et par blader ned fra treet, Lena tok tak i det ene og begynte å kile meg med det på overkroppen. Det skulle ikke mange sekundene til før jeg var tent og i like godt humør som jeg hadde vært tidligere.
Vi krabbet helt inntil hverandre og begynte å kysse, forsiktige småkyss mens vi strøk over hverandre. Jeg lot hendene mine arbeide rytmisk med å småkile og massere alle deler av kroppen hennes.
Pusten min ble merkbart tyngre og jeg kjente jeg ble varm i hele kroppen av berøringene hennes. Situasjonen hadde samme virkning på Lena, hun var helt blank i øynene og det lå en lav stønning i hvert åndedrag. Jeg brukte tungen min på kroppen hennes igjen, på steder jeg vet hun liker at jeg kysser og slikker. Fra et varmt kyss lot jeg munnen min vandre langs halsen hennes og opp til øreflippen på venstre side, hun er spesielt følsom for berøring der. Hun satte i en lav murring idet jeg begynte å suge på øreflippen hennes. Nesten som en katt. Fra øret lot jeg munnen vandre ned til brystene hennes, masserte brystvortene forsiktig med fingrene og kysset de. Da jeg så opp mot Lena lå hun med lukkede øyne og et lurt smil om munnen.
Hun la seg på rygg og spredde bena en tanke slik at jeg skulle komme lettere til.
Jeg la meg forsiktig oppå henne og beveget meg forsiktig fremover til vi møttes, hun hjalp meg inn med hånden sin. Følelsen var fantastisk. Den varme intense følelsen av kjærlighet og ømhet gjorde meg helt svimmel. Hun brettet bena sine forsiktig rundt mine og trakk meg inn i seg slik at jeg til slutt var helt til bunns. Der lå vi lenge, nøt følelsen sammen. Hun følelsen av å være fylt opp. Jeg følelsen av å kunne gjøre det naturligste i verden med den jeg elsker.
Bevegelsene begynte først i det små, rytmiske støt fra hver vår side, ingen hadde egentlig kontrollen, det bare skjedde. Hun kysset meg og satte opp farten, jeg kunne kjenne hvordan huden hennes nærmest stod i brann under meg. Kontrasten av en kvinnes kropp mot rødfarget løv er noe av det vakreste naturen har å by på.
Hun kom i en enorm krampetrekning, jeg kunne kjenne hvordan hun strammet musklene i kroppen i rytmiske rykk i takt med krampene hun hadde nedentil. Hun nærmest stønnet ut et lite jeg elsker deg idet hun nådde klimaks. Da klarte ikke jeg å holde meg tilbake heller og kom i en enorm orgasme, det kjentes ut som om det var et enormt sug i hele underlivet mitt og at jeg samtidig falt ned i et sort hull.
Da vi kom til oss selv lå vi side om side på teppet, hand i hand. Svette og fornøyde, med fargerike blader i luften rundt oss som vårt eget lille fyrverkeri.