Camilla gravid? (ærlige tanker fra den unge faren)

Det skjedde sannsynligvis fredag 26. juli. Da jeg var på to dagers tur til henne. Den ene gangen vi pulte var jeg først inni henne en gang, så fant vi ut av vi skulle bruke kondom, penetreringen var på begges initiativ. Vi ble kjent gjennom Internett og hadde bare møttes en gang før. Nå har jeg møtt henne enda en gang, men da visste vi ikke noe om dette. Vi er liksom litt forelsket nå virker det som. Sender mange melding og ringes også ofte.

Hun sendte melding lørdag 17. august om at hun var sen, nå er det mandag kveld, jeg er i Trh og hun er fortsatt sen. Hun har kjøpt test, jeg regner med å kanskje få svar i kveld. Hun skriver hun er nervøs, og det er jeg også. Jeg angrer og er mest sur på meg selv fordi jeg kunne være så dum.

Hvis den er negativ blir vi begge glade, hun sier at det ikke passer for henne å få barn nå, hun skal starte på ny skole (dyr privatskole) nå, og har planer om å bli musikk terapeut etterpå. Men jeg vet at hun har lyst på barn, engang.

Abort virker som den eneste utveien, men jeg vet ikke om hun er mot dette. Jeg har tent å foreslå det hvis testen er positiv, det finnes mange argumenter for abort her og nå, og bare et (men det er tungt, for noen tyngre enn for andre) mot: etisk, at hun er grunnleggende mot det!

Argumenter for kan være:

– Passer dårlig for henne p.g.a. skolen og huner ung
– passer dårlig for meg, har to år igjen av skolen
– jeg bor langt unna og har ingen mulighet til å bidra fysisk de første par årene
– jeg føler meg ikke klar for unge enda, er bare barnet selv
– forholdet vårt ville aldri overleve noe sånt på et så tidlig tidspunkt, om det har noen sjangse forsvinner den med et barn tror jeg
– barnet vil få en helgepappa som det ikke ser mye til, iallfall i starten, og vil derfor sannsynligvis aldri få noe nært forhold til meg
– Barnet vil få en ung mor som egentlig ikke vil ha det og som ønsket seg en utdannelse hun ikke fikk p.g.a. ungen, og nå jobber hun på rema.
– Økonomien til Camilla?

Jeg har tenkt å tilby å betale for abort, for jeg vet hun ikke har veldig mye penger, spesielt nå ved semester start.

Men det finnes også andre muligheter som f.eks. adopsjon. Men dette medfører at hun må gå svangerskapet ut med alle de plager det medfører. Men det etisk problemer forsvinner. Men med adopsjon kommer vanskeligheten med å gi opp ungen. Og jeg ville hat problemer, spesielt etter hvert, med å vite at der ute finnes en som skulle vært min.

Men abort kan også gi henne, og meg, problemer. Tanke om å ende et ”liv” kan være tunge å takle i fremtiden.

Dette var dagens tanker,
(Moral: bruk kondom!)