Cap d’Agde

 

Europas mest kjente nudist sted!

Mange forbinder Cap d Adge med swingers, men i utgangspunktet er det bare en liten del av en by. Denne lille delen er forbeholdt nudister og i løpet av de siste årene har det blitt en økende andel swingers som også reiser hit.

Når det er sagt, er området som en egen fungerende by, helt uavhengig av samfunnet rundt.

Her har man egne butikker, barer, restauranter, klubber, hoteller og ikke minst har man en egen strand som er nesten 2 km lang.

I høysesongen kan det befinne seg opp til 40.000 mennesker på området og da er ikke de mange 1000 som er på dagstur til stranden inkludert.

På området er det en rekke forskjellige muligheter for innkvartering, inkludert to hoteller som er forbeholdt par, såkalte swingershoteller.

Det er også et dedikert swingershotell hvor også single har adgang.

Hele nudist området er gjerdet inn, man må sjekke inn når man ankommer og betaler en avgift etter hvor lenge man skal være der.

Det er en rekke spisesteder, butikker og leiligheter på innsiden av gjerdet.

Overalt er det normalt å gå naken, de eneste som vanligvis er påkledd, er de som jobber der.

Dersom man ikke føler seg helt komfortabel med å gå splitter naken i butikken, kan man benytte fks. en sarong, eller for kvinner en minimal bikini.

Dersom man stiller i shorts, bør man være forberedt på at en del vil se litt rart på en.

Det er tross alt en nudistby, det har lite hensikt å dra dit dersom man ikke våger å kaste klærne…

Det er også flere lange finkornede sandstrender, fylt med nudister i alle aldre.

Den første man kommer til kalles nudist stranden, følger man den langt og lengre enn langt, kommer man til det som kalles swingers stranden, før man kommer til gay stranden.

Det er verdt å merke seg at det i teorien er forbudt å ha sex ute, også på swingers stranden.

Ikke at det nødvendigvis stopper folk, det er ofte en god del seksuell aktivitet på stranden og dersom vannet er varmt, også ute i sjøen.

Det kan være ganske mye seksuell aktivitet der i perioder, spesielt utover ettermiddagen.

Det sies ofte at politiet avslutter dagen rundt 17.00 så sjansen for å bli «tatt» er mindre etter den tiden.

En annen ting man bør være klar over, er at det ofte er mengder med såkalte pop-ups blant sand dynene litt bak stranden, et område som par og grupper ofte trekker seg tilbake til når de vil ha litt plass rundt seg..

Pop-ups er menn som bare plutselig dukker opp rundt enhver som har noen form for sex.

Man kan tro man er helt alene og begynne, 20 sekunder etterpå kan det være 5-6 menn rundt en.

Fasinerende.

Strendene og da spesielt swingerstranden, er forøvrig et ypperlig sted å bli kjent med nye mennesker.

Byen skifter fullstendig karakter om kvelden, da kler folk på seg og de kler seg sexy!

Det er en rekke barer og flere swingersklubber spredd rundt i byen rundt regnet er det 10 klubber på området og noen på utsiden av nudist området.

Felles for alle swingers klubbene er at det er en god del swingers gjester, men også en god del «vanlige nudister» som primært er der for å kikke.

En rekke klubber, som fks. Glamour har heller ingen krav om at man skal kle av seg før man beveger seg inn i swingers områdene, noe som naturligvis er et paradis for de som er nysgjerrige og bare vil kikke.

De fleste klubbene drives som rene penge maskiner og hensikten er ganske enkelt å flå turistene for flest mulig Euro før de sendes hjem igjen, helst med et smil om munnen.

Det er en av grunnene til at det florerer med mindre private fester i hele byen og det er ofte her man finner de virkelig heftige opplevelsene.