Forbuden frukt smaker himmelsk!

Jeg slenger døren opp med et brak, og smeller den igjen bak meg så det rister i veggene, sparker sint av meg skoene, og tramper opp trappen for å ta meg en dusj. Jeg er så frustrert at jeg freser. Jeg har nå gått rundt og vært kåt i snart 6 mnd, og det er DIN feil!!! Kunne du ikke bare vært singel dah!?

Nå kunne jeg jo selvsagt hoppet til sengs med en eller annen random fyr for å se om det hjalp, men det er liksom DU som tenner meg med alle bildene på snapchat, samtalene på fb osv… og deg jeg vil bli tatt av! Og så vet jeg det er galt av meg, og dermed blir jeg sint på meg selv også, og må le av hele greia. Selv om jeg vil ha deg, så tenker jeg at jeg skal ALDRI gå over den streken. Så egentlig er jeg sint fordi jeg vil ha sex med deg, men ikke kan få deg på «lovlig» vis. Eller noe sånt. Tror jeg.
Det banker på døren nede, og utenfor ser jeg bilen din…

Kom inn, roper jeg. Jeg hører døren bli åpnet, og lukke seg bak deg. Knirkingen i trappetrinnene forteller meg at du er på vei opp i 2 etasje. Og jeg som akkurat skulle til å kle av meg og dusje!
Vel, jeg har slett ikke tenkt å la meg distrahere av DEG i allefall.
Så står du der i døråpningen og smiler frekt. Jeg snur ryggen til deg og går inn på soverommet. Du dilter etter, og håper vi skal havne i sengen.

Vel, du tar skammelig feil, gutt! Jeg roter litt i skapet, og finner det jeg leter etter. Du ser på meg med stjerner i øynene, og bul i buksa. Herregud, tenker jeg oppgitt, han har jo fortsatt ikke skjønt at jeg er kjempefrustrert pga han!
Du må nok straffes skikkelig hvis du skal forbedre deg!

Kle av deg, befaler jeg! Du vrenger av deg hvert eneste klesplagg, og lysten lyser ut øynene dine. Og kuken står rett ut, og er klar til å leke. Jeg biter tennene sammen, trekker pusten, og ofrer den ikke et blikk engang.
Jeg fester et kraftig lærhalsbånd rundt halsen din, og uten et ord fester jeg et solid lærbånd i det, slik at jeg kan leie deg uten å ta i deg. Din skitne hund!!!

Er du sint for noe, spør du usikkert?
KRYP for meg!!! svarer jeg, og beordrer deg ned på alle fire.
I det minste er du lydig, og gjør som du får beskjed om. Håper du fatter at jeg LEKER IKKE sint!
Jeg drar i båndet, og på alle fire kryper du etter meg inn på badet. Der binder jeg deg fast i toalettet av alle ting. Nå skal du få sitte der pip naken, og se meg dusje uten å hverken få ta på meg, eller smake på meg. HAH! Nå kan du ha det så godt, tenker jeg fornøyd, og smiler NESTEN.

Mens du sitter naken på badegulvet kler jeg av meg. Akkurat utenfor rekkevidde for deg. Jeg ser på deg at du vil ha meg, at du vil strekke hendene ut og ta på meg der jeg kaster klesplagg, etter klesplagg av meg. Men det virker som du etter hvert har begynt å skjønne at dette ikke er en lek, så du blir sittende og bare se på meg.
-Slutt å se på meg din kåte faen!
-Som du vil, Frøken Frekk.
-HVA SA DU???
-Ja så klart Herskerinne.
-Ja, det var bedre.
Du senker blikket lydig.

Jeg går inn i dusjen, og skrur på vannet. Det varme vannet gjør godt for både kropp og sinn, og jeg såper meg inn med lukkede øyne, og nyter det. Jeg lar hendene mine gli over kroppen, massere puppene litt, før de smyger seg nedover magen, inn mellom beina, jeg trekker pusten fort, og blir forbauset over å kjenne at jeg faktisk er kåt på deg, selv om jeg fortsatt synes det er galt!
Jeg kaster et blikk på deg, og der sitter du faktisk på badegulvet og runker mens du ser på meg i dusjen!? WTF, tenker jeg, og river opp dørene til dusjen, så både vann og såpe skvetter i alle retninger!
-Hva i helvete er det du tror du holder på med!?
-ehh… øhhh…. Jeg bare… jeg ble så kåt, og så…
-Slipp den kuken med en eneste gang, ellers drar jeg deg ned, og ut på trappa like naken som du er nå, og lar deg stå der til i morgen tidlig!!!
– Ja selvsagt, Herskerinne, mumler du lavt, og slipper kuken.

Jeg går inn i dusjen igjen, og mens jeg vasker meg holder jeg et godt øye med deg. Du sitter stort sett stille, men når jeg begynner å barbere fitta mi ser jeg at du sliter med å sitte stille. Du er fortsatt kåt, og vil ha meg. Egentlig er jeg også kåt, og vil ha deg, men staheten min er også sterk, så jeg overser deg. Når jeg er ferdig å barbere fitta mi er den glatt og myk og deilig.

Jeg tar et håndkle rundt meg, løsner deg fra toalettet, og drar deg med inn på soverommet mitt. Igjen kaster du et blikk bort på sengen, og jeg ser hva du vil. Men nei, du har vært slem som har fristet meg i månedsvis, og skal absolutt ikke oppi sengen min. Legg deg på rygg på gulvet, kommanderer jeg strengt!

Du nøler akkurat et sekund for lenge! Jeg griper pisken som alltid henger på veggen, og gir deg 3 rapp på skinka, så det blir et ganske hissig, rødt merke. Men det virket, du legger deg flatt på gulvet, og selv om du ikke er helt fornøyd med det, så kjenner jeg at jeg blir enda mer kåt når jeg dominerer deg. Faktisk, så er jeg klissvåt i fitta, og har lyst på deg… Pokker ta deg som tenner meg slik!

Jeg finner frem hånd, og fotjern, og fester deg slik at du ligger med armene rett ut og, skrevende bein på gulvet. Det skal egentlig være straff, men jeg ser du liker det din gris! Jeg skal nok få slutt på kåtskapen din! Jeg drar den svarte, korte nattkjolen over hodet, og går ned i stuen. Et lite øyeblikk ser du helt forvirret ut, som om du lurer på om jeg bare har tenkt å forlate deg liggende slik på gulvet. Og tro du meg; tanken har absolutt slått meg.

Men jeg er oppe igjen på et blunk, og nå har jeg med meg et stearinlys opp på rommet. Jeg finner frem en lighter, og tenner lyset. Du ligger fortsatt bundet fast på gulvet, og jeg stiller meg over hodet ditt med skrevende bein, slik at du ser rett opp den nybarberte, våte fitta mi, for jeg har selvsagt ikke truse på meg under nattkjolen. Nå kan du få kjenne på følelsen av å være sprengkåt uten å få noe!

Jeg holder stearinlyset vannrett, og den første dråpen varm stearin treffer brystkassen din. Så følger enda en dråpe, enda en, og enda en…jeg kommer ut av tellingen. Jeg drypper små, glovarme stearindråper over deg, og jeg kan bare tenke meg at det er alt annet enn behagelig. Men du klager ikke, du tar det som en mann, og jeg blir litt imponert. Kanskje du fortjener en belønning?
I allefall så fortjener JEG belønning synes jeg, så jeg setter meg på huk over ansiktet ditt.
Slikk fitta mi din slemme gutt, befaler jeg!

Tungespissen din mot den glattbarberte, følsomme fitta mi føles nesten som å få elektrisk støt. Jeg hiver etter pusten, og svelger tungt. Du slikker meg oppover og nedover sprekken, lar tungen leke hissig med klitoris, før du igjen slikker langs sprekken min. Jeg er så kåt at jeg holder på å eksplodere. Jeg elsker å bli slikket av en mann som kan det, det er virkelig det beste som finnes. Mmmm… jeg stønner lavt… herlig. Fortsett å slikk meg Bjørnar, slikk fitta mi… åhhhh herregud så deilig… åhhhh… Du slikker, smaker, og både munnen din, og tungen din gjør sitt beste. Ahhh… slikk den våte fitta mi…. Mens du slikker bruker jeg hendene mine til å leke med puppene mine. Og jeg knar puppene mine litt røft, og du slikker som en gud, og jeg kjenner at orgasmen er på vei. Du slikker meg helt himmelsk deilig! Jaaa… Ahhh herreguuuud…. Mmmmm…. Deilig deilig…. Slikk fitta mi… og PANG, jeg rekker ikke tenke mer, og orgasmen slår pusten ut av meg med et smell. Fy søren noe så deilig!!! Jeg er andpusten lenge etterpå. Og veldig fornøyd!

Jeg går og tar meg et glass vann på badet, det gjør godt. Da jeg kommer inn på rommet igjen spør du om jeg kan løsne deg nå. Jeg ser dumt på deg, ja du kan jo tro….!!!

Jeg er fortsatt kåt, og klar for mer. Du er også kåt, jeg kuken din er i ferd med å bli stiv og hard. Jeg legger meg ned mellom beina dine, og tar kuken din i hånden min og runker den litt rolig. Jeg lar leppene mine kysse kuken din lekent. Jeg lar tungespissen danse over kukhodet før den glir silkemykt og ertende nedover skaftet, ballene dine får en lett massasje, og en drøss små kyss. Så lar jeg den harde kuken gli inn i munnen min, og suger på den som det skulle vært er deilig slikkepinne. Jeg runker fortsatt mens jeg suger, og jeg nyter smaken av deg. Jeg elsker å suge, og klarer ikke la være å stønne… mmmmm… herlig… inn og ut av munnen min glir den, mens jeg nyter hvert sekund, og stønner ivrig.

Men nå vil jeg ha den inni meg, jeg er så kåt at det renner av meg. Å se deg ligge naken på gulvet mitt tenner meg. Jeg slipper deg løs, jeg har egentlig glemt hvorfor jeg var fornærmet på deg, og jeg har i ALLEFALL glemt alt om å «Ikke gå over streken….» Nå er jeg bare kåt, og det er alt som betyr noe. Jeg legger meg oppi sengen, litt mer komfortabelt der. Du blir stående på gulvet å se usikkert på meg, som om du ikke vet om du har lov til å komme oppi sengen eller ei.

Nå kommer du her og knuller meg skikkelig!!! Det er en ordre, og du lar deg ikke be to ganger. Du hopper nesten oppi sengen, så ivrig er du. Du smiler lekent, kysser meg frekt på munnen, og sprer bena mine fra hverandre. Gode, gamle misjonæren er egentlig en trivelig stilling, og jeg nyter synet av deg når du kjører kuken langt inn i den klissvåte fitta mi. Jeg lener hodet bakover, og stønner høyt…

Du beveger deg langsomt og ertende, og du vet at jeg blir frustrert av det. Du elsker å terge meg når du vet jeg er sprengkåt. Jeg skyver fitta mi opp mot deg, du ler… Du liker når jeg sinnakåt.
Enten knuller du meg skikkelig, eller så binder jeg deg fast på gulvet igjen!!!
Du skjønner at jeg mener det, så i en eneste kraftig bevegelse smeller du kuken rett til bunns i meg. Det går omtrent rundt for meg så deilig er det. Jeg er langt over det normale nivået for lyst og begjær. Saftene renner, og stønnene mine fyller rommet…

Du knuller meg raskere og raskere, hardere og hardere… Krevende og hardt. Jaaaa, ta meg, Bjørnar… knull fitta mi hardt!
Og du knuller det du er god for. Jeg jukker i mot, og klemmer fittemusklene sammen rundt kuken din der den jager inn i meg av full kraft. Det føles som jeg blir knullet i hjel, og stønnene mine kan sikkert høres langt nedi gata… Jaaa… knull meg…. Ta meg hardt… mmmm…ahhh… wow….. Nåååååå!!!
Jeg kjenner kroppen min spenner seg, jeg kjenner orgasmen begynne som en svak murring, og i det siste jukket kjenner jeg det rykker i kuken din og så spruter du meg full av varm, deilig sperm. Orgasmen føles som et vulkanutbrudd. Det svartner nesten for øynene mine i det jeg kjenner orgasmekrampene filleriste kroppen min under deg.

Fornøyde faller vi sammen i sengen, pusten vår går fort, vi ligger og holder rundt hverandre og nyter etterdønningene. Leppene dine mot mine, varme kropper mot hverandre. Et friskt vindpust blåser inn gjennom vinduet, det føles godt mot de varme kroppene våre. Slik sovner vi, fornøyde og mette begge to.