Da gud skapte kvinnen var det sommer og høytørk

Skrevet til ære for de kvinner som så gavmildt og frimodig har latt meg få spise fruktene fra kunnskapens tre og som overbeviste meg at slangen var en bløff.

Hun kommer inn på det primitive vaskerommet som blir brukt til det meste innomhus, mens jeg står bøyd over vaskefatet.
Hun snur seg mot meg, smiler, drar ned trusa og sparker den ut i rommet. Jeg fanger den med den ledige hånden og fører tøystykket opp mot ansiktet.
Stoffet er fortsatt varmt og i truseskrittet ser jeg tydelig det omvendte avtrykket av kvinnekjønn med den karakteristiske dråpeformede fuktflekken, slik jeg i stjålne øyeblikk har sett det i skittentøyet hjemme. Jeg snuser inn den sterke og herlige lukten av kvinnelig morgenkjønn iblandet en anelse urin.
Får lyst til å putte truseskrittet i munnen for i tillegg til lukten – kjenne smaken, men lar det være, tross alt vet jeg ikke hvordan hun vil reagere viss jeg hadde fullført tanken.

Hun bøyer seg ned under benken for å dra fram sinkbøtta, og jeg får i et øyeblikk beskue den brede fyldige baken delt i to bleke halvkuler som samles i det mørke rynkete lille hullet og avsluttes i det mørke hårkrattet der jeg så vidt kan skimte et par fyldige, hengende kjønnslepper.
Jeg kjenner det smerter vidunderlig i pikken som får problemer med plassen i underbuksa.

– Jeg bare må, sier hun, idet hun snur seg mot meg, skrevende over bøtta halvt på huk.
Hun kikker nedover seg idet hun strekker høyrehånda ned mot skrittet, legger pekefinger og langfinger på hver side av kjønnet, og trekker huden oppover.

Jeg får problemer med å stå på beina der jeg ser og hører strålen havne i bøtta.
Hun ser opp med et morgentrøtt ansikt, – Du blir vel ikke flau ?, spør hun. Jeg prøver å riste på hodet.

På noen få dager har min verden blitt snudd opp ned.
Fra å være en forskremt og forknytt 17-åring, til å ha fått innblikk i en voksen seksualitetsverden med glede, erotikk og virkeligjøring av fantasier som jeg trodde kun fantes innerst inne i min skitne hjerne, og som jeg trodde jeg var alene om.

Fram til denne sommeren var min seksuelle erfaring begrenset til den vanlige doktorleken før noen av oss viste tegn til kjønnsutvikling, senere avanserte jeg til forskjellige former for utspekulert smugkikking, gjennomgå de innerste gjemmer til søsterene mine når jeg visste de ikke kunne overraske meg, lytte til hva som foregikk på mor og fars soverom, samt til å smuglese gamle Cocktail som jeg fant i naustet til en ungkar som bodde i nabolaget.

Riktig nok har jeg et svakt minne om at en eldre søster og hennes venninne som bodde hos oss en stund, gjorde visse eksperimenter med meg som ufarlig prøvekanin. Jeg tror det er fra disse eksperimentene, jeg har erindringen av lyse smale fittsprekker sparsomt dekket av blonde dunhår, og små spisse bryster, toppet med enda mindre brystvorter som så vidt hadde en litt mørkere teint en huden for øvrig.

Det siste året hadde det vært noe tørrklining med jevnaldrende jenter, men når de hadde fått en stakkar fra forstanden, trakk de seg snerpete bort og kom med kommentarer som ikke fristet til gjentakelse. Med følelsen av å ha blitt brukt, lurte jeg stadig oftere på hvorfor de startet det hele, og om det virkelig var meg det var noe feil med.

Eierinnen av den trusa jeg nå holder i hånden, har ingen likhet med mine barndomsminner.
Sigrid-, 15 år eldre enn meg, fyldige frodige former, sterk og selvsikker og samtidig øm og med øyne som stråler av sensualitet.

Det som gjør situasjon uvirkelig, er at hun er kona på nabogården.
Hun kom som en mørk virvelvind til den lille pietetiske grenda vår for to år siden sammen med en liten sønn, for å flytte sammen med arvingen på nabogården, en til da, av oss unge, betraktet som en noe sær enstøing av en ungkar.
Fra da av la jeg merke til at både de gifte og de ugifte mannfolka i bygda gikk over til å barbere seg oftere enn på lørdag.
Samtidig kunne jeg ane noe mer årvåkenhet blant den kvinnelige delen i bygda.

Da Sigrids mann denne sommeren måtte reise ut på trålfiske, ble jeg et naturlig og trygt valg som hjelp på gården. Mor og de andre nabokjerringene, var skjønt enig om at jeg burde overnatte på gården. Jeg mer enn ante hvorfor de kom til denne avgjørelsen.

Allerede fra første dag følte jeg den erotiske utstrålingen når hun kastet de mørke øynene på meg under arbeidet.
At det ikke bare var i mine fantasier, fikk jeg en forutanelse for da jeg skulle en snartur innom utedoen bak fjøset.

Med den ene hånda i ferd med å løsne buksebeltet, åpner jeg døra; Der foran dobenken står hun i all sin frodighet, lett skrevende med kjoleskjørtet rundt livet og trusa nedenom knærne.
Sjokkert tar jeg inn synet av den runde magen med en klart avtegnet mørk navlegrop, de fyldige lårene som ender oppe i en mørk hårbuske med blinkende dråper i støvstrålene som sola sender inn gjennom den glisne bordkledningen.
Smilende har hun ikke alt for stor hast med å hente opp trusa samtidig som jeg fjerner meg med ett tynt, – Unnskyld.

Etterpå, alene på dobenken og med haspen i lås på innsiden, blir jeg etter hvert klar over at jeg for første gang har stått foran en nesten naken voksen kvinne som var seg bevisst at hun viste seg fram.
Kunnskapen om kvinnens aktive og bevisste seksualitet kjennes som smerter i ballene og i en brennstiv pikk som peker i en helt annen retning enn ned i dohullet. Bare en svak berøring, og sæden pumper ut over det støvete dogulvet. Utladningen er så sterk at jeg hikster som i gråt, og i et øyeblikk føles det som bevisstheten pumpes ut sammen med væsken.
Fortumlet tørker jeg opp fra gulvet med et avispapir og snubler ut i den lys sommerdagen.

Jeg kaster meg ned i det nyslåtte graset, det er fortjent pause i hesjingen. Tyggende på et strå følger jeg de sommerlette skyene som driver inn fra havet og forsøker å få orden på hva som er fantasi og hva som er virkelighet.
I øyekroken ser jeg Sigrid komme med mat. Hun er svett og blussende idet hun setter seg i indianerstilling foran meg. Det er umulig å ikke se rett opp i skrittet hennes, dekket av den hvite trusa som jeg sist så som et bånd nede på anklene hennes. Den mørke hårveksten brer seg utenfor trusestrikken og litt nedover innsiden av lårene. En klar våt flekk har bredt seg som en oval i trusekilen. Jeg vrir litt på meg for å unngå å stirre.
Ut i luften sier hun, – Det er for varmt, og jeg burde få litt luft og sol på kroppen før jeg blir for gammel. – Har du noe imot at jeg soler meg litt ?
Uten å vente på svar, vrenger hun av seg sommerkjolen. Og plutselig sitter hun der kun i truse og BH. De fyldige brystene sprenger inne i det hvite stoffet. Jeg kan ane farge og konturene av brune store brystvorter.
– Å skitt, sier hun, – det er jo ingen andre enn deg her ute på marken, og de trenger å få litt fri.
Resolutt smyger hun armene ut av BH-stroppene, bretter skålene nedenom brystene, snur hele plagget rundt, hekter opp hektene og slenger seg på ryggen i gresset ved siden av meg med hendene bak nakken.
Brystene faller naturlig til hver sin side, og jeg er så nært et nakent kvinnebryst som jeg aldri har vært før. Det snører seg sammen i halsen som etter å ha løpt 60-meteren. Blodsentralen innenfor brystbeinet løper løpsk og jeg får nesten ikke puste.
En mørk brystvorte omkranset av, en for meg, enormt stor brun nuppete brystgård peker rett mot meg bare noen få centimeter unna. I de oppadstrekte armhulene vokser det et frodig skog og minner meg om de mørke kjønnshårene jeg fikk et glimt av tidligere på dagen.
Jeg bedøves av lukten av varm moden kvinne og frisk dampende svette.
Har aldri tenkt at armhulsbehåring skulle ha så sterke erotiske virkninger. Minnes kun en ekkel gjennomtrengende duft av en eller annen krem når søstrene mine sto over kjøkkenvasken hjemme og fjernet hårene med en like ekkel trespatel.
Jeg skjønte med ett at det var så mye jeg ikke visste, så mange ubesvarte spørsmål, så mange tabuer som stengte for gleden.

– Liker du det du ser ? Hun kaster hodet smilende i min retning. Jeg får meg så vidt til å nikke svakt.
– Likte du resten også ? hun hever det ene øyenbrynet og snur seg mot meg på den ene albuen.
Begge brystene samler seg i min retning. Jeg får stammet fram at hun burde ha slåen på når hun var der inne. Hun ler det bort med; – Det er jo en benk for to.

Hun ruller over på magen, og gjør det lettere for meg.
Vi småprater om løst og fast. Hun forteller at hun kom hit ut for sikre en trygg oppvekst for sønnen. At hun var heldig som traff mannen sin og at han er snill, — men noe treg, kjedelig og gammeldags, – Og han har aldri lært hvordan vi kvinner skal behandles. Hva med deg ? spør hun med en trillende latter, og kaster seg over meg.
Sittende overskrevs på meg, låser hun armene mine til bakken, brystene hennes duver faretruende nær ansiktet mitt, og det blir trangt mellom oss der hun sitter tyngst. Latteren hennes er litt anstrengt nå.
– En så kjekk gutt som du har vel mange beundrerinner ?
Jeg får forklart at de få jentene på min alder i bygda er mest interessert i filmstjernene de har klippet ut fra magasinene og stiftet opp på rommene sine.
– Så synd, sier hun. – De burde lært å sette pris på hva virkeligheten kan by på, og du burde skaffe deg erfaring før du blir for gammel og før det er for sent, som det tydeligvis ble for mannen min.
Hun reiser seg brått opp, knepper på BH-en. Jeg merker at det er en våt flekk etter henne på buksa.

Resten av dagen arbeider hun i undertøyet. Hun ler og kommer med slengbemerkninger mens vi arbeider med det våte graset. Den hvite trusa blir etter hvert våt, og klistrer seg gjennomsiktig til kroppen og etterlater lite til mine fantasier.
Med hennes lette og uredde væremåte, tør jeg etter hvert opp, og klarer enkelte ganger, rødmende, å gi slengbemerkninger tilbake.
Når jeg noe senere tror meg usett, knepper jeg opp for å slå lens. Jeg står i egne tanker og holder den halvstive pikken i hånda, da hodet hennes plutselig dukker opp på den andre siden av hesja og utbryter; – Åhh for en strålekanon !!
Før jeg rekker å få sakene på plass er hun borte. Den glade latteren henger igjen sammen med lukta av sommer og nyslått gras.

Ved dagens slutt blir vi enige om å vaske oss i tjernet. Hun går inn og henter håndklær og såpe, samtidig som hun stikker innom kårboligen og varsler hvor vi har tenkt oss.

Som om det skulle være den naturligste ting i verden, vrenger hun av seg klærne og springer naken ut i vannet. Den fyldige baken duver grasiøst der hun vasser utover.
Med en voksende stivhet nede i buksa, blir jeg nølende stående igjen på land.
Hun snur seg og ler.
– Kom igjen da, ikke vær blyg. Få av deg de skitne fillene og stup uti. Jeg så den jo bak hesja, og så vidt jeg kunne bedømme var det ingenting å skjemmes over, tvert i mot-, roper hun innover til meg.
Jeg har aldri hørt noen voksne være så naturlig frimodig om nakenhet og kropp før, men sammen med henne føles det befriende og riktig. Så jeg lar det stå til, og med en steinhard ståpikk vippende som en grein i vinden, løper jeg fort utover til vannet dekker elendigheten.

Når jeg når fram til henne står vi så dypt at de nydelige brystene hennes flyter opp og ligner på to redningsbøyer. Vannet er brunt og mørkt, og skjuler resten av kroppene våre.
I det hun rekker meg såpen, bemerker hun at jeg så både sunn og frisk ut da jeg løp ut i vannet.
Jeg mister såpen, og raskt er hun med hånda nede i dypet. Med skrekkblandet fryd kjenner jeg at hun griper tak i ballene og pikken, som på grunn av temperaturen i vannet har skrumpet inn.
Hun klemmer forsiktig, og får svar ved at den straks vokser inne i hånda hennes. Sakte slipper hun taket, og sier blussende i kinnene at såpa visstnok ble borte.
For å ikke møte øynene hennes, dykker jeg ned i det mørke vannet, men finner ikke annet enn beina hennes før jeg må opp igjen.
– Mannfolk, sier hun, og snur ryggen til meg i det hun dykker. Jeg får et glimt av den hvite kløyvde kvinnerompa før hun blir borte. Jeg skvetter til da jeg kjenner noe bløtt omslutter pikken før hun bryter vannskorpe helt inntil meg.
– Jeg fant såpa, sier hun triumferende og gjør trutmunn. Jeg tenker kun på at hun et lite øyeblikk hadde hatt pikken min i munnen der nede i det mørke vannet. Noe slikt hadde jeg knapt lest om, og da avfeid det som mannfolkfantasier. Noe slikt gjør da ikke normale kvinner frivillig.
Vi vasker oss og går på land side om side. Der vi står og tørker oss, snur jeg meg bort for å skjule stivheten, men hun sier det ikke er noe å være redd for og at hun synes den er pen.

Hun samler undertøyet i en bylt, og den nakne kroppen glir inn i sommerkjolen, ser at jeg fomler med underbuksa, og snapper den fra meg. – Renslighet er en dyd, sier hun, og legger den i bylten med sitt eget undertøy.

På veien hjem kjenner jeg på den merkelige følelsen av å være uten undertøy inne i buksene.
Gnisningen mot stoffet gjør meg redd for at det skal gå for meg bare ved å se henne foran meg på stien.
I ettermiddagssola avslører kjolen mer enn den skjuler, og jeg funderer på om at det måtte være på en slik sommerdag, etter å ha vasket av seg skitt og svette fra en hard arbeidsøkt, at Gud skapte kvinnen.

Under fjøsstellet om kvelden går hun fortsatt i den samme kjolen. Det hersker en fredelig og harmonisk stemning der hun vasker jur. Med bøtta mellom knærne og panna mot kumagen, får hun melka til å stråle ut av spenene i kraftige pulserende rykk ned i bøtta.
Da hun merker at jeg står og ser på, kikker hun opp, bender den ene spenen opp og lar strålen treffe den åpne munnen. Noe av melken renner nedover haka og videre ned i halsgropen før den forsvinner ned i kjoleutringningen. – Melk er liv, sier hun, og tørker seg rundt munnen med håndbaken.
Hun gir tegn til at jeg skal forsøke å melke.
På krakken og med den varme, bløte, men samtidig spenstige spenen mellom fingrene, erindrer jeg da bestekammeraten og jeg eksperimenterte og utforsket hverandre.

Med buksene nedenom knærne liggende på garndungen i naustet, studerte vi hverandre, likheter og forskjeller. Følelsen av å ha pikken hans i mellom fingrene, kjenne forandringen som skjer inne i den varme hånda mi, det røde lille pikkhodet som etter hvert dukker fram fra den litt for trange forhuden.
Jeg blir overrasket av at hånda hans på pikken min kjennes helt forskjellig ut enn når jeg selv gjør det. Det knyter seg tørt, og vi diskuterer om det er dette som Cocktail beskrev som; – at det kommer.

– Ikke slik, sier hun, og river meg ut fra drømmetåka.
Hun lener seg tungt inntil meg. Kjolebrystene klemmes varmt rundt nakken. Kinn mot kinn, og med fingerne flettet i hverandres, kjenner jeg hvordan hun med vare, faste bevegelser stimulerer spenen til å gi fra seg melka.
Jeg merker at pikken står i bend mot bøtta, og gjør meg sakte fri.

Hun roper på meg fra høyloftet, og ber meg ta imot en sekk med strø. Jeg går et par trinn opp i stigen og tar imot. Hun kommer ned med ryggen mot meg. Når jeg kikker opp, oppdager jeg at hun ikke har tatt på seg truse etter at vi var ved tjernet.

Som om en fremmed har styrt meg, ligger hånda mi på leggen hennes. Jeg kjenner leggmuskelen spennes, og tror at jeg har forgrepet meg. Men så slapper hun av, snur seg langsomt og setter seg på et av trinnene.
Der, i stigen opp til høyloftet får jeg min første leksjon i kvinnekjønnets mysterium.

Med fingrene og med en florlett stemme utleverer hun det aller mest intime av seg selv.
Hudfolder blir brettet til siden og gitt navn og funksjon. Mens hun forklarer forandres fitta hennes langsomt, sveller opp, får en annen farge, og fuktigheten øker. Jeg har nok med å holde meg fast i stigen og er nesten bedøvet av duftene som omgir meg.

Når hun slapper av, åpner hun seg helt. Jeg spør om den hvite streken som strekker seg fra fittehullet og ut til siden, og får vite at det var der de måtte klippe i henne da hun fikk sønnen.
Hun kaller det sin hemmelige kjærlighetstatovering. Da jeg spør om det lille arret litt lenger oppe, ler hun hjertelig og forteller at det er åpningen hun tisser med. Jeg blir flau for at jeg har røpet min totale uvitenhet.

Himmelen er i ferd med å ramle ned når hun stryker den øverste hudfolden oppover, og nevner det som stikker ut, – for sin lille pikk, og at den fungerer på nesten samme måte som min.

Pusten hennes litt lenger oppe i stigen er nå hørbar mens hun stryker pekefingeren og ringfingeren på hver side av den lille tappen, samtidig som hun enkelte ganger liksom tilfeldig med langfingeren treffer direkte på tappen som dukker opp i hudfoldene hver gang hun trekker hånda oppover.

Jeg tror hun er i ferd med å ramle ned av stigen, da jeg ser alle musklene i skrittet foran meg trekke seg rytmisk sammen. I det en tynn varm stråle treffer meg i ansiktet, hører jeg hun hvisker mellom sammenbitte tenner; – Det gåååhr !!
Jeg mister taket, i sjokket, og ramler ned av stigen.

Hun står bøyd over meg med bustet hår og blanke øyne, og spør om jeg slo meg. Jeg får ristet på hodet.
– Undervisningen tok visst litt overhånd, sier hun etter meg der jeg løper ut av fjøset.

Forvirret og med en dump smertelignende kåthet i underlivet, skynder jeg meg krumbøyd inn i eldhuset.
Jeg står bøyd over vannstampen der inne og forsøker å forstå hva som hadde skjedd for et øyeblikk siden.
Riktignok hadde jeg lest meg til, og i samtaler med kamerater forstått at kvinnfolk også hadde det så godt at det gikk for dem, men det var når de knullet.
Hadde hun tisset meg rett i ansiktet ?

Jeg dukker hele hodet i stampen, og det kalde vannet klarner hjernen befriende. Jeg får øye på undertøybylten fra tjernet på toppen av kurven med skittentøy, triver det til meg og snuser inn duften hennes, løsner beltet og lar det gå i strie strømmer ned i Sigrids truseskritt mens jeg knekker sammen ned på gulvet.

Inne på kjøkkenet sitter de gamle benket til kveldsmat. Hun hvisker at hun begynte å lure på hvor det ble av meg, og kikker skjelmskt på det våte håret.
Jeg er sikker på at hele verden kan se hva som har hendt, men de gamle snakker om det velsignede været mens Sigrid svinser til og fra med lette kommentarer.

Hun har tatt på seg en hvit bluse og trangt, grått smalskjørt Med ryggen til meg der hun står ved kjøkkenbenken og skreller gulrøtter som etter hvert havner i baljen med vann, kan jeg betrakte de runde formene. Den mørke stripen under bluseryggen og en stropp litt for langt ut på en bar skulder, forteller om en svart BH. Linjene over den stramme runde baken vitner både om truse og strømpeholder. Muskuløse legger som sammen med strømpesømmen forsvinner i mørket opp under skjørtet.

Var det disse leggene jeg hadde befølt ? Var det virkelig denne tekkelig kledde husmora som hadde røpet sitt aller innerste intime for meg, uten reservasjoner?
Sigrid ? som er med i foreninger, som sitter pent i kirken på søndag, som steller for mann, svigerforeldre og sønnen, som tross av at hun har en annen utstråling enn sine medsøstre i bygda for øvrig, er vel respektert.
I all sladderen som florerer, har jeg ikke hørt et vondt ord om henne. Tvert imot har jeg ofte hørt sagt hvor heldig mannen hennes har vært som har fått seg slik et grepa og nevenyttig kvinnfolk.

– Kan du ta gulrøttene og skylle dem på vaskerommet ? Hun snur seg med baljen strukket fram mot meg. Uttrykket røper at hun forstår at jeg har betraktet henne lenge.

Over baljen med grønnsakene, blir dagens hendelser for mye å bære, og jeg bryter ut i en altoppslukende hikstende gråt.

– Stakkars Per, hun lener seg mot døra som lukker seg bak henne.
Jeg løper inn i armene hennes og hulker med ansiktet tett inn til de varme brystene under blusestoffet.

Hun holder armene hardt rundt meg og rugger fra side til side. Og med munnen tett inntil øret mitt, forteller hun om hva som skjedde der oppe i stigen, om gleden hun føler ved sin egen kropp og seksualitet, om at ingenting med seksualitet er skittent ,eller synd så lenge man ikke støter andre, eller gjør andre vondt.
At det å være kåt er en gave som en skal glede seg over, og som en må lære å pleie for at kropp og sjel skal fungere i harmoni.
At det å ha det godt med seg selv og å tolerere sin egen seksualitet er til hjelp i en hard verden. Og at hun gjerne vil fortelle meg og lære meg alt dette før jeg blir som de andre ungkarene i bygda med erfaringen sin fra gulnende pornoblad med inntørkede sædflekker.

Jeg kjenner en stiv brystvorte mot halsen, men for en gangs skyld forsvinner ikke følesene mine ned i underlivet.
Hun gir meg en fortrolig klem, befrir seg fra favntaket og ønsker meg god natt.

På denne tidlige sommermorgen er vi altså igjen der vi sa god natt. Nattkjolen faller på plass over hårbusken i det hun reiser seg fra bøtta og spør om jeg er ferdig med vaskefatet.

Med en hånd på nattkjolen og på huk over fatet foretar hun morgenvasken uten sjenanse.
Hun vinker meg til seg og spør om jeg er nøye med å rengjøre strålekanon. Før jeg rekker å stamme fram et svar som jeg uansett ikke ville ha vært stolt av, trekker hun resolutt ned underbuksa.
Hun griper tak i stivheten og med den andre hånda tar hun med seg såpevann fra fatet.
Jeg ønsker at jeg forsvinner gjennom et hull i gulvet i det jeg kjenner at det rykker til og den første strålen treffer henne i ansiktet.
– Oi, sier hun overrasket, – Den kom fort. Men hun holder meg smilende fast og fortsetter med å vaske meg der nede. Fører de såpevåte fingrene bak den ømme pungen.

Jeg stivner til av at jeg plutselig har tuppen av langfingeren hennes innenfor muskelen der bak. I sjokket strammer jeg til og fingeren svupper ut.
– Ikke vær redd, sier hun, – Dette burde du selv gjøre hver dag, det er like viktig å være gullende ren der, som det er å pusse tennene.
Hun henter opp mer vann og gjentar fingerbevegelsene der bak. Jeg slapper etter hvert av i musklene og fingeren glir lenger inn for hver gang hun kommer opp med mer såpevann.
Den uvante følelsen får pikken til å bli steinhard på et øyeblikk.

– Her var det ikke mye forsinkelse, sier hun, vrenger av seg underkjolen og tørker meg grundig med den.
Naken og på kne snuser hun på pikkhodet, stryker det over kinnet, løfter det ene brystet og lar pikken rulle over brystvorta som vokser til et modent bær.
Hun napper og smaker på den numne staken før hun uendelig langsomt fører den inn i munnen med leppene tett omsluttet stivheten.
Leggmusklene mine vibrerer som stramme buestrenger, og for å ikke ramle overende må jeg støtte hendene på hodet som sakte beveger seg foran meg.

Det hun gjør er for meg ufattelig samtidig som det er ufattelig godt. Ingen av de utallige onani- eksperimentene jeg har utprøvd kan sammenlignes med de følelsene som nå er samlet nede i underlivet.
Jeg kaster hodet bakover, graver fingerne inn i håret hennes og underlivet strammes utenom min vilje framover i det livskraften strømmer ut av meg uten at de forventede ømme krampetrekningene i underlivet kommer.
Jeg rekker å registrere en edderkopp som kravler langs takbjelken før jeg går ned for telling på kne foran henne.

– Ikke vær redd, sier hun, og er våt over hele ansiktet og nedover i halsgropen.
– Ikke får man barn slik, og selv om det ikke smaker like godt som melk, blir jeg veldig kåt av det.
Hun legger en klissen hånd bak nakken min og gir meg et klebrig kyss.
Det lukter som lommetørkleet under madrassen min hjemme. Jeg får en bittersalt smak i munnen, og når jeg må svelge kjenner jeg en lett flyktig svie nederst i halsen.

– Kom, sier hun, og trekker meg opp, aker seg opp på arbeidsbenken blant baljer og kar, plasserer føttene opp på benkekanten og sprer beina vidt ut til siden.

– Hjelp meg før jeg renner bort, visker hun. – Smak på meg, slikk meg.
På kne foran benken klemmer jeg munnen og ansiktet inn mot det flommende våte og åpne kjønnet.
Med den samme håndbevegelsen som i stigen drar hun de øverste hudfoldene oppover og sier nesten uhørlig; – Slikk meg der !!
Nølende legger jeg tunga prøvende på den lille dingsen som kikker fram. Hun hikster til så benken knirker faretruende under skinkene hennes.
Med famlende tunge kjenner jeg at den vokser og blir hard. Med utolmodige fingre overtar hun, og beordrer meg til å bruke tungen lenger ned.

Tunga glipper inn i det nå åpne og nesten glødende våte fitthullet, men hun er ikke fornøyd, og med den ledige hånda presser hun meg nedover.
Uforberedt er tunga mi i kontakt med det stramme hullet som jeg for noen få minutter siden ikke hadde ant kunne skape slik kåthet hos meg selv.
– Jaaa, utbryter hun, når jeg, forundret over meg selv presser på med tungespissen.

Hun arbeider heftig med seg selv mens jeg hører de skramler i baljene oppe på benken.
Med en etterhvert nummen tunge kjenner jeg små rykninger i den lille muskelen jeg bearbeider.
Så dukker plutselig hånda hennes opp med en våt gulrot mellom fingrene. Sakte fører hun grønnsaken inn i fitta, presser den ut og fører den inn igjen i små rytmiske, raske bevegelser.

Med begge hendene i arbeid, blir hun etter hvert så urolig der oppe på benken at jeg får problemer med å holde tunga på plass.
Jeg trekker meg litt tilbake og følger passivt med i det eventyret som utspiller seg på benken.
Igjen kjenner jeg min egen stivhet, mens det gjør direkte vondt i pungen.
Etter hvert begynner jeg å forstå at jeg virkelig kan få kjenne det varme kjønnet hennes omslutte pikken slik det omslutter gulrota som hun fører i stadig raskere tempo

Jeg ser at musklene rundt det oppsvulmede kjønnet begynner å pulsere.
Hun trekker den kunstige pikken raskt ut, fører den uten å nøle et par centimeter inn i rompa, holder den ubevegelig fast slik i det hun kommer som en storm.
Jeg lener meg raskt fram, og har ansiktet inn i alt det varme våte, samtidig som hun klemmer lårene rundt hodet mitt i skjelvende krampetrekninger mens hun jamrer og hikster.

Jeg hører en guttestemme som roper et sted i huset. Raskt er hun framme på gulvet og i nattkjolen. Med håret i svett uorden og med nervøse bevegelser ser hun på meg med et uutgrunnelig blikk og sier;
– Takk for hjelpen, det var farlig godt. Forresten jeg trenger litt hjelp med klesvasken nede i eldhuset etter kveldsmaten dersom du vil…..
Hun bøyer seg raskt ned, griper om den ømme pikken, gir den et varmt kyss og mumler stille;
-. Beklager vennen, at du må vente.
Så er hun borte.

Ved kveldsmåltidet går Sigrid i en heller ufiks fotsid forklekjole. Etter å ha skysset pjokken i seng samler hun opp håndklær fra knaggene ved utslagsvasken og går stille ut.
Jeg blir sittende å prate med de gamle som synes det er synd at det snart er slutt med arbeidet for meg. De trekker seg etter hvert tilbake mens jeg rydder bort fra bordet.

Ute er kvelden stille med en solrød himmel ned mot havranden der ute mellom holmene. En lom krysser høyt over meg etter en lang dag på havet. Framme ved eldhusdøra, hører jeg den hissende, trolske lyden fra mekregauken et sted oppe i kveldsdisen. De eldre sa at den varslet regn. I virkeligheten er det et forsøk på å lokke partneren til et lynraskt fugleknull ute på myrene et sted..

Hun har sortert klær i en stor haug på gulvet, og retter seg opp i det hun føler mitt nærvær.
I hånda holder hun et hvitt tøystykke som jeg rødmende og full av skamfølelse drar kjensel på.

– Du fortjener noe bedre enn dette, sier hun smilende
Hun kommer tett inntil meg, løsner raskt buksebeltet og drar ned bukse og truse i èn bevegelse slik at de blir liggende om anklene mine.
Uten noe innledning griper hun rundt den raskt stivnende pikken og drar den hardt og uten ømhet.

Etter bare noen få tak går det for meg i den nå så velkjente trusa som hun holder fram.
Mine forventninger forsvinner ut av kroppen sammen med sæden, og i fortvilet skuffelse prøver jeg å trekke henne inntil meg. Men hun dytter meg hardt bort, og med buksa om anklene deiser jeg overrasket ned i haugen på gulvet.
Hun lukker døra og hekter på kroken på innsiden.

I det svake kveldslyset fra et lite vindu oppe på veggen knepper hun langsomt opp den triste forklekjolen til hun står, til min store forundring, i sort blonde-BH og like sort silketruse med vide blondebein som dekker det øverste av lårene. Fra innunder blondebeina strekker det seg to sorte strømpebånd til å holde oppe de mørke strømpene som ender ned i et par høyhælte sko.
– Til ære for deg, smiler hun, og dreier langsomt rundt. Med hendene bak på ryggen løsner hun BHen, snur seg brått mot meg og kaster blondene i min retning.

Hun veier brystene i hendene med tommel- og pekefingrene rundt vortene, går bak meg, glir ned og lar meg kjærtegne brystene før hun glir videre nedover kroppen min.
Jeg kjenner tunga hennes som en sommerfugl over pikken i det hun spenner navlegropen ned mot ansiktet mitt.
Stadig i bevegelse nedover meg, klemmer hun det sorte silkeskrittet mot munnen min og elter pikken som igjen er helt stiv, mellom brystene. Jeg holder de fyldige skinkene fast mens jeg ivrig slikker i meg fra den stadig våtere silkefitta.
Hun kjemper seg fri, snur seg mot meg og flår av seg trusa med en akrobatisk bevegelse.
Jeg fanger opp silken og fortsetter å spise fra den fuktige silken.
Fra øyekroken ser jeg at hun har tryllet fram en flat metalleske, som jeg kjenner igjen fra ransaking av fars nattbordskuff.

Med heftig pust og med ivrige, men konsentrerte bevegelser ruller hun gummien nedover den beinharde staken.

Skrevende, på huk over hoftene mine leder hun meg med hånda inn gjennom porten til paradisets hage.
Jeg hører paradisets fugler synge og bladene fra kunnskapens tre rasle i vinden som fører med seg duftene av ville blomster og eksotiske krydder.

Uten å sitte ned på meg, gynger hun opp og ned mens jeg kjenner hennes varme indre muskler vekselvis slippe meg innerst inn i det varme dypet for så å presse meg langsomt ut sammen med en hørbar fuktighet, som når en presser saften ut av en sitrusfrukt.

Solstrålene blender meg i pulserende lynglimt gjennom bladgrenene som beveger seg i plutselige varme vindkast i det jeg eksploderer. Gjennom løvenes brøl i det fjerne hører jeg Eva jamre seg i det hun presser seg med full tyngde ned på meg. Et regnskyll følger de plutselige vindkastene og det varme vannet sildrer ned mellom beina mine.

Når jeg våkner har stormen stilnet og Sigrid ligger tett inntil meg. Hun smiler skjelvende og sier;- Takk for den hjelpen du har gitt meg i sommer. Flinkere dreng kunne jeg knapt nok ha hatt.
Hun griper under seg, løfter seg opp over ansiktet mitt og lar meg for siste gang få en smak av det våte salte kvinnekjønnet før hun reiser seg opp.

Da jeg dagen etter tar farvel, fester hun et kjede med en dråpeformet åpen sølvamulett rundt halsen min.
– Håper du kan hjelpe meg igjen når jeg trenger det, sier hun og gir meg en fort klem.

Der jeg rusler hjem, er jeg overbevist om at Gud hadde en av sine beste dager da han skapte KVINNEN.

Tilegnet min kjære hustru gjennom alle år.

”Seksualitetens gleder er en gudegave,
så også den kjærlighet jeg føler for deg”

Legg igjen en kommentar