Dans i natten

Endelig helg!! Rister av meg jobben i det jeg drar på meg MC-jakken, og låser kontordøra etter meg.. Hører telefonen ringe, men gir blanke. Jeg trenger å koble av nå..
Kommer ut på gata, og fletter håret raskt. Smiler til en forbipasserende kjekkas før jeg trer på meg hjelmen og skrever over maskina i mitt liv. Svart, svær og med plenty hester.. Mm.. herlig!

Det er sommer, og kvelende varmt.. Må komme meg ut på veien før jeg bråner opp.. Starter sykkelen, og svinger ut i gata.. Ofrer litt medlidenhet på de stakkarene i varme biler i rushtia. Kommer meg ut på hovedveien uten alt for mye styr, og kan endelig få opp litt fart.. Nyter følelsen av frihet. Dette gjør underverker etter ei lang uke på jobben.

Kjører en omvei til ei strand bare for å vasse litt. setter meg på en stein å bare ser..
-så langt øynene når..
Tar opp mobilen og ringer deg.. «det er bare meg, kjære.. hvor er du?»
«Hei søta»
-bare stemmen din får meg til å sitre.. Dyp, ertende..
«Jeg er på tur hjem, kommer du snart? Har kjøpt med en pizza og noen kalde pils»
Åh, pils? det hadde vært godt nå! kosesnakker litt , og legger på. Rusler opp fra fjæra, og slenger på meg jakken igjen.
Drar opp god fart på motorveien, og nyter følelsen av frihet i fulle drag..
..regner med at det tar en halvtime før jeg er hjemme..

Har tenkt på noe i det siste.. smiler for meg selv.. det meste er egentlig klart.. det er bare å få lokket min kjære med..
Svinger opp ved huset vårt, parkerer sykkelen og tar opp mobilen;
«Pia? -hvis jeg setter den plana mi med ut i livet i kveld.. stiller du opp ? » ..Jeg hører hun ler .. «klart det , vennen.. -Natta er jo perfekt, kjære deg » kan høre hun er forventningsfull, nyskjerrig og rimelig tent på tanken… Jeg puster dypt.. «ok» .. «skal se hvordan det blir .. sender deg en tekstmelding klokka 20.. kan vi komme til deg da.. når det har blitt mørkt?..-og får du med deg de andre ? »
Kai står plutselig i døra.. smilende..
Jeg gliser, og etter en kjapp bekreftelse avslutter vi samtalen..
Går mot han.. kysser han; «mmm.. bare jeg og Pia som har planer, kjære»
«ja vell.. innbefatter det meg? » spør han.. nja.. «du hadde vel ikke sagt nei til en kveld med oss damene, du?!» Jeg slenger MC-jakka i gangen, og finner en pils. Han ler.
«Ville du ?» spør jeg, og ser han rett i øynene.. utfordrende.. smiler.. han kjenner det glimtet i øynene mine.. og aner vel noe.. «Når skal du innvie meg i de kveldene dine med Pia, jenta mi?»
Jeg snur meg.. ser han står lent inntil dørkarmen.. så kjekk han er…
«Hva tror du vi gjør , kjære deg?»
Han ler høyt… «det er akkurat DET jeg vil vite» …. «okei.. du kan få dele en kveld med oss.. men .. -tør du?» , spør jeg.. «det betyr at vi damene styrer løpet… du vet ikke hva du går til»…
«du vet da at jeg elsker utfordringer» sier han.. -og kommer mot meg.. legger en stor neve om baken min, presser kroppen min inntil seg, og kysser meg lenge.. dypt…vått… deilig..
Jeg river meg gispende løs.
«du hopper i dusjen» … jeg smiler.. «er det en ordre?» spør han og ler.. «JA!»
Jeg snur ryggen til , og går inn på soverommet.. finner bagen øverst i skapet, og sjekker at alt er på plass.
hører vannet renne på badet, og han synger.. jaggu er han ikke lett å vippe av pinnen ..jeg ler stille for meg selv..
jeg trenger en dusj selv også… går ut å slenger bagen i bilen. alt er klart..
Jeg går mot badet mens jeg slenger klær etter meg gjennom hele leiligheten, og taster klarsignalet til Pia…
hvile kan jeg gjøre senere.. kjenner spenningen sitre deilig i kroppen.

jeg smyger meg inntil en varm, våt kropp, og nyter stille vannet. Sterke hender holder meg hardt.. vi sier ikke et ord.. Han såper meg inn, vasker håret mitt.. og jeg… -jeg nyter. ..
elsker.. -som jeg elsker denne flotte mannen …
Fremdeles taus skrur han av vannet.. pakker meg godt inn i myke håndklær..
Jeg tar hånden hans, og leier han ut mot soverommet.. han -dryppende våt.. Vakker..
Jeg er tent.. -voldsomt tent.. av han , av tankene mine..

Ordløst styrer jeg han på rygg i dobbelsenga.. En finger på en bred brystkasse.. blikk.. Han legger seg utstrakt , og jeg rister av meg håndkleet som holder håret samlet, kjenner det kveile seg bløtt nedover ryggen min.. og et gufs av sval sommerbris siver inn vinduet..
brystvortene mine spenner seg og vokser stive ut i luften..

jeg kysser han.. på anklene.. oppover..oppover.. ser han er tent.. en praktfull reisning berører magen min i det jeg lager en sti av ømme kyss over kroppen hans.. Kysser han dypt , fortsetter opp i pannen.. tinningen.. og jeg lar han kysse innsiden av lårene mine.. han ligger stille.. det er mine bevegelser som styrer.. Jeg elsker det.. sitrer .. skjelver..
jeg skrever over fjeset hans, og tungen hans finner det våte, lengtende kjønnet mitt med en presisjon som får meg til å hikste..

Jeg rives inn i en storm av følelser.. Min kjære leder meg over orgasmens ville landskap.. jeg flyr over taggete fjellformasjoner, fossefall og solfylte blomsterenger..
Jeg synker over han, og blir lagt forsiktig ned av sterke armer.. holdt tett, til jeg finner igjen pusten, og meg selv. Han holder meg tett inntil seg, lar hånda finne hårfestet i nakken.. kysser meg ømt..
«Er det fullmåne i natt, kjære?» … Jeg nikker svakt..
kan høre han smile.. «akkurat ja»..

Jeg puster dypt inn, og setter meg opp.. «Nå må vi dra».. «vi skal til Pia»
Etter en stund er vi på vei.. Jeg kjenner spenningen krible i kroppen.. selv om vi har snakket gjennom alt, vi damene, er det ikke fritt for at det sitrer litt…

Vi kommer fram, og møter ei, som alltid, strålende vakker Pia.
Ser på Kai at han syns hun er lekker, jeg smiler til han.. lurer på hva han tenker? Jeg står bak han… Legger haka på skuldra hans , og hvisker: «Du skal på med bind for øynene, du skal ha head-set med musikk… du kommer ikke til å se.. ikke høre … -Og vi skal ut i skogen, kjære»
Foran ham står Pia, og smilet hennes er signalet jeg trenger.. det kommer ingen protester fra Kai..
Pia kommer imot oss.. legger ei smekker hånd på brystkassen hans.. kysser han lett på munnen.. .. Jeg ser henne lukke øynene i det munnene deres møtes..
jeg står inntil ryggen hans og kan kjenne han stivne.. Blir med ett oppmerksom på brystvortene mine som knopper seg harde mot ryggen hans.. Min kjære slipper pusten med et stønn.. og jeg møter igjen de lekne øynene til Pia.
mm.. dette ser ut til å bli en fin kveld , jeg smiler bredt.

* ** ** *
Kai setter seg ned på trappa, og tar en røyk, vi damene går inn.. Vi skifter raskt, og gir de nødvendigste beskjedene. Pia har ordnet alt det praktiske, det er bare å kjøre på..
Jeg går ut på trappa, bøyer meg ned .. knytter et sort silkesjerf over øynene hans..
Pia kommer bak meg, jeg kjenner med ett en smekker hånd gli over baken min.. jeg snur meg, og kysser henne. Kai kan høre hva vi gjør. Det tenner meg voldsomt.
med smaken av Pia på leppene, stiller jeg meg tett inntil ham.. lar tungespissen leke over munnen hans.. blindet, nesten elektrisk står han der, føler, sanser og hører..
Jeg tar hånden hans og begynner å gå. Bak huset står to perfekt plasserte trær.
Jeg drar av Kai skjorten, og fester de brede lærmansjettene på håndleddene hans.
Pia rekker meg tauene. Bestemt og uten fomling får vi festet den flotte mannen i X.
I en tynn sort bukse står han der.. rank, vakker og stolt. En av endene på det sorte skjerfet ligger mykt på en hårete brystkasse.. lekkert!
Han sier ingenting. Pia stiller seg bak han og rekker meg head-settet.. jeg kysser ham krevende på halsen, kan kjenne han skjelver.Pulsen dundrer.. Han er definitivt tent.
Jeg sjekker skjerfet, og får satt på han alt han trenger for å høre kun musikk. Ingenting annet.
Pia setter på enigma, og vi kan såvidt høre de vakre tonene i den trolske natta.

Endelig kan jeg se meg rundt.. plassen er perfekt!
Myk mosedekt grunn, høye trær med akkurat nok løvverk til at månen lyser i stråler.

det blir fort mørkt nå, og vi tenner fakler.
Scenen er perfekt..
Faklene danner en stor sirkel. flammene danser. skygge og lys forenes perfekt mot mannen i midten.
jeg hører en lyd og bråsnur meg. på stien fra huset kommer tre lettkledde jenter i hvitt.
Pia og jeg går dem i møte, og gjensynsgleden er stor. Vi to trår til side, og de gisper i kor. I lysningen står en mann mellom to trær, muskuløse armer festet i tau fra høye grener. Musklene på brystkassen hans spiller. I lyset fra faklene er synet til å miste pusten av.
Jeg smiler.. «klare , jenter?»
Jeg går bort til ham.. gir meg til kjenne med et krevende kyss.. drar kniven opp av slira,og lar det kalde stålet berøre magen hans såvidt. Musklene hans spenner seg.. Jeg flerrer av ham buksene. Han gisper.
Jeg smyger meg rundt ham, drysser små kyss i nakken hans. Pia gir ham samme behandling på magen.. rolig, rolig.. lett.. ømt.. Jeg lager en sti av kyss nedover ryggraden hans, mens Pia slikker han fra navlen og oppover.. pinefullt sakte.. Hun småbiter halsen hans, og i det hun lar tunga sveipe øret, lar ei av jentene en negl rispe han lett over ankelen. Han stønner.
-Før han blir helt stille og holder pusten. Tankene flyr nok gjennom hodet hans, og han tydelig i villrede om hvem av oss det er.
Pia lar tunga gli over overleppa hans, og han hiver etter pusten. I det hun kysser ham lar den andre jenta fingrene gli over den andre ankelen. Den tredje tar over min plass bak ham, og scenen er komplett. Jeg går litt til siden, og nyter synet av fire lekne jenter..-og min elskede. Under MIN kontroll. Jeg smiler fornøyd, og sjenker meg et beger med deilig rødvin. Setter meg på en svær steinblokk, og gløtter opp på fullmånen. Stemningen er fullkommen.
40 røde lange negler danser over vakker mandig hud i måneskinn, og jeg skjelver av begjær. …