Date

Vi hadde hatt kontakt en stund, så vi ble enige om at jeg en kveld skulle komme hjem til deg. Jeg kom litt tidligere enn planlagt, så når du åpnet døren så kom du rett fra dusjen og hadde bare ett håndkle rundt deg. Kjente allerede at jeg reagerte litt for vi hadde jo snakket så mye om erotikk tidligere på dagen. Vi hilste på hverandre og du ga meg en stor klem. Da løsnet håndkleet og skled nedover kroppen din. Jeg ble stående å kikke på deg til jeg ble oppmerksom på at du sto å smilte lurt til meg. Jeg ble litt flau av stirringen, men du bare lo og spurte om jeg likte det jeg så, og om jeg kunne tenke meg å kose med kroppen din. I stedet for å svare så gikk jeg bort til deg og kysset deg heftig på munnen samtidig som jeg hold godt rundt deg. Kjente at jeg allerede hadde fått reisning. Vi fant ut at vi ikke kunne stå her på gangen så du førte meg inn på ditt soverom. Da la deg i sengen og ventet på at jeg skulle kle av meg. La meg ned på siden og kysset deg igjen samtidig som jeg begynte å utforske kroppen din med hendene. Kysset deg nedover halsen og fortsatt til brystene. Slikker og småbiter i vorten samtidig som jeg beføler klitorisen. Du stønner og klarer ikke å ligge i ro. Jeg sier at om du ikke ligger i ro så må jeg binde deg i sengen. Du sier at det må jeg gjerne gjøre, og om jeg trenger tau så finner jeg det i esken under sengen. Det var litt av en eske med dildoer og andre lekesaker. Binder deg fast i sengen, før jeg fortsetter å behandle brystene dine. Forstår at du liker litt hard behandling så jeg biter hardere i vortene. Kysser meg videre nedover kroppen din og ender opp med din barberte fitte. Slikker deg samtidig som jeg fører en finger inn i deg og klyper deg i den ene vorten med den ledige hånden. Finner frem den ene dildoen og fører den inn i deg samtidig som jeg frister deg rundt anus. Tar nå å fukter fingeren med olje og fører den inn i anus. Fører fingeren og dildoen inn og ut i en fin takt. Til slutt så klarer du ikke mer og får en kraftig orgasme.
Jeg løsner deg og vi legger oss tett inn til hverandre og koser med hverandre. Nå har du kommet til hektene igjen, så nå vil du være god med meg. Legger meg på ryggen og du kysser deg nedover mot brystet mitt. Slikker og småbiter i de en stund før du fortsetter ned mot skrittet. Du kysser tuppen før du fører den inn i munnen samtidig så du koser med ballene. Etter en liten stund så legger vi oss i 69 hvor vi fortsetter å slikke å suge hverandre. Jeg fører fingeren inn i anus på deg. Da fører du fingeren bak mot min anus og frister litt før du fukter den og anus med olje, og fører fingeren forsiktig inn og ut. Nå vil du at jeg skal ta deg bakfra. Fører pikken inn i din herlige våte fitte og vi finner en fin rytme samtidig som jeg klyper deg i vortene. Du ønsker at jeg skal ta deg i anus, så jeg finner mer olje som jeg smører deg med før jeg føre pikken inn i deg. Du finner en dildo som du fører inn i deg, og vi finner en fin rytme samtidig som jeg klyper deg i brystvorten. Til slutt så kommer vi begge i en utrolig orgasme.
Vi ligger på siden av hverandre for å komme til hektene igjen, men vi sovnet mens vi lå tett inn til hverandre.

Jeg våknet etter en stund og kjente at jeg ble kåt igjen når jeg tenkte på det vi hadde gjort sammen. Jeg kysser deg lett på munnen og halsen. Biter deg litt i øreflippen før jeg forflytter meg til brystene. Slikker på vortene før jeg småbiter litt. Merker at du reagere, og hører at du puster litt tyngre. Kysser deg lett på munnen, og du åpner øynene og smiler. Du sa at det var herlig at du hadde lyst til å elske mer med meg. Vi går sammen inn i dusjen. Det var herlig å kjenne det rennende vannet på kroppen. Jeg finner såpe og begynner å vaske deg. Starter ved halsen før jeg fortsetter til brystene. Vasker og klyper deg forsiktig i vortene. Du stønner i nytelse. Fortsetter etter en stund nedover kroppen og bena. Vasker deg grundig på innsiden av lårene, men berører ikke skrittet ditt. Snur deg rund for å vaske ryggen. Når det er gjort, så er det bare skrittet og baken som står igjen. Jeg vasker deg i skrittet og frister litt på klirotis samtidig som jeg fører en finger inn i deg. Forflytter den ene hånden til anus som jeg vasker og beføler før jeg fører fingeren inn. Da får jeg beskjed at jeg må slutte før det går for deg. Jeg reiser meg opp og vi kysser heftig. Nå vil du vaske meg. Du vil først vaske ryggen. Når du kommer til baken så kan du ikke la være å friste meg rund anus. Så tar du for deg pikken. Vasker den samtidig som du runker meg forsiktig. Tar den i munnen, og koser med ballene og frister meg rundt anus. Vi er enige om at vi nå må slutte. Skrur av vannet og tørker hverandre før vi går tilbake i sengen. Du legger deg og venter på meg, men jeg hadde lyst til å se hva du hadde i esken. Finner to massasjestaver og to klyper. Begynner å slikke og bite i vortene dine. Så tar jeg klypen og fester dem forsiktig på begge vortene. Vi legger oss i 69 og slikker og suger hverandre. Jeg fukter massasjestaven og fører den forsiktig inn i anus på deg. Du spør om du får lov til å gjøre det samme med meg med den andre staven. Jeg takker ja, og smører meg inn med olje. Nyter det når jeg kjenner at du fører den forsiktig inn og ut. Etter en stund så sier du at du vil ri meg. Legger meg på rygg og du senker deg nedover min stive pikk. Jeg finner igjen staven for å føre den inn i anus på deg. Vi finner en fin rytme som øker etter hvert. Til slutt så kommer vi begge i en herlig orgasme. Vi kysser og holder rundt hverandre samtidig så vi snakker om hvor godt vi hadde hatt det.
Nå er det på tide ar jeg må reise hjem, men vi er enige om at dette må vi gjenta en annen gang.