De gamle er yngst!

Det var en råkald søndagsmorgen i november. Jeg satt i en lun og komfortabel førsteklasseskupé i et Inter-Citytog opp gjennom Tyskland, og jeg var helt alene.
Jeg var på forretningsreise, jeg hadde besøkt flere byer, og innen hjemreisen til Norge, ville jeg bli noen dager i Hamburg.
Mens jeg satt i kupéen duppet jeg litt innimellom, og da passerte en rekke opplevelser under reisen revy. Det er da ganske naturlig at en moden mann i femtiårene hadde tatt for seg av de eventyr som bød seg med kåte og villige damer, og dette gav næring til drømmefantasier.
Jeg bråvåknet ved at døren gikk opp, og så sto det en dame inne i kupéen. Hun hilste på tysk og jeg bød henne hjelp med å få kofferten og annen håndbagasje opp på bagasjehyllen. Hun takket ja til tilbudet.Så tok hun den mørkegrønne stoffkåpen og den like grønne tyrolerhatten med fjær i av seg, og hengte det hele opp på knaggen, så satte hun seg rett overfor meg ved vinduet.
Jeg betraktet henne meget inngående, og jeg kunne fastslå at hun var en gjennom stilig og elegant dame. Hun var ikke så stor av bygning, men hun var spenstig og ungdommelig. Håret var kortklippet og askeblondt.Hennes make-up og frisyre var så absolutt korrekt og meget kledelig. Munnen var sensuell, og når hun smilte kom to vakre perlerader til syne. Øynene var et kapittel for seg, de strålte med en spesiell varme, og de røpet en lengsel etter noe jeg ved dette første møtet ikke klarte å tyde. På et senere stadium av vårt samvær skulle jeg imidlertid få full innvielse i dette.
Samtalen vår kom til å dreie seg om atskillige interessante tema. Det var om reiser, om politikk og om samfunnsspørsmål, og naturligvis kom vi til å snakke om Norge der hun aldri hadde vært før, men som hun gjerne skulle besøke. Da jeg fant henne så helt gjennom hyggelig og sympatisk, inviterte jeg henne aldeles på sparket til et besøk, – og da var isen smeltet!
Fra første øyeblikk hadde jeg grunnet på hennes alder.
Utseendemessig kunne hun være fra 45 til 60, – det var aldeles umulig å ha noen mening. Det viste seg imidlertid at hun var hele 66, altså femten år eldre enn jeg. Hun fortalte at hun var blitt enke for tyve år siden, etter et meget godt ekteskap.Hun hadde gått så altfor lenge med sorg slik at hun holdt på å bli bitter. Nå var tapet av en god ektefelle kommet så pass på avstand at hun ville ta igjen noe av det forsømte, – sa hun med en lystig latter,- men hva ville vel barn og barnebarn, samt en meget besteborgerlig familie og omgangkrets si,om de fikk vite at hun var på noen som helst slags galei ?
– spurte hun muntert.
Det var ikke meg i mot at hun dreide samtalen inn på sex og moral, og da hun frittet meg ut om mine synspunkter og om hva jeg hadde opplevd, lot jeg henne høre, og mens hun lyttet fikk øynene hennes et skjær av behersket kåtskap.
Vi skulle begge to av i Hamburg, og reisetiden dit syntes meget kort. Hun fortalte at hun hadde en villa i en forstad, og om jeg ville det, trengte jeg ikke ta inn på hotell, men bo hos henne som gjest under oppholdet i Hansabyen, og dette sa jeg ja takk til. Nå var veien til uante muligheter åpen for oss begge!
Vel ute av Hamburg Hauptbahnhof og ute på Steindamm, gikk vi langs gaten for å finne et passende sted for å spise.
Mens vi gikk, kom vi forbi en rekke sexfilm-lokaler og varietéteatre med liveshow tilbud, og hun spurte med stor nyfikenhet om jeg noen gang hadde vært innom slike lokaler? Selvsagt hadde jeg da mange ganger tatt del av det som er å se på slike steder, og jeg foreslo at vi kunne gå inn sammen og undersøke hva slags tilbud de hadde, etterat vi hadde fått oss noe mat.
Dette forslaget ble akseptert, – men hun var slett ikke sulten. Hun ville straks inn og se hva dette hemmelighetsfulle var for noe, og noen få minutter senere satt vi ved siden av hverandre inne i et halvmørkt lokale.
I skinn av dempet, blått lys over scenen, kom det inn en mørkhudet, yppig dame med tunge, men faste bryster og med langt, ravnsort hår flagrende utover skuldre og rygg.Bortsett fra de sorte hanskene og de lange lakkstøvlene med skyhøye hæler, var hun helt naken, og til tonene av smektende rytmisk og dempet musikk, holdt hun brystene i hendene og knadde og eltet dem, og hun nådde vortene med lepper og tunge, og kysset og slikket sine yndigheter med innlevelse.
Kjønnet var glattbarbert, og de store og svulmende fitteleppene lyste mot oss med sitt levende og lyserøde kjøtt.Så satte damen seg på en bred divan dekket av en myk fell, og hun hentet fram en kjempedildo som hun førte inn mellom fitteleppene, og mens hun drev dildoen inn og ut, vrikket og vred hun på seg og stønningen fra henne oversteg musikken.
Lyset på scenen skiftet stadig fra den ene til den annen kulør, og mens dette vidunderskjønne skuespill pågikk, betraktet jeg innimellom min venninne, for å se hva mon hun følte.
Hennes reaksjon var så avgjort positiv, hun satt med blikket fjetret på det som utspant seg, og etter en tid dukket nok en dame opp, nå en blondine som ellers ikke sto noe tilbake for den andre hva runde former og svære bryster angikk, og da de to helnakne og velskapte kvinnene veltet seg sammen på divanen i en herlig, lesbisk orgie, da følte jeg en myk og lett kvinnehånd som strøk meg langs bukselåret, og hun hvisket: «Ach, wie schön»!
Mens de to amasonene lå sidelengs på divanen, munn mot kjønn og slikket som gale, kom det plutselig to nakne, unge menn inn på scenen. De to var riktig flotte å se til, og deres kraftige svanser, som mest av alt minnet om svære salamipølser, sto rett ut og vippet av forventning over det herlige de skulle brukes til om litt.
Mens de sto og så på den gjennomskjønne, lesbiske leken, ronket de stakene sine sakte og utstudert, innen de entret den kjempebrede divanen, og så la de seg bak hver sin dame, også de på siden, og nå førte de stakene sine inn i damene.
Og mens de pulte, vedble kvinnene å slikke hverandre. Det var tydelig at mens pikkene arbeidet i hver sin fitte, ble de ikke uberørt av den tunge-og leppekontakt som de gav hverandres fittelepper.
Dette spillet ble selve høydepunktet for min venninne, som nå hadde fått halt ut mitt kjønn som hun ivrig masturberte, og først nå forsto jeg hva uttrykket i øynene hennes innebar.
Etterat vi hadde vært innom en restaurant og fått oss en saftig biff med rødvin til, bar det hjemover til hennes villa, og vel innenfor døren i det stilige hjemmet, lå hun straks i armene mine og vi møttes i et herlig tungekyss.
Hun tryglet og ba om at jeg skulle holde henne tett og fast, og at jeg aldri skulle forlate henne, (noe jeg slett ikke kunne love da jeg jo har mitt faste hjemme). Her var det tydelig svær hunger etter tyve år uten kontakt med mannkjønn.
Etter denne stormende mottagelse, ble jeg anvist plass i et gjesteværelse tilstøtende hennes soverom og badet. Selv om vi skulle kose oss, ville hun sove alene sånn som hun var vant til, sa hun.
Et forslag om at vi skulle ta et bad sammen, kunne jeg ikke stå imot, og så fylte hun det store nedsenkede badekaret med behagelig varmt vann med skum i, og så møttes vi der inne, begge to aldeles nakne, for aller første gang.
Selvfølgelig ble vi stående og betrakte hverandre, – jeg kunne konstatere at hun tross rynker og noen andre ubetydelige alderstegn, var en flott kvinne med en kropp mange betraktelig yngre damer kunne misunne henne.Hun var midjeslank, mens hoftene og baken var ganske brede, brystene var passe store og faste, og slett ikke hengende. Dette skulle bli noe å leke med! Og tenk, hun hadde barbert bort alt kjønnshåret, slik at jeg kunne se en nydelig og svulmende inngang til den lystgården jeg snart så grenseløst skulle gjøre det skjønt for og selv få nyte i fulle drag.
Selvsagt ble jeg meget påvirket over hva jeg så og følte, og naturligvis reiste min manndom seg og den ble straks omsluttet av en øm, liten hånd, og nå trakk hun meg ertende ned i det våte element. Der satt vi så, front mot front med bena om hverandre, og vi vasket hinannen og tøyset og pratet og småkysset mens vi brukte våre fingre til å utforske hverandres mest intime kroppsdeler.
Om seg selv fortalte hun at hun var blitt gift som søttenåring, at ekteskapet hadde vært meget godt, men at hun aldri hadde fått leve ut sexlivet annet enn for forplantningens skyld. Noe slikt som det jeg hadde innviet henne i, var en drøm i hennes fantasi, – noe som ikke kunne nevnes for noen.
Etter en lang og behagelig stund i badevannet, steg vi opp og frotterte oss, men vi kledte oss ikke.
«Du trenger å hvile litt mens jeg får i stand kaffe», – sa hun, og denne oppfordringen fulgte jeg. God og fornøyd i kroppen, slumret jeg inn på gjestesengen.
– «Nå må du våkne og komme hit»! – ropte en mild kvinnerøst, og så bega jeg meg, aldeles uten klær, inn i stuen, der min nye venninne, like naken som jeg, hadde tent ild på peisen og sørget for så vel dempet belysning, som lav, rytmisk musikk, og på gulvet foran den åpne ilden var det en myk og meget lodden fell sammen med atskillige puter, som ventet oss.
– «Å du herlige mann»! – utbrøt hun mens jeg knuget den varme kroppen mot min i vill ekstase mens hun ristet og skalv og stønnet av lengsel etter noe hun gjennom årrekker kun hadde drømt om.
Jeg syntes vi burde roe oss ned litt og drikke kaffe, og så satte vi oss i hver vår dype stol og rett mot hverandre, mens vi skålte i en utsøkt konjakk av eldre årgang.
Nå var hun ustoppelig av kåtskap, hun snakket ikke om annet enn det vi skulle gjøre, og med ord jeg antar ikke var vanlige i hennes omgangskrets.
Hun masserte brystene, og deretter skrevet hun ut og ga seg til å ronke fitta, og jeg ble så avsindig av det jeg så, at jeg ikke kunne la bli å ronke der jeg satt. Dette synsinntrykket ble for sterkt for henne, hun gikk og la seg ned på ryggen på en rød rokokko-sofa, der hun skrevet bredt og vinket til meg og sa:- «Du herlige grahingst! Nå er jeg den kåte og lidderlige merra di! Kom og kjør kukken til bunns i meg!»
Jeg lot meg ikke be to ganger, men reiste meg og gikk bort til henne. Jeg var litt i tvil om hun var tilstrekkelig våt, på grunn av den høye alderen, og da jeg var redd for å skade henne, innledet jeg med å gå ned i knestående, og så tok jeg til å slikke kjønnet hennes. Jeg begynte forsiktig, lot tungen gli varsomt og forsiktig over de velbarberte og svulmende fitteleppene.
Jovisst var hun våt! Dette var jo den rene kilden, jeg slurpet i meg av de herlige saftene, og jeg boret tungen innover mens jeg nudlet den hissige kildreren, og samtidig fingerpulte jeg henne til hun skrek av vellyst og vred seg i ekstase.
– «Åååå, nå skal du gjennompule meg»! – tryglet hun, og hun gjorde plass til meg på sofaen.
Men selv om rokokkosofaen var et stilig møbel der hun så avgjort tok seg godt ut i en helt annen sammenheng, var nok den lodne fellen med alle de myke putene et mer egnet sted for vår aktivitet, derfor trakk jeg henne med dit.
Nå la hun seg ned på ryggen mens jeg knesto mellom hennes spredte lår,.Jeg lekte ertent med kukkhodet over fitteleppene innen hun grep om svansen og førte den inn i sin varme grotte, og etter å ha kjørt den helt inn og jeg tok til å jukke, falt hun inn i takten min i det hun gjorde kraftige motstøt. Hun slo armene om nakken og bena om ryggen min, og rittet var i gang.
Dette var den herligste fitte jeg noen gang hadde kjent, så til de grader trang, og med en fantastisk aktiv muskulatur. Hun lot fittemusklene klemme og slippe opp, – klemme og slippe opp taket rundt kukkskaftet.
Hennes døtre og halvvoksne barnebarnsjenter skulle bare vite hvilken urkraft mamma og mormor var besjelet med ! Innimellom eviglange kyss kom det slikt fra henne som:- «Pul meg hardt og lenge…Så herlig hingstekukken din varmer hele meg innenfra!…Hold ikke opp elskede, men la de svære og sædstinne ballene dine klaske mot rasshullet mitt, – ååå! Jeg smelter»!!! –
Det kunne jeg meget godt kjenne, for saftene fløt ut av hullet og langs kukkskaftet mitt, og det var slik en gjennom herlig sexpartner jeg nå hadde.
Jeg merket den spesielle kløen øverst i ryggraden, som er oppstartingen til orgasmen. Denne pirrende, deilige følelsen forplantet seg nedover gjennom rumperegionen til ballene som liksom strammet seg til.Jeg jobbet på spreng, noe hun selvfølgelig følte, og da hun forsto at jeg var like ved å eksplodere, bønnfalt hun: – «Å elskede herlige hingsten min! Sprøyt meg full med kukksaft! Knull meg tjukk! Lag en gutt som kan knulle meg bestandig»!!!-
Det at hun skulle kunne bli gravid i hennes høye alder var mer enn tvilsomt, men ønsket hennes ble ivrig imøtekommet, og jeg pumpet den varme strålen inn mot livmormunningen hennes mens hun rystet og skrek fordi det gjorde henne så godt.
Rittet var nå over, og jeg trakk min slappe pikk ut.Vi ble liggende og koseprate og kysse og kjærtegne hverandre, inntil jeg følte trang til å tømme blæren. Jeg ba om unnskyldning, jeg gjorde meg fri og gikk mot toalettet. Hun reiste seg også, hun fulgte tett etter meg, og vel inne på toalettet, grep hun rundt kukken og holdt den mens den gule urinen plasket ned i skålen. Nok en gang strålte øynene hennes med en uforklarlig glans, vi møttes i et langt tungekyss, og straks jeg hadde pisset ferdig, satte hun seg på toalettet og lot en gylden flom strømme ned i skålen og blande seg med det jeg hadde sluppet ut like før.
Dette var øyensynlig noe hun nøt i fulle drag, og her røbet hun en perversitet jeg vet at enkelte kvinner har, men som jeg hittil bare hadde hørt om. Jeg ville gjerne lære mer om dette, og hun sa vi skulle gjøre noe ut av dette når vi senere ble tissetrengte. Så grep hun rundt pikken min og leiet meg ved den tilbake til slagplassen vår foran peisen inne i stuen.
Nå fulgte en langvarig gjensidig utforskning av kroppene våre, og jeg la meg på ryggen mens jeg fikk henne til å legge seg oppå meg, og slik at vi ble liggende munn mot kjønn.Og nå fikk hun anledning til å ta min «salamipølse» i munnen, – noe hun aldri tidligere hadde gjort, og samtidig slikket jeg løs i hennes herlige fittekjøtt. Så helt gjennom skjønt var dette, at jeg følte meg hensatt i en slags vedvarende ekstase, og ikke minst fant jeg det vidunderlig å innvie denne deilige venninnen i oral teknikk.
Til å begynne med var hun noe tilbakeholdende fordi dette var helt nytt for henne, men litt etter litt kom naturen til å overgå opptuktelsen.
Mens jeg lot tungespiss og lepper hisse kildreren hennes, følte jeg at staken min ble stadig kraftigere behandlet, og de varme fingrene med lange blodrøde negler, kilte ballene mine så helt gjennom herlig.
Litt etter litt trakk jeg munnen min vekk fra kjønnet hennes, og så gikk jeg over til å fingerpule henne.
Dette lot til å være svært godt, for hun skalv og rystet voldsomt. Etter en lang stunds behandling med fingrene mine, tryglet hun meg om å få inn hele hånden, noe jeg lydig imøtekom.
Jeg spriket med fingrene, jeg bøyde dem og jeg vispet rundt på alle måter inne i grotten hennes.
Hun forlot munngrepet med svansen min, og hun ble bare liggende og nyte det jeg nå gjorde, og saftene fløt ut av henne og langs den arbeidende hånden min.
For å unngå tilsøling av fellen vi lå på, grep jeg et vinglass som jeg lot saftene hennes komme i, og da hun så dette strålte øynene hennes med en vill.,ja rent ut sagt pervers glans.
– «Kom ! Ta med deg glasset»! – befalte hun mens reiste seg og rakte meg hånden, og så gikk vi sammen ut på badet.
– «Å din viltre og herlige hingst»! – sa hun lavt og med hes røst mens hun lot den slakke pikken min røre rundt i glasset mens vi kysset vilt og jeg knadde brystene hennes.
I neste øyeblikk var det kommet en ny og gjennom pervers idé i hjernen hennes. Hun tok til med å ronke meg kraftig mens øynene hennes lyste.
– «Kom nå med spruten din! Bland den gråhvite melken din med mine safter»!!!
Samtidig som hun ronket, stakk hun en finger opp i rompehullet mitt, og hun rørte ved prostatakjertelen, noe som gjorde at jeg ble ekstra livlig. Det var som det gikk et kraftig elektrisk støt gjennom meg.
– «Sprøyt nå kraftig»!!! – maste hun, og så pumpet jeg ut en stråle ned i glasset og vi så at den gulaktige fittesaften ble gråfarget av sæden min.
Så skrumpet pikken min inn igjen, og den ble hengende som en ynkelig stakkars tass. Hun var nå ustoppelig der hun grep rundt den og fortsatte å røre med den i glasset.
-» La oss skåle sammen»! – kom det fra henne mens hun førte glasset til munnen og tok en slurk.Hun fikk også meg til å gjøre det samme, og med munnene fylt av vår egen eliksir, møttes vi i et endeløst kyss.
– «Denne blandingen er helt sikkert det aller beste skjønnhetsmiddel for huden din»! – sa jeg.
Hun nikket ja, og jeg tømte ut innholdet i glasset over brystene hennes mens jeg gned det inn i huden.
– «Å elskling! Nå lengter rompehullet mitt etter at du skal knulle meg der! Knull meg kraftig i rasshullet»!!! – ba hun inntrengende og rått mens hun smurte pikken min med vaselin.
– «Knull meg riktig solid «! – ba hun.
Hun sto bredbent og foroverbøyd mens hun støttet seg med albuene mot et skap foran baderomsspeilet.
Jeg tok vaselin og smurte hennes lille rosafargede hull omhyggelig.
Da jeg var redd for å sprenge henne, lot jeg kukkhodet beføle åpningen.Så lot jeg den gli forsiktig inn, milimeter etter milimeter. Da jeg var kommet innenfor ringmuskelen som klemte meg meget herlig var all risiko for sprenging borte, og jeg jaget løs i henne. Nå strakte jeg begge hender framover under kroppen hennes.Jeg fanget de hengende brystene som jeg eltet og knadde i knulletakten vår.
– «Knull nå løs!!! Fyll rasshullet mitt med varm sæd «!!!- hylte hun.
Det er ikke til å begripe hvor kreftene kom fra, for jeg klarte virkelig å sende en solid stråle inn i henne, og den ville hylingen fortalte tydelig hvor godt dette var for henne: -» Knull vekk!!! Jeg smelter !!! Du sprenger meg fullstendig!!! Hjelp, jeg brenner opp innvendig «!!!
Nå var jeg aldeles uttømt og gjennom sliten. Jeg trakk ut den slakke pikken min, men hun var langtfra tilfredsstillet.
-» Å min herlige elskede! Nå er jeg voldsomt god og varm innvendig etter at du forhåpentligvis har knullet meg tjukk innen du sist fylte meg opp i det bakre hullet.Nå skal du pisse på meg og varme kroppen min utvendig ! Kom «! – sa hun, i det hun la seg ned like ved et sluk i badgulvet.
Jeg stilte meg bredbent over henne mens urinstrålen min traff der hun ville ha den, fordi hun holdt rundt pikken og førte den.
Etter slik å ha spylt henne, fløt det hele ut i sluket.Vi tok så en dusj sammen, og dette ble avslutningen på denne virkelig store utskeielse.
Slik gikk dagene og nettene under oppholdet i Hamburg, og så kom dagen da jeg måtte begi meg hjemover.Vi besluttet å holde kontakten pr.brev og telefon, og så tok vi et varmt og inderlig farvel.
Det ble riktig mange hete brev mellom oss, og telefonregningene ble ikke særlig mindre i tiden som fulgte. Vi fikk nemlig for vane å ha noen riktig herlige «ronkesamtaler» hver morgen.Det var en skjønn måte å begynne dagen på, å høre min kjære knullevenninne stønne i telefonen:» Å min elskede! Kom ! Sug brystene mine! Elt dem ! Kram dem ! La meg få sitte på fanget ditt mens kukken din er dypest mulig inne i meg…»!
Men klokelig nok var ikke all forbindelse av en slik art.Jeg fikk også brev som jeg kunne vise til min kone, og etter å ha fortalt det som tålte å bli gjenfortalt, insisterte min kone på at min hyggelige, tyske venninne skulle inviteres til oss, slik at vi kunne vise henne landet vårt.
Det var en frisk og opplagt og gjennom glad venninne som kom mot oss på Fornebu en deilig sommerdag, det ble mange gode klemmer og forøvrig viste vi gode miner til slett spill.Heldigvis følte de to kvinnene umiddelbar sympati for hverandre. Da min kone behersker tysk perfekt, var det ingen språkbarrierer, og alt så ut til å bli riktig bra. Ingen ting kunne glede meg mer! Sammen dro vi til landstedet vårt ved en idyllisk liten sjø i skogen, og der skulle vi tilbringe noen feriedager sammen, innen vi tenkte å invitere vår venninne med på biltur rundt i landet.
Landstedet vårt ligger såpass isolert at ingen har innsyn, og derfor har vi fått det for vane å bade og sole oss uten klær.
Dette sa vi til vår gjest, og hun hadde ingen ting i mot å følge våre skikker. Etter et glass sherry og noe godt å spise, og etter at hun var installert i gjesteværelset, bestemte vi oss for å gå i vannet, og som sagt var det ganske naturlig å gjøre det uten tekstiler.
Jeg følte meg som fisken i vannet og aldeles som en oljesjeik med mine to nydelige haremsdamer;min smekre og stilige tyske venninne, og så min atskillig rundere og mer barmfagre kone, riktignok med en del kilo for mye, men slikt må man regne med når man kommer opp i årene.
Vi blunket lurt til hverandre min venninne og jeg mens vi svømte, og vi tenkte vel begge på det samme.
Etter badet gikk vi opp til terassen der vi vanligvis nyter solens stråler.Damene la seg ned, mens jeg gikk inn og laget i stand forfriskninger til oss. Jeg kunne høre de to damene pludre i vei utenfor, og da jeg kom ut med drinkene, var de godt i gang med å gni hverandre inn med solbadolje. Jeg merket med hvilken spesiell innlevelse min kones tunge bryster ble eltet og knadd, – så avgjort mye mer enn nødvendig, men ubehagelig var det nok ikke for henne, det var ganske tydelig, og det var heller ikke ubehagelig for meg å være tilskuer. Jeg kunne se at min venninne også nå hadde glattraket kjønn, mens min kone bar en kraftig hårprakt der nede.
Dette bemerket jeg, og det ble en del vitsing om det å være barbert, mot å ha hårprakten intakt, og jeg stilte spørsmålet:- «Hvorfor er kjønnsbehåringen alltid kort og pjuskete»?-
Svaret kom kjapt fra min kone:- «Fordi det er der nede man opplever de største skuffelsene»!-
– «Ja derfor har jeg fjernet hele hårprakten og jeg holder meg stadig glattbarbert»!- repliserte vår venninne kvikt , og vi moret oss kostelig over dette pikante tema.
Timene gikk mens vi snakket både alvor og skjemt.Solen var ved å gå ned, sommerkvelden var fløyelsbløt og varm, derfor kledte vi oss ikke, men nakne som de første mennesker i paradiset gikk vi innendørs.
Det ble slik at vår venninne skulle ta huset nærmere i øyesyn sammen med meg, mens min kone skulle ordne med noe mat i kjøkkenet.Min venninne og jeg gikk fra det ene rommet til det andre mens jeg viste rundt og fortalte.Omsider kom vi inn i soveværelset vårt, og der satte vi oss ved siden av hverandre på den brede ektesengen.Endelig var vi alene, og vi fant hver andre i et endeløst kyss mens jeg kjente hennes velmanikyrerte hånd gripe rundt min lanse, som grunnet alle minner om en herlig trang og våt fitte, reiste seg strunk og stram mens hun ronket den utstudert og jeg fingerpulte henne med den ene hånden mens den andre knadde de deilige brystene.
Vi var så helt gjennom opptatt med vårt, så ingen av oss merket at min kone sto i døren og betraktet oss bakfra, og dessuten forfra gjennom speilet over toalettkommoden. Kanskje hadde intuisjonen sagt henne hvordan det var fatt, eller kan hende hadde de to damene snakket sammen og utvekslet flere sannheter og intime betroelser enn de hadde gitt meg inntrykk av.Hun ble ihvertfall ikke sjokkert eller sur over det hun så.Tvert i mot krøp hun opp i sengen og knelte ned bak oss og tok del i leken vår.
Nå fattet hun vår venninne og la henne bakover på sengen, og hun overtok så kyssingen av munnen og krammingen og sugingen av brystene hennes, mens jeg helt og fullhjertet konsentrerte meg om kjønnet. Jeg behandlet det med lepper og tunge, inntil min kone tok ut en massasjestav fra nattbordskuffen sin som hun rakte meg, og nå supplerte jeg min orale behandling av henne med vibrasjonsmassasje.
Vi tok nå til å kysse henne, min kone ovenfra og jeg nedenfra til munnene våre møttes på innsiden av vår venninnes faste lår, og nå ble det en kamp mellom oss, – i all vennlighet selvsagt-, om å få slikke den deilige kjønnsmunnen mellom dem.
Dette var over all forstand både herlig og spennende!
Min kone var ikke spor sjalu, tvertom sa hun at hun ville se oss to pule, og så satte hun seg og holdt hodet til vår venninne i fanget mens jeg knullet henne i misjonærstillingen.
Samtidig eltet og knadde min kone brystene hennes og dekket munnen hennes med glødende tungekyss. Mens jeg pulte, kjørte min kone løs med massasjestaven i sin egen fitte, men etter en stund trakk hun den ut med en svuppende lyd, og hun sa:- «Nå vil jeg smake kjøtt også»! –
Venninnen vår ertet henne med at hun burde rake bort kjønnsbehåringen, slik at hun ikke skulle bli skuffet!
Naturlig nok var det ikke tid til noen barbering på dette tidspunkt, for nå måtte det smis mens jernet var varmt.
Jeg trakk meg ut av den hårløse fitta og lot venninnen bli liggende på ryggen med skrevende ben.
Nå gikk min kone i knestående over vår venninnes munn, og hun ble ganske snart «angrepet» av en grådig og slikkende munn og tunge. Jeg inntok stillingen umiddelbart bak min kones rygg, og jeg førte lansen inn i henne bakfra.Og så pulte jeg løs mens jeg samtidig fikk min del av slikk og sug fra venninnens munn.
Dette ble en sann og stor nytelse for oss alle tre, for min kone kom under den ivrige behandlingen fra en flink munn og en ivrig kukk.Hun roterte kraftig mot meg mens jeg jukket løs, og etter å ha tømt ladningen i henne, trakk jeg meg ut.Et kort øyeblikk var pikken min slapp, men en rask runde innom vår venninnes grådige munn, gjorde den både ren og stiv igjen…
Det var ikke ende på alle de kjærtegn, hete kyss og oppfinnsomme måter å pirre hverandre på, som vi kom til å gjøre utover natten, og det aller herligste ble å barbere min kone, som lå stille og nytende på sengen mens venninnen og jeg gjorde vårt ytterste for å gi henne et glatt og lytefritt kjønn.
Deretter fant de to damene hverandre fullstendig, og de nøt i fulle drag den lesbiske form for erotikk, med slikking og dildoleker, og for meg som nå var helt utslått etter så mye aktivitet, var det voldsomt oppkåtende å se på dem.Jeg satt og ronket, og etter en stund var jeg klar til en runde på nytt.
Damene lo begeistret da de så at det var reisning hos meg og min kone utbrøt til vår venninne:»Nei se på den snoppen da! Nå er det din tur til å få en «vitaminsprøyte», – jeg fikk jo min dose for litt siden»! – Og hun fortsatte henvendt til meg:-«Så vennen min! – På rygg med deg, så skal jeg gjøre dere klare til neste runde»! –
Denne ordre hadde jeg ingen ting i mot å følge.Jeg la meg godt tilrette, og så ble jeg tatt hånd om av min meget ivrige kone.
Hun la seg sidelengs ved meg.Vi møttes i et langt tungekyss mens hun ronket meg ømt og sakte, og så tok hun til å koseprate med lav og hes røst, og hennes ordvalg var svært vulgært og slett ikke slik vi bruker det i vårt miljø.Men vi hadde jo nå sprengt en barriere av falsk moral, grunnet det foreldede mønster vi var oppdratt etter, og vi hadde funnet vårt sanne jeg.
Da lansen min sto som en skipsmast i hånden hennes og på den måten var klar til dyst, var det vår venninnes tur til å bli klargjort til rittet.
Mens jeg ble stelt med, halvt lå hun ved siden av oss og så på oss, og nå ble hun omfattet av min kone som slo armene rundt henne og de to damene møttes i et ømt og langt kyss.Så stelte min kone med brystene hennes og hun vispet med to fingre inne i kjønnet hennes, innen hun fikk henne til å sette seg skrevs over underlivet mitt.Jeg slo armene rundt nakken hennes og trakk henne ned mot meg, og vi smeltet sammen i et deilig kyss.
Min kone som satt ved siden av oss i sengen, grep rundt svansen min.Så lot hun kukkhodet leke ertent en liten stund med de svulmende fitteleppene mens hun hvisket oppkåtende ord i ørene hennes.Når vår venninne var blitt maksimalt kåt, stoppet min kone lansen min inn i henne, så flyttet hun sine hender til begge skinkene hennes og presset henne ned mot min kropp slik at jeg kom helt til bunns, og nå tok rittet vårt til med min kone som vår ivrige assistent. Hun kjærtegnet, kysset og slikket oss på de aller mest følsomme punkter mens vi hørte hennes ekstatiske utbrudd:- «Ååå kjære elsklingene mine, – kjør nå i vei, – melk kukken riktig godt med fittemusklene, – få den lengst mulig inn «! – Så klødde hun ballene mine og hun stakk en finger inn i rompehullet hos meg.Hun vet godt at dette setter fart i meg, og virkningen uteble ikke denne gangen heller.Like innen jeg skulle eksplodere hvisket hun hest; – «Kjør nå løs, – sprøyt henne full av «majonesen» din, -kjør henne tjukk, -sett en unge på henne»! – Dette hadde jo venninnen vår ønsket av meg før, og da hun hørte min kone si dette, ble hun gjennomrystet av orgasmer.Så klarte jeg ikke å holde meg lenger, men jeg sendte hele flommen inn i henne, og vi kysset med åpne munner mens hun holdt meg krampaktig om nakken, og aldeles utslått sank hun nedover overkroppen min der hun ble liggende som hun var bevisstløs.
Min kone hjalp henne av meg, og da min nå helt slakke og maktesløse pikk gled ut av henne med en svuppende lyd, rant saftene ut av fitta hennes, og pikken min var glinsende av safter etter arbeidet inne i henne.
Min kone la seg ned og rengjorde oss begge etter tur med å slikke oss, og med munnen full av blandingen vår, møtte hun oss begge med deilige godnattkyss. Ja for nå måtte vi sette strek for denne dagens aktiviteter.Vi fulgte vår venninne til gjesteværelset og så henne vel i seng, vi kysset henne ømt begge to, og så gikk vi tilbake til ektesengen der vi slumret blidelig inn etter denne gjennom vellykkede dagen sammen med vår strålende venninne.

Vi våknet neste morgen til et like strålende sommervær som det hadde vært dagen før.Så møttes vi alle tre ved frokostbordet, denne gang anstendig kledt og klare til å dra på tur.
Ingenting ble nevnt av nattens opplevelser, nå var vi bare kultiverte mennesker.- «Hver ting til sin tid»- er det sagt.
Så fulgte en opplevelsesrik dag med besøk til interessante severdigheter.Vi spiste middag på et riktig hyggelig sted, og om aftenen var vi ute og danset sammen.
Jeg var riktig i mitt ess ved å få være oppvartende dansekavalér til så søte og sjarmerende damer som min kone og vår venninne, og jeg svingte så den ene, så den andre av dem.
Stemningen oss i mellom var så gjennom fin og harmonisk, og mens jeg danset, hvisket jeg ømme elskovsord til den av damene jeg hadde i mine armer.
Ved midnatt var vi hjemme på landstedet vårt.Natten var like varm og fløyelsbløt som sist, og månen skinte romantisk over den blikkstille idylliske innsjøen.
– «Skal vi ta et bad» ? – foreslo jeg, og begge damene var enige.
Så kledte vi av oss, og helnakne gikk vi alle tre sammen, hånd i hånd, ut i vannet der vi la på svøm.Dette var herlig og riktig forfriskende, og vannet var behagelig varmt selv om det var midnatt.
Men kommet opp av det våte element var det ikke fritt for at vi fikk en aning gåsehud, vi hutret litt alle tre, og da damene så at pikken min hang innskrumpet og slakk mellom lårene, lo de ertent av den og kalte den en dovenpels som ikke reagerte det granne enda jeg var omgitt av så tiltrekkende damer, – mente de, og hvis det ikke kom til mer liv i svansen, spøkte de med å dra til byen etter yngre mannfolk, noe jeg selvsagt forsto var en tom trussel.
Min kone slengte badekåpen sin løst over den nakne kroppen, og hun vendte seg til meg:- «Ta nå venninnen vår med deg inn på soveværelset og la henne få låne en av mine morgenkåper, og ta på deg slåbroken din. – I mens går jeg i kjøkkenet og visper eggedosis med konjakk i til oss, slik at vi får fart på fars snurrebass»! – Og så klemte hun venninnen og sa at hun bare skulle prøve å sette fart på meg. Deretter gikk vi to til soveværelset sammen, hvor vi straks omfavnet hverandre og møttes i et langt, vått og sugende tungekyss.Nå hadde kukken min reist seg, og hun tok et fast grep om den og ronket med raske tak.Jeg fingerpulte henne til hun stønnet fram at jeg måtte ta henne.Hun bøyde seg framover og støttet hendene på sengen.
– «Ta meg bakfra elskling»! – Jeg styrte kukken mot kjønnet hennes til hun selv kunne nå den.Hun gned den noen ganger fram og tilbake i sprekken og så styrte hun den innover.
– «Ta meg hardt og fort, det går snart»! – stønnet hun.
Jeg pulte som en gal, og for hver gang jeg støtte inn gav hun fra seg et høyt stønn.- «Åh, åh, åååhhh – nå kommer det»! –
Hun rakte sin høyre hånd bakover og la den på pungen min.Det var som hun ville presse de siste dråpene inn i seg.
– «Så skjønt det var! Jeg trodde jeg skulle dø. Skrek jeg fælt»?-
Jeg kunne ikke annet enn bekrefte det.
-«Jeg tror sikkert min kone måtte høre deg skrike, med mindre hun hadde mixmasteren på».-
-«Kom elskling, vi må gå og vaske oss»- sa hun i det hun trakk meg etter svansen inn på badet.Vi tok en dusj sammen, da hun vasket kjønnet mitt omhyggelig, for så å tørke og pudre det.
Så fant jeg hver vår badekåpe til oss, og vi bega oss til stuen sammen.
Da vi kom dit, så min kone på oss med store øyne.
– «Jeg trodde en eller annen holdt på å dø»! – sa hun skjelmsk.
– «Det er presis hva det var»- sa venninnen vår med et smil.- «Er eggedosisen ferdig»?- spurte hun.
– «Nei»! – sa min kone, – «Jeg har ikke blandet inn konjakken og de andre tilsetningene.Du synes vel vi skal sette til fløte og litt sukker slik at vi får fart på han der»! sa hun,i det hun klappet kjønnet mitt.
– «Overlat nå dette til meg, så kan du og din mann ta dere en svingom i mens»- foreslo vår venninne, hun mente sikkert at også min kone skulle komme med i leken, og dette syntes jeg stilltiende var riktig.
– «God idé»!- sa min kone. Venninen vår satte på en LP, og bluesmusikkens smektende rytmer og toner strømmet mot oss.
– «Skjønn musikk, synes du ikke ?» – sa jeg lavt til min kone, som svarte skjelmsk:- «Åh, den er helt til å dø av», – og det måtte jeg medgi. Hun la seg i armene mine, og vi begynte å følge den langsomme rytmen.Dette var virkelig utrolig.Takket være den stemning vi var kommet i på grunn av besøket av vår venninne, var vi to gamle ektefolk plutselig blitt som nyforelsket.
Hun la kinnet sitt mot mitt og armene om nakken min, og jeg la begge armene rundt livet hennes. Tett omslynget beveget kroppene våre seg mot hverandre og masserte lårene, brystene og mavene.Ennå hang kukken min halvstiv som en pølse langs låret.
Min kone presset det ene låret sitt mellom mine, og på en raffinert og provoserende måte fikk hun gitt kukken min en langsom og lett massasje, mest i form av små trykk og en bevegelse opp-ned når hun flyttet foten.
Jeg merket tydelig at hun nå var blitt voldsomt kåt, ettersom hun roterte venusberget mot lemmet mitt, som ble stadig stivere. Jeg skjøv hendene ned på den fyldige enden hennes og trykket henne mot meg, og kukken kom nå ut av slåbroken som bare hadde belte og ingen knapper.
– «Å, så skjønt dette var»!- hvisket min kone.Hun søkte seg mot munnen min og gav meg et kyss. Hun hadde nå klart å få kukken stiv hos meg, og den lå klemt inntil maven hennes. Med noen utstuderte bevegelser fikk hun badekåpen så mye fra hverandre at kukken min kom fram, og hun førte en hånd nedover og tok tak i den.
Jeg var ganske øm på kukkhodet av all elskingen, men jeg syntes det var vidunderlig å føle hudkontakten med henne som jeg har levd sammen med gjennom riktig mange års ekteskap og som jeg kjenner ut og inn.
Det at hun nå var glattbarbert, var noe helt nytt og riktig spennende.Hun la nå kukken mot kjønnet sitt og vi fortsatte intimdansen vår hvor fotbevegelsene stadig avtok og underlivsrotasjonene ble desto mer aktive. Jeg gled som i smør mot henne, hun var drivende våt og det luktet kjønnssafter av henne, – og av meg.
– «Nå er eggedosisen ferdig»! – Ropte vår venninne fra kjøkkenet.
Vi samlet våre gevanter og knyttet beltene.Dessverre klarte ikke jeg å skjule min tilstand, så da venninnen vår kom inn med eggedosisen, bemerket hun at nå trengtes det virkelig en påfylling. Hun kom bort til meg og hun åpnet slåbroken min og slo den opp. – «For en gjennom deilig mann du har»! – utbrøt hun til min kone.
– «Ja, og så flott at du er blitt venninnen vår.Nå må vi sørge for at han får i seg drivstoff slik at han holder seg kvikk og i orden for oss begge»! – utbrøt min kone.
Vi satt nå alle tre i sofaen, jeg i midten. – «Nå skal vi riktig nyte eggedosisen, – var det passelig med konjakk» ?- spurte vår venninne. – «Om det var» svarte min kone.- «Det tar fyr i meg snart, – men nå skal jeg sette på litt musikk, så kan dere to danse sammen»? – spurte hun, og melodien var «Silvery Moon» som passet riktig godt til fullmånen. Da vi sto oppreist, sa hun:- «Gid, det var visst mye konjakk i eggedosisen.Jeg svever»! – Vi danset tett sammen og vår venninne åpnet badekåpen slik at vi kunne føle kroppsvarmen til hverandre. På nytt hadde kukken funnet plassen sin dypt begravet i skrittet hennes.Den var like i nærheten av rumpehullet hennes, hun smurte den med saften sin mens hun klemte alle de deilige stedene på kroppen min.
Jeg la hånden mellom lårene hennes mens jeg knadde det glattbarberte venusberget, og mens vi tumlet med hverandre ute på gulvet gled kukken inn i den velsmurte grotten.Vi lindet armene om hverandre og vi møttes i eviglange tungekyss der vi sto og knullet deilig sammen. Eggedosisen hadde hatt en voldsom virkning på meg, det var som om den var glidd helt ned i kukken og ballene mine, og jeg var nå så gjennom kåt som jeg ikke kunne huske jeg hadde vært noen gang.
Min kone var helt betatt.Hun betraktet oss med store øyne.Så fikk hun av seg morgenkåpen, og helt naken kom hun bort til oss. – «Se å få av dere klærne dere også»! – sa hun med lav og hes stemme, og så hjalp hun oss med dette.
Mens denne avkledningen pågikk gled kukken ut av fitta, og så fortsatte vi å danse, og nå ville også min kone svinge seg sammen med oss. Jeg danset så med den ene og så med den andre, og av og til danset de to damene sammen mens de møttes i hete kyss og de gned fittene mot hverandre riktig vellystig.
Så forsvant min kone et øyeblikk, og hun kom tilbake med et pledd og noen puter som hun la på spisestuebordet.- «La oss gjøre noe sammen alle tre»! – foreslo hun. – «Ja hvorfor ikke»?- kom det fra venninnen vår, og nå ble hun hjulpet av min kone på plass oppå bordet der hun lå godt til rette på ryggen med skrevende ben og med baken hengende utenfor bordkanten.
Min kone satte seg på en stol ved siden av bordet og ganske tett inntil baken til venninnen.Hun trakk meg bort til seg og så tok hun kukken i munnen og sokket den innen hun lot den i frihet, og hun sa:»Nå vil jeg se på dere»! Så førte hun meg i riktig stilling, og hun hjalp til med å få venninnens ben rundt livet mitt, jeg tok tak i dem under knehasene og løftet dem oppover og så la jeg dem på skuldrene mine.
Min kone så på med voldsom spenning at jeg boret staken inn i fitta.- «Trekk deg ut igjen elskede, jeg vil se den gli inn igjen i full lengde»! – ba hun. Jeg gjorde slik hun ønsket, og nå tok kåtskapen aldeles overhånd i henne: – «Ja!! pul henne !!! pul henne riktig kraftig»!!! – stønnet hun hest.Jeg rammet den inn, og nå satte min kone seg på gulvet ved føttene mine der hun begynte å slikke ballene mine grådig.
Venninnen vred seg vellystig mens hun stønnet:- «Å min deilige herlige elsker, ikke la det gå for deg, spar nå satsen til din kone»! –
Jeg trakk meg ut, venninen kom seg ned av bordet, og så hjalp vi min kone på plass på bordet, og jeg fortsatte hos henne mens venninnen avløste henne med å slikke ballene mine.
Etter noen minutters intens puling, ble det pønsket ut en ny stilling. Jeg trakk meg ut, og min kone kom seg ned av bordet, så bredte vi ut pleddet på gulvet med puten oppå, og venninnen ble lagt rett ut på ryggen på dette leie.Min kone satte seg på huk over hennes ansikt og munnen til venninnen vår var nå klistret til min kones fitte.Jeg knesto så bak min kone og pulte henne bakfra.I mens lå venninnen og lekte med ballene mine, – jeg kjente hvordan hun vrikket og vred seg under min kones iherdige slikking. Av og til trakk jeg meg ut mens jeg skjøv min kone framover, og da kunne venninnen komme ekstra godt til kukken min med sin flinke tunge.
Etter en stund med hennes herlige orale behandling, begrov jeg den på nytt inn i min kones fitte, og hun sprellet som en gal mens hun bøyde seg ned og slikket kjønnet til vår venninne.
Til slutt trakk jeg meg ut av min kone, jeg løftet henne til side, og så la jeg meg over venninnen og pulte henne kraftig i misjonærstillingen. På nytt kjente jeg min kone leke med ballene mine, og nå gikk det for venninnen vår.Hun var helt i ekstase og hun bare gurglet og kom med en strøm uforstående ord. Så grep jeg tak i min kone som jeg fikk på ryggen, og med de uante krefter jeg nå hadde fått, kjørte jeg kukken i henne og red henne som en gal.- «Åååå!!! – pul meg!!! – pul meg hardt»!!! – hylte hun mens hun slynget bena opp på skuldrene mine.- «Ja jeg skal pule deg»! – sa jeg, og hun jukket kraftig i mot mens hun rispet meg langs ryggen med de lange og ilskt røde neglene sine.
Endelig gikk det for meg, og jeg sprøytet løs mot livmormunnen hennes.Aldeles utkjørt trakk jeg den slakke pikken ut av henne, og bena hennes falt mot gulvet med et dumpt drønn.
Nå var vi kommet til veis ende, og vi støttet hverandre sjanglende inn i soveværelset der vi sank sammen på dobbeltsengen.Jeg lå i midten og mine deilige haremskvinner på hver side av meg.De begynte nå å slikke den glinsende kukken min ren for kjønnssafter, men også de var helt utslått etter all elskingen, og vi sovnet inn sammen.
Slik gikk ferien det året, med herlige sexleker hele tiden, og da vi så venninnen vår vel ombord i flyet på Fornebu for å dra hjem, var det tre glade og gjennom lykkelige mennesker som tok adjø med hverandre.
Det ble slett ikke siste gangen at vi tre møttes, og under forretningsreiser til Hamburg, er det en selvfølge at jeg bor hos henne.Når min kone har anledning, reiser hun også med, og vi nyter våre trekantleker i fulle drag.
Noen ganger hender det at min kone drar alene på besøk til henne, og tro meg når jeg forteller at hun kommer tilbake med en fornyet glød og full av nye pikante påfunn.
Hva hun og venninnen har hatt for seg utover sine lesbiske eventyr kan jeg bare ane.Sjalusi er blitt et ukjent begrep for oss.
Resultatet er blitt at vi har fått et nødvendig piff på et flere tiårgammelt ekteskap som etterhvert var blitt temmelig enstonig, og det er å anbefale at alle tilårskomne ektepar skaffer seg en god og kåt venninne.
Dette er min erfaring fra en togreise en råkald søndagsmorgen for en del år tilbake…