De kalte henne isdronningen

Kroppen hennes stod helt stille, hun holdt tjenestevåpenet i høyre hånd, løftet armen, plasserte den venstre hånden under den høyre slik at hun holdt pistolen stødig, senket våpenet, og siktet. Ikke en muskel rørte seg i kroppen hennes, ikke en ørliten skjelving syns, siktet var midt i blinken og hun trakk av. Seks kjappe skudd gav gjenlyd i rommet før hun senket våpenet og myste mot tavlen som viste resultatet. Faen…. 5 blink og en nier. Partneren hennes Stian smilte mot henne. ”Pokker som du skyter jente, det der var bra!” Hun gadd ikke engang svare, det var IKKE bra, hun kom ikke til å gi seg før hun hadde klart 6 blinker av 6 mulige, han visste det og hun visste det.
Hun ladet igjen, og gjentok samme prosedyre. Stian så på henne. Den jenta var ikke sann. Hun gav seg aldri før alt var perfekt og spesielt i dag hvor den nye skytetreneren skulle komme. Ikke det at hun trengte noen, hun skjøt best av de seks på avdelingen, men brydde hun seg? Hun kjørte seg selv hardere enn nødvendig, og han visste hvorfor. Kjærlighetssorgen over å ha mistet sin elsker, satt dypt inni henne. Det var nå gått 4 år, men fortsatt sørget hun over ham.
Hun hadde ikke kjent han i mer enn i 2 ½ år, de hadde aldri vært ikke kjærester, men hadde møtt hverandre innimellom for deilig sex. Hun var blitt glad i ham og helt avhengig av mailer og telefoner fra ham, han hadde vært den støtten hun så sårt trenge, men han var ikke mann nok for den oppgaven. Hun gav han alt, men en dag bare forsvant han. Sa at han ikke ville mer og borte var han. Siden den dagen ble hun forandret. Det var sjeldent han så henne smile, le eller for den saks skyld gråte. Isdronningen ble det nye tilnavnet hennes. Og han visste hun visste det, men det brydde henne ikke.

Mange hadde bedt henne med ut, for gudene skal vite at hun var flott nok. Lita og slank, stram i kroppen tross alderen sin, trente jevnlig og var sexy som få. Alle hadde fått nei. Et høflig, men bestemt nei.
Det var kun han Stian og kona hans som fikk komme i nærheten av privatlivet hennes. Hun savnet gutten hun hadde mistet, når han forsvant forsvant en del av gleden i henne også, gleden av å leve.

Seks nye skudd smalt kjapt og nå kruset et lite smil om munnen hennes. ”Perfekt” mumlet hun for seg selv. Han så på tavlen, 6 skudd pent samlet i midten av skiva, så tett at det nesten ikke var mulig å skille dem. Slik fortsatte hun, skudd etter skudd, serie etter serie, til hun endelig var fornøyd. Da hadde hun skutt 15 serier a 6 skudd og ikke bommet en eneste gang.
Hun tok av seg øreklokkene og tørket svetten av pannen. ”Blir du med ut å tar en øl” Hun snudde seg mot Stian. Han skulle til å svare da en dyp stemme plutselig nådde dem. ”Veldig, veldig bra”. Hun myste mot mannen som kom gående mot dem mens han klappet i hendene. Hun trakk pusten dypt og det svimlet for henne, den måten å gå på, den stemmen, øynene fulgte kroppen hans, herregud hun fikk ikke puste……det kunne ikke være mulig………..Øynene hennes slukte inntrykket av ham, det lyse håret, den sexye formede munnen…….. men når øynene hennes møtte hans forstod hun. De var kalde og blå, ikke den varme, dype deilige fargen hennes elsker hadde hatt, men herregud de var jo så like. Rein og skjær ønsketenkning fra hennes side. Stian stirret på det bleke ansiktet hennes og var redd hun skulle besvime. ”Så dette er den berømte skytteren på avdelingen altså”? Han strakk frem hånden mot Stian, mens øynene var festet på henne. Skytetreneren presenterte seg og hun rakte motvillig imot hånden hans. Det var stor og kraftig og med vilje klemte hun ekstra hardt til. ”Hmmmmmm, ingen frøkenhender her i gården kjenner jeg” han smilte mot henne, hun snudde seg for å pakke sammen tingene sine og komme seg hjem. Ølet med Stian fristet ikke lenger. Hun ville bare hjem til en varm dusj og så hoppe i seng. Der ville hun henfalle til sine erotiske fantasier om elskeren sin og seg. De gjorde hun alltid. Hun glemte ham aldri, til det hadde han gitt henne for mye. De gangene de hadde elsket sammen hadde han sendt henne til himmels gang på gang og når han forsvant kunne han like gjerne tatt med seg hjertet hennes fordi det hadde sluknet samme dagen.

”Ser dere i morgen” Hun hilste til luen og forlot dem. Treneren snudde seg mot Stian og spurte om det var ”the Icequeen here selves”. Stian stirret sint tilbake, forsøkte å ta seg sammen men kunne ikke unngå å selv å høre hvor sint han var. ”Gi faen i det der, hun fortjener ikke den tittelen uansett hva pokker dere tror”. Dermed gikk han.

Treneren ble stående igjen med et hjertet som banket ekstra fort. Herregud at ingen hadde advart han på forhånd om hvor sensuell den damen var. Fra der han hadde stått å sett henne skyte, hadde skjorta strammet så sexy over brystene hennes, stramme lår kunne antes på innsiden av uniformsbuksen, de knallblåe øynene hennes hadde et øyeblikk vippet han skikkelig av pinnen, men han så tydelig tristheten i dem. Tenk hvor vakker hun ville vært, naken, med det lange håret flommende nedover den svaie ryggen, brystende svulmende, den fristende rød munnen mot hans………..det sitret i ham. Han skulle nok smelte denne vakre skapningen, om det så skulle ta ham resten av livet så skulle hun en dag bli hans.

Hun la seg under dynen, hadde dusjet og det varme vannet hadde gjort henne godt. Den slanke kroppen var varm og deilig og hendene hennes strøk forsiktig over brystvortene. De stivnet og hun stønnet svakt. Kjente det sitret mellom bena og hun knep dem sammen for å kjenne nytelsen. Varme bølger skyllet gjennom kroppen hennes og fingrene gled sakte over hennes glatte mus. Åpnet og strøk forsiktig. Fuktigheten ble gnidd utover og hun vred forsiktig på seg. Nye fingrer kom til og gled sakte på innsiden, pusten gikk tungt, hun fingret seg selv, pirret og ertet seg selv, hun ble våt og klitorisen var øm og stor. Hun kjente hun nærmet seg og fingrene lekte fortere. Hun skrek høyt når hun kom og ventet på å se elskerens ansiktet foran seg som alltid, men denne gangen var det skytetreneres fjes som gled over netthinnen hennes når orgasmen raste gjennom henne.

Skytetrenerens kommando-ord gjallet gjennom lokalet. ”Litt bøy i knærne, hold venstre hånd under den høyre, senk armene sakte, sikt og skyt med en gang, ikke noe nøling, da bommer dere” Hun trakk av og sendte av gårde sine 6 skudd i rask rekkefølge og gratulerte seg selv med like mange fulltreffere. Noen bannet og treneren hjalp til. Det skulle han ha. Han var flink og tålmodig. Kjeftet ikke, men tok seg god tid til å instruere og hjelpe til. Han passerte henne flere ganger, men hadde stoppet bare en gang. ”Veldig bra, bare fortsett”. Han hadde smilt forsiktig til henne og han gratulerte seg selv da han hadde fått et smil tilbake.

Hun var sliten, det verket i ryggen og i armene og hodet var som betong. Heldigvis var de ferdige for dagen og hun hadde gått for å dusje i garderoben. På veien ut stoppet hun brått av skyggen som falt over henne. ”Har du tid til en prat”? Stemmens hans var mild og spørrende, og hun nikket svakt.

De gikk inn på kontoret hans, det var stille overalt og de andre hadde gått hjem. Hun skalv litt når hun forstod at de var alene, men forsøkte å slappe av. ”Du skyter som en proff, men du er like kald og viser aldri noen glede, er det noe du vil snakke om?” Du vet du trener til et spesialoppdrag, men jeg kan ikke sende deg ut slik du er nå. Du er som en spent stålfjær i ferd med å ryke snart og det kan jeg ikke risikere”.

Hun løftet blikket å så på ham. Stemmen hans, øynene hans, håret hans, gud han var så lik på han hun hadde savnet, hun ville stryke over kroppen hans, kjenne varmen hans……..han så på henne og plutselig rant øynene hennes over av tårer. Stille rant de nedover kinnene hennes og hun gjorde ikke noe tegn på å tørke dem bort. Han var borte hos henne i to steg, drog henne opp fra stolen og holdt rundt henne. Lot henne gråte, stille lot hun tårene bare flømme, kjente varmen fra ham kjente noe brast inni seg, protesterte ikke da han løftet ansiktet hennes opp mot sitt, tørket vekk tårene hennes og da munnen hans lukket seg om hennes, var det ikke noen protester å spore. Herregud som hun ville dette. Hun ville få ham til å hviske vekk alt det vonde, få henne til å leve igjen, hun gjengjelde kysset hans, nølende først, lot han bare kjenne varmen fra munnen hennes, men hun ble modigere. Tungespissen lekte med leppene hans og han holdt på å sprenges av kåthet.
Hun var bare så sinnsykt deilig. Slank og stram, brystene presset mot brystkassen hans og han begynte sakte å stryke henne nedover ryggen, varsom for ikke å skremme henne, hun presset seg inntil ham, tungen hennes kysset ham dypt og han klarte ikke å holde igjen begjæret sitt. De kysset vilt og deilig fikk ikke nok av hverandre, hendene hennes var på innsiden av genseren hans, kjente på varm og deilig hud, strøk over rumpa hans, presset ham mot seg, kjente den store pikken mot magen sin og visste at hun bare ville ha ham.

Han drog genseren av henne og gispet over synet av de brune, velformede brystene hennes. Vortene ble sugd og slikket og hun stønnet høyt av nytelse. Kjente saftene begynte å renne. Hun var kåtere enn hun noen gang hadde vært. ”Herregud du tenner meg, kle av meg resten, jeg vil være naken for deg”. Hun hvisket til ham og han stønnet. Hun var herlig frekk og han lot buksen falle til gulvet, så på henne, nøt synet av henne. En hvit stringtanga var alt som skjulte herligheten hennes. Fingrene hans strøk utenpå trusestoffet og hun var klissvåt. Hun presset mot fingeren hans, gned seg mot ham og han løftet henne opp på kanten av bordet.

Stilte seg mellom bena hennes og de stirret hverandre dypt inn i øynene. Hun tok tak i skuldrene hans og skjøv han nedover. ”Jeg vil kjenne tungen din åpner meg, la meg kjenne du slikker meg og drikker av meg”. Hun la seg bakover, skjøv bena til siden og han drog trusen sakte av henne. Hun var helt glattbarbert og musa hennes lyste våt, lyserød og fristende mot ham. ”herregud du er bare deilig” og han mente det. Musa hennes var perfekt. Markerte fristende lepper som tryglet om å bli slikket, han tok fingrene og åpnet henne forsiktig. Klitorisen struttet og han blåste forsiktig på henne, hun rykket til. Tok tak i hodet hans og presset ham forsiktig mot seg. Tungen hans gled over henne, hun smakte himmelsk, var våt, myk og deilig. Han slikket hver cm av musa hennes, frem og tilbake, stakk tungen sin så dypt inn i henne som han kunne komme. Knullet henne sakte og forsiktig. Hun jukket i mot, gned seg mot ansiktet hans og lot saftene bare renne. Han ble våt på haken, men han elsket det.

Hun var bare utrolig. Hun snakket frekt og deilig til ham, lot ham gjøre med henne som han ville, fingrene gled ut og inn av henne og det rant og rant av henne. Plutselig skrek hun at hun ville komme. Han brukte fingrene dypt inni henne, sakte ut og inn mens tungen hans lekte med klitoris. Hun skjøv ham litt vekk og fingret seg selv mens han la munnen over åpningen hennes.

Herregud som han slikket. Han var vanvittig. Hun merket at hver nerve i kroppen befant seg i musa hennes. Hun brant opp nedentil, det bare rant og rant og hun var totalt i ekstase. Hun ville komme, hun ville bare la det flomme over, selv om hun ikke ville at dette deilige skulle slutte. Hun spente seg og musklene dirret i kroppen hennes når hun kom. Saftene rant av henne, musa svulmet opp og hun klemte deilig rundt fingrene hans når orgasmen tok fatt i henne.
Hun merket at hun skrek og ropte på navnet til elskeren sin, men hun måtte bare, måtte få det ut. Plutselig skrek hun ”Faen da deg for at du forlot meg, faen ta deg, faen ta………….”gråten overtok og treneren tok henne i armene sine igjen. Hun ba om unnskyldning, men han sa at hun ikke måtte tenke på det. Han kysset henne igjen, hun skalv og ristet men sluttet å gråte, pikken hans var fristende mellom hans ben, hun la seg ned igjen og drog ham ned til seg, kysset ham og hvisket hun ville ha ham inni seg. Hun løftet bena og la dem på skuldrene hans, han holdt blikket hennes, men før han kom inn i henne spurte han om hun var sikker, hun bare nikket. Han presset forsiktig mot åpningen hennes og gled sakte på innsiden. Herregud han var så stor og deilig, hun knep musklene igjen, lot ham presse seg innover. ”Du er vanvittig deilig å trang, våt men herlig trang” han smilte ned mot henne, gled lenger og lenger inn. I lange seige tak tok han henne, elsket med henne til nye høyder. Hun møtte ham, de fant takten sammen og lyden av pikken hans som gled ut og inn var som musikk for dem begge.
Musa hennes omsluttet ham med kåthet, varme og våthet og han måtte stoppe flere ganger for ikke å komme for fort. Dette var for deilig, for vanvittig godt. Hun brukte musklene sine på en helt spesiell måte, nærmest knadde pikken hans, smurte ham og melket ham. Han måtte knulle. Han måtte skikkelig knulle henne og lot plutselig pikken sin banke hardt ut og inn av henne. Hun skrek og var med ham. Møtte ham i takten og de knullet hverandre som om det skulle være siste gangen. Hun kom først. Mengder av safter ble slynget rundt pikken hans når musa hennes strammet seg. Han klarte nesten ikke å holde igjen der hun jobbet med ham. Hun vred på hele den deilige kroppen sin og han knullet henne hardt og deilig, mykt og sakte om hverandre. Det startet i tærne. Det krøp oppover leggene og lårene hans, orgasmen var på vei, pungen hans fylte seg og hun kjente det nærmet seg for ham. Hun reiste seg opp og tok han fort i munnen. Nesten før han rakk å reagere hadde hun sugd ham langt ned i halsen. Sædspruten stod ut av ham, han kom og kom og hun svelget hver dråpe hun kunne få av ham. Dette var en ny opplevelse for ham.
Ingen jenter før henne hadde tatt sæden hans i munnen, men hun her var med på det meste.
Han pumpet og pumpet og lot henne slikke seg helt ren før han sank utmattet ned over henne. Hun pustet tungt, men lå med et fornøyd smil rundt munnen. Hun kjente at knuten i magen var borte og at hun hadde fått ut savnet hun så lenge hadde båret i seg. Hun strøk ham over håret og hvisket ”takk, nå kan dem ikke kalle meg isdronningen mer”.