De tre brusende kukker

«Tramp, tramp, tramp…»
«Hvem er det som tramper på min bro?»
Dette må være det eventyret jeg først hørte som barn. Jeg har blitt fortalt at jeg satt spent på mammas fang med ørene på vid vegg og sa «tjamp, tjamp» mens jeg viftet med føttene når de tre bukkene bruse kom over brua. Det fins også en grovere, «omvendt» verson: «De tre busende brukke som skulle til puters for å sele…» Om noen kan hele den historien, kan de sende den til Erotikknett, så har vi to versoner. Her har du i alle fall min verson, en verson som jeg aldri i livet ville hørt mens jeg satt på mammas fang… heldigvis!

 

Det var en gang tre kukker som skulle til seters for å kjøre budeiene på kjukken, og alle tre var de så virile at de bruste. For å komme til setra måtte de gå over en bru over en foss, og under den brua bodde det ei stor, fæl trollkjerring med øyne som tinntallerkne og nese så lang som et riveskaft. Fingrene var lange og beinete, men det verste var allikevel munnen, for den kunne suge vann ut av stein, ble det sagt.

Først så kom den yngste brusende kukken og skulle over broen. Runk, runk, runk, sa det i broen.
«HVEM ER DET SOM RUNKER PÅ MIN BRO???» skrek trollkjerringa.
«Å, det er den minste brusende kukken som skal til seters og kjøre budeiene på kjukken,» sa kukken, den var så fin i målet.
«NÅ KOMMER JEG OG SUGER DEG,» sa trollkjerringa.
«Å nei, sug ikke meg, for jeg er så liten jeg; bi bare litt, så kommer den mellomste brusende kukken, han er mye større.»
«JAJA, SÅ GÅ,» sa trollkjerringa. Den yngste brusende kukken skyndte seg over broen og la fra seg noen dråper sperm, i ren og skjær skrekk.

En liten stund etter kom den mellomste brusende kukken og skulle over broen. Runk! Runk! Runk! Runk! sa det i broen.
«HVEM ER DET SOM RUNKER PÅ MIN BRO?» skrek trollkjerringa.
«Å, det er bare den mellomste brusende kukken som skal til seters for å kjøre budeiene på kjukken,» sa kukken; den var ikke så fin i målet den. Når han snakket, gled forhuden litt tilbake og kjønnshårene krøllet seg, så mye bruste den.
«NÅ KOMMER JEG OG SUGER DEG,» sa trollkjerringa.
«Å nei, sug ikke meg, men bi litt, så kommer den store brusende kukken, han er mye, mye større.»
«JAJA, SÅ GÅ DA,» sa trollkjerringa. Den mellomste brusende kukken skyndte seg over broen så forhuden spratt opp og ned rundt halsen hans, og la fra seg et spor av sperm, i ren og skjær skrekk.

Rett som det var, kom den store brusende kukken. RUNK! RUNK! RUNK! RUNK! sa det på broen, den var så tung at broen både knaket og braket under den!
«HVEM ER DET SOM RUNKER PÅ MIN BRO?» skrek trollkjerringa.
«Det er den store brusende kukken,» sa kukken, den var så grov i målet. Den klødde seg på ballene og spyttet en klatt med sperm ned i fossen, og forhuden gled helt tilbake mens den bruste og strakk seg stor og stiv.
«NÅ KOMMER JEG OG SUGER DEG», skrek trollkjerringa.
«Ja bare kom du! Jeg har god sprut, med den skal jeg spyle dine øyne ut. Jeg har to kampestene, der ligger satsen som knuser både marg og bene,» sa kukken. Opp fra fossen kom den stygge trollkjerringa. Hun var så fæl at om hun hadde vært styggere, ville vannet i fossen slutte å renne og alle fuglene ville falt døde til marken. Munnen var et stygt grin som ble til et stort sluk straks hun åpnet den. Med stygge, lange, beinete fingre som så ut som klør, grep hun etter den store, brusende kukken. Den tok et godt grep om ballene og løftet kampestenene sine opp for å gjøre seg klar til kamp. Trollkjerringa la sine beinete fingre rundt stammen og tok kvelertak på kukkhodet, før hun bendte den store kukken ned og la den store, stygge kjeften sin godt rundt. Så sank trollkjerringa dypt nedpå og slukte halve kukkstammen. Med et vilt blikk i tinntallerkenøynene sine begynte hun å suge og runke den brusende kukken så det slafset og slurpet. De magre kinnene ble enda mer innhule når hun sugde og de beinete fingrene dro kukkskinnet opp og ned i lange drag. Den brusende kukken ble blårød i hodet da den tok i av alle krefter. Det bruste og sydet og kokte i ballene mens trollkjerringa sugde og runket med ville drag. Med et høyt brøl som var både langt og lenger enn langt, sendte den store kukken en skikkelig, brusende ladning sperm rett i munnen på trollkjerringa. Hun rakk ikke engang å ta vekk den fæle kjeften sin og trekke pusten, før satsen fosset ned i halsen hennes og ned i magen og lungene, hvor den knuste både marg og bein, og spylte ut de store tinntallerknene hun hadde til øyne, så de spratt ut med et høyt plopp. Det gikk ikke bedre enn at restene etter trollkjerringa til slutt ble spylt rett utfor fossen.

Så gikk den store brusende kukken til seters sammen med de andre to kukkene. Der bruste de alle tre så iherdig at alle budeiene ble på kjukken og vel så det. Kukkene ble så slitne at de nesten ikke orket å gå hjem igjen. Og er ikke saftene rent av dem, så er de der ennå.

Og snipp, snapp, snute, her er det eventyret ute

Av: Berit Hagen