Debuten som ga meg selvtillit

Jeg tror de fleste hadde trodd at jeg skulle forbli en evig ungkar, og til slutt innså jeg at det kun var meg selv som kunne endre på dette problemet. Jeg var 37 år og hadde til nå ikke hatt noen ordentlig seksuell debut da dette hendte en sen høstkveld i 2002. Dette var noen få måneder før jeg traff hun som skulle bli min elskede kone.
Min selvtillit i forhold til det seksuelle var selvfølgelig ikke noe å skryte av, men jeg hadde alltid vært interessert å lære om seksuell nytelse for både menn og kvinner, og lengtet etter en kvinne å dele dette med. Dele både kjærlighet og sex.

Vi hadde trefdes på internett, og vi hadde snakket en del sammen på telefonen. Vi hadde merket en deilig tenning på telefonen, som hadde endt i deilig telefonsex.
Vi bodde i samme fylke, men i hver vår by, men det var ti mil avstand mellom oss.
Hun var fem år eldre enn meg, altså 42. Det syntes jeg bare var flott, for jeg har alltid vært tiltrukket av kvinner som har vært litt eldre enn meg.

Vi skulle definitivt ikke ha sex. Vi skulle treffes i min lille ungkarsleilighet, og jeg skulle servere taco og Farris. Hun kjørte bil og måtte hjem, så noe rødvin ble det ikke snakk om.
Snøen hadde lavet ned de siste dagene, og jeg hadde fyret godt i ovnen i stuen. Det var deilig å varmt.
Jeg var kledd i sort høyhalset genser og sort bukse. Sort bokser og sorte sokker. Jeg var nydusjet og nybarbert. Nybarbert i ansiktet og der nede. Vi skulle ikke ha sex, men av en eller annen grunn var det viktig å føle seg sexy. Jeg elsker å være glattbarbert. Elsker å kjenne den følsomme nybarberte pungen og området rundt pikken.
Vi hadde snakket om det, og hun elsket glattbarberte menn.

Jeg hadde kun sett bilde av henne, men kjente henne raskt igjen. Flott dame på 1.70. Akkurat passe moden. De to tre ekstra kiloene på mage og hofter, som gjorde henne nydelig og sexy.
Hun var kledd i sort kåpe, sort bluse og sort bukse.
Hun hengte av seg kåpa og vi møttes i en varm klem og et kyss på kinnet. Vi kjente begge hjertene banke fortere og vi ble varme.

Vi satte oss i sofaen min med god avstand og begynte å snakke om alt vi hadde pratet om på telefonen, og vi lo av de hete kosestundene på telefonen.
Vi hadde det ikke travelt med taco´en. Et glass Farris og en koselig prat var viktigere.
Snart satt i tett sammen i sofaen, og praten ble mer og mer dreiet inn på hvor lett vi tente på hverandre på telefonen.
Armen min la seg forsiktig rundt skulderen hennes, og jeg kjente hjertet mitt banke. Jeg visste ikke om jeg var forelsket eller om det var begjær. Jeg hadde uansett aldri vært i en så deilig og spent situasjon med en dame. Hun tok på meg forsiktig, og sa at hun syntes jeg var flott. Det var deilig å høre, og jeg fortalte at jeg syntes hun var nydelig, med mørkt kort hår og kjempesøtt smil.
Vi trakk oss plutselig fra hverandre og lo nervøst. Vi skal ikke ligge med hverandre ble vi enige om, og vi satte oss pent med litt avstand i sofaen.

Det holdt i noen få minutter, før vi møttes i et hett og vått kyss. Jeg var redd for at jeg ikke kunne kysse, men jeg bare fulgte hennes bevegelser. Det var tydeligvis bra nok.
Hendene hennes var overalt på meg, og mine utforsket hennes myke og deilige kropp.
-Jeg vil ha deg, sa hun andpusten.
Jeg var så kåt at jeg ikke klarte snakke. Bare nikket, og så reiste jeg meg og gikk bort og dro for de tunge, mørke gardinene.

Vi var sammen igjen. Tett sammen. Jeg kneppet skjelvende opp blusen hennes og avdekket et nydelig sort BH. Jeg tok på de store og modne brystene hennes. De var så deilige. Jeg svimmel av kåthet. Kjente det sprengte der nede mellom bena.
Hun trakk av meg genseren, og strøk hendene over håret på brystet, og nedover den barberte magen. Hun løsnet buksene mine, og skjøv de ned til anklene mine.
Hun strøk meg over den struttende pikken, som lengtet etter en varm kvinnes berøring.

Jeg åpnet buksene hennes og slapp de ned. Deretter trakk jeg ned den sorte strømpebuksen hennes, og hun stod i BH og en sort stringtruse. Hun var den mest sexy damen jeg hadde sett!
Jeg tok av meg sokkene, og hun skjøv ned bokseren min.
Det var så utrolig deilig å vise meg frem til henne naken, vise hvor kåt jeg var. Den nybarberte pikken struttet opp mot navlen, uten et hårstrå i nærheten som skjermet for min deilige kåthet.
Jeg forsøkte å løsne BH´en hennes, men hun skjønte jeg var nervøs og fomlete, så hun smilte og løsnet den raskt. Slapp den i gulvet, og avdekket to deilige, modne og tunge bryster.
Jeg løsnet trusen hennes, og bøyde meg ned på kne. Jeg klemte meg mot skrittet hennes og nøt synet og duften av den glattbarberte leppene, og det korklipte håret på venusberget.
Hun la seg på ryggen på sofaen, og vi møttes i et deilig og langt kyss.
Hun var så sikker og trygg, og gav meg en så flott følelse inne i meg, at jeg mistet nervøsiteten.
Jeg utforsket henne. Jeg kysset og slikket henne overalt, og hun viste at hun nøt det. Hun ledet meg og gav meg hint.
Jeg slikket og sugde på de flotte puppene hennes. Slikket magen og hoftene. Nøt krydderlukten av kjønnet hennes, før jeg fortsatte nedover de faste og sterke lårene. Hun trente mye. Svømte flere ganger i uka.
Så gjorde jeg lykken. Jeg elsker sexy kvinneføtter. Jeg slikket og sugde på tærne hennes. Tok de i munnen. Sugde stortåen som om den var en penis.
Hun elsket det. Følelsen av å lykkes var for meg enorm, og følelsen av å være verdsatt ved å bli slikket på tærne var enorm for henne.
Jeg fortsatte opp bena igjen. Slikket innsiden av lårene til jeg møtte den myke glatte huden på kjønnsleppene. Slikket leppene opp og ned.
Hun stønnet.
Jeg stakk tungen inn i henne og kjente den deilige smaken av kvinnesaft for første gang. Deilig krydder.
Hun geleidet meg frem til klitoris, og forklarte hva hun likte og trengte.
Drømmen var å gi en kvinne orgasme.

Jeg slikket og slikket henne, og jeg kjente at min egen kåthet økte i takt med hennes. Hun vred seg og pusten gikk fortere. Jeg stakk en finger inn i henne og kjente at hun var veldig våt og glatt. Deilig!
Så kom hun. Hun skrek ikke, men stønnet og pusten gikk raskt og nesten ukontrollert. Underlivet hennes presset seg mot tungen min.

Hun ble liggende og puste ut og smile. Jeg la meg i armene hennes og smilte.
-Kom du? Spurte jeg.
Ja, gjett, svarte hun og strøk meg gjennom håret, nå er det din tur.

Jeg verket i hele underlivet. Endelig skulle jeg få det!
Hun satte seg opp i sofaen og jeg stod på gulvet.
Hendene hennes var overalt på pikken og pungen min. under pungen.
Alt var så utrolig følsomt.
Hun tok den i munnen.
Hun gjorde alt jeg kunne drømme om. Hun hadde gjort det før. Visste hva jeg hadde behov for.
Hun tok den langt inn i munnen, men det deiligste var når hun lot tungen rotere rundt hodet.
Hun slikket hele pikkens underside fra tupp til rot og tilbake. Slikket og sugde den glatte pungen.
Så begynte hun å suge den raskt, mens den ene hånden runket meg. Den andre lekte med pungen.
Jeg stod og ristet. Holdt meg i sofaen, mens den andre hånden strøk henne over håret.
-Jeg kommer, vær forsiktig stønnet jeg. Var redd for å sprute i munnen hennes.
Hun fortsatte bestemt, og jeg kom.
Det var enormt. Hele kroppen min ristet, og det var det deiligste jeg hadde opplevd. Jeg sprutet sæden inn i munnen hennes og det ville liksom ikke ta slutt.
Det var det flotteste jeg kunne oppleve der og da. En flott kvinne som lar meg sende min deilige varme sæd inn i munnen hennes, og som nøt å svelge den.

Jeg falt sammen i sofaen. Vi ble liggende å puste ut.

Vi ble kåte igjen etter noen minutter og havnet i sengen. Hun lå på ryggen og jeg kom inn i henne, men snart følte vi at vi ikke var klar for så intim sex. Hun ba meg sette meg på magen hennes. Jeg gjorde så, og hun runket meg.
Jeg eksploderte og sprutet sæd utover brystene og halsen hennes mens ekstasen tok meg.

Vi tok en rask dusj i badekaret mitt, kledde oss og så laget vi taco sammen.
Vi koste oss med god mat, og det ble mye varm og vennskapelig prat.
Etter noen timer måtte hun hjem. Hun skulle hente en nær slektning, som kom fra Bergen, på jernbanestasjonen, som skulle sitte på hjem. Vi kysset og koste lenge før hun gikk.
Hun ringte smilende når hun var hjemme og i seng, og kunne fortelle at hun hadde funnet sæd på halsen da hun kledde av seg.
Vi møttes aldri igjen, men snakket noen ganger på telefonen. Vi fant ut at vi nok ikke var de rette, men hun bakket meg. Hun hadde gitt meg den selvtillit og selvfølelse jeg trengte overfor kvinner. Det hjalp meg da jeg traff min elskede kone noen måneder senere, og har vært med å gjøre meg til en lærenem og ganske god elsker. Om du leser det og kjenner deg igjen, skal du ha tusen takk!