Del 10: Før klubb-besøket

Før man besøker en swingersklubb er det en del ting man bør sørge for å ha i orden.
Selvsagt bør dere ha snakket en del sammen og blitt enige om hvor grensene skal gå og hva dere kan tenke dere å gjøre. Men det er også andre litt mer praktiske ting dere bør ta dere av…

 

Det første dere bør gjøre er å ta en telefon for å sjekke at klubben virkelig er åpen den kvelden dere skal dit. En del klubber endrer plutselig åpningstider / åpningsdager / regler for hvem som har adgang. Dessuten er det en del klubber som krever at du melder din ankomst i forveien. Samtidig er det en god ide å få bekreftet alt det dere har hørt tidligere, om f.eks. priser, kleskoder osv. De fleste klubber stiller krav om at man er helt eller delvis avkledd under deler av besøket. Ofte er det slik at man etter et bestemt tidspunkt kun har lov å ha på seg undertøy. Alternativt får man utdelt en badekåpe… Det kan være en god ide å legge litt ekstra omtanke i undertøyet når en tross alt skal tilbringe tiden i det og ingenting annet. En utvasket sloggi er kanskje ikke det mest sexy i verden og det er vel en av de primære årsakene til at dere skal på en slik klubb? For å se sexy mennesker og å føle dere sexy?

En annen ting dere bør sørge for å få i orden er et hotellrom. Det kan fort bli sent før man forlater en slik klubb, men på et eller annet tidspunkt må dere ut derfra. Det er ikke alltid like praktisk å løpe gatelangs ved femtiden om morgenen for å lete etter et hotell som er nattåpent. De fleste slike klubber ligger litt utenfor de større byene, og det er vanligvis ikke flust med hoteller i nærområdet. Dersom dere bor et stykke fra klubben, kan det være en god ide å avtale med en taxisjåfør at han skal hente dere til et bestemt tidspunkt, alternativt legger igjen et telefonnummer som dere kan ringe en halvtimes tid før dere skal reise. Dørvaktene pleier å være mer enn behjelpelige med å ta den nødvendige telefonen.

Fyll er uakseptabelt. Å ta en drink, en pils eller et glas vin er kultur i de fleste land i Europa, og således fullt ut akseptert. Men fyll, slik vi nordmenn dessverre har for vane, er en nesten 100% sikker måte å bli kastet ut på, samtidig som man blir nektet adgang for resten av livet. Sørg for å ha med nok penger, ikke «regn med» at de tar VISA. Ofte er alt drikke og all mat under besøket inkludert, men sørg likevel for å ha litt ekstra i bakhånd når du besøker en ny klubb.