Del 12: Noen tips om renslighet og sikker sex

Renslighet er en selvfølge i swingers-miljøet. Både jentene og gutta intim-barberer seg for at det skal være innbydende å ha oralsex. Jentene har som oftest kun en kledelig liten stripe med kjønnshår på musa, gutta barberer pungen. Glatte kjønnsorgan er deilig!

Det er sjelden langt til nærmeste dusj når man har et gruppesex-treff. Selv om man selvfølgelig er nydusjet når man møtes, så er man gjerne fysisk aktiv over lengre perioder, og da er det greit underveis å skylle av litt svette… eller andre kropps-væsker, for den saks skyld!

Bruk av kondomer er et must ved samleie med annen enn egen partner. Ingen av oss leker med livet. For gutter som ikke er vant med kondomer; start å øve med en gang, gjerne med egen partner på egen hånd. Det er jo en fin anledning til å finne den type kondomer man liker best også. Det er masse positivt med kondomer. Det er renslig, reduserer friksjonen og guttene kan dermed i høyere grad styre egen sædavgang. Husk at det å ha gruppesex som oftest medfører et høyere spenningsnivå enn normalt, og det er ikke sikkert «junior» oppfører seg helt som vanlig! Selv om man er helten i senga hjemme så kan nok det for noen være litt rart å ha flere mennesker rundt seg når man har sex. Det er helt normalt å ha litt startvansker når man er uerfaren, og etter en orgasme kan det ta lengre tid enn vanlig før man er klar for action igjen. For uerfarne gutter kan det derfor være lurt å spare egen orgasme til nachspielet mot slutten av gruppesexseansen, eller kanskje til og med spare de edle dråper til egen partner når man kryper sammen under dyna for natten.

Kondomene bør ligge lett tilgjengelige når man setter i gang. Det er «turn-off» å gå rundt og lete etter kondomer når man er kåt! Og timing er viktig når det gjelder kondomer. Pikken må som kjent være stiv når man setter i gang med å tre på en kondom. Derfor passer det neppe bedre enn rett etter en bedre blowjob? Og man bør ha mange kondomer på lager. Man skifter ofte partner hyppig, og bør skifte kondom for hver nye partner selv om man ikke får utløsning. Husk å rydde rommet for kondomer før svigermor kommer på besøk dagen etter! Sjekk under putene i sofaen, inni CD-cover osv.

Ikke glem egen partner selv om du har gruppesex. Det gir jo også muligheten til å elske uten kondom, noe som naturligvis er mest intimt. Og som på en fin måte skiller mellom det å ha sex med egen partner og andre. Med egen partner elsker man, med andre puler man!

Intim-oljer er et sensuelt innslag, så oljer bør være tilgjengelig. Hva med litt intim massasje som en naturlig del av vorspielet? For de fleste av jentene som nyter analsex er bruk av oljer en nødvendighet.