Del 13: Ting å tenke på

Alle klubber og foreninger har sine regler. Normalt så blir du ved første treff vist rundt og fortalt litt om hvordan ting fungerer, hva som er lov og hva som er tabu.

Den første regelen man stifter bekjentskap med er kleskodeksen. Noen steder går man kledd i det man vanligvis kler seg i, men atskillig vanligere er undertøy, eller rett og slett badekåper. (som man normalt får låne). Noen steder foretrekker man at medlemmene går nakne. Noen steder er det akseptert å se på, uten å blande seg inn, andre steder anses dette som et brudd på vanlig folkeskikk, siden man da stirrer… Bruk litt tid på å sette deg inn i reglene og du vil kunne få flere nye, spennende opplevelser på det samme stedet. Husk at personer og par som skiller seg ut i positiv betydning alltid ønskes velkommen tilbake. Om du derimot oppfører deg som en tulling, kan dere fort befinne dere på en liste over uønskede personer.

En ting man hele tiden bør ha i bakhodet er hvordan man oppfører seg. En swingersklubb er ikke et kjøttmarked hvor alle bare er der for å knulle. Det er et sosialt arrangement og normal folkeskikk er like nødvendig her som alle andre steder. Vi regner med at siden du har vist såpass interesse for temaet at du leser denne guiden, så er du også et oppegående sosialt individ. Det er for øvrig et krav om man skal ha noen som helst mulighet for å "lykkes" som swinger at man er det. Allikevel skjer det fra tid til annen episoder som burde vært unngått. Grunnen ligger kanskje i det at de færreste er vant til å befinne seg i situasjoner hvor man rett og slett kan spørre en annen person om vedkommende ønsker å ha sex med en, og faktisk ha en viss sjanse for å få et positivt svar.

Man vil på ett eller annet tidspunkt oppleve å få et negativt svar. Det er faktisk ikke slik at alle kunne tenkt seg å ha sex med akkurat deg, akkurat på det tidspunktet. Om du da ikke ønsker å skille deg ut i negativ forstand, så tar du nei som et svar uten å gjøre dumme ting som å spørre om hvorfor. Ingen person trenger å ha noen grunn til å si nei – og selv om vedkommende har en grunn, så er det ikke din sak!

Det har de siste årene blitt mer og mer vanlig å praktisere sikker sex på swingersklubber. De fleste klubber har sågar kondomer liggende til fri benyttelse. Det kan allikevel være smart å ha med seg en liten veske med tilbehør man kan komme til å få bruk for. Kondomer, glidemiddel og et såpestykke tar ikke mye plass og da er man sikker på at uansett hva som skjer, så er man rimelig godt sikret. Dyre smykker osv. kan man trygt la bli liggende hjemme, ikke fordi at noen stjeler dem (selv om det kan skje, som på et hvilket som helst annet sted med mennesker tilstede), men det er fort gjort at man mister en øredobb, eller river av et kjede i kampens hete. Å finne det igjen etterpå kan mildt sagt være som å lete i høystakken.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar