Del 14: FAQ

Her vil vi forsøke å svare på spørsmål som stadig dukker opp… Dersom du har et spørsmål; send det gjerne til oss, så vil vi legge det ut her med et svar fra noen som virkelig vet hva det dreier seg om…

Kan ikke dette være farlig for parforholdet?
Noen sjanser må man vel ta for å få spennende opplevelser? Men det er IKKE farlig å avtale et treff bare for å prate sammen! Hvis man synes det er skummelt, bør man nok ikke begi seg utpå dette. Husk at man stadig blir kjent med egne grenser i løpet av hele prosessen. Og hvis det er godt parforhold og man har tenkt nøye igjennom dette på forhånd er sjansene meget gode for at begge får en god opplevelse som vil utvikle parforholdet.

Er det ikke fare for kjønnssykdommer?
Nei, sjansene skal være meget små hvis man alltid benytter kondom ved samleie. Men vi vet at det finnes dem som ikke benytter kondom i enkelte miljøer. Da kan man selvsagt bli smittet, så det er alltid ens eget ansvar å sørge for å praktisere sikker sex.

Er det vanskelig å være diskret?
Nei, det synes ikke vi. De vi møter er 100% konfidensielle med dette. Man bruker anonym mail og sender anonyme bilder til å begynne med. Men man bør nok være nøye med hvem man forteller dette til. Og skulle man møte naboen eller arbeidskollegaen på nettet så vil nok dette forbli en hemmelighet for begge parter, ikke sant? Vår erfaring er at det er så fryktelig mange på nettet at sjansene for å møte kjentfolk er utrolig liten.

Blir man ikke sjalu?
For å si det med en gang; det er muligheter for at man blir sjalu i dette spillet. Det kan skje ting man ikke helt hadde forberedt seg på selv om man har avtalt grenser på forhånd. Men denne sjalusien behøver slett ikke å være ødeleggende for forholdet. Man kan heller snu det til noe positivt – hva er det som kan gjøre meg sjalu? Hva er mine grenser? Hva synes jeg var deilig, hva synes jeg var mindre deilig? Her kan man fråtse i utfordringer, og øke sin selvbevissthet og selvtillit.

Hvordan går man fram på et erotisk treff?
Vi tar ting litt som det kommer, men man bør ikke vente for lenge med å la klærne falle… Man bør ikke være for trøtt og slett ikke overstadig beruset før man starter. For oss er en naturlig start å danse til deilig musikk, gjerne med noen litt pirrende musikkvideoer vi har på PCen.

Tenk om min partner skulle finne noen som han/hun tenner på mer enn meg!
Hvis man har et godt parforhold bør dette ikke være noe trussel. Vi møter mange sexy mennesker med forskjellige kvaliteter som tenner oss, men vi forelsker oss ikke. Vi vet at i hverandre har vi den best tenkelige samarbeidspartner og venn. Et forhold som vi utvikler til stadig å nå nye høyder. Selv om vi møter mange flotte mennesker vil det aldri være et tema å skifte ut sin partner. Vi skiller mellom sex og kjærlighet. Med hverandre elsker vi, med andre puler vi!

Om du har noen spørsmål du mener burde vært med her, send dem til oss, så skal vi sørge for at de er med i fremtiden.

-Trekant1- & webmaster