Del 4: Hva er lov?

Hovedgrunnen til at par kvier seg for å starte som swingers er nok frykten for å bli sjalu. Men tar man et steg av gangen, og er enig om framdriften, bør ikke det bli noe problem. Et sett med lover og regler som setter grenser for hva som er akseptert bør så absolutt være på plass i god tid før det første treffet… for noen ganger utvikler ting seg litt raskere enn man hadde forventet på forhånd… vi lar Trekant1 fortelle litt om hvordan de har løst dette "problemet"

Til å begynne med er det nok lurt å følge noen regler begge er enig om. Etter hvert kan man slakke litt på kravene, spesielt etter å ha følt seg litt fram. Husk at det er dere som bestemmer hva som er lov. Ikke de andre dere leker med, de setter sine grenser, dere setter deres. Det er deres oppgave å overholde deres egne grenser og si stopp dersom den/de andre har grenser som tillater mer enn det dere vil i utgangspunktet.

Et krav vi hadde til hverandre i begynnelsen var at vi skulle være i samme rom når vi hadde sex med andre. På den måten fikk vi den beste opplevelsen sammen og hadde en viss oversikt over hva som foregikk. Den regelen har vi til en viss grad fortsatt, men etter mer erfaring har vi gitt hverandre noe mer friheter.

Råklining/tungekyss med motsatt partner er ikke noe særlig synes vi! Småkyssing omkring på kroppen er OK, men her er vi samlet for rå sex. Vi skal ikke leke kjærestepar med andre… Dette er forresten en regel som mange deler, så for å ikke støte noen kan det være greit å styre klar av klining med andre enn egen partner, i hvert fall frem til dette er avklart og akseptert av alle involverte.

Vi har hele tiden antennene ute! Spesielt når vi møter uerfarne par for sex. Har en av fire lyst på en pause tar alle fire en pause. Vi synes det er mest realt. Man må aldri miste fokus på at det skal bli en flott opplevelse for alle parter. Egoisme har ingen plass når det kommer til denne typen sex, her må man akseptere å sette egne behov lenger bak. For de som synes dette høres "brutalt" ut, kan vi berolige med at det er alltid noen som faktisk prioriterer dine behov, så du vil nok få det du vil til slutt uansett.

Vi har full åpenhet internt om all mailing og SMS til andre. Begynner man å skjule ting for hverandre i dette gamet er man på feil spor. Åpenhet er det beste midlet mot sjalusi. Prat også masse om ting som skjedde i etterkant. Hvis noe ble feil er det viktig å luke bort dette før neste treff… Om dere ikke snakker sammen er det ikke sikkert det blir noe neste treff, det er ikke engang sikkert dere kommer til å dele seng den neste tiden…

-Trekant1-

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar