Del 7: Swinging, hvor og hvordan?

Når man har vurdert det hele over tid, man har snakket med partneren og man har bestemt seg for at dette i hvert fall er noe man har lyst til å kikke litt nærmere på og kansje prøve ut litt, så dukker alltid det samme spørsmålet opp: Hvor skal vi starte og hvordan kommer vi i gang? Vi prøver her å komme med noen forslag, så får det være opp til hver enkelt hvordan de ønsker å gå videre.

 

Kontaktannonser er en av de klassiske måtene å treffe mennesker for sex på. Ethvert pornoblad med respekt for seg selv har flere sider dedikert til akkurat dette. Internett er et annet medium som er minst like populært når det gjelder å treffe nye venner for litt mer uvanlige aktiviteter. Det problemet de fleste møter ganske snart etter at de har begynt å lese/besvare annonser er at ikke alt som skrives er like sant. Kanskje dreier det seg om betalte tjenester, det finnes både par og kvinner som stiller opp, mot betaling. Ofte er det også enslige menn som utgir seg for å være par, grunnen til det er vi fortsatt usikre på (selv etter å ha tilbrakt flere år på Internett). Men bak noen få av alle de annonsene som ligger ute skjuler det seg ekte mennesker som faktisk mener det de skriver. Det kan bare være litt vanskelig å skille ut de ekte fra de falske. Den enkleste måten er antakeligvis å sette inn sin egen annonse. På denne maten kan man i ro å mak få svar dumpet ned i sin egen postkasse, så kan man lese, sortere ut de åpenbart falske svarene, besvare de som frister og handle slik man vil på egne vilkår.

En annen måte å treffe andre par på er klubber. I Norge er det ikke den største klubbaktiviteten; vi har en i Oslo (swingers.no) og en i Trondheim (club4) – ut over det så er det rimelig lukket. Om vi ser over kjølen til f.eks. Danmark, så befinner det seg bare i Københavnsområdet en 7-8 forskjellige klubber, som er åpne stort sett hver dag hele uken. I Oslo har vi også en klubb/forening som heter Catpeople; dette er mer en fetishklubb, men man treffer jevnlig på andre par/enslige som er ute etter en hyggelig swingersaften. Klubben egner seg greit som et sted å treffes, men om man bestemmer seg for å kaste alle klærne og sette i gang, så bør man finne seg et bedre egnet sted enn klubbens lokaler. Ut over det så er vi rimelig ukjente med det som er av tilbud, men dersom du har noe å tilføye, så hører vi gjerne fra deg. Teletorg-tjenester, SMS-tjenester osv. er nesten utelukkende basert på ren svindel og et brennende ønske om å tjene penger, så slikt bør man styre klar av.