Den lange kvelden

Jeg hadde gått hjemme hos min Herre og puslet rundt i huset hele dagen.
Bare kost meg; sett litt på TV, ryddet litt, vasket litt, lest litt, drevet med litt håndarbeide.
Intet stress, intet mas.
Det er så god atmosfære der, en atmosfære som får meg til å slappe av, trives, føle meg rolig og trygg. Jeg virkelig koser meg når jeg er der, selv om han ikke er hjemme; å stelle litt rundt omkring, legge noen planer for middag, tenke på ham, og glede meg til han kommer hjem.
Jeg hadde vært i dusjen, vasket håret, og stelt meg; tatt på meg en kjole, sminket meg litt.
Klokken var passert 5, men jeg visste at han godt kunne bli sen; han hadde ikke en jobb som ble styrt av stemplingsur, men av arbeidsmengde i form av plutselige oppdrag og behov for ekstra innsats.

Plutselig pep det i mobiltelefonen min, og jeg skvatt.
Jeg er ingen ivrig telefonbruker selv, og det var svært sjeldent noen sendte meg sms’er.
I displayet så jeg navnet hans, og jeg regnet med at han bare ville sende en beskjed om når han omtrent var ventet hjem, slik at jeg kunne ha maten klar, men…
– nei, ikke denne gangen.
Meldingen sa; ”Når jeg kommer hjem, skal du ligge naken på sengen, med mansjetter, minst en dildo i deg, klar for hva som kommer.”

???
Blodet raste til hodet, og jeg kjente jeg rødmet, selv om jeg var helt alene i huset.
Skulle jeg ligge slik når han kom hjem ?
Så han kunne se meg; kåt, varm, og pinlig flau over meg selv ?
Jeg kjente pulsen øke flere hakk, alt mens rødmen flammet fra kinnene og over hele kroppen.
Og når kom han ?
Det stod det jo ikke noe om !
Skulle jeg gå inn på soverommet med en gang, i tilfelle han var like borti veien, eller skulle jeg vente litt; jeg trodde jo ikke han kom hjem på en stund ennu.

Jeg måtte finne ut av det, så jeg sendte et svar: ”Når kommer du ?”
Ikke et minutt efterpå engang, fikk jeg svar tilbake: ”Kommer når jeg kommer. Kos deg.”

Jeg grøsset og fikk gåsehud.
Han ville altså ikke si meg når han kom. Jeg skulle ligge slik, og vente, uten å ane om han kom om 5 minutter eller 5 timer !
Jeg ble redd han var like i nærheten, og ikke ville rekke å gjøre som han bad om, før han var hjemme, så jeg løp inn på soverommet, vrengte av meg kjolen (var selvsagt truseløs under), åpnet skapet og fant frem mansjettene, som jeg spente rundt håndledd og ankler.

Det skjer noe med meg når jeg tar på de mansjettene…
– det føles så veldig som en tydeliggjøring av min ”status” som slavinne.
De er så mye mer enn ”bare” noen mansjetter; å føle dem, varmt og tett rundt håndledd og ankler, er en fysisk markering på at jeg er en bruksgjenstand for ham (noe jeg selvsagt elsker å være), at han kan lenke meg fast efter dem hvor og når som helst, i den stilling/posisjon han måtte ønske, til sin egen forlystelses skyld (og derigjennom min nydelse, men det prøver jeg å late som om ikke er tilfelle).
Det at jeg intet kan gjøre med det når de først er på; de er solid laget, og ikke noe jeg bare kan vri meg ut av, er en herlig følelse.
På en måte går jeg mentalt inn i en annen dimensjon når jeg har dem på; en dimensjon hvor jeg kun skal tjene…
– være til hans glede og nydelse, og gjøre mitt beste for at han skal kunne bli tilfredsstillet, uansett på hvilken måte han måtte ønske.
Det kunne være alt fra å hente en kopp kaffe til å suge ham, fra å re opp sengen til motta hard pisking fordi han følte for det, fra å bare sitte rolig ved hans føtter, til å bli gjennomknullet i det/de hull han måtte ønske, av ham selv eller av den/de han måtte ønske skulle bruke meg.

Bare det å ta mansjettene på, var en form for ”mind-fuck”, som fikk hjernen til å boble av tanker på hva som kan skje fremover. Og siden jeg har en ganske kreativ hjerne (kan hende litt for kreativ for mitt eget beste av og til?) var det ikke noe problem å forstille seg uendelige muligheter…
– især siden han var minst like kreativ som jeg selv var, noe han beviste, gang på gang.

Den spente følelsen fra meldingen hans ble absolutt ikke mindre når jeg kjente følelsen av de brede mansjettene spent rundt håndledd og ankler, og hjernen begynte å forberede seg på noe den ikke hadde en anelse om hva kunne være.

Jeg gikk så til skapet igjen, for å finne frem en dildo (han hadde skrevet ”minst en”, og da er èn nok !).
Han hadde flere forskjellige der, og jeg lurte på hvilken jeg skulle velge…

Den myke rosa er så stor, og jeg har et litt anstrengt forhold til den; jeg hater å bruke den på meg selv, selv om han har forsøkt å presse meg til det. Den både ser og føles så stor at jeg har problemer med den, og derfor er det best at han bruker den på meg; det gjør det faktisk mye lettere.
Naturlig nok; når jeg føler at han styrer det, at han bruker sin mentale og fysiske styrke til å styre og lede meg, sammen med sitt faste blikk og dype, varme stemme som likevel har en autorativ tone jeg ikke kan motstå…
– da føles det som om jeg kan klare ”alt” han måtte ønske, også ting jeg aldri ville klart alene.

Den tynne lilla er så hard, at den frister ikke. For meg er den en som eventuelt kan brukes sammen med en annen, for eksempel dersom han vil bruke både en butplug og en dildo på meg. Da er den passe størrelse (tror jeg), så jeg ikke skal bli helt utblokket og føle meg totalt sprengt.

Egget er stort, men det bæres innvendig, så selv om det kjennes stort ut når han setter det inn i meg, slipper jeg i alle fall følelsen av press rundt åpningen; når det først er innenfor, virker det som om det er ”større plass”. (Dog kjenner jeg det svært godt da også, det er så stort, synes jeg, at det presser inne i meg.)
Dessuten klassifiserer vel neppe et egg som en dildo…

Jeg ender med å bestemme meg for den oppblåsbare but-plug’n. Den er ”passe” stor å føre inn i meg, og jeg kan gjøre den større ved å pumpe den litt opp når den først er inne. Så lenge jeg får styre den selv, kan jeg stoppe med pumpingen før den blir for stor, og gjør for vondt.

Buldringen fra en V8 ute på veien, får meg til å skvette sammen; kommer han hjem allerede nu ?
Jeg er jo ikke klar !
Men heldigvis…
– den kjører bare forbi, så jeg trekker et lettelsen sukk, selv om pulsen økte mange hakk.

Raskt griper jeg flasken med glidemiddel også, lukker skapdøren, og legger meg på sengen, der jeg trekker dynen godt over meg.

Stille ligger jeg der, naken, og nydel følelsen av mansjettenes stramme varme rundt håndledd og ankler, men samtidig har jeg en spent følelse av hva som kan komme…
– grue-glede meg til han kommer, og ikke ane hva han har for planer.

Forsiktig fører jeg en hånd ned mellom bena…
– og uventet møter jeg en langt mer intens varme, enn jeg hadde trodd; jeg er visst mye mer ”klar” der nede, enn jeg er i hodet mitt !
Fuktig, dampende hete møter fingrene mine, og jeg skjønner at den flasken med glidemiddel var helt unødvendig…

Den andre hånden griper butplug’m, og fører den inn mellom bena mine, der den kalde plasten blir møtt av min egen dampende varme. Lekende lar jeg den presse seg inn mellom leppene, og presser den lett mot klitoris, mens frydefylle grøss sender ilinger gjennom meg når den kalde tuppen støter mot en glødende perle som bare lengter efter mer berøring.

Fuktigheten gjør at plug’n glir lett, så ganske snart fører jeg den litt lenger ned, hvor kroppen min villig åpner seg for å ta imot og hilser den velkommen med en fuktig strøm av glatt væske.
Sakte presser jeg den inn, og kjenner hvordan den kone formen baner seg vei inn i meg, inntil den trenger litt mer press for å komme over det tykkeste punktet. Fingrene mine gir den det nødvendige trykket, og når det tykkeste kommer innenfor musklene i åpningen, formelig suger kroppen min den inn de siste par cm til ”foten” av plug’n ligger tett inntil kjønnet mitt.

Jeg klemmer sammen rundt den og kjenner den deilige følelsen av å ha den inne i meg.
Likevel ønsker jeg ”mer”, og griper fatt i pumpen, som jeg gir noen trykk, slik at plug’n blåses litt opp.
Å kjenne den vokser i meg, er en underlig følelse…
– det føles like merkelig hver gang.
Men absolutt ikke ubehagelig !

Så jeg gir pumpen noen flere trykk; ikke på langt nær så mye at det gjør vondt, men såpass at jeg virkelig kjenner at den fyller meg. Det deilige trykket den gir mot G-punktet, får meg til å knipe sammen bena, og stramme musklene i underlivet rundt den.
Nu ville den ikke gli ut av meg, uansett, på grunn av størrelsen den har inni meg, så fingrene mine begynner å vandre…
– med den ene hånden sprer jeg leppene mer, og lar en finger forsiktig stryke over klitoris, den andre glir oppover kroppen min, finner en brystvorte som fingrene griper tak i, og klemmer forsiktig.

Ubevisst slikker jeg meg om munnen, mens jeg nyder følelsen, og vrir meg litt i sengen, slik at jeg får en bedre stilling, det vil si; blir liggende slik at jeg kjenner ennu mer til plug’n inne i meg.
Musklene i underlivet klemmer rytmisk rundt den oppblåste, faste mykheten, og rumpemusklene blir ”med”, slik at hoftene vipper opp og ned for å maksimere nydelsen.
Hånden i skrittet blir klemt ”inne” fordi jeg har klemt sammen bena, og mellom pekefinger og langfinger får klitoris et press fra hver side, som sammen med hoftebevegelsene gjør at den formelig blir runket som en minipenis og sender ilinger av nydelse opp gjennom kroppen min.

Brystvortene er stive og den ene som jeg kniper lett i, sender ilinger nedover i kroppen min…
– det føles som om ilingene nedenfra og ovenfra møtes i mellomgulvet, og får meg til å hikste efter mer luft.

Jeg vrir meg over på magen, mens jeg sørger for at den ene dynen blir liggende som en pute under hoftene mine, og sakte presser jeg hoftepartiet rytmisk ned i den; da virkelig kjenner jeg at g-punktet møter plug’ns store mykhet, og det gjør kåtheten min ennu tydeligere.
Fingrene i skrittet holder et fast tak på hver side av klitoris, og jeg hikster til når den andre hånden igjen kniper om en brystvorte; kraftigere denne gangen, som om det var hans fingre, og ikke mine egne.

I min egen verden nyder jeg følelsene som bølger i kroppen min, ilingene som samles i mellomgulvet, vekselsvis sendt ned dit fra brystet, eller opp underlivet.
Pusten min er uregelmessig, og av og til bare et slags hikst, når klitoris blir klemt litt ekstra mellom fingrene, samtidig som hoftebevegelsene mine forsterker presset mot g-punktet hver gang de presser seg ned mot den opphøyningen dynen utgjør.

Ubevisst slikker jeg meg om munnen; lar tungen spille på leppene, og ønsker inderlig at de kunne slikke noe helt annet…
Jeg bare elsker å kjenne hans granittharde silkemykhet under tungen min; kjenne smaken av ham i munnen, slikke i meg hver dråpe som pipler frem på det vakre hodet og lar meg glede meg ennu mer til å smake det hele, ikke bare de få dråpene som kommer som uimotståelige aperitif’er.
Å kjenne det varme kjønnet hans mot tungen min og i munnen min, føle den bankende pulsen mot min egen, kjenne blodårene som spiller langs det velformede skaftet, er bare ren nydelse ! Å la tungen leke med strengen på undersiden, og merke at han vokser ennu litt mer i munnen min, får meg til å drømme om formelig å svelge ham; ønske at han presser seg så langt ned i halsen min som han overhodet kan nå.
Jeg har aldri klart en deep-throat, men en gang skal jeg klare det !
Og så opphisset som jeg er nu, ønsker jeg bare at han hadde trengt seg inn med makt, og langt ned i halsen min, uansett hvor mye jeg hadde kjent brekningsrefleksen, uansett hvor mye søl det hadde blitt…

Jeg ligger fortsatt på magen, med den andre dynen delvis over meg, og litt vridd i kroppen, slik at jeg får maksimalt ut av presset i underlivet, både fra fingrene mine og plug’n, men likevel har mulighet til å la fingrene leke med det ene brystet. Hodet sideveis, mens jeg i fantasien slikker hans deilige dråper av leppene mine…
Et stønn av utemmet lyst er umulig å holde tilbake, og jeg kniper bena sammen, mens jeg spenner musklene i meg og bare nyder.

En hånd stryker meg over kinnet, og jeg fortsetter å klemme sammen bena, bare vrir litt mer på hodet for å få maksimalt ut av kjærtegnet, mens tungen min slikker ut i tomme luften av kåthet.

Så skvetter jeg !
Glemmer puste.
Og rødmer.
Fra topp til tå…
– og tilbake igjen.
En hånd ?
Rødmene slår jeg øynene forsiktig opp, ser min Herre stå der, med en lurt smil om munnen, og fra det fjerne hører jeg stemmen hans trenge inn i hodet mitt:
”Så her ligger den lille slavinnen og er så kåt at hun ikke engang hører sin egen Herre kommer hjem ?”

Jeg klarer ikke svare, er bare så flau, så rød, så skamfull…
– og borrer hodet ned i madrassen.
Vil ikke se, vil ikke møte blikket hans, vil ikke vise ham hvor mattblank jeg er i øynene.

En hånd griper fatt i håret mitt, tvinger hodet opp fra underlaget, og en annen hånd drar av meg dynen, før den snur meg rundt mens den trekker meg av dynen jeg hadde under meg, så jeg blir liggende på ryggen.
Skamfull kniper jeg bena sammen; jeg vil ikke han skal se plug’n jeg har inne i meg…
– men det er selvsagt nytteløst; ledningen og pumpen stikker frem mellom bena mine og henger over det ene låret mitt.

”Jaha, så den lille kåte slavinnen følte for å fylle seg selv i sin Herres fravær ?”
Stemmen hans er ertende og avslører smilet hans, men jeg rødmer igjen, og forsøker formelig å krølle meg sammen av skam.
”Se på meg!”
Grepet i håret strammes, alt mens han trekker hodet opp- og bak-over, og stålklangen i stemmen hans gjør at jeg ikke våger annet enn å glippe med øynene og forsøke å møte blikket hans…

Den andre hånden hans slipper kroppen min, tar tak i pumpen, og klemmer den raskt sammen noen ganger…
– jeg kjenner den vokser i meg, akkurat så vidt over grensen for ”deilig”, der en stille smerte kommer snikende.
Jeg stønner, og løfter hoftene mot ham i håb om å avlaste trykket inne i meg, men til ingen nytte; han har pumpet plug’n så stor på de trykkene at jeg må ligge helt stille og konsentrere meg om å slappe av mest mulig, for ikke å føle smerten.
Det var ikke lurt av meg å velge den plug’n, når jeg skulle velge leketøy han skulle finne meg med !

Han griper først den ene, så den andre hånden min, og med et metallisk klikk har han festet dem sammen efter mansjettene, med en lås. Så trekker han armene mine opp over hodet, og hekter dem innpå kroken i sengegavlen. Et nytt klikk forteller meg at han har låst dem fast der, og når jeg forsøker å trekke armene ned igjen, får jeg det bekreftet.

Så bøyer han seg ned mot gulvet, og jeg ser han tar opp spread-bar’n.
Han må ha vært i rommet en stund, før han gav seg til kjenne, for den stod da vitterlig i skapet når jeg hentet ut mansjetter og but-plug !
Med nye klikk låser han spread-bar’n til mansjettene jeg har om anklene, og så ligger jeg der, sprikende, med kjønnet vidt åpnet for ham. Et par raske knuter, et nytt klikk, og dermed ligger jeg i strekk, fordi han har festet spread-bar’n til en krok i enden av sengen…

Jeg lukker øynene mens en ny bølge av rødme skyller over meg på grunn av skamfølelsen jeg har over at han har avslørt meg, og blottet meg slik.
Jeg kjenner fingrene hans i skrittet mitt; forskende, undersøkende, krevende…
– før han griper fatt i foten til plug’n, og vipper/vrir på den så det føles som om han pumper den ennu mer opp.
Jeg forsøker å heve hoftene mot ham, ønsker at han skal fjerne hele plug’n, og erstatte den med ekte vare; ham selv.
Kroppen min verker efter å kjenne ham inne i meg, kjenne ham pumpe løs i meg, hardt, rått og brutalt, før han stønnende tømmer seg i meg !

Men nei, han bare smiler, og mens den ene hånden hans griper pumpen, tar den andre tak i brystet mitt og klemmer det hardt.
Jeg ser bedende på ham; orker ikke at han skal øke størrelsen på plug’n nu, men til ingen nytte: Et nytt trykk på pumpen får jeg til å ynke meg, men ennu mer ynker jeg meg når han kniper en brystvorte mellom fingrene sine, mens han bøyd ned mot ansiktet mitt ser meg dypt inn i øynene med et djevelsk smil, og med intens, dyp, lav stemme forsikrer meg om at dette vil bli en laaang kveld !

Fingrende hans krever adgang mellom bena mine, og på grunn a spread-bar’n er det ikke mulig å knipe sammen mot dem, der de sprer leppene mine og glir over klitoris.
Kåtheten har gjort at den strutter stolt frem som en glødende perle, og jeg skammer meg over at jeg så tydelig avsløres; det er vått og varmt, og pusten går i hiv så mellomgulvet nesten rister.
Jeg kjenner han spre fingrene, slik at han får en finger på hver side av klitoris, før han klemmer dem sammen, og bruker samme bevegelse som meg selv; ved å bevege hånden og fingrene føles det som om man onanerer en minipenis.
Hoftene mine støter mot bevegelsene hans, og jeg vrir meg lystig under hånden hans, mens tungen min slikker meg om munnen og jeg lukker øynene for ikke å måtte se på ham…
– jeg bare nyder.

Plutselig trekker han vekk hånden, og jeg strekker meg efter den så langt jeg kan; jeg vil ikke at han skal stoppe.
Men det er ikke opp til meg, så jeg blir liggende der og bevege hoftene mot det store intet; skjelvende av innestengt kåthet som lengter efter utløsning.

Med øynene fortsatt lukket på grunn av min egen skamfølelse, hører jeg han beveger seg i rommet ved siden av sengen. Jeg hører klikket fra skapdøren som åpner seg, lyder som indikerer at han leter efter noe, en stille rasling som viser at han har funnet hva han leter efter, derefter lyden av skapdøren som lukker seg, skrittene hans som kommer nærmere igjen, og så kjenner jeg at vekten hans presser ned madrassen ved siden av meg.

Et solid tak i håret får meg til å løfte hodet, og jeg kjenner noe mot leppene mine; ball-gag’n !
Jeg liker den ikke alltid; hater følelsen av å sikle, bli ”grisete”…
– men jeg gaper selvsagt lydig, og han trykker den inn i munnen mens, før han spenner remmen stramt rundt hodet mitt.

Når hodet igjen får ligge ned, stryker han meg ømt over kinnet, før fingrene hans tegner opp konturen av de åpne leppene mine rundt gag’n, med en mild og kjærtegnende berøring.
Så kjenner jeg den myke baksiden av blind-folden min mot ansiktet, og jeg løfter lydig hodet igjen, mens han trer den remmen over hodet mitt også, justerer selve blindfolden slik at den ligger riktig, og fratar meg synssansen totalt, om jeg hadde åpnet øynene.
”Så søt, så, lille slavinne”…
– stemmen hans er varm og myk, men jeg kjenner tonen i den; han har djevelske planer.

Hånden hans fjernes fra ansiktet mitt, vekten av ham forsvinner fra madrassen ved siden av meg, og jeg holder pusten i spent forventning.

Skrittene hans lyder vekk fra hodet mitt, og jeg forsøker å holde lårene sammen når jeg hører at han står ved fotenden av sengen.
Men til ingen nytte; spread-bar’n sørger for at jeg ligger åpen og blottet for ham, og jeg rødmer under blindfold’n ved tanken på at han kan se kjønnet mitt…
– varmt, åpent, vått, sitrende.
Plug’n som er pumpet opp så den sprenger inne i meg, presser fuktigheten ut av meg, og gjør at det renner en strøm av safter ned over mellomkjøttet, over anus og ned i sengen.

Jeg merker på madrassen at han setter seg på sengen i fotenden, og igjen forsøker jeg å knipe bena sammen.
Et hardt slag på innsiden av låret får meg til å skvette; det er tydelig at han vil at jeg skal ligge slik; åpen, kåt, tilgjengelig, mottagelig…
– for hva nu enn han måtte ønske.

Jeg kjenner han griper tak i plug’n, og forsøker mumle bak gag’n at jeg ikke orker mer press inne i meg nu; den er blåst opp så meget at det sprenger.
Men han pumper ikke, bare vipper foten av den litt nedover, før han formelig løfter den litt, og presset inne i meg går rett på g-punktet så et uartikulert stønn forsøker å tvinge seg frem rundt gag’n.

Fingrene på den andre hånden hans stryker frem mellom leppene, og klyper tak; kniper sammen om en leppe, trekker den skrått oppover mot seg, og hoftene mine følger automatisk med, selv om det ikke er så mye kan jeg røre meg, slik jeg ligger strukket og bundet.
Han strammer taket litt til, inntil jeg ynker meg…
– men jeg er sikker på at han samtidig ser musklene i underlivet jobbe, og trekke seg sammen i en reaksjon som ikke kun skyldes ubehag; langt i fra.
Jeg formelig dirrer av lyst på ham !
Han slipper den ene kjønnsleppen, før han tar tak i den andre, og gjentar.

Jeg vil ha ham !
Jeg vil kjenne ham inne i meg !
Kjenne han bruke meg, presse seg inn i meg, fylle meg !
Uansett hvor mye jeg forsøker å si det, er det umulig; gag’n sørger for at det bare blir uforståelige lyder.

Jeg kjenner fingrene hans lete seg frem til klitoris, og stryke forsiktig over den noen ganger, før han ruller den varme perlen mellom fingrene. Jeg skjelver i kroppen av innestengt lyst, og beveger hoftene det jeg kan mot bevegelsene hans; jeg vil ha mer, mye mer !
Bak blindfold’n kan jeg nesten se for meg smilet hans og det djevelske glimtet i øynene fordi han vet hvor kåt jeg er, og nyder at han kan kontrollere min seksualitet og min nydelse.

Plutselig kjenner jeg den andre hånden hans slippe taket i plug’n, og fingrene stryke meg rundt åpningen, som føles utspent av trykket innefra. Jeg forsøker å bevege meg mot hånden hans, men han har festet meg såpass stramt i strekket mellom kroken som holder hendene mine i hodegjerdet på sengen, og kroken som holder spread-bar’n i fotenden av sengen, at det ikke er så mye jeg klarer røre meg.
Fingeren hans masserer huden rundt skjedeåpningen, innefor foten av plug’n, og det kjennes spent, stramt.
Men likevel deilig.
Jeg strekker ryggen litt i sengen, så hoftene mine presses mot ham.

En stram følelse stikker i underlivet mitt, og jeg kjenner at han forsøker å lirke en finger inn ved siden av plug’n, noe som synes umulig.
Jeg vrir meg, og forsøker å vri hoftene litt vekk, men da slipper han taket i klitoris, og gir meg et sviende slag på hoften, for å markere at jeg bare får ligge stille.
Lyden av pusten jeg forsøker å suge inn rundt gag’n, høres ut som hissig hvesing…

Igjen ligger jeg så stille jeg kan, og kjenner fingeren hans gli i alt våte som har rent ut av meg, før han på nytt prøver å lirke den inn ved siden av plug’n.
Heldigvis at jeg valgte å ta meg den når jeg adlød ordre og gikk på sengen før h an kom, og ikke en dildo !
– plug’n har i alle fall et smalt felt nederst, som gjør at den ikke presser fullt så mye akkurat der…

En stram, men likevel deilig smertefølelse strømmer gjennom meg, idet fingeren hans glir inn i meg…
– og jeg kan ikke forhindre at underlivet rister i ufrivillige muskelsammentrekninger.
Dog nyder jeg; det føles så utleverende, så rått, ydmygende, så nakent…
– og jeg elsker hvert sekund av det (samtidig som jeg hater det).
Å vite hvordan jeg ligger, åpen og blottet.
Bundet og blindfold’et, med gang.
Fylt med en oppblåst plug som sprenger inne i meg, og nu fingeren hans som har presset seg inn i meg !
Ååååhhhhh…

Den andre hånden hans har igjen funnet tak i klitoris, og onanerer den nu som om den var en liten penis. Jeg kjenner det renner av meg av kåthet, og jeg vil bare ha ham !
Jeg vil knulles !
Jeg vil brukes !
Jeg vil fylles !
Jeg vil…
Vil…
Vil…
Jeg vet ikke engang hva jeg vil…
– jeg bare vet at jeg vil !
Alt, og litt mer…
– tror jeg ?

Et nytt press mot åpningen, og jeg kjenner at han forsøker å få ennu en finger inn i meg.
En finger til ?
Det kan da ikke gå; jeg er ikke noen trailerparkeringsplass heller !!!
Men han lar fingeren gli rundt i alt det våte, så den blir riktig så glatt, og presser på ved siden av den andre fingenren som allerede er inne i meg.
Au !
Det gjør vondt.
Presset blir så sterkt at jeg ynker meg gjennom gag’n, og jeg klarer ikke forhindre en rykning i kroppen, mens jeg vrir hoftene litt. Fingrene som har kjælt med klitoris slipper taket, og jeg venter på et slag som skal fortelle meg at jeg skal ligge rolig…
– men det kommer ikke.
I stedet hører seg susingen av at han slipper litt luft ut av plug’n, samtidig som jeg kjenner den bittersøte følelsen av at den blir mindre inne i meg; følelsen av at jeg synes det er deilig å slippe presset den gir meg, men likevel savnet av å kjenne meg så fylt…
Med andre ord; en svært ambivalent følelse.

Raskt blir følelsen overdøvet at en sprengt følelse; nu presser han den andre fingeren inn i meg, langs plug’n, og opp i meg.
Jeg stønner høyt bak gag-ball’n, forsøker å svelge mitt eget spytt, men klarer det ikke, så jeg kjenner at det renner sikkel i munnvikene mine; våte striper som renner ned over kinnet og ned på halsen min.
Han vipper fingrene opp mot g-punktet, og øver et lett press der, mens han beveger fingertuppene mot den ruglete ”puten” inne i meg.
Et nytt stønn, en ny strøm sikkel ned mot halsen, og en ny flom av væske strømmer ut av meg over fingrene hans, men hoftene mine løfter seg fra underlaget og underlivet skjelver.

Så kjenner jeg at han tar tak i plug’n, og begynner trekke den ut av meg, uten å fjerne de to fingrene inne i meg !
Det blir strammere og strammere efterhvert som han trekker, uten at det tykke området nederst på plug’n glir ut av meg; det føles nesten som om han vrenger meg, som om han trekker meg nedover i sengen efter skjedeåpningen…
Men han er sterk, og jeg er godt bundet, så han trekker mer, og med en glødende smerte kjenner jeg at plug’n slipper taket; jeg rykker til og skriker bak gag’n, men bare for et øyeblikk, før det ikke føles så sprengt mer, og en følelse av at ”jeg klarte det for ham” overtar.
Sakte trekker han resten av plug’n ut av meg, og nu glir den lett på en flom av væske som har bygget seg opp inne i meg.

Han beveger fingrene inne i meg, og igjen løfter jeg hoftene mot dem; det kjennes tomt langt inne i meg når ikke lenger presset fra den oppblåste plug’n fyller meg. Men fingrene hans er der, og jeg kjenner at han fører ennu en finger inn i meg, den glir lett i alt det våte, mens han kjærtegner skjeden innvendig med fingertuppene.
Igjen lar han fingrene på den andre hånden onanere klitoris, og jeg føler kun en intens nydelse over hans oppmerksomhet, hans kjærtegn, og hans evne til å gjøre meg så kåt at jeg er villig til hva som helst…

Ennu en finger finner veien så vidt inn i meg, og jeg kjenner han tøyer åpningen min til noe som føles som maksimalt; det virker som om det ville vært umulig å få inn så mye som et hårstrå til !
Men han bruker ikke makt; bare beveger fingrene forsiktig, og lar åpningen forme seg rundt fingrene mens han tøyer litt i alle retninger.
Jeg ligger så stille jeg kan, nyder følelsen av å være under hans kontroll, i hans makt…
– føle at han gjør som han vil med meg.
Selv vil jeg ”alt” i øyeblikket (uten engang å vite hva ”alt” er !).

Jeg aner ikke hvor lang tid det går, men jeg er hinsides kåt, og skjelver i kroppen mens uformelige lyder bak gag’n forsøker å få ham til å forstå at jeg vil ha ham, inn i meg, kjenne at han bruker meg, knuller meg.
Sakte trekker han fingrene ut av meg, og jeg bruker hoftene aktivt ut i tomme luften, alt mens sikkelet renner ut av munnvikene mine på grunn av gag’n, og hele kroppen min roper efter mer…

”Så, lille slavinne. Nu er du passe opphisset, så nu skal du ut i verden på cam”

Jeg hører hva han sier, men tror ikke hjernen min oppfatter det.
Skal han la meg ligge her ?
Skal jeg ikke få noe mer ?
Skal jeg ikke få kjenne ham ?

Men så merker jeg at han reiser seg fra sengen; trykket i madrassen nede ved føttene mine blir borte, og lyden av noen klikk forteller meg at han låser opp låsene som har holdt spreadbar’n fast til mansjettene. Efter noen få skritt er han ved min side, og jeg merker han åpner låsen som har holdt fast hendene mine over hodet, før jeg kjenner de sterke hendene hans reise meg opp i sittende stilling på sengekanten.

Kroppen min svaier; jeg vil ikke sitte, jeg vil ligge !
Jeg vil han skal fortsette !
Jeg vil brukes, knulles, jeg vil at han skal tømme seg i meg !
Men nei; han trekker meg opp i stående stilling på gulvet, og med en arm rundt livet mitt, og en hånd i håret mitt, leder ham meg ut av rommet, gjennom gangen, og inn i det store kjøkkenet.

Der lar han meg stå stille, mens jeg hører at han åpner døren til kottet, og noen lyder jeg ikke kan plassere, får meg til å undre hva han driver med.
Noen dunkelyder, noen skrapelyder, noen flere dunkelyder…
– derefter lyden av døren til kottet som lukkes, før skrittene hans kommer bort til meg igjen.
Jeg skjelver i bena, men han leder meg noen skritt fremover, og så butter tærne mine i hardt metall…

Med en hånd i godt grep om skulderen min og den andre på ryggen min, bøyer ham meg fremover…
– og jeg er som alltid trygg på hva han gjør, så jeg lar hendene hans lede meg.
Noe mykt møter magen min, og jeg bøyer meg over det som kjennes ut som en pute.

Han leder armene mine nedover/fremover, og jeg kjenner han griper fatt i mansjettenes D-ringer, før noen metalliske klikk forteller meg at han har låst dem fast i lav høyde, slik at jeg nu hviler liggende over den puten som er under magen min.
På nytt beveger han seg, og nu føler jeg at han sprer bena mine, griper fatt i anklene mine, og låser dem fast i noe, som gjør at jeg står fastspent slik, bøyd over noe, stramt spent fra håndleddene til anklene, i form av en skrevende ”A”.
Og jeg rødmer av skam når jeg kjenner saftene mine renne ned over lårene mine, alt mens sikkelet mitt renner ut av munnen min, og drypper ned på gulvet.

Hånden hans stryker over baken min; kjærlig men likevel fast.
Fingrene borer seg inn i en rumpeballe, tar et godt tak og klemmer til, før den slipper opp igjen, og jeg på ny føler ømheten når han stryker over meg.
Jeg kjenner han står rett bak meg, og ved lyden av en glidelås, smiler jeg for meg selv i min ydmygende stilling, og forsøker å sette ut baken for å møte ham…
– noe som viser seg umulig; jeg er så stramt festet, at jeg ikke har noe slingringsmonn å bevege meg på.

Så kjenner jeg noe mykt, hardt, glatt og litt vått mot låret…
Endelig !
Det deilige kjønnet hans gnir seg innpå meg; jeg merker at han holder i den, lar den stryke meg kjærlig over huden, mens den efterlater våte striper på grunn av de kåte dråpene som kommer på tuppen.
Åhhh som jeg ønsker jeg kunne slikket dem i meg !
Jeg elsker smaken av ham.

Men nei; han stryker meg over huden med den litt til, før han tar et solid grep i hoftene mine, og uten mer kos bare støter brått og hardt inn i meg !
Jaaaaaaaaaaaa !

Jeg elsker det !
Elsker å kjenne ham inne i meg !
Jeg er så våt og åpen at det overhodet ikke finnes noe motstand som kan stoppe ham.
Hendene hans kniper fast i hoftene mine så hardt at jeg er sikker på at knokene hans er hvite, mens han virkelig gjennomknuller meg !
Gang på gang støter han inn i meg med noe som kjennes ut som full kraft, og jeg nyder hvert støt !
Han pumper meg rått og brutalt, så jeg kan kjenne at det jeg er bundet til flytter seg på gulvet, men det spiller ingen rolle.
Jeg er bare et vått, kåt hull som ikke kan få nok av å kjenne pikken hans inne i meg…
– et lite ludder som ikke han bli brukt hardt nok.

Jeg sikler i strie strømmer, og lydene bak gag’n er totalt uforståelige…
– men jeg tror jeg forsøker å tigge om mer…
Han stopper ikke, og jeg begynner å skjelve, riste, dirre…
Han bøyer seg over ryggen min, tar tak i brystvortene mine, og klemmer til, mens han stønner inn i øret mitt; ”Nu skal du fylles, lille slavinne. Kjenn !”
Og med et par harde, dype støt til, mens de sterke hendene hans klemmer brystvortene så hvitglødende smerte iler gjennom meg og stopper min egen orgasme, tømmer han seg dypt inne meg…
– jeg kjenner rykningene i ham, mens ladning på ladning med deilig varm sæd spruter ut og fyller mitt lengtende hull.

Pusten hans roer seg i øret mitt, men min egen går i kåte hiv.
Jeg forsøker å melke ham tom med musklene, vil ha alt han har å gi meg, og litt til.
Men han bare ler en dyp, lav, sadistisk latter i øret mitt, før han sier; ”Vent du bare… ”
Så trekker han seg ut av meg, og efterlater meg med en følelse av at hele meg bare er et stort, kåt åpent hull, som venter på mer…
Tårene renner under blindfolden i kåt frustrasjon over ikke å få den orgasmen som var så nær, sikkelet renner i strie strømmer ut av munnen min, og våre felles safter renner ut av kjønnet mitt…
– kan han ikke skjønne at jeg trenger mer ???

Sakte registrerer jeg litt mer rundt meg, og av lydene hører jeg at han beveger seg rundt i rommet. Jeg hører lyder fra tastaturet på PC’n, at han beveger seg, at han flytter på noe, flere tastetrykk, mer lyder jeg ikke kan forklare, før han igjen kommer tilbake til meg.
Hånden hans stryker over baken min, og et par fingre glir ertende inn mellom bena mine, som for å kjenne hvor våt jeg er…
– så forsvinner de igjen, før jeg kjenner fingrene rundt munnen min, og kjenner lukten av kjønn i nesen; den kjente blandingen av hans og mine safter.
Han gnir den inn på leppene mine, og stikker en finger inn i munnviken min, slik at jeg kan kjenne smaken av oss, før han trekker til seg fingrene, og tørker av dem på kinnet mitt, siden jeg ikke klarer slikke dem rene med gag’n i munnen.

Så føler jeg en kiling over ryggen, og kjenner igjen halene på den ene pisken…
Han lar de gli opp og ned over ryggen min noen ganger, mens en hånd stryker huden min.
Og så kommer det første slaget.
Ikke hardt, bare så det kjennes som et litt røfft kjærtegn som streifer baken min.
Det følges av flere slag, som brer seg jevnt over baken, lårene og ryggen…
– en deilig varme sprer seg i huden, og jeg nyder følelsen.

Sakte virker det som om slagene blir hardere, på grunn av lyden pisken lager. Men det virker ikke slik på huden min…
– jeg nyder hvert slag, hver berøring.
Det sitrer i kroppen, jeg vil kjenne mer, jeg vil ha ham tilbake inn i meg, jeg vil brukes, fylles, knulles…
Og mellom slagene lar han den andre hånden stryke meg; fast, ømt og kjærlig.

Sakte føler jeg at jeg glir litt vekk, mister taket på omgivelsene; det er bare meg og hånden hans, pisken og kjønnet mitt, nydelse og en pirrende smerte; jeg henger over hva han har festet meg til, og ville ikke vært i stand til å stå på egne ben for alt i verden.
Jeg blir varmere på baken og ryggen, og merker at han har byttet pisk; denne har mer ”sting”, men uten at det gjør mer vondt…
– det er bare opphissende på en mer intens måte.

Igjen nyder jeg følelsen av pisken han bruker på ryggen min, baken min, lårene mine…
– nyder varmen, nyder hånden hans som stadig tar på meg, som å forsikre meg om at alt er OK, at han passer på meg, at han vet hva han gjør, selv om jeg rykker til i smerte hver gang han treffer på siden av lårene; der er det så vondt at smerten trenger gjennom den kåte tåken jeg befinner meg i.

En liten pause i slagene, og hendene hans stryker over meg, kjenner på varmen i kroppen min, rødmen som pisken har frembragt.
Krevende, men kjærlig.
Ømt men bestemt.
Fast og mildt på samme tid.
Jeg nyder berøringene hans, kjærtegnene, men ønsker mer…
– alltid mer, føles det som !

Noe hardt og kaldt tegner en strek på ryggen min, og jeg skvetter, før jeg kjenner hva det er; spanskrøret…
– da blir jeg skjelven…
Sakte lar han det stryke flatt langs ryggen min, og som et kaldt, stivt bånd glir det på tvers nedover fra skuldrene til korsryggen, over baken og ned bak på lårene.
Han lar den stryke opp og ned over baken noen ganger, før han legger den inntil rumpeballene og legger litt press på det, som for å varsle meg hva som kommer, før det forsvinner vekk fra huden min.
Noen lette slag (tror jeg) treffer meg; ikke vonde, bare sterke, som får meg til å ønske mer.
Jeg sitrer, og har en fornemmelse av at dette er noe jeg vil hate og elske…
– antagelig hate først og elske efterpå ?

Så ekspolderer verden i en hvitglødende smerte…
– og hadde det ikke vært for gag’n, ville jeg hylt så de hadde hørt meg i mils omkrets !

Igjen og igjen treffer slagene baken min, det ene rett over, eller rett under, det forrige, i presise striper, som får jeg til å rykke i mansjettene som fester meg så det verker i håndledd og ankler.
Baken min kniper seg sammen mot slagene, men til ingen nytte. De gjør faktisk ennu mer vondt om jeg har knepet sammen musklene.

Kroppen forsøker krympe seg til å bli usynlig under slagene, tårene spruter bak blindfold’n, og det flommer spytt ut av munnen min og ned på gulvet under meg, på grunn av gag’n.

Musklene i underlivet kniper seg sammen mot smerten, og jeg føler at all den deilige spermen han hadde fylt meg med, spruter ut av meg på grunn av de ufrivillige muskel-sammentrekningene jeg ikke kan unngå på grunn av smerten.
Jeg hulker bak gag’n, men likevel klarer jeg å nyde hånden hans som stryker kjærlig over den glødende baken min i de små pausene han legger inn, mellom slagene.
Dog varer ikke pausene så lenge, før nye slag kommer, som igjen får meg til å hyle så mye jeg klarer med en gag i munnen, og rykke i kroppen så det jeg er festet til synes å hoppe av egen vilje bort over gulvet.

Smerten er så hvitglødende, så brennende, så gjennomtrengende at jeg føler at jeg ikke vil klare et eneste slag til !

Igjen stopper slagene, og hans kjærlige hånd stryker over huden som jeg nu føler må være bare striper og vabler…
– og så hører jeg stemmen hans i øret mitt; varm, kjærlig, lav og trygg:
”Du skal få 5 til, lille slavinne. Du klarer 5 til for meg”.
Jeg klarer ikke svare, bare hulker.
Men vet at jeg vil prøve, så godt jeg kan, å holde ut fem slag til, for hans skyld.

Og så kommer de;
Som om jeg skulle fått en glødende jernstang på tvers av baken, trenger smerten inn i meg med intensitet jeg ikke ante var mulig.
Jeg kniper sammen baken; det er umulig å unngå.
Jeg kaster med hodet så det gjør vondt i nakken.
Jeg river i mansjettene så det føles som om håndleddene skal slites av, og det samme med anklene.
Jeg rykker i kroppen så knærne slår mot metallrammen på det jeg er festet mot.
Jeg forsøker å telle inni meg, for å holde rede på de fem; fatte at det snart er over.

Og endelig; de fem slagene som jeg følte etse seg inn i baken min, er over…
– og jeg faller sammen så mye det er mulig i den stillingen jeg er bundet i.

Jeg gråter, hulker, hikster.
Jeg skjelver, rister, dirrer.
Hadde jeg ikke vært bundet, ville jeg falt sammen som en våt klut på gulvet.

Fjernt merker jeg at hånden hans stryker meg mildt over baken, og den varme stemmen i øret hans som roser meg fordi jeg har vært så flink og klart å ta imot.
Jeg kjenner de myke leppene hans kysse pannen min, samtidig som en hånd trekker blind-folden av hodet mitt, før han kysser tårene av kinnet mitt og holder ømt rundt meg.
En hånd løsner remmen som holder gag’n, men jeg klarer ikke spytte den ut av munnen selv, så kjærlig og forsiktig trekker han den ut av munnen min, og tørker meg om munnen med hånden sin, før han setter seg på huk foran meg og kysser meg mykt.
Gradvis forsvinner den intense smerten, og blir erstattet av en glødende følelse av stolthet over at jeg har tilfredsstillet min Herre; jeg har klart det han ønsket…

Han står lenge inntil meg, bare lar meg kjenne kroppen hans mot min, hendene hans som kjærtegner meg, stryker meg, og lar meg roe meg ned.
Jeg glipper med øynene mot det skarpe lyster; efter å ha hatt på blindfold’n i noe som virker som en evighet, er det ikke mulig å se noe med en gang.
Han tørker meg rundt øynene med hånden, stryker vekk tårene og erstatter dem med myke kyss. Han tar litt av t-shirt’n sin og tørker meg om munnen, fjerner de siste rester av sikkel, før han igjen kysser meg ømt, og lar tungen sin spille på leppene mine, slikke lekent over dem og møt min egen tunge i en vilter dans.
Sakte stopper hikstene, og pusten blir igjen noe mer tilnærmet normal.
Jeg bare nyder hans omtenksomhet, hans varme, hans kjærlighet.

Øynene mine har vent seg til lyset nu, og jeg ser på ham, møter de intense blå øynene hans, og ser en glød i dem jeg ikke har sett før.
Han ser stolt ut; fornøyd, lykkelig, og opphisset…
– alt på en gang.

Så kjenner jeg noe isende kaldt mot min glødende hud, og sperrer opp øynene…
Han bare smiler stort mot meg, og viser meg den store kniven han har i hånden, før han igjen løfter hånden og lar det kalde stålet kjøle ned den varme baken min.
Åhhh den kniven er så sexy !
Formen på den, linjene, det blanke stålet…
– å se den i hånden hans, og vite hvor skarp den er, får det til å gå frydefulle grøssninger gjennom meg, i spent forventning.

Og så kjenner jeg det; et ørlite ”stikk”. Ikke for å stikke hull i huden, men bare en markering, som om det var en liten barnål eller noe man fikk innpå seg i skogen.
Han reiser seg fra der han har sittet på huk foran meg, og forsvinner ut av synsfeltet, mens han hele tiden holder en hånd ømt på ryggen min, som for å forsikre meg om at han er der, han skal ikke gå…
Efter den prikkende følelsen fra det lille stikket, kjenner jeg at han tegner linjer på huden min med kniven…
– ikke hardt, men som en risping med en litt kantete negl.
Likevel vet jeg at det er den skarpe kniven, og det gjør noe med meg; jeg kjenner varme, våte strømmer som renner ned over lårene mine, og merker at musklene i underlivet trekker seg sammen igjen.

Av og til legger han det kalde stålet inntil den glødende huden, av og til tegner han striper i huden med knivspissen, av og til lar han den sylskarpe eggen stryke silkemykt over glovarm hud som nupper seg i frydefulle grøss…
– alt mens han inn i mellom lar han den andre hånden stryke mildt og kjærlig over huden der han har latt kniven leke.

Jeg våger knapt puste; bare nyder den utrolig intense følelsen av å være så prisgitt min Herre. Nyder følelsen av at han vet så inderlig godt hva han gjør, hvordan han skal drive meg til vannvidd av kåthet og lyst…
– og forsøker å holde meg så rolig som mulig, fordi jeg vet hvor skarp kniven er.

Kniven føles ennu mer enn vanlig, antagelig fordi baken min er så øm efter at han brukte spanskrøret på meg; nu er det som om hver nervetråd i hele kroppen stikker opp og møter kniven hans for hver millimeter han flytter den.
Den kiler på en vannvittig sensuell måte, det pirrer så jeg dirrer av kåthet.
Og jeg vil ha ham…
NU !!!

Endelig kan jeg snakke, så jeg tigger ham om å få kjenne ham inne i meg, kjenne ham knulle meg, kjenne ham tømme seg i meg.
Og han bare ler…
Stemmen hans klarer ikke skjule munterheten når han spør om jeg ikke fikk nok når han tømte en stor ladning i meg i sted ? Spør meg om jeg er en umettlig kåt slavinne ?

Og jeg bryr meg ikke det minste om å innrømme det;
Ja, jeg er kåt !
Ja, jeg vil ha ham.
Jeg vil han skal knulle meg, bruke meg, tømme seg i meg på nytt og på nytt.
Jeg vil drukne i spermen hans.
Jeg vil ha sæden hans…
– på meg, i meg, over meg.
Jeg er hans umettelige kåte ludder som aldri får nok.
Jeg rødmer ikke engang; jeg er så hinsides stadiet for rødming som det går an å komme…

”Nu min lille slavinne og cam-girl; har du det bra ?”
Stemmen er lattermild, men jeg oppfatter ikke helt hva han sier, så jeg bare hveser; ”Bra ? Jeg må ha deg ! nu !”
Igjen ler han, og spør om jeg virkelig vil knulles på webcam ?

Webcam ?
Jeg fryser til, stopper puste, og stivner helt.
Webcam ???

”Ja, lille slavinne, snu du bare på hodet og se bort på dataen; Det er akkurat nu ikke mindre enn 618 personer som ser på deg, ser kjønnet ditt dryppe av kåthet, hører deg tigge meg om å bli knullet, ser den gjennompiskede baken din som formelig roper efter pikk. Du er blitt en webcam-girl, lille slavinne !”

Jeg gisper.
Meg ?
På webcam ?
Jeg som HATER å bli fotografert ?
Har han latt andre se på meg ?
Har andre hørt meg tigge så skamløst om å bli knullet ?
Jeg rødmer, mer enn jeg noensinne før har gjort…
– føler meg så ydmyget, så skamfull, så utlevert, så flau…

Jeg løfter hodet og ser på ham…
– han bare smiler stort mens det glitrer i øynene hans.
Og mens bølge på bølge av skamrødme flommer over kroppen min, freser jeg:
Jeg hater deg !!!
(mens jeg kjenner kåtheten rase gjennom meg og våte strømmer flomme ned over lårene…)