Den lange natten

Jeg var på besøk hos ei venninne denne helga, og mannen min, Helge, var igjen hjemme. Han kunne ikke bli med på grunn av jobben. Venninna mi, Maren, hadde akkurat flyttet inn i ny leilighet og jeg skulle hjelpe henne litt med oppussing og sånt.
Da jeg kom dit, hadde Maren små malingsflekker i ansiktet da hun åpnet døren. Det kledde henne faktisk bra, for blåfargen sto til øynene hennes. Jeg skiftet til arbeidsklær og hjalp til med å male listene i taket, og diverse andre småtteri som hører med oppussing. Da vi så oss fornøyde med dagen, dusjet vi og spiste middag mens vi delte en flaske rødvin.
Jeg hadde alltid syntes Maren var søt. Hun var litt yngre enn meg, med krøllete hår og store, glitrende øyne. Kroppen hennes var yppig og jeg hadde mange ganger grepet meg selv i å fantasere om henne når Helge og jeg elsket. Jeg hadde aldri tatt mot til meg og fortalt henne dette, redd for at hun skulle rygge unna og ikke ville ha mer med meg å gjøre. Hva visste vel jeg om hva hun syntes om pikekos. Rødvinen gjorde nok sitt til at tenningen lå og ulmet i kroppen min denne kvelden. Og det ante meg allerede når vi la oss at dette kom til å bli en lang og søvnløs natt. Maren hadde en stor dobbeltseng og ingen gjesterom. Sofaen var – i følge henne – alt for ubehagelig å sove på, så vi ble nødt til å dele dobbeltsenga hennes.
Jeg lå i mørket og stirret ut i rommet, hørte på Marens pust at hun sov. Det ulmet søtt mellom bena og kroppen var urolig. Jeg fikk ikke ro. Hendene søkte hele tiden ned til underlivet hvis de ikke strøk over brystene og kjælte med stive vorter. Hele tiden var bevegelsene mine forsiktige og litt anspente, i et forsøk på å være så stille som mulig og ikke lage for mange lyder med dyna. Jeg lå i senga ved siden av venninna mi og var sprengkåt, og var livredd for å vekke henne.
Hva skulle jeg gjøre? På denne måten fikk jeg aldri sove, med dette begjæret sydende i kroppen. Men jeg kunne da ikke ligge ved siden av Maren og onanere? Hva om hun våknet? Jeg trakk pusten dypt, sto forsiktig opp og gikk så lydløst som mulig ut av soverommet. Døra knirket svakt, men det hørtes ikke ut som hun våknet.
Jeg gikk bort til telefonen på stua, slo nummeret hjem, satte meg i sofaen og ventet til Helges søvnige stemme dukket opp i røret.
«Hallo?»
«Helge, det er meg,» sa jeg lavt og smøg fingrene under trusekanten, det ulmet søtt. «Jeg har et problem.»
«Hva er det? Er du syk?» Helges stemme hørtes straks litt mer våken ut, og bekymret.
«Nei, langt i fra. Men jeg får ikke sove… Jeg …» Jeg sukket, delvis av oppgitthet for tilstanden min og delvis av lyst, for fingrene mine hadde funnet den våte musa mi. Varm, hoven og bankende av begjær…
«Ååå, du er kåt,» sa Helge og av stemmen hørte jeg at han smilte. Jeg smilte tilbake.
«Ja. Jeg ligger å samme seng som Maren, og…»
«Så ta henne, da vel.»
«Det er ikke så enkelt, Helge. Jeg aner ikke om hun har lyst. Og jeg vil ikke miste venninna mi bare fordi jeg er dum og kåt og legger an på henne…»
«Du får ikke noe verre enn et nei, tror du det?»
«Jeg vet ikke…» Jeg stønnet lavt da en finger gled rytmisk over klitorisen. «Jeg skulle ønske du var her.»
«Jeg har ikke ei mus du kan slikke, for det er det du har lyst på nå.» Helges stemme var rolig og trygg, og jeg kjente hvor høyt jeg elsket ham fordi han forsto meg. «Kjæler du med deg selv nå?»
«Ja, jeg klarer ikke å la være…»
«Slutt med det,» sa Helge bestemt. «Og gå inn på soverommet i steden for.»
«Jammen, hva gjør jeg hvis hun ikke har lyst?»
«Jeg har lyst…»
Jeg slapp telefonrøret med et lite gisp og virvlet rundt i sofaen. Øynene mine var vidåpne og hjertet stoppet opp ved synet av Marens nakne kropp. Nattkjolen hennes lå på gulvet, og hun så på meg med et blikk som var blandet av vennlighet og begynnende begjær. Langt i det fjerne kunne jeg høre Helges nysgjerrige stemme.
«Hallo? Faen. Hallo?»
Jeg svelget nervøst, trakk hånden opp fra trusa og klarte ikke slippe henne med blikket. Maren smilte svakt.
«Var du virkelig så redd for å miste meg, at du ikke hadde mot til å si du var tent på meg?»
«Du er den beste venninna jeg har,» sa jeg lavt og kjente hjertet banke hardt under brystkassen. «Jeg ville heller sprenges av kåthet enn å bli avvist og bortvist av deg.» Maren kom bort til meg, bøyde seg ned og tok opp telefonrøret.
«Hallo, Helge?» smilte hun lurt mens hun så på meg.
«Hall… Maren?» lød Helges stemme idet han gikk opp i fistel. Jeg klarte ikke la være å smile.
«Marianne kan ikke snakke med deg nå. Du skjønner… hun blir nok opptatt en stund.» Uten å vente på svaret, la hun røret på. Jeg så for meg Helge i tankene, med telefonrøret i den ene hånden og pikken i den andre. Snart kom det til å gå for ham ved tanken på meg og Maren.
«Kom igjen, vi går inn på soverommet.» Maren holdt ut en hånd, som jeg tok imot. Vel inne på soverommet, dro hun nattkjolen over hodet mitt. Trusene smøg jeg av selv.
Vi var så ulike. Jeg lys og mager med små bryst, hun mørk og moden med runde former. Jeg var litt høyere enn henne, men da vi la oss i senga med armene rundt hverandre, vistes det ikke. Leppene hennes var mykere enn Helges, og hendene strøk så varsomt over kroppen min. Det var i sannhet kvinnelig mykhet og det var godt. De modne formene og de runde kurvene hennes, tente meg. Jeg strøk armene hennes, brystene, kjente hvordan vortene stivnet mot håndflaten og fingrene mine. Lot fingrene løpe lett nedover langs siden av kroppen hennes og kjente gåsehuden dukke opp under fingrene. Da hun forsiktig krafset i kjønnshårene mine, la jeg det øverste benet over hoften hennes. Slik likte jeg å ligge inntil Helge også, mens jeg runket ham med den ene hånden. Men nå fant hånden min bare venusberg dekket av kjønnshår og da Maren skilte bena og la seg litt mer på ryggen, var det lett for en finger å gli inn i den fuktige spalten. Klitorisen hennes var hard blant myke folder og hun skrevde ivrig da jeg reiste meg opp og plasserte et kne på hver side av hodet hennes.
Hun luktet en blanding av søtt og salt, og smaken var vanskelig å definere. Jeg likte smaken av henne, hadde ofte slikket Helges fingre rene etter at han hadde hatt fingrene inni meg. Maren smakte annerledes og jeg ble nysgjerrig, ville ha mer. Jeg stakk tunga langt ut, stønnet og rykket i kroppen da en liten, myk tunge fant knoppen min mellom bena da jeg fant hennes. Gud, dette var godt. Jeg la leppene forsiktig rundt knoppen hennes, sugde lett og slapp taket. Kysset den slik, gang på gang. Brukte fingrene og videt ut musa hennes, den var mørkere enn min i kjøttet og litt glattere. Jeg syntes den var fin. Tydeligvis falt musa mi i smak hos Maren også, for det hun gjorde der nede, var helt himmelsk. Tunga gled opp og ned over knoppen. En finger ble presset inn i rumpa mi og en annen finger havnet inni den fuktige åpningen under. Jeg stønnet mot skamleppene hennes, hentet noen dråper kjønnssaft og smakte på før jeg dro tunga fra åpningen, opp til venusberget og ned igjen i lange slikk, om igjen og om igjen. Maren klynket søtt og vred på hoftene, presset ansiktet inn i musa mi og lepjet grådig, snodde tunga rundt og rundt i foldene mine. Jeg stønnet høyt, lot fingrene mine overta og løftet hodet med øynene lukket, nøt og nøt. Underlivet skalv og nerver vibrerte som gitarstrenger mens jeg masserte henne med roterende, forte bevegelser. Marens tunge pust kjentes het ut mot rumpa mi og plutselig skrek hun så kjønnet mitt dirret av vibrasjonene. Kroppen hennes spente seg, ble stiv et kort øyeblikk før underlivet begynte å skjelve. Saftene hennes rant ut av åpningen, lagde en liten flekk på lakenet. Jeg masserte klitten forsiktig, mens hun boret ansiktet mot musa mi og ropte klagende og ubehersket i orgasme. Det var deilig å ligge oppå Maren og oppleve orgasmen hennes mens min var så nær. Den var faktisk så nær at da Maren begynte å slappe av og jeg heiste meg opp på strake armer, la hun armene rundt rumpa mi og presset underlivet mitt ned igjen, til hennes ventende munn som vippet meg over kanten og ned i orgasmen ved første slikk.
Jeg kunne ha kvalt henne der jeg satt, det tenkte jeg ikke over før etterpå. Det skrek vilt av lyst i musa, søte ilinger bølget utover og spredte seg i hele kroppen. Jeg kjente det i tærne, i fotsålene, opp til hårrøttene. Det prikket i hodebunnen og jeg skrek i den deiligste utløsningen jeg hadde hatt på lenge. Helge er god, men dette slo de fleste rekorder. Jeg presset baken ned mot Marens ansikt mens kroppen rykket ukontrollert i deilige støt.
Vi lå side om side og pustet ut etterpå. Kom til hektene og fikk pulsen over i normal fart igjen. Så så vi på hverandre og smilte lykkelig.
«Sånn flaks at jeg våknet da du gikk ut,» sa Maren og strøk meg over kinnet.
«Sånn flaks at du fulgte etter.»
«Er du trøtt?»
«Ikke i det hele tatt.»
«Skal vi ringe Helge og høre om han har runka ferdig?» Vi lo hjertelig og følte oss som kåte ungjenter. Det var jo det vi var. Denne natten skulle i alle fall ikke brukes til å sove.
Vi var for kåte til det.