Den lille snekkeren

Han var faktisk liten, på grensen til å være dverg, men det var også det eneste som var lite på ham. Selvtilliten var enorm, musklene store og kuken… Need I say more?

Jeg møtte ham gjennom en kontaktannonse. «Den lille snekker søker godt emne… gjerne med kinky tendenser…» Det var ment som en fleip da jeg svarte, men etter første møte var jeg heltent. Vi hadde sex noen ganger, og så satte vi oss ned og tenkte ut utstyr å snekre. For han jobbet som snekker og hadde treverket i sin hule hånd. Etterhvert hadde han også meg i den hånden, og jeg trivdes med å være der.

Siden han var snekker, trengte vi aldri å kjøpe noe av utstyret vi hadde lyst på, fra postordrekataloger. Vi laget det selv. Det vil si; han laget det. Asgeir. Min lille snekker. Og hjemmelaget er nå engang best, ikke sant? Ta for eksempel det der korset hvor man spenner fast håndledd og ankler så man står som en x. Asgeir laget et perfekt kors, som han lente litt framover så jeg ble liggende til enda bedre beskuelse og han kunne treffe enda bedre med paddelpisken vår. Vi hadde mang en koselig lørdagskveld hvor vi satt og tegnet og fantaserte og ble kåte av utstyret vi skulle lage, og så elsket vi hett etterpå mens vi fantaserte om hvordan det ville bli.

Den beste greia han lagde, det var bakfra-benken. En gapestokk som hadde myke puter rundt nakke og håndledd så det skulle bli behagelig, og med plate å ligge på for mage, så ikke ryggen skulle bli for belastet av å stå bøyd så lenge. Jeg sydde putene og Asgeir snekret benken sammen. Jeg visste ikke at han hadde laget hull for mine småhengende pupper, det kom som en overraskelse og jeg likte løsningen da jeg la meg på benken med hoftene bøyd i nitti grader, og plasserte puppene i hullene før jeg la hodet og hendene i gapestokken, så Asgeir kunne legge platen over og låse meg fast i gapestokken. Han dro godt i puppene mine også, for å få dem til riktig å henge ned. Han liker det, skjønner du, liker å se og kjenne tyngden i dem når de henger. Og jeg liker at han legger kroppen min til rette slik han liker den. Jeg føler meg som hans sexleketøy da, som en ting, noe han bare kan bruke slik han bruker sin hammer og sag. Jeg kan protestere, men det er jo nytteløst når man sitter i gapestokk. Asgeir ler bare av meg da, mens han fingerpuler meg bakfra og erter meg for at jeg ikke kommer løs. Dette gjør meg alltid enda kåtere. Jeg liker å ikke ha en sjanse, så lenge jeg stoler på Asgeir. Og med det samme jeg sier vårt avtalte ord, så løsner han gapestokken og holder kjærlig rundt meg.

Vi fant fram til et morsomt fotbrett også, eller rettere sagt knebrett. Det var min ide, for jeg hadde lyst på noe som kunne tvinge meg til å skreve mens jeg sto i gapestokkbenken. Asgeir fant fram sag oghøvel og hammer og spiker, og jeg sydde mine myke puter. Det er spennende å pønske ut leketøyet først og så lage det sammen. Det er ikke alltid at det utstyret du kjøper passer til alle.

Vi endte opp med ei fjøl som var bred, og lang nok til at jeg ikke klarte å skille knærne en centimeter mer engang, for å komme meg løs fra knebrettet. Trengte ikke engang reimer, for halvskålene som innsiden av knærne lå presset mot, var såpass runde og store at jeg ikke klarte å smette knærne utav. Bom fast, og fitta sprikte med alt hun hadde. Brettet var klart, det var bare å reime seg fast.

Jeg var en heks som var tatt på fersk gjerning og skulle tortureres av inkvisisjonen. Asgeir var inkvisisjonen, han liker det. Jeg også. Liker å bli slept bort til gapestokken, få klærne flerret av og bli dyttet på plass av en kiten, men hardhendt snekkertorturist. Saftene har allerede begynt å tyte ut før han smeller stokken på plass og jeg hører klikket i hengelåsen. Fanget! Sitter i saksa. Slipper ikke fri før snekkeren er ferdig. Han kryper under benken og haler puppene godt gjennom hullene så de henger tunge mot gulvet. Så suger han seg fast i den ene brystvorta mens han bruker det andre brystet nesten som punchingball. Dasker det med flathånda fram og tilbake så det henger og dingler. Skifter pupp og gjentar behandingen. Jeg kjenner et par dråper renne ned mellom lårene, knebrettet er ikke på plass enda og jeg klemmer knærne sammen, kniper fittemusklene og stønner av liderlig kåthet.

Asgeir stikker en finger mellom bena mine så spalten deler seg og fingeren gnis mot klitoris mens han fremdeles sitter under benken. Når jeg nekter å skille bena, blir han streng. Han kommer fram og stiller seg på knær bak meg. Han skal slikke fitte, samme hva jeg vil. Hva hjelper det å stritte imot når han er så mye sterkere? Slik jeg står er fitta en stram spalte mot ham, og det er bare å legge tommelfingrene på hver kjønnsleppe og dra utover, så lyser spalten i all sin velde og fuktighet mot ham. Asgeir borer tugna inn og suger seg fast rundt klitten så jeg skriker av nytelse og klemmer knærne hardt sammen. Etter en liten, men deilig stund reiser han seg og når han kommer tilbake kryper han under benken igjen. Griper rundt en pupp, brystvorten tyter ut, og så fester han en klesklype på vorten. Jeg skjelver, kniper fittemusklene sammen og kjenner hvor hoven og kåt jeg her. Den andre brystvorten får også en klype. Det gjør vondt, blir varmt, smerter på en deilig måte og jeg skjelver av spenning og ydmykelse der jeg står. Får også beskjed om å holde kjeften min, noe som får fitta til å sitre igjen.

Så tar Asgeir knebrettet vårt fram. Jeg stritter imot alt jeg kan, klemmer knærne sammen og hulker av kåthet, det er så hissende når han tvinger bena fra hverandre og plasserer brettet først på høykant og deretter legger det vannrett, slik at det stryker opp innsiden av den ene leggen og ned innsiden det andre låret, før brettet er på plass og fitta spriker åpen og villig og våt som en sommersulten blomst om morgenen, dekket av dugg. Dette vakre bildet gikk Asgeir hus forbi, han bare kjørte et par fingre inn i meg så jeg skrek av overraskelse og begjær. Fitta skrek stumt, et hyl av kåthet og en bønn etter mer. Han truet med å kjøre hele hånda inni hvis jeg ikke hørte etter.

Han er nok liten, Asgeir, men han har store never. Paddelpisken ble grundig brukt på min stadig varmere rumpe og jeg skalv og stønnet og klynket om hverandre der jeg sto fastlåst alle veier. Å skreve slik i stående posisjon med fitta struttende, puppene hengende og armer og hode låst fast er noe jeg kan anbefale på det varmeste! Rumpa sved varmt og strålene fra baken fikk fitta til å vibrere enda mer. Jeg var nok søkkvåt nå. Asgeir la hele flathånda mot den gapende revna og gned opp og ned så jeg jamret igjen. Gned over rumpehullet også, som snurpet seg sammen da fingrene gled over. Det var sviende varmt på skinkene, jeg elsket denne følelsen.

Nå kunne Asgeir stå på knær bak meg med begge hendene fri mens han kjørte tunge i fitta mi. Enten fingerpuler han meg i et hull og runker med den ander hånden, eller så fingerpuler han meg i begge hullene, alt ettersom hvilket humør han er i. Det er deiligst når han brukier begge hullene. Rumpa med en finger, fitta med to, kanskje tre. Og tunga slafser rundt og rundt og opp og ned, vimser hit og dit mens safter stadig strømmer ut og lager slafselyder fra pumpende fingre og jobbende tunge. Han kjenner at fitta begynner å trekke seg sammen, og da stiller han seg kjapt oppreist bak meg og kjører kuken inn. Den store staken til den lille snekkeren. Puler meg det hardeste han kan mens jeg skriker høyt av fryd og fornedrelse. Puppene svinger fram og tilbake under benken, håret mitt vaier foran ansiktet. Jeg klemmer knærne mot knebrettet, som for å brekke det i to og klemme bena sammen, kjenner hvor vidåpen fitta er på grunn av brettet og hvor sjanseløs jeg er.

Jeg er heldig som har en sterk fyr. Som kan bære meg til sengs etter en slik utmattende omgang, samme hvor liten han er. Jeg er så trygg i hans armer. Mens sæden renner fra høna mi, bærer han meg opp trappen og i seng hvor jeg sovner lykkelig.

Alle jenter skulle hatt sin egen håndtverker.