Den ukjente

Jeg står på togstasjon i Oslo, venter på flytoget. Det er utrolig mye folk og stress. Jeg ser på klokka og venter toget hvert øyeblikk, der, der kommer det. Folk strømmer til og jeg får lurt med kofferten ombord. Faen tenker jeg, må stå hele turen. Det er trang og mye folk. Rett foran meg står en liten lav dame. Hun er mørk, bune øyne og brun i huden..
Jeg står og betrakter henne, hun er nydlig, hun står en halv meter fra meg og jeg kjenner en deilig parfyme lukt fra henne. Jeg tar meg selv i å fantasere om henne. Nei dette kan jeg ikke tenke på, tanken er forbudt, jeg er 26 år nygift og nylig pappa. Men jeg klarer ikke, sturderer henne. Brått ser jeg at hun står og ser meg i øynene. Ups tenker jeg.. Hun smiler og ser meg dypt i øynene lenge.. Jeg smiler og lar tunga fukte leppene. Hun betrakter meg opp og ned og smiler. Er litt usikker på hva jeg skal gjøre og blir bare stående og se på henne. Hun snur seg, rygger mot meg og står nå nesten helt inntil meg. Det er så mye mennensker ombord at det virker naturlig å stå tett. Jeg lurer, lurer på hva hun tenker. Her står jeg i min sorte dress med en nydlig liten eksotisk skjønnhet foran meg. Vi kjører inni en tunnel da jeg kjenner en hånd på låret som glir over pikken min. Den rykker til. Jeg blir overasket, hun lar hånda stryke over den og hun kjenner nok at den er hard og stor. Hånda forsvinner i det lyset kommer og toget er ute av tunnelen. Hun snur seg mot meg og ser meg i øynene, smiler til meg. Snur seg igjen og lar kroppen stå inntil meg. Jeg er klar over at vi snart er fremme og begynner å bli usikker på om jeg skal ta neste steg eller om jeg skal gjøre som jeg bør og bare forsvinne.

Hun er jo nydlig da tenker jeg.

Toget er fremme ved Gardemoen, pikken min står og jeg er litt anspent. Hun går av toget, tar kofferten med seg og triller, hun stopper og ser seg om. Jeg står ca 2 meter bak henne. Hun smiler og gir meg et nikk med hodet at jeg skal komme. Jeg følger etter henne. Går en meter bak henne. Hun går inn på flyterminalen og direkte til et handikaptoalett. Jeg smetter inn sammen med henne og hun er i armene mine. Vi kysser heftig og dressjakken min faller. Det samme gjør jakken hennes. Hun åpner skjorta mi og kysser seg nedover, åpner buksa og tar den ut.. Hun gisper, den er stor, mye større en normalen, tykk og lang, hun lar den lille nydlige hånda si gripe rundt den.. Noen små runk før hun gaper og jeg lukker øynene og nyter. Hun suger som en drøm. Slikker skaftet opp og ned. Hun suger lenge og jeg nyter hennes herlig behandling. Herregud, du er så deilig sier jeg. Hun stopper og smiler før hun runker mer.. Gaper over og jeg puler munnen hennes.. Holder henne på hodet og puler henne.. Kjenner jeg har lyst på mer. Så jeg stopper henne, hun reiser seg og kysser meg.
Jeg løser skjørtet hennes, hun tråkker ut av, jeg tar av henne strømpebuksen og trusen samtidig. Vrir henne rundt og hun står med rumpa foran meg, jeg smiler hun er nybarbert og deilig, det glinser av fitten hennes. Jeg lar pikken gli opp og ned langs henne. Pirrer henne, gnikker den mot henne. Hun gisper og gir fra seg et lite stønn. Jeg lirker hodet innenfor. ÅÅ herregud så trangt. Jeg presser forsiktig og hun klynker seg litt. Noen tar i døren mens jeg kjører den inn. Det presser rundt den og hun stønner. Jeg presser meg til bunn av henne. Stopper litt før jeg trekker meg ut og glir inn igje. Begynner å jokke forsiktig inn og ut mens hun stønner. Lange myke bevegelser, hun begynner å bli vannt til størrelsen jeg glir fortere og kjenner en herlig fitte klemme rundt meg.. Jeg setter opp farten og tar henne hardere hun hefter seg tydligvis ikke med stedet vi er på for hun klarer ikke å holde lydene tilbake. Jeg gir henne et dask på skinka mens jeg kjører på inn og ut av henne. MM du er herlig sier jeg..

Jeg trekker meg ut av henne og løfter henner opp, holder henne på rumpa og styrer pikken inn i henne. Jeg holder henne og går mot veggen, hu har ryggen mot veggen og rir meg.
Hun stønner mens jeg løfter henne opp og ned i kjappe bevegelser.. Hun vrikker rumpa og stønner.. Jeg hører hun nærmer seg, hun vrir seg og stønner, hun blir nesten slapp og skjelver, jeg løfter henne opp og ned og gir alt. Kjenner jeg nærmer meg og slipper spruten løs opp i henne. Jeg stønner og pumper henne full. Hun henger rundt halsen min mens jeg små beveger meg inn og ut.. mmm sier jeg du var utrolig.

Hun kysser meg. Hu har enda ikke sagt et ord uten stønningen. Hun klamrer seg til meg og kysser meg på halsen. Jeg stryker henne på ryggen og setter henne ned. Hun smiler til meg og sier, Thank you. Først nå skjønner jeg at denne skjønnheten ikke er norsk. Vi prater litt mens vi tar på oss klærne.. Hun er Italiensk og skal tilbake til Milano, jeg er på vei til Paris.
Etter litt prat spør hun meg når flyet mitt går, jeg ser på klokka og ser at det er to timer til, vi blir enige om å utsette reisen og ta en natt på SAS hotellet..

Mulig jeg forteller mer om denne natta senere……