Det andre møtet – (playrape)

Jeg har bestemt meg for å ta en tur hjem i helga, og sitter på flyplassen og venter på Herkulesen som mellomlander på vei fra Nord-Norge til Oslo. Det er bare meg som skal hjem, så jeg sitter alene, og kjeder meg. Tankene vandrer litt til det sivile livet, og plutselig kommer jeg på deg, en jente jeg kun har truffet en gang, og som jeg har en slags avtale med.

Vi fikk kontakt via nettet i sommer, og snakket om playrape. Etterhvert møttes vi, for å sjekke kjemien, og at vi faktisk var oppegående mennesker begge to, men det skjedde ikke noe mer, og vi har bevist passet på å ikke bli for godt kjent, slik at spenningen skal være på topp, hvis vi skal leke. Nå lurer jeg på om du er interessert i å realisere planene våre. Jeg sender deg en tekstmelding, “Er du interessert i å bli voldtatt i kveld?”. Svaret kommer etter kun kort tid. “Jeg har egentlig avtalt noe med en venninne, men jeg skal prøve å få utsatt det”.

Etter et par minutter får jeg melding om at du er interessert, og du vil at jeg skal fortelle mer om planene mine. Vi sender noen meldinger frem og tilbake. Jeg forteller at jeg ser for meg å møtes langs en vei, som går igjennom en skog i nærheten av der vi begge bor, og at jeg egentlig ikke har lyst til å fortelle så mye mer. Samtidig spør jeg om grensene dine har endret seg noe de siste månedene. Du svarer at de er som før, og at du begynner å bli kåt og at vi må få gjennomført dette i kveld.

I flyet sitter jeg og planlegger litt, tenker på hva jeg må ta med, og nøyaktig hvor vi skal treffes. Jeg bestemmer meg for å ha uniformen på, og finne frem finnlandshetta, som ligger hjemme. De militære stridshanskene av skinn og neopren vil sikkert også gi god effekt, når de ligger over munnen din. Vel fremme på Gardermoen, kommer jeg meg videre med første tog, og etter et par timer er jeg hjemme.

Det er høst, og har blitt mørkt, men det er stjerneklart og en god måne. Det passer perfekt! Temperaturen ligger rundt 10 grader. Hjemme finner jeg frem hette og hansker, noen strips og to tepper. Teppene legger jeg i baksetet i bilen, og stripsa ligger i lårlomma på uniformsbuksa. Resten ligger i passasjersetet. Underveis med toget sendte vi noen meldinger, og du er klar, så fort jeg er klar, så det er bare å komme seg avgårde. På veien stopper jeg innom Statoil og kjøper litt å drikke, samt sender deg melding om at du kan sette deg i bilen, og kjøre dit vi skal møtes.

Noen kilometer fra den siste bebyggelsen, snur jeg, parkerer bilen ved innkjøringen til en skogsvei, og slår på parklysa. Du har fått beskjed om å svinge inn, der bilen min står. Selv stiller jeg meg i mørket litt innover langs skogsveien, med finnlandshetta rullet opp over panna, og hanskene på.

Det tar ikke lang tid før du kommer frem, og svinger inn. Du kjører litt innover skogsveien, slik at bilen ikke vises fra veien, og slår av motoren. Jeg trekker hetta nedover ansiktet, og går til angrep. Så fort du har åpnet bildøra, drar jeg deg ut, og slenger deg i bakken. Du stønner og klynker, og jeg sier ingen ting, men vrir armene dine bak på ryggen. Med ett kne i korsryggen, og ett mellom skuldrene, stripser jeg hendene dine sammen, så tar jeg tak under en av overarmene dine, og drar deg opp.

Ferden går oppover skogsveien, og inn til ett tre. Du blir stripset fast til treet, og jeg tar av en av hanskene, og fører hånda bestemt opp mellom låra dine. Fingrene presser seg inn i fitta di, og jeg fingrer deg brutalt en liten stund. Deretter drar jeg trusa ned til anklene, og drar kjolen opp, før jeg forlater deg i mørket, med fitta bar. Jeg vet du er mørkeredd, og jeg liker det.

Nede ved veien, flytter jeg min egen bil, slik at ingen forbipasserende skal stoppe og sjekke om det er noe galt. Jeg kjører ett stykke opp skogsveien, og parkerer slik at lysa lyser mot treet og deg.

Tilbake hos deg, klipper jeg opp stripsen som holder deg til treet, og dytter deg ned i knestående. Jeg tar frem pikken, og presser den mot munnen din. Du åpner den, og jeg fyller munnen din med pikk. Med tomlene presser jeg kinna dine inn mellom tennene dine, slik at du ikke kan bite, og knuller munnen din slik jeg vil. Bakhodet ditt dunker mot stammen, og du sliter med å puste. Innimellom får du en liten pustepause, mens jeg gnir pikken rundt i ansiktet ditt.

Når jeg er fornøyd, drar jeg deg etter håret litt unna treet, og slenger deg bakover på bakken. Gresset er vått og kaldt. Jeg drar kjolen din litt lenger opp slik at deler av ryggen din, rumpa og beina ligger mot den kalde bakken, så legger jeg meg oppå deg. Med en hånd, fører jeg pikken inn i fitta di, og presser meg rett til bunns. Du har blitt ganske våt og klar av det jeg har gjort med deg tidligere.

Knullingen er hard og bestemt, og jeg veksler mellom å gi deg ørefiker og å kvele deg med hendene. I perioder ligger jeg bare tungt over kroppen din, og presser deg ned i bakken, mens jeg knuller deg.

Et par småstein i under knærne irriterer meg, og jeg drar deg etter håret ned til bilen. Bagasjerommet er ganske stort, så jeg slenger deg inn der, og fortsetter å knulle og slå deg. Klyper og knar på brystene dine. Når jeg er ferdig, drar jeg av kondomen, og hiver den ut på bakken, som ett lite spor til neste gjest, før jeg lar deg slikke pikken min ren for sperm.

Så tar jeg av meg hetta, og sier at du har vært flink. Vi setter oss i baksetet i bilen, du får ett teppe rundt deg, og jeg legger armen over skuldrene dine. Du får en av flaskene jeg kjøpte på bensinstasjonen og jeg tar den andre. Vi snakker litt og drikker litt, og får varmen i oss igjen. Venninna di, som har visst om hva vi skulle, får beskjed om at alt har gått bra, og at du har hatt det fint. Etter en stund med litt mer aftercare, setter vi oss i hver vår bil, og kjører hvert til vårt. Utover kvelden og natta, sender vi noen tekstmeldinger, og jeg forsikrer meg om at du har det fint.