Det beste med sommeren

Det beste med sommeren er ungpikebryster på stranda. I hvert fall når gradestokken har stått på tredve i tre dager i strekk og om nettene ikke har kommet under tyve. Når man i tillegg da står å selger iskrem nede på stranda fra klokka ni om morgenen til klokka sju om kvelden, da priser man seg lykkelig for å ha noe å hvile øynene på. Jeg tror jeg aldri har vært så fullstendig beruset av unge skjønnheter som denne sommeren. I fjor sommer hadde jeg jobbet med å male ei hytte sammen med faren min. I forhold til dette var det kjedelige greier. Mitt eneste problem er at jeg blir kåt, synlig kåt fordi jeg vanligvis ikke gidder mer klær enn en shorts. Ikke spesielt rart når man er tyve år, men i min situasjon litt ubeleilig. Det var akkurat det som skjedde denne dagen også.
Klokka hadde akkurat passert halv sju når en flokk med jenter nede på stranda hadde begynt å spille volleyball, toppløs volleyball. De hadde raskt ikke bare tiltrukket seg ikke bare mitt men flere grådige mannfolk øyne. Jeg som hadde begynt å forberede stenging av bua ble stående å se ned på de yppige brystene som spratt rundt og glinset i den stekende ettermiddagsola. Nede i shortsen stod jeg rett ut som ett spett og i hodet hadde mer enn en fantasi begynt å forme seg.
”Har’u alltid stå når du pusher is eller?” kom det fra en kjølig skarp stemme nedenfor luka mi. Jeg rev blikket løs fra brystene nede på stranda. Nedenfor luka stod Maren og smilte mens hun rettet litt på det rød fargede håret sitt. Hun var kledd i en bikini og den lyserøde fargen hun hadde på skuldrene røpet at hun hadde vært på stranda.
”Nei da…” svarte jeg litt forfjamset samtidig som jeg la merke til ei blond jente som stod bak Maren. Hun å hadde på seg bikini men hun hadde en shorts over underdelen. Brystene hennes så velformede ut under stoffet og jeg kjente et lite rykk i shortsen.
”Dette er kusina mi,Lillian. Hun er på besøk i sommer.” sa Maren raskt mens blikket hennes vekslet mellom meg og kusina. Jeg hilste og hun nikket litt blygt. Maren lente seg litt mot bua og kikket opp på meg med et skjevt oppglødd blikk. Såpass godt kjente jeg Maren at jeg skjønte hva det betydde.
”Jeg ha lovt Lillian å vise henne de heiteste gutta her omkring…” sa Maren halvhøyt slik at kusina akkurat hørte det. ” … du ser rimelig heit ut Lasse. Lyst til å kjøre oss hjem?” Jeg så at Lillian rødmet litt og slo blikket ned. Ordene til Maren gjorde meg knallkåt og når jeg i et raskt øyeblikk så for meg Lillian naken og opphisset ble kroppen fylt av en sitrende skjelving. Jeg svarte ja og gav Maren et smil. Hun kastet et raskt blikk opp på prislista mi så bestilte hun en soft-is og gikk bort til kusina si.

Det er lenge siden oppryddinga på bua har gått så fort. Så klokka var ikke mye over sju da jeg og jentene satte oss i bilen. På veien småsnakka vi om løst og fast. Maren og jeg har flere felles kjente og jeg fikk også lirket noen setninger ut av Lillian. Men for det meste var det Maren som snakket. Hun var ofte slik, i hvert fall når hun hadde med seg mannfolk.
Maren likte nemlig gutter meget godt. Vi hadde gått i samme klasse på videregående og Maren hadde litt av et rykte. Det brydde jeg meg aldri noe særlig om og jeg tror det var grunnen til at vi gikk så bra overens. Maren var faktisk ikke så lett-på-tråden som folk ville ha det til, men hun likte gutter og sex og det ble misforstått. Mange av gutta i klassen likte å skryte av at de hadde hatt henne, men etter hvert forstod jeg at de fleste av dem løy. Men ryktene var nok ikke helt uten basis i virkeligheten for Maren hadde knullet mer enn sin del av gutter kan en trygt si. Hun hadde havnet i seng med meg også og etter det hadde vi laget oss en avtale om å være pule-venner. Slik sett var ikke invitasjonen til Maren så spesiell, men siden hun hadde tatt med Lillian ble det hele meget interessant.
Huset til Marens foreldre er digert med en stor hage på den ene siden. Da vi kom fram ruslet vi all tre bak huset og satte oss i hagen. Maren gikk inn for å hente litt drikke, mens jeg og Lillian ble igjen utenfor. Hun satte seg ned og smilte litt blygt til meg først men så spurte hun: ”Kjenner du Maren godt?”
Jeg ble overrasket av spørsmålet siden jeg antok at Maren hadde informert henne om forholdet vårt.
”Rimelig…” svarte jeg og Lillian smilte. Øynene hennes satt liksom fast på overkroppen min.
”Det regna jeg med, Maren liker sexy gutter…” hun gispet nesten litt etter at hun sa det. Jeg lo litt beroligende og så at hun slappet av. Med det samme ble liksom øynene min også sittende fast på de faste brystene hennes. Sakte lot jeg blikket gil nedover magen, huden hennes var lys, hun hadde nok ikke fått så mye sol ennå. Kanten på Dongeri shortsen var lav og jeg skimtet den lyse rosa bikini trusa hennes over kanten.
Idet samme kom Maren ut med tre iskalde pils. Vi begynte å drikke og skravle mens vi satt der. Lillian lo godt når Maren fortalte om alt jeg hadde gjort på russerturen vår året før. Jeg svarte med å legge ut litt om Marens bedrifter på den samme turen og dermed var vi i gang. Lekekrangler med Maren er noe jeg er flink på og snart lå både Maren og Lillian på platten og hylflirte. Da jeg satte meg burde jeg selvfølgelig ha forventet en grusom hevn og bare ett minutt senere traff en stråle med vann meg rett i bakhodet. Jeg styrtet opp og etter Maren som flyktet ut på plenen. Lillian hadde blitt stående igjen med hageslange og spylte oss begge mens vi løp rundt på plenen. Da jeg tilslutt fanget Maren strittet hun imot og vi rullet rundt på plenen. Da jeg tilslutt reiste meg så jeg at øynene til Maren hadde blitt grepet av lyst. Lillian stod fortsatt med hageslangen. Hun lot det regne vann over hodene på oss. Maren kom seg opp på kne foran meg og gliste mot meg.
”Lillian, se på denne!!” ropte Maren med det samme før hun grep tak i shortsen min og trakk den ned. Jeg kjente den kilende følelsen av luft og vannsprut rundt pikken som hang tungt rett ned. Lillian rødmet og kniste høyt der hun stod med hageslangen i hendene. Selv ble jeg bare stående helt urørlig mens Maren begynte å stryke over stoltheten min. Sakte begynte den å vokse og var snart halv-stiv, da slapp Maren pikken og åpnet bikinioverdelen sin. Brystene hennes var små og helt runde med mørkerøde små brystvorter som struttet ut. Maren snudde seg til Lillian og vinket på henne. Lillian ble bare stående, med en hånd foran munnen, å nistirre på oss ute på plenen.
”Hun er litt sjenert” sa Maren til meg med et lett smil i det ellers kåte ansiktet. Så tok hun tak i pikken min og runket den rolig med den ene håden mens hun strøk meg over låret med den andre. Pikken reiste seg raskt og da den hadde blitt stiv lot Maren leppene sine gli over hodet. Hun tok den dypt inn i munnen mens hun lot tungen stryke over hodet. Den ene hånden holdt fortsatt taket mens den andre begynte å beføle pungen min. Sakte lot hun den gli ut av munnen sin igjen. Hun kikket bort på Lillian som med store øyne betraktet det hele.
”Kom hit da… kom å prøv!” ropte hun ut før hun igjen tok den i munnen med et slurp. Inne i det store hodet mitt suste tanken om hvor vanvittig gal Maren kunne være, men det lille hodet var det som hadde kontrollen nå. Nesten umerkelig hadde Maren satt opp takten litt og nå lot hun tungen jobbe raskere over det lille hodet. Jeg kjente at det rykket i hele meg når tungen gikk over de mest følsomme partiene.
Da banket noen hardt på et vindu og Maren slapp pikken min ut av munnen. Lillan hylte skremt og pekte opp mot nabohuset. I vinduet der stod en meget streng eldre kvinne og kikket ned i hagen til Maren’s foreldre.
”Faens perverse… kjerring” mumlet Maren mens jeg i panikk drog på meg shortsen. For meg var det første gangen jeg ble oppdaget på denne måten og jeg følte et ekkel følelse bre seg i kroppen. Maren derimot lo bare og gikk toppløs inn i huset mens hun rakte finger mot konen i nabovinduet.

Vel innendørs og i skjul for strenge blikk kikket vi på hverandre alle tre. Lillian holdt på å briste av latter og når hun begynte klarte verken jeg eller Maren å holde igjen. Vi stod å lo en liten stund før Maren foreslo at vi kunne bevege oss opp på rommet hennes.
”Ta med noe å drikke” foreslo Lillian og både jeg å Maren gav henne overraskede blikk.
”Hva vil du ha?” sa Maren mens hun blunket med det ene øyet. Lillian smilte og så på meg. Jeg tenkte meg ikke om i det hele tatt og foreslo øl.
”Øl, skal bli” sa Maren og forsvant med duvende bryster inn på kjøkkenet. Jeg og Lillian gikk med raske skritt opp trappen til andre etasje og inn på rommet til Maren. Jeg satte meg på sengen mens Lillian ble stående like foran meg. Blikket hun gav meg røpet henne nesten, men siden hun hadde virket så sjenert tidligere turte jeg ikke si eller gjøre noe. Lillian snudde seg mot speilet og kikket på seg selv.
”Mmm… hva synes du om puppene mine?” kom det hurtig og litt forsiktig. Jeg smilte mens jeg kjente at pikken våknet til liv igjen under shortsen. Lillian snudde seg mot meg med et avventende blikk. Dette var sjansen, jeg måtte bare spille litt med.
”Vet ikke helt… vis meg dem…” jeg drog det ut så langt jeg klarte. Lillian lo litt rolig blygt og ble stående rolig en stund. Så tok hun mot til seg og åpnet bikini overdelen. Jeg smilte bredt da hun lo den falle. Brystene hennes var perfekte, litt hengende men faste med lyserøde halvstore brystvorter. Nå hadde jeg fått full reisning igjen og Lillian kikket ned på shortsen min. Jeg reiste meg opp og kysset henne på kinnet. Så gikk jeg bak henne og grep rundt brystene hennes mens jeg kysset henne i nakken. Kroppen hennes stivnet til og så løste den seg opp, hun ble som leire i hendene mine. Jeg knuget de myke brystene en liten stund før jeg slapp dem og førte henne mot sengen.
”Ta av deg shortsen…”hvisket jeg til henne og trakk meg to steg tilbake. Hun åpnet og trakk ned dongeri shortsen. Under hadde hun en lyserosa G-streng bikinitruse. Jeg satte meg ned bak henne og kysset henne i korsryggen og så på den ene rompeballen, samtidig lot jeg hendene mine gli oppover lårene hennes. Den ene lot jeg berøre det myke truse stoffet midt mellom bena hennes. Jeg kunne høre at hun kniste.
”Ta av deg trusa også” sa jeg høyt denne gangen. Hun trakk den ned mens jeg ble sittende på kne bak henne. Rompa hennes så nydelig ut og mellom bena kunne jeg skimte kjønsleppene. Hun vrikket litt med rompa mot meg og lo litt sjenert.
”Hva nå?” spurte hun plutselig. Jeg tenkte en kort stund før jeg fikk ideen.
”Legg deg ned på ryggen” sa jeg og prøvde å høres kul ut. Pikken min dundret i shortsen nå og lukten av kjønnet hennes holdt på å drive meg til vanvidd. Da hun la seg ned tvers over sengen trakk jeg meg inntil sengen mellom bena hennes. Så sprede jeg bena hennes sakte og kunne se hvordan kjønnsleppene hennes åpnet seg. Hun hadde en pent trimmet bikinikant og de nedre delene av kjønnet hennes var nesten hårløse. Da jeg så opp flirte hun litt og kikket spent på meg.
”Har du blitt slikket før?” spurte jeg. Lillian ristet på hodet. Jeg strøk rolig over venusberget med hendene og lot en finger gli mellom kjønnsleppene. Hun kniste høyt og satte seg opp på albuene sine.
”Bare slapp av” sa jeg og lot tungen min gli over kjønnsleppene hennes. Hun stønnet lavt og jeg forsatte å la tungen jobbe seg mellom leppene og over klitoris. Hun lå helt stille men jeg kjente at pusten hennes ble urytmisk. Så jeg roet ned litt før jeg igjen økte på. Nå begynte hun å puste mens hun noen ganger gav fra seg lette sukk og klynk. Da jeg etter en stund begynte å konsentrere meg om klitten kom stønnene oftere og oftere. Akkurat idet Lillian begynte å fikle med håret mitt gikk døren opp og Maren kom inn.
”Wow… kult…” utbrøt hun og satte fra seg ølet. Jeg stanset ikke en eneste gang å slikke det deilige kjønnet til Lillian mens Maren klatret opp i sengen. Hun la seg ved siden av Lillian og hvisket henne noe i øret. De smilte begge to, men Lillian begynte å rykke til, jeg skiftet takten litt og hun ble liggende å stønne.
”Forsett… Lasse” kom det fra Lillian. Ved siden av henne befridde Maren seg for bikini trusa si og lot den ene hånden gli mellom bena sine. Jeg forsatte å slikke Lillian mer og mer intenst, lenge lå hun rolig og tungen min gikk som virvelvind over kjønnet hennes. Så kom hun med et ”Jaaaa” rop. Kroppene hennes skalv og ansiktet knyttet seg mens øynene rullet langt bakover. Den varte en liten stund så ble Lillian liggende urørlig. Maren smilte til meg mens jeg reiste meg opp, hun hadde begravd fingrene sine i sitt eget kjønn og jeg kunne se at dette gjorde henne voldsomt opphisset.
”Knuller du henne?” spurte Maren mens jeg trakk av meg shortsen. Jeg nikket bare og så at Lillian smilte til meg.
”Det er kondomer i den øverste skuffa” kom det fra Maren. Lillian hadde festet blikket på meg mens jeg gikk og plukket ut et kondom. Jeg åpnet pakningen og skulle til å rulle det på da Maren satte seg opp. Hun akte bort til og tok tak i pikken og trædde på dongen. Lillian smålo litt igjen.
”Den ser god ut…” sa hun halv høyt når Maren la seg ned ved siden av henne igjen. Så spredte hun bena og jeg gled inn i henne mens jeg la meg over henne. Jeg lukket øynene for å kjenne varmen rundt pikken bedre. Så begynte jeg å bevege den sakte inn og ut av Lillian, hun stønnet og vred seg under meg. La armene sine rundt nakken min og trakk hodet mitt ned til brystene sine. Jeg slikket og kyssset dem villig mens jeg støtte inn i henne. Jeg kastet et blikk bort på Maren som hadde satt seg mot enden av senga og onanerte heftig mens jeg knullet kusina. Men jeg måtte konsentrere meg om Lillian som lå og nøt under meg. Jeg satte opp farten litt og Lillian gav et lite skrik da jeg kom dypere. Så løftet jeg opp begge bena hennes og stilte meg på armene med bena hennes på skuldrene. Lillian rullet med øynene og hvisket ”ta meg fortere…”. Nå økte jeg på tempoet og kjørte pikken dypere for hvert stønn. Lillian begynte å stønne høyt mens jeg knullet henne så senga knaket. Raskt kjente jeg at det bygget seg opp en orgasme. Den sitret i hele kroppen, jeg holdt igjen litt
”Sprut på’a!!” ropte Maren med det samme og jeg trakk meg ut. Maren satte seg opp og, idet jeg rev av kondomen, grep hun pikken min og runket den en gang. Da kom det, det rykket i hele kroppen, mens en lang stråle av sæd traff Lillian som lå med vidåpne øyne og kikket opp den frådende penisen min. Da det gikk opp henne at det hadde truffet henne begynte hun å le igjen, men det fantes ingen sjenanse i latteren denne gangen.
”Mmm…deilig” sa hun mens hun satte seg opp og kysset magen min. Maren hadde sluppet pikken og gitt meg et heftig kyss før hun satte seg ned igjen. Jeg trakk Lillian opp fra sengen og kysset henne. Hun smilte bredt å hvisket at hun aldri hadde hatt så god sex før. De ordene lokket fram latteren hos meg også. Så gikk vi bort og åpnet hver vår øl og satte oss på sengen sammen med Maren. Hun lå fortsatt å kjælte intenst med seg selv, hun lot fingrene gni sirkler over klitten mens hun bet seg selv i leppene for ikke å stønne for høyt.
”Hun ser deilig ut, syns du ikke?” spurte Lillian meg men hun kikket på Maren. Jeg måtte fire litt, spørsmålet slo meg som litt absurd.
”Jo… hun trives” sa jeg og smilte lurt til Lillian. Hun lo litt og gav meg et nuss på kinnet. Så begynte Maren å hyle, som hun har for vane når det går for henne. Hun ristet litt og fikk et salig blikk i ansiktet før hun ble liggende stille. Jeg og Lillian kikket på hverandre og begynte å le, det samme gjorde Maren og vi lå der å lo en god stund. Så reiste Maren seg og hentet ølen sin og vi ble sittende i senga alle tre.

Lenge var det vi bare satt og pratet, helt nakne og uanstrengte. Før jeg drog hjem den kvelden var jeg blitt godt kjent med Lillian som egentlig ikke var sjenert i det hele tatt. Men når hun var sammen med Maren bleknet hun bare i forhold. Som avslutning på kvelden holdt og så Maren et lite kurs i suging for Lillian, noe vi begge satte pris på. Det førte til en ny runde og jeg slikket Lillian til enda en orgasme. Denne gangen ville Maren ha knullet og vi gjøv løs, først stående og så bakfra til jeg kom for andre gang.
Resten av sommeren ble preget av at jeg hadde to lystne ungpiker som mine beste venner. Ingen sommer før eller senere har jeg hatt så mye god sex. Det var som den syvende himmel og jeg elsket det. Dessverre kan ikke gode ting vare evig, når høsten nærmet seg drog Lillian hjem. Maren flyttet også for å studere den høsten og jeg var alene tilbake. Men minnene er fortsatt gode og det går sjelden en dag uten at jeg tenker på Maren og Lillian, ungpikene mine.