Det første møtet…

Vi skal treffes på en restaurant…Vårt første møte… Endelig skal fantasier bli til virkelighet! Dette har vi begge lengtet så utrolig etter! Det begynte med en lett prat på nettet…så til heftige mailer som gjorde oss begge så utrolig kåte at vi holdt på å ”gå på veggene”, så noen sms-meldinger på kveldstid som gjorde at vi måtte kose med oss selv….deretter en telefonsamtale med avtale om et møte…..

Nå sitter jeg her i taxien, på tur til restauranten vi har avtalt å møtes på.. Kjenner det sitrer i kroppen etter berøring…Lurer på hvordan du ser ut, om berøringene er like myke som jeg har forstått det ut fra mailene og stemmen din…. Er spent… Jeg smiler, vet dette blir en spennende og opplevelsesrik kveld for oss begge. Så er jeg her. Jeg betaler taxien og går inn på restauranten. Jeg kikker meg rundt, og jeg ser deg med en gang. Du er akkurat som du beskrev deg selv; kjekk, mørk, veltrent kropp, stilig med dressbukse og ei fin, lyseblå skjorte…. Du smiler og vinker meg bort til deg…

”Hei”, sier jeg og gir deg en klem. ”Så flott du er i kveld”, sier du, smiler og sender meg et nydelig blikk… Jeg har tatt på meg miniskjørtet mitt i kveld. Ville være litt sexy…Så jeg er kledd i miniskjørt, en kort topp, strømpeholder med sorte strømper og litt høyhælte sko… Du spør om jeg vil ha et glass vin, og jeg svarer ja. Må ha noe å kjøle ned kroppen min med… Vi bestiller mat og småprater mens vi spiser. Jeg trives. Du er så lett å prate med og jeg merker at du trives i selskap med meg også. Etter at vi har fått i oss maten får vi bringet oss en flaske vin som vi koser oss med. Vi blir varme begge to og vinen løser opp stemningen. Mens vi sitter slik og prater blir vi bedre kjent og litt tryggere på hverandre… Hvem trodde vi skulle komme hit? Endelig er vi her….

Jeg tar mot til meg og flytter meg litt nærmere deg. Du smiler, liker det… Jeg smiler tilbake og legger en hånd på låret ditt. Stryker deg forsiktig på låret samtidig som du legger en hånd rundt skuldrene mine og trekker meg nærmere inntil deg. Jeg protesterer ikke. Vi skåler, skåler for en nydelig kveld…. Så lener jeg meg inntil deg og gir deg et kyss, du vil ha et tungekyss for du åpner leppene mine med tunga di og søker tunga mi… De leker med hverandre…. Vi kjenner begge kåtheten sitre i kroppen…men vi vil terge hverandre litt, bli enda mer kåt…. Så kjenner jeg hånden din på låret mitt….Du stryker meg lett på låret, venter på en reaksjon…. Jeg smiler og tar bena litt fra hverandre.. Kjenner fingrene dine kile meg på innsida av låret, de flytter seg oppover…sakte men sikkert kommer hånda di innunder skjørtet…Jeg skjønner hvor du vil så jeg tar bena enda litt mer fra hverandre så det blir lettere for deg å komme til…. Så fortsetter du oppover innsida på låret til du kommer fram til fitta mi… Du smiler bredt og ler fornøyd når du finner ut at undertøyet ble igjen hjemme…Du har fri tilgang, ingen hindringer… Fingrene dine har funnet leppene mine…du stryker lett over den nybarberte fitta mi…du finner klitten min og masserer den…Gud, så nydelig! Jeg blir skikkelig kåt! Du hvisker i øra mi at du har lyst til å kjenne hvor våt jeg er og kjører to fingre opp i fitta mi. Jeg rykker til…Godt… Så trekker du dem ut igjen før du kjører dem inn en gang til….du vil terge meg….

Jeg stryker deg oppover låret og kjenner at du har fått en bul på buksa… Du tenner på at jeg ikke har noe undertøy… Jeg stryker utenpå buksa, men kjenner kuken din lengter etter berøring så stiv og pulserende som den er… Du er skikkelig kåt du også!

Så tar jeg bort hånda di fra fitta mi….”Du får ikke desserten ennå”, hvisker jeg ham i øret. Vi betaler, går ut og finner en taxi. Mens vi sitter i taxien på tur hjem til deg, kliner vi…Råkliner…begge lengter, begge vil ha, begge vil nyte….

Når vi kommer innom døren hjemme hos deg blir jeg overrasket over å se at du har ordnet det klart for en litt romantisk kveld. Du har tent stearinlys og satt dem overalt.. To madrasser ligger på gulvet foran peisen, og ved siden av madrassene har du lagt fram en tube med massasjeolje… Det går gnisninger gjennom kroppen min, kjenner jeg blir skikkelig varm med tanke på det som vil komme til å skje….. Du henter to vinglass og henter en flaske vin. Du skjenker i glassene og setter flaska på bordet før du så snur deg mot meg, ser meg dypt inn i øynene og sier: ”Skål for en opplevelsesrik kveld med mye nytelse…” med et smil om munnen…. Vi tar noen super og lar stillheten prege den gode stemningen en stund før jeg tar glasset ditt og mitt og setter dem på bordet..

Jeg trekker deg inntil meg, stryker deg lett på kinnet, gir deg et kyss, biter deg lett i øreflippen og hvisker deg i øret at du er så god og myk å ta på….jeg kysser deg på halsen, lar tunga mi kile deg litt…… før jeg spør deg om du har lyst til å ta av meg strømpene….

Du går ned på kne og lar fingrene leke litt og kile meg på lårene når du fører hendene dine oppover mot strømpekanten….. I det du tar hendene oppunder skjørtet og tar tak i strømpekanten sprer jeg bena litt så du kan få et glimt av fitta mi… du ser opp på meg og smiler når du ser den er våt…..men jeg sier du ikke får lov til å røre den enda…. Du tar av meg den andre strømpen før du reiser deg, trekker meg inntil deg og gir meg et kyss… Jeg trekker meg unda, tar hendene dine bort fra hoftene mine og begynner å kneppe opp skjorta di…. Stryker deg over brystkassa, nedover magen, kysser deg lett på halsen, på brystet….jeg finner brystvortene dine og jeg lar tunga mi leke litt med dem….gjør dem stive….

Jeg ser opp på deg, ser du smiler…..du nyter…..det er godt å se at du nyter….du ber om mer….jeg ser ned og ser det er blitt en bule på buksa di….du er kåt, du har lyst på meg, jeg har tent deg…..det tenner meg at jeg har tent deg….men jeg vil la deg vente litt til før du får meg, så jeg ser deg dypt inn i øynene samtidig som jeg stryker lett utenpå bulen på buksa di…du rykker til med det samme…jeg kjenner den er skikkelig stiv, varm og det pulserer når jeg stryker utenpå…. Jeg spør deg om jeg skal åpne og la den slippe ut….du nikker… Jeg åpner bukselinningen og slipper buksen ned på hælene dine….du sparker den raskt av deg, du vil jeg skal gå fort fram fordi du er så jævla kåt på meg….men jeg vil gå sakte fram så jeg trekker deg inntil meg, gir deg et kyss, tunga mi åpner leppene dine og finner tunga di….de leker med hverandre samtidig som jeg stryker deg nedover ryggen, finner linningen på boxer’n din og trekker den av deg…..

Kikker på kuken din….den er så stiv og pulserende og står rett til værs….lengter etter å bli tatt hånd om…jeg går ned på kne og tar den i nærmere øyesyn….kiler deg på ballene før jeg tar et lett tak rundt skaftet og begynner å ronke deg….du stønner….du liker det…. Så tar jeg tungespissen min så vidt bortpå kukhodet…du rykker til, sier det er nydelig….jeg lar tungespissen min leke med kukhodet før jeg tar leppene mine rundt kukhodet og suger forsiktig…. Kjenner fitta mi er blitt skikkelig våt nå og at brystvortene mine er stive… jeg suger litt hardere og fortere, tar hele kuken i munnen…lar den gli ut og inn samtidig som jeg suger…. Når du sier du kommer snart stopper jeg opp… Det er din tur nå….

Du tar av meg toppen, åpner BH’n mine og stryker lett over brystvortene mine med håndflaten din…. Kjenner hvor stive de er… så lar du tunga di leke med dem samtidig som du lurer en hånd oppunder skjørtet og finner den våte fitta mi… du stryker utenpå de glattbarberte fitteleppene mine, lett og forsiktig, sakte men sikkert….jeg sprer bena mine litt mer og du skjønner hva jeg vil…du er ikke vanskelig å be….jeg kjenner to fingre kjøre opp i fitta mi…du lar dem gå inn og ut samtidig som vi kliner… så tar du av meg skjørtet, og trekker meg inntil deg så jeg kjenner kuken din mot fitteleppene mine….du gnir den mot dem for å terge meg, gjøre meg enda våtere….

Kjenner jeg dirrer av lyst, må ha deg…hvisker deg i øret at jeg vil du skal slikke meg…du løfter meg opp på bordet, sprer bena mine så du ser rett inn i herligheten…du lar en finger gli over klitten min, og ser meg dypt inn i øynene før du igjen kjører to fingre i fitta mi…Gurimalla, så herlig!! Så godt! Jeg stønner….nyter….smiler og du skjønner at jeg liker det du gjør….Så går du ned på knærne og like etterpå kjenner jeg tunga di mot klitten min…tungespissen din leker seg med klitten, smaker på fitteleppene mine, smaker på saftene mine….så suger du litt på klitten min, jeg kjenner det bygger seg opp i meg…du kjører tunga di inn i fitta mi, smaker på saftene mine….du stønner…du nyter også…så suger du enda mer på klitten min samtidig som du lar to fingre pule meg….og jeg kommer!! Jeg kommer flere ganger!!

Du reiser deg, sier at nå er det din tur – også kjører du kuken din opp i fitta mi….jeg utbryter et skikkelig stønn i det jeg kjenner du botner…du kjører den inn og ut, først sakte for å nyte så klarer du ikke å vente lenger, du kjører på… og med et brøl kjenner jeg spruten komme inni meg…. Jeg holder rundt ham og sier: ”jeg tror det blir flere møter………”

Ann Elin