Det kunne ha skjedd

Det var en vanvittig flott høstdag, humøret var som vanlig som en berg- og dalbane. Topp den ene dagen for så å falle loddrett ned i et stup den neste. Jeg ble sprø av dette her. Hvorfor skjedde det aldri noe sprøtt og morsomt med meg? Jeg levde mitt vanlige kjedelig A4 liv, barn, jobb og i det hele tatt.
Jeg kjedet meg, det var det jeg gjorde, jeg kjedet meg noe sinnsykt og hvem andre enn jeg kunne gjøre noe med det? Ingen! Så jeg bestemte meg for å ta meg en kjøretur i min snerte lille BMW cab. All den tid det var sol og faktisk ganske varmt så syns jeg ideen var ganske god.
For å sprite humøret mitt enda litt mer opp tok jeg på meg den trange hvite toppen, gav blanke i bh, kort sort skjørt og mine nyinnkjøpte ”Pretty-woman” støvletter, dere vet de sorte, høye som går over kneet…….tenkte dere forstod ja……sexy de….eller hva? Hadde ikke fått brukt dem og dette var en fin anledning, visste jo aldri hva som dukket opp og humøret steg betraktelig når jeg kledde på meg. Håret var klippet kort igjen, men jeg kledde det syns jeg, jeg børstet det til det skinte, sminket meg og følte meg drit-sexy når jeg lot de svarte støvlettene gli oppover silkekledde ben. Stay-up strømpene var på plass, men ingen truse. Skulle jeg lufte meg så skulle det gjøres skikkelig.

Stoppet på rødt lys i et lyskryss og hørte motorsykkelen lenge før jeg så den. Kikket i speilen og så den kom glidende opp på siden av meg. Yahama Intruder 1400 ccm, jo da, er skikkelig cruiser og for en deilig lyd. Lyd til å bli opphisset av og det var akkurat det jeg ble når jeg så inn i førerens knallblå øyne. Kan ikke se det på avstand sier dere, der må jeg nok protestere. Disse øynene var så blå at det var ikke noe problem. Jeg så han smilte på innsiden av hjelmen, øyekroken hans rynket seg litt og det glitret til i øynene hans. Det rykket til i mitt underliv, såpass må jeg innrømme. Jeg fulgte blikket hans, det gled over kroppen min og bena mine og det var da det gikk en faen i meg. Jeg lot skjørtet glid sakte oppover, øynene hans fulgte hver bevegelse jeg gjorde, og raskt lot jeg ham se at jeg ikke hadde truse på meg. Det rykket til i kroppen hans, både av synet og av bilene som tutet bak oss. Det var blitt grønt, jeg satt bilen i 1. gir, tråkket inn pedalen og for av gårde. Kikket i speilet og smilte for meg selv når jeg så han fulgte etter meg. Han la seg på hjul tett inntil bilen min. Greit, ville han kappkjøre skulle han få kjørt seg. Denne bilen var bygget for fart og selv om han kjørte sykkel måtte han passe seg for de svingete veiene vi var på.

Jeg lot bilen få vise hva den var god for og det tok ikke lange tiden før han var ute av synet, litt skuffet var jeg nok når jeg svingte inn på parkeringsplassen til en kafeteria som dukket opp rundt en sving. Pokker han kunne jo kjørt litt fortere da. Jeg parkerte, gikk inn og kjøpte meg en kopp kaffe som jeg tok med meg ut igjen. Jeg la merke til den ene kvinnen som stod bak disken. Sexy, moden, sensuell……..deilig kropp og yppige bryster, øynene hennes brant i ryggen min når jeg gikk ut igjen, jeg snudde meg i døren og ganske riktig, hun smilte forsiktig før hun slo øynene ned. Hmmmm tenkte jeg …… kanskje det kunne vært noe. Litt jentesex er aldri å forakte.

Jeg tok kaffekoppen og satt med ved et av bordene på utsiden. Lyden var ikke til å ta feil av, jeg smilte for meg selv når jeg så motorsykkelen svingte inn på parkeringsplassen, men han kom da fra motsatt vei.? Hadde han kjørt forbi og sett bilen min? Jeg frydet meg innvendig ved tanken og fikk antakelsen min bekreftet når han snudde seg mot meg. Han drog av seg hjelmen og jeg holdt på å dette på ryggen av utseende hans. En vanvittig flott gutt, rundt de 30, mørkblond og jeg kjente det sitret i hele kroppen av bare å nyte synet av ham. Han var kjempesexy der han stod. Han la fra seg hjelm og hansker og drog ned glidelåsen på sykkeljakken, en stram genser klistret seg til kroppen hans og jeg fikk bare så lyst på ham. Herregud så sykt, en vilt fremmet…..men hvorfor ikke? Litt moro skulle man vel unne seg, så når han passerte meg og jeg så blikket hans gled dovent over meg, lot jeg bena gli litt fra hverandre slik at han kunne ane hva som skjulte seg der bena mine møttes. Selv om han hvisket kunne jeg ikke unngå å høre et svakt ”å herregud” etterfulgt av et stønn når han gikk opp trappen til kafeen.
Heldigvis kom han snart ut igjen og det var ikke nei i min munn når han spurte om han kunne sitte hos meg. Det gnistret mellom oss når øynene våre møttes. De var virkelig knallblå, men plutselig skiftet de farge og stemmen hans var hes når ha sa ”Du er pokker til kvinne der du sitter, sexy til tusen og du frister meg, men det har du vel forstått allerede?” jeg bare nikket. Jeg kjente jeg var blitt kåt, hadde jeg latt fingeren min gli over sprekken min nå ville den bli kliss våt. Jeg presset bena sammen for å nyte, kjente klitorisen min vokse, kjente musa mi svulmet opp. Jeg slikket leppene mine og det var min tur til å stønne når jeg forstod at han var like kåt på meg som jeg var på ham.

”Jeg har lyst på deg, bli med meg, et eller annet sted må det da kunne gå an å få elsket litt!” Jeg så på ham og jublet inni meg når han reiste seg og lot seg rive meg av meg. Jeg gikk foran han opp trappen og med vilje lot jeg skjørtet gli oppover, jeg visste han ville se rett opp i musa mi og det var det jeg ville. Jeg kjente plutselig et par sterke hender på hoftene mine, han stoppet meg ”Stå slik, la meg få se på deg, du har verdens deiligste mus, vet du det? akkurat slik jeg liker å se, herregud så sexy du er”. Jeg stilte meg bredbent foran ham og bøyde meg fremover, borte var tanken på at noen kunne kjøre forbi å se oss, borte var tanken på at jeg oppførte meg som ei hore. Jeg ville ha pikken hans og ingen ting annet betydde noe. Fingrene hans gled sakte oppover innsiden av mine lår, og jeg kjente dråpene rant av meg, plutselig var tungen hans der og slikket dem i seg, jeg stønnet og vred på meg. Gud som jeg ville ha tungen hans, lekende over min våte mus….

Jeg fortsatte inn i kafeen som var helt folketom, videre innover i lokalet og oppdaget den sexy kvinnen jeg hadde sett tidligere. ”Finns det et rom vi kan være for oss selv? Et rom med et biljardbord eller noe slikt?” Hun så spørrende på meg og så på han og jeg så interessen hennes lyse i øynene hennes. Hun nikket i retning av en lukket dør og vi forsvant på innsiden. Der var det biljardbord og noen stoler. Han løftet meg opp på kanten av borde, stilte seg mellom lårene mine og når munnen hans endelig lukket seg om min satt han kroppen min i brann. Han kysset som en gud og sendte ilinger rett ned i musa mi som svarte med å renne over av safter. Jeg drog ham inntil meg, slo bena om hoftene hans og gned musa mi mot underlivet . Pikken hans var stor og deilig på innsiden av skinndressen og jeg lengtet etter å få se og smake på den. Han kneppet opp buksen sin uten å stoppe å kysse meg, tok hånden min og la den på sitt bankende lem. Herregud så stor og deilig! Den var varm, stor og stiv og jeg runket den forsiktig. Han stønnet mot munnen min, hendene hans drog genseren min av meg og jeg grøsset når jeg kjente vortene vokste seg store og stive. Han rullet dem mellom tommel og pekefinger og jeg kjente dette var himmelsk deilig. Tungen danset lekende nedover halsen min og han sugde snart en brystvorte så deilig i munnen sin, flyttet seg over til den andre før han skjøv meg forsiktig bakover på biljardbordet. Munnen hans fortsatte nedover magen min, og hendene hans tok tak i skjørtet mitt og drog det sakte opp til hoftene mine. Jeg merket at han så på meg, jeg løftet hodet og det var vanvittig deilig å se øynene hans danse over min kåte mus.
Jeg ble enda mer kåt, om det var mulig. Jeg løftet bena og plasserte hele på kanten av bordet, skjøv bena mine til siden og kjente den deilige følelsen av når leppene gled fra hverandre og fuktigheten som strømmet ut av meg. ”Jeg må smake på deg, kan jeg? ” jeg nikket til svar. Jeg følte meg så deilig der jeg lå med skjørtet oppover livet, høye sorte støvletter og en fristende mus. Munnen og tungen til denne sexye gutten gled sakte fra knærne mine og nærmere og nærmere min lengtende fuktighet. Jeg åpnet meg opp, klitorisen struttet og det var like før jeg kom når leppene hans lukket seg rundt den og sugde meg forsiktig. Jeg skrek høyt og vred meg mot munnen hans, visste jeg smurte saftene mine utover ansiktet , men brydde meg ikke om det.
Om det var fordi jeg hadde skreket eller fordi jeg var så kåt skal være usagt, men jeg hadde ikke merket at noen kom inn i rommet. Ikke før jeg plutselig kjente noen som kom opp på bordet, og et par knær ble plassert på hver side av hodet mitt. Jeg skvatt og åpnet øynene og så rett opp i en sexy klissvåt mus. Selvfølgelig, kvinnen fra i sted………….”å få f….. var alt jeg hørte fra mannen og hennes stemme som hvisket ” jeg er så kåt, slikk meg, jeg skal ikke ha vennen din, jeg vil ha deg, jeg ville ha det med en gang jeg så deg, han er kjekk, men det er fitte jeg vil ha” Hun var frekk, sensuell og vanvittig deilig så jeg ba henne sette seg ned på tungen min. Hun luktet deilig og hun smakte enda bedre. Hun var våt, veldig våt. Og hun gned seg frem og tilbake over munnen min slik at saftene hennes rant nedover haken min.

For en følelse, bli slikket og samtidig slikke, det er vanvittig! Tungen til den fremmede gjorde ting med musa mi jeg ikke trodde var mulig, han småbet meg i leppene og jeg stønnet mot hennes herlig fitte. Knullet henne med tungen min samtidig som han sugde og slikket klitorisen min og fingret meg så jeg holdt på å bli gal. Ut og inn presset han fingrene sine, fant punktet mitt og masserte meg. Jeg gjorde det samme på henne og reaksjonen uteble ikke. ”Å herregud som du fingrer og slikker meg, ja…. Der…. Akkurat der…..ikke stopp…….akkurat som om jeg hadde tenkt til det. Vi nærmet oss begge to, han merket det og økte takten, knullet og slikket og jeg kjente det bygget seg opp inni meg. Hun knep sammen musklene sine rundt hånden min og vi skrek samtidig. Hun stivnet i kroppen og sendte saftene sine utover hånden min, jeg fjernet den og la munnen min over hullet hennes, drakk av den deilige nektaren hun gav meg. Da kom jeg. Kroppen min spente seg, han holdt meg fast, og lot meg komme i munnen sin. Sugde og sugde meg til skjelvingen gav seg. Kvinnen over meg sank utmatten ned ved siden av meg og han smilte fra øre til øre der han stod med den deilig pikken sin i hånden og runket seg selv sakte.

Vi to kvinnene reiste oss og stilte oss på hver side av ham, strøk over kroppen hans og han kysset meg igjen slik at jeg kjente smaken av meg selv. Vi sank på kne på hver vår side av denne deilige mannen og startet med å slikke pikk. Tungene våre møttes der vi slikket fra pungen hans og opp til hodet, skiftet på å suge ham inn i munnen, han stønnet høyt, holdt oss hardt i håret og pulsen slo i den deilige pikken Vi lekte ertet og pirret , kysset hverandre mens vi slikket og det rant stadig dråper av sæd ut av kukhodet . Jeg runket ham forsiktig, slikket pungen lot en glatt finger gli over rumpehullet hans og merket at han var sprengferdig av kåthet.

”Plutselig drog han meg opp etter håret og stønnet : ”jeg må ha fitta di på pikken min, herregud som jeg vil ha deg, jeg vil kjenne du lukker deg om meg, omslutter meg med varmen og fuktigheten din, fitta di er rå og se på og jeg MÅ ha deg”. han snudde meg med rumpa mot seg, og skjøv meg fremover slik at overkroppen min lå ned mot biljardbordet. Kvinnen la seg foran meg, drog bena siden til siden og åpnet seg for meg. Tungen min lekte med musa hennes, fingret henne og hun var like kåt som i stad.

Jeg kjente pikken hans mot åpningen min, den gled sakte på innsiden, jeg knep musklene mine og han presset seg innover den trangen gangen min. Herregud så deilig. Han var stod og stiv og jeg glemmer aldri den deilige følelsen av å bli fylt opp. ”Du er sinnsykt varm, våt og trang, hvor har du lært å bruke fitta di slik?” Han stønnet for hver gang han bunnet meg, var nær ved å komme hele tiden og jeg brukte musklene mine på pikken hans, gned, knep og melket , kjente hver millimeter av den deilige pikken og ville bare bli skikkelig knullet. Jeg skrek han måtte ta meg hardt, samtidig som jeg fingret kvinnen foran meg så det rant av henne og ned på biljardbordet. Jeg sugde klitorisen hennes og hun holdt hodet mitt hardt fast, roterte med hoftene og jeg merket at hun ville komme igjen ganske snart. Samtidig var det så deilig å ha han inni meg at jeg glemte henne for en liten stund, men hun masserte klitorisen sin selv hun og stønnet og skrek og hadde det tydeligvis helt greit uten min hjelp. Jeg jukket i mot den deilige store pikken, han tok et skikkelig tak i hoftene mine og kjørte pikken sin hardt ut og inn av meg et par ganger, skrek hankom og ba meg snu meg. Jeg rakk akkurat å snu meg mot før han sendte en sædladning rett over puppene mine, det rant nedover mot magen min og jeg bøyde meg ned og tok neste ladning i munnen, han pumpet løs i munnen min og jeg svelget unna. Reiste meg og lot han sende resten over min blanke, glatte mus. Svetten rant av kroppen hans mens han tømte seg og det tok lang tid før skjelvingen gav seg.
Kvinnen skrek ved siden av meg at hun kom og jeg kjørte fingrene mine hardt inn i musa hennes akkurat når orgasmen tok henne for fullt. Hun gikk nesten i bro og fuktigheten rant ut av henne.

Han så på meg når vi kledde på oss. ”Du ville ha meg like mye som jeg ville ha deg, ville du ikke?” Jeg nikket og svarte at det var sant. Jeg hadde blitt kåt på ham i lyskrysset, men akk så skuffet når han ikke klarte å henge på i svingene. Han sa, som jeg hadde trodd, at han hadde kjørt forbi, men at han heldigvis hadde sett bilen min. Noe jeg var veldig glad for. Vi gikk sammen ut i solskinnet etter å ha takk farvel med den deilige kvinnen, jeg fikk en klem og et kyss før han satt hjelmen på hodet, startet sykkelen og vekk var han. Jeg så etter ham til han forsvant rundt svingen, hjertet mitt hadde åpnet seg litt………men jeg fikk nok aldri se ham igjen, men for et knull vi hadde hatt, det kan ingen ta fra meg…….

Dette er for vilt til å være sant sier dere……..og dere har selvfølgelig helt rett……men det kunne ha skjedd, det kunne det!