Det var en flott dag

Det er en flott dag, lørdag, midt i ferien. Sola står allerede høy på himmelen da hun bestemmer seg for å innspisere stranda som ligger like ved. Hun har en rar magefølelse av dette er dagen da det skjer noe spesielt på stranda.
Hun tar med seg kunn sol olje, et bade handkle og den lille bikinien hun allerede har på.
Hun vet at hun er ei attrakiv dame, selv om hun har passert 40.
Ved flere annledninger har hun kjent seg beglodd der hun har ligget og slikket sol på stranda, av menn, yngre menn. Men, er det på grunn av at hun har ligget naken, i en minimal bikini, eller fordi hun har en kropp som mange yngre kvinner bare kan misunne henne, det var et åpent spørsmål, noe hun måtte, bare måtte, ha svar på.
Da hun endelig kom til sin vandte plass var det nesten fullt av mennesker på stranda allerede. Så hun var tvunget til å finne seg en annen plass.
Etter noen minutter fant hun en plass som gav mye utsyn, men liten innsikt, her, ja her blir det fint å legge seg, sole seg naken, tenke på hva som kunne komme til å skje, drømme seg bort.
Plassen var ei fjeld hylle litt over selve stranda, alle kunne se henne der hun gikk til og fra for å bade, men svært få se henne der hun la seg til rette for å slikke sol.
Etter et per timer med mange turer frem og tilbake mellom ”skjulestedet” og vannet kom den velkjente følelsen av at noen tittet på henne i smug, men hun var ikke istand til å se hvem eller hvorfra hun blei ”beglodd”. Hun la seg litt bedre tilrette, for å vise seg frem. Slik at hele hennes skjønnhet kom til syne, Hun lukket øynene, og tankene, eller rettere sagt drømmene, komskyllende inn igjennom henne. Men hun l slik fikk hun brått en ilende, prikkende følelse av at det var noe som kilte henne på det vilfriserte venusberget, men hun turte ikke se etter. Bare lå å nøt situasjonen og lot seg rive med.
Med ett kjente hun at dette ikke bare var en drøm, men virkelighet. Hun kjente det som hun visste så godt hva var. Noens åndedrett rett imot skamleppene som gliste mot solen og som kjentes så tunge og hovne ut at det var rent en nytelse å kjenne di blei avkjølt.
Hun kjente med ett at det var ei tunge som var på vei over skammleppene, og som forsiktig skilte di fra hverandre slik at hennes safter rant fritt, og det som hadde bygd seg opp inni henne fikk sin fortjente behandlig.Hun kjente at den fremmedes åndedrett blei mer og mer inntens. Tunga som jobbet iherdig med å slikke seg rundt den svulmende åpningen, brått litt inni, like brått masere klitoris.
Hvor lang tid dette tok var uinteresant bare det ikke gav seg nå, men så, så kjente hun noe som ikke kunne vere en kuk, men en finger som forsiktig presset seg inn i hennes våte, kåte, varme og trange skjede.
Da grede hun ikke lengre, nysjerrigheten blei for stor, hvem kunne gi henne en slik behandling, ingen hadde greid det før. Så dette bare måtte vere en drømme prins fra amors hær. Men da hun åpnet øynene for å se, fikk hun sitt livs sjokk. Det var ingen prins, men ei ”prinsesse”. Jeg bli slikket av ei annen jente, nei, ikke mulig. Men, så blei sjokket ennå større da hun fikk se at det var ikke bare henne som hadde blitt slikket og fingerpult. For bak denne skjønne prinsessen dukket en mannsperson frem. Han hadde ansiktet fult av kjønnssafter son glinset om kapp med sola.
Hun greide ikke la hver, hun strakk seg frem dro denne mannspersonen inntil seg, og slikket i seg av det som glinset slik i sola. Det smakte salt, faktisk bedre enn det hun hadde kjent da hun smakte på sine egne safter når hun måtte hjelpe seg selv.
Mens hun slikket han ren i annsiktet strakk hun ut en hånd og fikk tak i hans store svulmende lem. Hun hørte tydelig hans stønn, kjente tydelig lemmets reaksjon av å bli befølt av en kvinnes hånd. Det var ingen tvil om hva han ville. Her va det ikke rom for snakk bare handling.
Men hvordan? Hun hadde alderi prøvd jente kos, langt mindre trekant. Så her var det bare å la det stå til, det som skjer det skjer.
Men hun var opptatt med å komme seg i posisjon, for denne ”staken” måtte smakes og kjennes overalt. Kjente hun på ny den samme kilingen som tidligere. Denne vakre jenta hadde på nytt begynt å slikke forsiktig på hennes kjød.
Før hun viste ordet av det satt/ lå hun med hans stor, hovne harde lem i munnen samtidig som hun selv blei slikket, og skjønnheten fikk den samme behandlingen av den fremmede mannen hun sugde og slikket etter beste evne og største begjær.
Med ett utbrøt mannen at nå var det nok, han ville ikke komme med en gang. Han ville nyte alt i en lengre elskov. Så dere damer får kos med hverandre mens jeg ser på!
Og, slik blei det. Di to jentene slikket hverandre, finger pulte hverandre til den største orgasmen noen hadde kjent før. Da det gikk for dem ulte di mot sola så hele stranda måtte ha hørt dem. Nå var mannen klar for sin innsats. Han bøyde seg over henne, presset forsiktig den stein harde kuken mot åpningen,og lot den forsiktig skli inn, den var så stor at det var nesten vond å få den inni seg, men etterhvert blei det bare bedre å bedre jo lengre inn han kom.
Når han nådde bunnen var det bare som om himmelen falt ned i hodet på dem av begjær, nytels og kåtskap.han knullet henne i lange langsomme, men bestemte tak. Samtidig som prinsessa inntok en stilling som tilsa at hun skulle slikkes på ny,samtidig med at hun slikket kuken som jog ut og inn i fitta.
Stillingen blei mange og kompliserte etterhvert som tia gikk. Hvor lang tid tok det var en gåte, men sola var på vei ned og alle folka på stranda var på tur hjem når di var ferdige med sitt, og gikk nakne ned til vannet for å bade og få av seg svetten som randt av kroppene deres.
Etter badet blei di enige om at dette måtte fortsette, for ingen hadde fått nok. Så di gikk nakne tilbake til hytta, han i midten med en skjønnhet på hver sin side. Ingen av dem registrerte blikkene som blei sendt av misunnelige menn og damer di passerte på veien.
Vel tilbake på hytta var snakk unødvendig. Di viste alle tre hvordan dette skulle gjøres, hvordan dette skulle vere.
Etter flere timers energisk elskov, kvinne/kvinne/mann/trekant var di så utkjøret at di nermest sovnet tett omslynget av hverandre. Det var bare en ting som manglet.
Hvordan kjentes det ut å slikke i seg prisessen safter blandet med mannens sperm. Dette måtte bare prøves. Deres smak hver for seg var en ren nytelse i seg selv, men sammen?
Tanken blei for sterk, hun bare måtte prøve, så hun lot seg forsiktig krype opp i mellom hennes lår der det fremdeles rant fittesaft og sperm i skjønn forening. Hun stak tungen forsiktig, prøvende frem og kjente den varme massen mot tungrspissen, hmmm. Godt tenkte hun, og begynnte å slikke fitta ren.
Da det var gjort ville hun fremdeles ha mer, så hun snudde seg og begynnte å slikke ren kuken som hadde falt sammen til en brøk del av det den hadde hvert. Men reaksjonen lot seg ikke vente på. Med ett stod den igjen som et spett og den blei skinnende ren. Så sovnet hun omsider av ren nytelse og utmattelse.
Da hun våknet grytidlig neste morgen og kjente hvordan det kriblet i hele kroppen etter å fortsette der det slapp, fikk hun sitt største hake slipp: ingen her, var di borte ,eller var det hele en uvirkelig drøm. En drøm hun ikke helt kunne fatte. Nei det måtte være virkelighet.
Men tia gikk og ingen hverken kom eller gjorde seg til kjenne.Så da var det bare en ting å gjøre; gå tilbake til plassen der alt startet.
Der tok det ikke lange tiden før hun kjente det samme som i går, men denne gangen måtte hun se, kunne det virkelig bare vere en drøm? Nei, der stod han på kne fremfor henne og slikket hennes svulmende fitte, mens prinsessen lå på ryggen mellom hans lår og sugde på kuken som svaiet i takt med hans bevegelser.
Nå, etterhver kom det frem at dette var den ensomme skjønnheten og det frisinnede ekteparet som reiste fra strand til strand, levde ut sine fantasier der det bød seg en mulighet.
Men her hadde di møtt sin overkvinne. Di greide ikke løsrive seg, så di tilbrakte resten av sommeren sammen. Det var ikke siste gangen det blei en uforglemmelig opplevelse, men hele sommeren blei som en eviglang elskov som ingen ende ville ta, eller noen ville avslutte.