Drøm og virkelighet

Jeg snur meg fort over og slår av vekkerklokka. En ny dag. Småfryser litt og snur meg rundt for å krype inn i dine armer. Men du er ikke der. Som så mange andre morgener. Du begynner så mye tidligere enn meg på jobb, så skulle tro jeg var vant med å våkne alene nå, men det er jeg altså ikke. Jeg vil våkne med deg. Til dine kyss og kjærtegn. Det er noe spesielt med et morgennummer å starte dagen med. Når vi begge er uthvilte etter en god natts søvn. Kjenne ditt morgenbrød så stivt og hardt. Klar til å utforske og leke litt.
Jeg sukker tungt og vrir meg. Lar dyna gli sakte ned og føler med ett at varmen kommer snikende. Den gode varmen som brer seg i underlivet og gir gåsehud på kroppen. Brystvortene nupper seg da jeg lar handa massere dem forsiktig. I speilet i taket ser jeg kroppen min. Øyne som lyser av lyst og kinn som blusser. Dyna som ligger halvveis på gulvet og trusa som er sklidd litt til side. Jeg skimter at det skinner og glinser. Kjenner jeg blir mer våt. Jeg er så kåt nå.

I øyekroken ser jeg at klokka er mer enn den burde og tenker at jeg egentlig burde stå opp. Men jeg klarer ikke motstå og leke litt først nå. Jeg lar handa sakte gli ned under trusa og spenner kroppen av min egen berøring. Skiller leppene fra hverandre. Handa roterer forsiktig rundt klitoris mens den andre handa småklyper i brystvortene. Jeg blir enda mer kåt av å se mitt eget speil bilde. Jeg er så klar og vi mer. Vibratoren ligger i nattbordskuffen og jeg roper et nesten gledeshyl over at batteriene fortsatt virker. Den durer og jeg slikker den våt. Lukker øya et sekund og later som om det er deg. Tenk at det fortsatt er deg jeg fantaserer om etter alle de årene vi har hatt sammen. Fantaserer om at det er kukken din.
Beveger den sakte nedover brystet og magen. Drar trusa litt til side og kjenner det iler når fingrene treffer klitorisen. Jeg er så klar.
Nå er vibratoren våt og sklir lett inn. Jeg stønner høyt. Ser i speilet at den glir inn og øker tempoet litt. Med den andre hånda kjæler jeg med brystvortene som er harde av lengsel. Lengsel etter dine hender og din tunge.
Jeg snur meg rundt på alle fire mens jeg fortsatt bruker vibratoren. Det renner av meg nå, men jeg vil ikke komme ennå. Leker og tirrer meg selv mens klokka er langt langt ute av tankene. Jeg er helt oppslukt i mine egne fantasier.

Brått går det i døra og jeg skvetter opp. Kjenner hjertet banker og kremter litt flau. Med rødmussede kinn og bustete hår kjenner jeg rødmen skylle over meg. Du bråstopper og jeg ser at du ikke helt vet hvordan du skal reagere. Dette var nok det siste du ventet nå. Meg på alle fire i senga i vill nytelse med vibratoren. Jeg stopper helt og bare ser på deg. Prøver å tyde blikket ditt. Og blikket ditt roer meg. Fra forbauselse til rå kåthet forandrer det seg. Sånn har du aldri sett meg før og det tenner deg. Jeg ser buksa di stramme og skimter en kul som vil ut i det fri.
Når jeg ser reaksjonen din, fortsetter jeg spillet. Føler at jeg har overtaket nå. Alle hemninger er vekk for lengst.
Jeg reiser meg opp og lar trusen falle helt. Tråkker ut av den og lar deg få et glimt av hvor våt jeg er. Hvor ille jeg bare venter på å bli tatt. Men leken er for god til å stoppe nå. Jeg vil dette skal vare lenge. Jeg vil nyte deg så lenge som mulig.
Jeg stiller meg litt fra deg og leker med dildoen. Jeg tar den til munn og slikker og suger. Øynene dine blir store og du ser på meg med et rått blikk. Jeg suger raskere. Du prøver å ta tak i meg men jeg skvetter unna. Ikke ennå. Du skal få se litt til. Jeg fryder meg ved å se blikket ditt som stirrer på hver del av meg. Jeg vet du har lyst til å hive deg over meg men samtidig syns du dette er så nytt og spennende at du tar deg i det.
Jeg kjenner saftene renner. Sakte beveger jeg meg mot deg mens jeg titter deg i øya. Ikke et ord utveksler vi. Bare blikk.
Jeg stryker hånda mi utafor buksa di og kjenner du er sten hard. Jeg kan nesten ikke vente med å kjenne deg inn i meg. Jeg setter meg på sengekanten og drar deg etter. Åpner beltet og glidelåsen din. Fortsatt titter jeg deg i øya. Du skjelver i bena da jeg slipper kukken din ut i det fri. Det pipler dråper og jeg ser du er sprengkåt.
Jeg legger munnen rundt den og slikker deg på tuppen. Du sliter med å holde deg oppreist nå. Tar tak i håret mitt for nesten å holde deg fast. Du skyver deg langt inn og jeg tar i mot. Du er stor og jeg har vansker med å klare deg. Men av lydene dine hører jeg at du er mer enn fornøyd. Jeg trekker meg litt tilbake når jeg merker det er like før det kommer for deg. Du sitrer av vellyst og sukker i utålmodighet. Men du skal ikke få komme enda. Langt inne er det en stemme som spør hva jeg driver med men nå er jeg så hinsides all fornuft at jeg bare fortsetter. Du ser nesten sjokkert ut, samtidig som jeg ser en lyst i deg som jeg aldri har sett før.

Så er det som du våkner. Brått tar du kontrollen og legger meg bestemt ned i senga. Jeg løfter bena og gir deg fritt innsyn. Løfter kroppen for å komme nærmere deg. Vil at du skal ta meg.. nå. Men jeg må vente, hvisker du. Du kysser meg intenst og lar tunga di bevege seg over brystvortene mens du små biter litt. Du leker lenge med hver brystvorte og jeg vil så gjerne du skal komme inn i meg. Du overhører mitt «kom» og skiller skamleppene mine med en finger og fører den inn. Så en finger til. Jeg bruker kroppen til å hjelpe til. Jeg vil ha så mye mer. Hele deg.
Jeg grøsser av fryd mens du fingrer og slikker i deg saftene mine. Nå er vi begge så kåte at ingen kan vente lenger. Du legger deg over meg og støter hardt inn. Jeg kjenner du fyller hele meg. Det er en opphissende smerte som straks går over i ren nytelse. Jeg klorer deg på ryggen, vil fortere, raskere. Du tar deg godt tid og kysser meg over hele samtidig som du så forsiktig beveger deg ut og inn. Tar noen raske for så å roe ned igjen. Du gjør meg gal.
Jeg snur meg rundt på alle fire og ber deg ta meg hardt nå. Jeg orker ikke vente lenger.
Du gjør endelig som jeg ber om, og straks er vi inne i et voldsomt ritt. Du småslår meg på ryggen og jeg kaster håret bakover. Jeg kjenner varmen som fyller meg og går over i ekstase. Langt borte hører jeg våre orgasme rop.

Vi synker sammen, side om side, med armer og ben godt krøllet i hverandre. Prøver å få tilbake pusten. Lar den deilige følelsen synke inn. Jeg ser på deg og du smiler. Tenk at du er min.

Brått kimer telefonen din og du blir etterlyst på jobb. Nå kan hverdagen begynne.
(tidligere publisert i Vi menn)