Drømmejenta og Vikaren

Jeg så lenge på henne, jeg så bare henne, hun hadde på seg et nokså løstsittende antrekk i dag. Jeg studerte henne der hun satt på andre siden av klasserommet, hun hadde en fyldig kropp, men langt fra tjukk! Hun hadde noen passe store pupper, hun brukte fransk bh for liksom bare friste alle mennene i klassen, av til brukte hun trange jeans, men i dag hadde hun et lite skjørt.

Jeg så lenge på Lene, så lenge at jeg ikke engang merket at læreren stilte meg spørsmålet som gjorde meg til latter for hele klassen, «Hvem var det som fikk ideen å starte en verdenorganisasjon for å ta vare på den globale freden, senere kalt FN?
Ut av munnen min kom det første og eneste som var i hodet mitt hele dagen: «Lene»

Jeg hørte latteren fra hele klassen resten av timen, og vikar læreren opplyste at vist jeg ikke startet og følge med i timen ville jeg få nedsatt. Jeg bare satt og stirret tomt på den kvinnelige vikaren, hun var vell sånn rundt 35 (etter utdannelsen hennes å dømme) men kroppen hennes så ikke ut som hun var eldre enn, tja 24? Hun gikk med en helt vanlig bukse, men som jeg fant sexy på en måte jeg ikke skjønte, hun hadde blondt hår, men det var ikke vanskelig å forså at det egentlig var brunt, hun hadde blå øyne, og en perfekt munn og som en perfekt avslutning, den mest sexy rumpa du kan tenke deg.

Jeg var på vei ut da læreren ropte meg tilbake (hvorfor husker jeg ikke navnet hennes)
«Sett deg ned» sa hun, «som du sikkert har forstått vil jeg snakke om dine, ja skal vi si konsentrasjons problemer?»
«Hva?»
«Du satt og så på brystene mine i hele timen»
Jeg kunne ikke svare, naturligvis hadde jeg gjort det, jeg hadde ho tenkt på henne hele timen, vel bortsett fra da jeg tenkte på Lene da..

Det skjer noe helt uventet, (kanskje ikke uventet for dere som leser denne novellen)
Hun tar av seg buksen, trusa og resten nedentil
«Jeg skal bare jobbe her i dag så hvorfor ikke gjøre noe gøy»
Hun spriker med bena og kommanderer meg til å slikke henne, jeg setter meg på kne på gulvet og kysser meg langsomt inn til der lårene møtes, jeg kysser henne forsiktig på de barberte leppene helt til det starter å renne, da opner jeg opp og stikker tungen inn og jeg merker at hun spriker mer med bena, jeg stikker en finger inn og drar den sakte inn og ut, jeg tar inn en finger til og masserer henne på det berømte stedet. Hun puster veldig tungt, men klarer å gripe seg ut.
«Nok av det, jeg vil kjenne deg inni meg»

Jeg kler av meg, hun legger seg oppå pulten og løfter bena opp, jeg kjører ikke helt inn, men bare kiler henne litt med hodet på kjønnet mitt før jeg kjører inn i henne, jeg tar lange seige tak mens jeg ser på at hun ligger og klynker og nyter det hele mens hun masserer de store brystene sine. Jeg tar tak rundt rumpeballene hennes for og få bedre fart, jeg merker på pusten hennes at det ikke er lenge igjen før hun kommer. Jeg trekker meg ut, og hun ser spørrende på meg, nå er det jeg som kommanderer og det ser ikke ut som om hun har noe imot det.
«Legg deg på magen over pulten, jeg tror du kommer til å like det»
Hun snur seg rundt slik at hun står med rumpe og en rennende vagina mot meg, jeg bøyer meg ned og stryker innsiden av rumpeballene hennes med fingeren, hun skjelver litt, nå er jeg sikker på at hun kommer til å like det. Jeg tar saft fra kjønnet hennes og smører det inn på det mørke, men bemerkelsesverdig rene hullet, så tar jeg tungen og stikker den inn i åpningen hennes, etter litt presser jeg inn en finger, og så to mens jeg sakte presser ut og inn, millimeter for millimeter. Hun drar en av hendene sine prøvende til skrittet sitt og forsøker å fingre seg selv til orgasme, men jeg hindrer henne ganske enkelt ved å si at det blir mye bedre vist hun ikke gjør det. Hun tar hånden tilbake og slapper helt av, hun er klar.
Jeg tar ut alle fingrene og erstatter de med lemmet mitt, hun klynker litt i starten, men ikke lenge etter støter hun vellysten imot, jeg tar og fingrer henne i skrittet hennes samtidig som jeg kjører ut og inn den perfekte rumpa som står rett mot meg, jeg bare kjører på, inn og ut i rumpa slik at rumpeballene skjelver og hun hyler av fryd.

Etter litt begynner jeg å bytte på inn i rumpa, inn i fitta, hun er helt vill, det er lenge siden hun begynte og skrike av nytelse, hun bryr seg ikke vist noen hører noe. Hun starter og skjelve så jeg gir alt jeg har bare i det fremste hullet samtidig som jeg drar fingrene ut og inn av rumpehullet hennes. Hun rister og skriker orgasmen ut, mens jeg bare kjører på.
Hun synker sammen og sier at det var godt, etter det sier hun:
«Gjør deg ferdig»
Jeg føler meg litt såret etter alt det «arbeidet», men jeg gjør som hun sier, jeg dytter inn og ut helt til det går for meg.
Jeg går ut av kontoret mens hun ennå ligger på pulten med rumpa tilværs.

Jeg skynder meg bortover gangen, jeg har gått glipp av en time og er allerede sent til den neste!
Jeg merker at noen tar tak i meg mens jeg går bortover gangen, det er Lene
«Skulker time du også ser jeg, eller er du på vei til klasserommet nå?»
«Nei, jeg tenkte å ta resten av dagen fri jeg» Jeg håper hun ikke ser hva for slags dårlig løgner jeg er.
«Heh, hvor var du i friminuttet forresten?»
«Jeg måtte bare gjøre noe ekstra lekser, så jeg var på biblioteket»
«Da hørte du sikkert Ingrid hyle noe jævlig, alle lurer på hva som skjedde på klasserommet, noen tror at hun og rektor har noe på gang, hehe hvordan skulle den gamle idioten klare og få ei dame som det»
Ingrid var det hun het! Jeg håper jeg ikke rødmer da jeg tar meg selv i å stirre rett på brystene til Lene mens vi prater og sladrer som folk i på skolen i vår alder gjør.
«Jah du og jeg kom i hvert fall på samme gruppe i historie prosjektet, Jensen var innom og sa det i den timen du ikke var der»
«Du og jeg?»
«Ja, og så Elisabeth da, vi avtalte og møtes hjemme oss meg etter skolen i morgen, passer det for deg også?»
«Jada»

Neste dag går fortere enn jeg vet og det eneste jeg husker er at jeg står utenfor døra til Lene. Jeg banker på og døra går opp etter et par minutter, så ser jeg drømme dama mi stå innenfor med bare et håndkle rundt seg, et håndkle som bare så vidt skjuler det ene brystet, hun rødmer og det gjør jeg også for jeg har fått en diger kul i buksa, det er jeg sikker på.
Hun sier at jeg kom litt for tidlig, men at det ikke gjør noe, hun viser meg inn og går opp trappen som fører til leiligheten hennes, hun bor vist alene i bygningen sier hun, men jeg er lammet av synet som går rett framfor meg og hører ingenting, jeg ser bare den runde rumpa som svaier fram og tilbake i takt med skrittene hennes. Vi kommer til rommet hennes, hun sier at jeg bare kan sette meg i sofaen og finne noe og drikke mens hun går over gangen til badet og skifter. Jeg slenger meg ned, men så hører jeg at noen banker på døra nede ved trappen med forsiktige slag, så jeg var ikke så tidlig ute likevel Elisabeth er også her, jeg går forsiktig ned trappen så Lene ikke hører meg og åpner utgangsdøra, der står Elisabeth.
«Hei, vi skulle begynne på prosjektet i dag»
Jaha akkurat som jeg ikke har fått med meg det.. tenker jeg inne i meg
«Ja, men Lene er vist syk, så vi får utsette det til i morgen, jeg blir her litt og ser om hun trenger hjelp med noe før jeg drar ok?»
«Åh, ja vel»
«Ja, Hade»
«Hade da»

Jeg lukker døra og går opp til leiligheten hennes, tar en øl fra kjøleskapet og slenger meg ned. Hun kommer inn døra og setter seg rett ved siden av meg, og åpner bøkene, før hun rekker noe har jeg lagt en arm rundt henne og kysset henne mykt, hun smaker deilig.
Hun kysser tilbake, jeg kjenner tungen hennes inni munnen min mens hun drar av meg t-skjorten, og jeg drar av henne toppen, hun bøyer seg ned i skrittet mitt og åpner beltet, hun tar lemmet mitt ut og tar av seg sin franske bh og legger hånden min på brystet sitt, jeg blir stiv med en gang. Hun drar hånden fram og tilbake og lar tungen leke med spissen av hodet før hun sluker hele og jukker fram og tilbake med hodet. Hun legger seg oppå bordet og forventer noe tilbake, jeg skal ikke skuffe henne.

Jeg begynner og slikke henne på leppene, men..
«Ikke der, jeg vil ha det i rumpa»
Jeg gjør som hun sier, hun er jo den deiligste personen jeg vet om. Jeg slikker henne lenge mellom rumpeballene, hun rekker meg en ting fra bordet som jeg trodde var en pyntegjenstand og sier at jeg skal dytte den inn, jeg gjør som hun sier og dytter den forsiktig inn i rumpehullet hennes, jeg ser en liten knapp under den snåle greia, jeg trykker på den og ut kommer glidemiddel. Jeg dytter fort inn og ut den rare dildoen i rumpa hennes, mens jeg hører hun sukke tungt.
«Nå, knull meg og spank meg!»
«Hva?»
«Gjør det!!»

Jeg tar ut dildoen og erstatter den med kukken min, og gir henne noen prøvende klaps på rumpeballene, jeg dytter pikken hardt inn og ut og jeg ser rumpa hennes riste for hvert støt jeg kjører inn i henne, hun fingrer seg selv og sier at jeg må slå hardere, jeg er så kåt nå at jeg ville gjort alt hun sa, jeg tar og slår henne hardt på rumpa og ser rumpeballene slenge fram og tibake og bli røde. Jeg penetrerer henne hardt og voldsomt i det bakre hullet, mens hun fingrer seg selv. Jeg ser på puppene hennes som svaier fram og tilbake og jeg blir kåtere av dette, jeg kjører henne hardere i rumpa og jeg ser at de store, fyldige rumpeballene hennes riste og skjelve for hver gang jeg kjører helt inn i hullet hennes. Hun rister enda mer nå, hun nærmer seg og jeg kjenner at jeg snart går, vi skriker ut orgasmen begge to og senker oss sammen over bordet. Jeg holder på å dra den ut da hun ber meg bli inni henne, det gjør jeg. Vi legger oss ved siden av hverandre på bordet og jeg kjenner varmen av kroppen hennes ved siden av meg, jeg elsker henne. Det var deilig, hvisker hun. Drømme jenta mi.