Drømmen om Anita

Jeg var i syforening i går. Vi er fire jenter som møtes hver fjortende dag og spiser litt god mat, fleiper og ler, og driver litt med håndarbeid. Det viktigste er det samholdet vi etterhvert har begynt å føle.
Det er ingen av de andre som vet det, men jeg er så kåt på en av dem. Anita, heter hun. Lys og korthåret med modne former og bredt smil. En sånn utenkelig tanke! Jeg er jo gift og greier, men mannen min er sabla frisinnet og syns jeg skal ta kontakt med henne.
– Dra hjem til henne når du vet hun er alene, sier han og gliser. Jeg vet ikke om han har fantasert om meg og Anita, men jeg har i alle fall gjort det. Av og til når vi elsker, hvisker han i øret mitt hva han kan se at hun gjør med meg. Da er det som om hun er der, jeg kan nesten kjenne tunga hennes mellom bena mens pikken hans jager ut og inn der jeg ligger oppå ham, og jeg kommer som en virvelstorm. Rart.
I går måtte jeg virkelig ta meg sammen. Jeg var fremdeles hoven i musa etter et hett nummer vi hadde hatt like før jeg dro, og med en gang jeg så Anita, kjente jeg et sting av begjær mellom bena. Jeg merket ikke engang at jeg utpå kvelden satt og kjælte med foten hennes med mine egne tær under bordet. Ikke før det ble litt stille og Anita så på meg med et lite, spørrende smil i munnviken.
Jeg sa ikke noe. Trakk bare bena til meg og rødmet mens jeg fleipet det bort og lo. Anita lo, hun også. Men var det noe mer i blikket? Var det derfor hun foreslo at hun kunne komme en tur i kveld og hente en cd hun absolutt skulle låne? Hun visste jo at Einar var på jobb i kveld. Så nå sitter jeg her og venter spent mens tankene leker med hva som kommer til å skje. Jeg klarer ikke å styre meg, finner papir og penn og begynner å skrive ned fantasiene mine mens den andre hånden forsvinner under trusestrikken.
Begynner å skrive at det ringer på døren. Vet at jeg kommer til å føle meg som en fjortenårig jente igjen når hun kommer. Anita! Er jeg forelsket, eller hva? Nei, jeg tror ikke det. Dette er bare spenning, begjær… Nysgjerrighet. Jeg smiler til arket mens jeg skriver og fortsetter historien min:
Jeg reiser meg, åpner døren og slipper Anita hjertelig inn. Vi setter oss i stua, prater litt over en kaffekopp. Jeg ser på leppene hennes og kjenner en intens trang til å legge mine lepper mot hennes. Bare for å prøve det. Kjenne om de er like myke som Einars. Kjenne hvor stor forskjell det er å stryke et mykt, glatt kinn uten skjeggstubber og mandig hud. Kjenne stive, harde brystvorter mot håndflatene mine mens jeg legger fingrene rundt et modent kvinnebryst… Jeg har lyst til å kjenne femininiteten hennes og fingrene mine masserer langsomt i et fuktig, dirrende kjønn mens jeg skriver.
Hun reiser seg plutselig. Kommer besluttsomt mot meg. Jeg ser opp på henne, slipper ikke øynene hennes med blikket da hun legger hendene på knærne mine og skyver dem til hver sin side mens hun synker ned på knær mellom bena mine der jeg sitter målløs.
– Du er jo sprengkåt, Mari, smiler hun varmt. – Det vistes i går og det vises tydelig nå.
– Hva… er det du sier… Jeg svelger og fukter leppene nervøst, kjenner at jeg blekner under rødmen. – Har… har de sett det, de andre også?
– Jeg tror at jeg var den eneste som så det, sier Anita og stryker leggene mine. Det kiler, det er godt. – For jeg tror at jeg er den eneste som har samme lyster som du.
– Er du… lesbisk? sier jeg lavt og ser storøyd på henne.
– Begge deler…
Anita smyger hendene under skjørtet mitt, stryker lårene mine oppover, helt til magen. Det kiler og jeg må ta meg sammen så jeg ikke trekker meg unna. Pusten min går like tungt som hennes, hun er blank i øynene og rød i kinnene. Så nydelig hun er. Så kåt hun ser ut. Kåt på meg! Jeg løfter litt på baken så hun med letthet kan smette trusene og strømpebuksa av meg. Så bretter hun opp skjørtet mitt og ser opp på meg.
– Så fin du er, smiler hun og jeg smiler tilbake, bøyer meg ned og legger mine lepper forsiktig mot Anitas munn. Leppene er myke. Jeg stikker tungen ut. Finner hennes. Den er spiss og letende. Vi smaker på hverandre mens jeg merker av bevegelsene hennes at hun er i ferd med å smyge tightsen av seg. Til slutt sitter vi der begge to, nakne fra livet og ned. Og Anita sitter mellom bena mine og stirrer på den varme musa mi.
Jeg setter meg lenger ut på stolen når hun drar litt i bena mine. Setter meg sånn at jeg kan legge meg tilbake i stolen og halvt ligge, halvt sitte med bøyd nakke inntil ryggstøtten og se på henne. Hun ser spent på meg og stikker tungen ut, smaker såvidt på kjønnet mitt og ser på meg igjen.
– Godt?
– Mer, hvisker jeg og sprer bena mer. Legger knærne over armlenene, ligger i samme stilling som på en gynekologisk undersøkelse med musa i været. Kjølig luft mot den varme musa er deilig, sammen med Anitas hete pust når hun bøyer seg ned mot musa mi med tunga klar. Hun har en hånd mellom bena sine og jeg ser at hun masserer seg selv. Jeg vrir meg i stolen da hun begynner et langt slikk nede ved åpningen og drar tunga langsomt over klitoris, og gjentar dette flere ganger med stadig økende fart. Jeg svever. Anita presser ansiktet mellom bena mine, roterer hurtig med tunga og en kald, søt fornemmelse sprer seg fra klitoris og utover. En deilig, rislende følelse. Jeg gisper, tar tak i Anitas pannelugg og avbryter henne.
– Jeg vil smake på deg, sier jeg andpusten. Uten et ord legger Anita seg ned på gulvet, sprer bena og holder kjønnsleppene til side.
– Kom da, smiler hun fristende og fukter leppene dvelende. Blikket hennes er tungt av begjær. – Kom og ta meg.
Jeg krabber ned på gulvet, vrir genseren av meg og blir stående over henne på alle fire, fullstendig naken. Vi legger oss i 69. Felles nytelse. Gud, så godt hun lukter. Så godt hun smaker. Det minner om mine egne safter, som jeg har kjent når jeg kysser Einar etter at han har slikket meg. Jeg vider ut kjønnet hennes med fingrene, ser den lille, blanke nytelsesknappen og stikker tungespissen borti. Anita rykker svakt i bena for hver gang jeg sveiper over og jeg går grundigere til verks. Snart er hun søkkvåt i skrittet, av sine sekreter og mitt spytt. Tilstanden mellom bena mine er likedan og av pusten hennes og gispene, klynkene og stønnene skjønner jeg at vi er like høyt oppe.
– Få kjenne musa di mot min, mumler Anita mot leppene mine og jeg er ikke sen om å kravle litt lenger nedover kroppen hennes. Jeg legger et ben over magen hennes, et ben under henne og har hennes ben på for- og baksiden av kroppen min. Å kjenne kjønnet hennes mot mitt eget er mer opphissende enn jeg hadde trodd. Den lille klitorisen kiler mot min, berører kjønnsleppene og jeg kjenner at hårene hennes klør litt uten at det er ubehagelig. Alt er bare nydelig nå. Vi roterer med underlivet, gnir oss mot hverandre, klynker, stryker lår og legger og roterer hurtigere…
Jeg skvetter da det ringer på døren. Med varm rødme spredt i kinnene tar jeg hånden opp fra den skrik-kåte musa mi, legger pennen fra meg, river arkene fort av blokken og gjemmer dem i skuffen i telefonbordet. Gud, så kåt jeg er. Hendene skjelver. Trusa er helt søkkvåt og musa er bankende hoven. Dette må da Anita se! Det kiler spent i magen. Anita! Hun er her! Jeg trekker pusten dypt og klemmer lårene sammen. Saftig mus! Rede og nervøs. Tørker fingrene på skjørtet og håper hun kan kjenne duften av kjønn.
Så reiser jeg meg for å gå og åpne.