El grande finale

Jeg var lykkelig. Livet hadde vært godt mot meg i det siste. Ensomheten var over og livet mitt med Espen hadde begynt. Ikke bare samlivet, men også det etterlengtede sexlivet som jeg hadde ventet sånn på. Ofte – før Espen kom inn i mitt liv – hadde jeg onanert og begynt å gråte i fortvilelse over ensomheten mens orgasmens bølger ebbet ut.

Jepp. Livet var godt mot meg for tiden. Men mye vil ha mer og jeg fant ut at det manglet en ting. Det hadde det forøvrig alltid gjort, uansett hvem jeg hadde elsket med. Jeg hadde nemlig alltid – og fremdeles – lengtet etter en orgasme under samleie. Og av Espens ord da jeg bragte det på bane, forsto jeg at han var Mannen I Mitt Liv og Han Som Kunne Hjelpe Meg.
«Ingen har klart å bringe meg til topps,» sa jeg.
«Ingen kommer til å klare det, heller,» sa Espen. «Det er det bare du selv som kan.»
«Å?» Jeg så rart på ham og lurte først på om jeg ikke kom til å få hjelp av ham i det hele tatt.
«Jeg kan bare endre innstillinga di til saker og ting. Halve jobben – kanskje mesteparten av jobben – skjer i huet ditt, og der er det bare du som kan forandre noe.» Jeg så på Espen og skjønte at mine forrige elskere hadde tatt grundig feil da de så det som sin oppgave å bringe meg til orgasme. Espen åpnet øynene mine og jeg innså at jeg måtte forandre innstillinga mi hvis jeg noengang skulle klare å komme til topps.

Så begynte jakten på orgasmen min. El Grande Finale. Det første hinder ble besteget allerede om kvelden den dagen. Vi hadde nettopp elsket hett og inderlig, og lå og pustet ut etterpå da samtalen dreide inn på min orgasme.
«Hvordan skal du klare å hjelpe meg til å forandre meg?» spurte jeg og gløttet opp på Espen der jeg lå i armkroken hans.
«Ta på deg selv mens vi elsker,» sa han rolig.
«Men det føles ikke naturlig,» protesterte jeg.
«Har du prøvd?» Espen så på meg og visste svaret før jeg åpnet munnen. «Hvordan vet du at det ikke er naturlig før du har prøvd? Og hvorfor skulle ikke det være det mest naturlige av alt, å ta på seg selv? Hva gjør du når du vasker deg?»
«Tar på meg selv, men det blir noe annet…»
«Og når du onanerer?»
«Onaneringa er noe jeg ikke vil dele med noen,» sa jeg trassig og satte meg opp. «Den er bare min.»
«Og jeg har aldri tenkt å ta den fra deg, heller,» smilte Espen og strøk låret mitt. «Jeg ber deg bare om å prøve å ta på deg selv mens vi elsker. Husker du hva du sa da jeg ble forbauset over at du likte å suge?»
«… Jada.» Jeg så på ham og ble varm innvendig ved minnene om vårt første samleie.
«Det som er godt er ikke stygt. Det er heller ikke stygt å ta på seg selv så lenge du syns det er godt.»
«Jammen…» Jeg stirret rødmende ned i madrassen og følte meg som et tre om høsten, der argumentene mine var døde blader som falt til jorden og ble liggende, nytteløse og tomme for liv.
«Prøv nå.»
«Nei. Neste gang vi elsker.»
«Prøv nå, så skal jeg ta deg en gang til.» Espen gliste og visste at jeg ikke kom til å klare å stå imot det forslaget. Men å ta på meg selv…?

Varm i kinnene snudde jeg ryggen mot Espen og følte meg dum.
«Nina…»

En hånd strøk meg på ryggen, smøg seg rundt livet og fortsatte over det kjønnhårdekkede venusberget. Jeg kjente allerede at det sitret av et stigende begjær da hånden hans strøk over skamleppene og klitoris. Den andre hånden hans strøk nedover høyrearmen min mens han presset brystkassen inntil ryggen min. Trygt og godt. Han grep rundt hånden min, førte den ned til skrittet mitt. Først holdt jeg igjen, men så ga jeg etter. Han byttet ut hånden sin med hånden min. La den over et lengtende kvinnekjønn. Mitt kjønn. Han flettet fingrene sine i mine, vekslet mellom å stryke klitoris med sine fingre, og mine. Hentet fuktighet fra åpningen og gned rundt klitoris. Jeg pustet tyngre nå, kjente pusten hans i nakken og lukket øynene. Merket at han mer og mer overlot fingrene mine til seg selv, og jeg gikk med på det. Protesterte heller ikke da han skjøv meg forsiktig forover med hendene på baken min, og fikk meg til å stå på alle fire.
«Prøv nå,» sa han lavt. «Mens jeg er inni deg.» Jeg la det ene kinnet ned mot puta, sto med baken rett til værs og stønnet da han gled inn i meg med hendene på baken min. Jeg fuktet fingrene med tunga og begynte å massere meg selv. Nølende først, så ble jeg modigere etterhvert som lysten overtok og tankene koblet ut. Det var jo godt! Det var nydelig. Det var… det… Det begynte å sitre sterkere, jeg begynte å stige og masserte hardere, fortere mens Espen økte farten på pumpinga. Jeg kjente den hårete pungen hans daske mot fingrene mine, kjente de søte sitringene bli sterkere og nervene begynte å skjelve i underlivet. Kanten nærmet seg og så vippet jeg over. Orgasme! El Grande Finale! Jeg hadde klart det! Jeg boret ansiktet ned i puta, ropte mens kroppen skalv og fingrene masserte forsiktig på en overfølsom klitoris i dens første orgasme sammen med en pikk!

Jeg lå lenge på magen med Espen inni meg. Faktisk gråt jeg litt, full av følelser og overveldet av dette nye, spennende, deilige. Og jeg var stolt over meg selv, som hadde vært modig nok til å forsøke, slik at jeg lyktes. Alt hadde bare vært godt. Og jeg ville ha mer.

Jeg fikk det ikke til neste gang, men mistet ikke motet for det. Veien var lang å gå, men øvelse gjør mester! I skrivende stund har jeg ikke elsket uten orgasme på ca to år, og dette kun takket være Espen. Mannen I Mitt Liv som fikk meg til å stole på ham og rive muren. Nå masserer jeg meg selv til orgasme, stryker og kjæler brystene mine mens han slikker meg mellom bena, klasker til og med meg selv på rumpa av og til, og alt dette uten å rødme.

Håper dette kan være til oppmuntring og opplæring for andre jenter. Det hjalp i alle fall meg!