Elsker i skapet

Jeg strakte kroppen møysommelig i den store sengen. Så åpnet jeg øynene og så på deg. Var det blikket ditt som hadde vekket meg, følelsen av at du så på meg?
«Hei,» smilte du bredt. «Det er lørdag, god morgen.»
«God morgen selv,» smilte jeg tilbake og gjespet. «Har du vært våken lenge?» Jeg så på deg igjen, kjente en liten, umiskjennelig murring mellom bena. Jeg var kåt. Var du?
«Å ja, du sover så lenge, du.» Da du reiste deg opp i sengen, så jeg håpefullt på deg. Men tankene dine var helt andre steder enn under dyna mi. Jeg sukket, fingret litt med kjønnshårene og kjente svak sitring i musa. Så strakte jeg ut en hånd og strøk deg på den armen du støttet deg på.
«Legg deg ned igjen, da vel,» sa jeg lavt og innbydende. «Det er jo lørdag.»
«Det er jo derfor jeg må stå opp, fint vær og travel dag.» Du så på meg, bøyde deg ned og ga meg et lett kyss. Det kjentes ut som om du gjorde det av plikt. Jeg la armen rundt halsen din, holdt deg fast.
«Kyss meg skikkelig,» ba jeg og strøk deg på ryggen med den andre hånden, strøk nedover til baken og førte hånden foran på trusen din. Stiv?
Slapp. Jeg løsnet taket rundt nakken din og forsøkte å ikke se skuffet ut.
«Er du ikke kåt?» Et forsiktig spørsmål. Vi hadde bodd sammen i to år og jeg hadde av og til fremdeles vansker med å takle at du ikke hadde lyst på meg. Du smilte, kysset meg igjen og strøk meg på kinnet mens du ristet svakt på hodet.
«Ikke akkurat nå.» Så kløv du over meg og ut av sengen, som sto helt inntil veggen på din side slik at du var nødt til å klyve over meg for å stå opp. Jeg sukket.
«Senere?»
«Kanskje.» Du blunket, åpnet kommodeskuffen, fant en ren truse og gikk ut døra. Litt etter hørte jeg gjennom veggen at du romsterte inne på badet. Dusjen sto for tur.
Jeg var skuffet. Natten hadde vært full av hete drømmer og i det siste hadde jeg våknet kåt om morgenen. Slik som deg den første tiden vi var sammen. Men nå for tiden brukte visst kroppen din lenger tid på å våkne enn min, for det hendte jeg ble liggende alene med kåtheten mens du sto opp. Slik som nå.
Jeg presset leppene sammen og tvang skuffelsen tilbake.
«Bare stå opp du,» mumlet jeg og strøk meg over musa, den ropte i kåthet og krevde å bli tilfredsstillet. «Det gjør ikke meg noe, for jeg har en elsker i skapet, jeg, som stiller opp når du ikke gjør det.» Jeg reiste meg og gikk bort til skapet, åpnet døren og slapp elskeren ut.
Med elskeren i hånden gikk jeg tilbake til sengen igjen. Gjennom veggen kunne jeg høre deg synge i dusjen, måtte smile ved lydene. Du eide ikke sangstemme, men humøret var i alle fall i orden og et kort øyeblikk fikk jeg dårlig samvittighet fordi jeg hadde vært grinete. Det var vel ikke din feil at du ikke var kåt nå. Men var det min feil, kanskje?
Et stikk av irritasjon traff meg ved tanken og jeg la meg i sengen igjen. Bredte dynen omhyggelig rundt meg så du ikke skulle høre noe.
Elskeren min brummet tilfreds da jeg la ham mellom bena mine. Det var vått der og jeg trengte ikke å ta ham i munnen for å få ham til å gli lett inn. Ved siden av sengen, lå massasjeapparatet du hadde gitt meg til jul. Etter fysioterapibehandling og yrkesnevrose i skuldrene, gjorde det godt å behandle seg selv med massasje på skuldre og nakke av og til. Men faktisk, som oftest brukte jeg den slik som nå. Med den brummende elskeren stukket langt inn i den våte grotten, der du helst skulle vært nå, videt jeg ut kjønnsleppene og fuktet tuppen på massasjeapparatet godt. Så stappet jeg det under dynen før jeg slo det på. Langt i det fjerne hørte jeg stemmen din i dusjen, før den druknet i duringen fra apparatet. Jeg lukket øynene og nøt den sitrende følelsen som spredte seg i underlivet da tuppen traff klitoris og hele kjønnet vibrerte. Den fuktige skjeden var godt videt ut, elskeren var stor og i tankene så jeg en skitten bygningsarbeider med naken overkropp og dongeribukse. Han var svett og musklene glinset. Med et dragende blikk så han på meg mens han åpnet gylfen lansomt og dvelende. Så tok han fram pikken, en stram, stiv, kraftig pikk i stil med resten av den kraftige kroppen hans. Med seige tak begynte han å runke mens jeg så på. Blottet hodet, skjulte det med forhuden og blottet det igjen. Så tok han et par skritt fram, grep et godt tak i panneluggen min og tvang meg til å gå ned på knær. Det sitret og vibrerte over alt, jeg tok et godt tak rundt elskeren mellom bena mine, pumpet litt ut og inn uten å slippe klitoris med massasjeapparatet, det dirret så himmelsk godt. Da bygningsarbeideren tvang meg til å ta ham i munnen, stønnet jeg og slikket meg rundt munnen, fuktet leppene med en tunge som ønsket et pikkhode å slikke på. Og mens arbeideren tok meg i munnen, jukket ut og inn med hendene mine på rumpeballene sine, og jeg sugde og sugde, steg jeg og musa mi oppover på sitrende bølger. Jeg pumpet elskeren kraftig ut og inn grotten min med slafsende lyder da orgasmen skyllet over meg som en flodbølge, hele underlivet vibrerte og spredte bølgene rundt i kroppen. Jeg spente musklene, skalv ukontrollert mens underlivet eksploderte i et uhørbart smell.
Vel nede igjen, slo jeg av massasjeapparatet, trakk elskeren ut av skjeden og stoppet brummingen hans. En liten spire av savn stakk i meg. Orgasmene var så mye bedre når du var med og deltok, da var hele kroppen med og ikke bare underlivet. Det manglet liksom noe nå. Det manglet et par armer rundt meg og en fornøyd munn som kysset kinnet mitt.
Jeg gled ut av sengen, gikk bort til skapet og la elskeren tilbake før jeg la meg i sengen igjen. Musa hadde sluttet å rope, men det ville bare vare en stund. Det hjalp nemlig lite å onanere når det egentlig var deg jeg ville ha. Begjæret ble stilnet for en liten stund. Et lite håp murret tross alt i underbevisstheten: Kanskje senere idag?
Døren gled forsiktig opp og du tittet inn. Jeg pustet lettet ut ved tanken på at du var et halvt minutt for sent ute til å ta meg på fersk gjerning. Vi har gjort mye rart sammen i sengen. Allikevel føler jeg meg ille berørt av å bli tatt på fersken mens jeg onanerer. Som om det blir for privat. Jeg vet ikke. Må ha noe som jeg ikke deler med noen?
Du kom inn med en hånd på ryggen og så lur ut.
«Jeg har lagt merke til at det ikke er så mye fres i meg om morgenen, og har sett at du har blitt skuffet når jeg ikke har lyst. Derfor har jeg skaffet en liten elsker til deg.» Du smilte hemmelighetsfullt mot meg og rakte fram en avlang pakke med rosa bånd på.
«Åh, har du kjøpt gave til meg?» sa jeg glad og tok imot. «Så snill du er.»
«Ja, ikke sant?» gliste du.
«Og så beskjeden, da.» Jeg fjernet båndet, rev av papiret og ble sittende med en eske i hånden med bilder utpå som det ikke gikk an å misforstå. Da jeg åpnet esken og tok ut innholdet, rødmet jeg dypt og inderlig men smilet jeg ga deg, var ekte.
«Det fulgte ikke med batterier, men det kan vi jo skaffe lett, ikke sant?» Du satte deg på sengen. «Håper den kan tilfredsstille deg når jeg ikke har lyst på sex.»
«Det kan den nok – i alle fall fram til du vil ha meg,» sa jeg og klemte prøvende på den myke latex-tuppen. Var det dette de kalte naturtro? «Men ingen kunstig elsker – eller ekte – kan tilfredsstille meg så lenge det er deg jeg vil ha.»
«Det er det peneste du noen gang har sagt til meg,» smilte du og jeg så overraskelsen i øynene dine. Har virkelig mitt sexbehov fått deg til å føle deg så utilstrekkelig?
Jeg la dildoen inn i skapet, sammen med den andre. Da jeg gikk tilbake til sengen og la meg i omfavnelsen din for å nyte deg, smilte jeg innvendig. Det er ikke alle forunt å ha en som deg. Det er heller ikke alle forunt å ha to dildoer.
Nå hadde jeg to elskere i skapet.

Legg igjen en kommentar