Elskov i det fri

Mobilen pep og meldingen fra deg lød: ”Hei vennen, det er vår, det er sol, det er herlig temperatur. Har tatt fri fra jobb. Henter deg kl. 1300 til lunsj, har det vi trenger”. Jaha, tenkte jeg. Det hørtes jo deilig ut. Men å stikke av fra det rotet mitt var lettere sagt en gjort, jeg hadde 4 rapporter jeg måtte skrive, sjefen hadde innkalt til krisemøte klokka 16 og ….. men pokker heller. Ingen gjorde jobben min om jeg ble borte 2-3 timer det gikk kun utover meg selv så jeg svarte at jeg ville være klar klokken 13.

Det var jo sant, det var herlig ute og hva er vel mer deilig enn å nyte lunsjen i det fri? Og gikk det som jeg håpet ville jeg sikkert få en deilig dessert også…..

Presis klokken ett svingte du inn foran inngangen til jobben og jeg hoppen inn i bilen din. Du satt der smilende og sexy og jeg fikk lyst på deg med en gang. Strøk hånden min oppover låret ditt og smilte for meg selv når jeg så junior reagerte på meg. Hånden ble dristigere og strøk forsiktig over bulen i buksen din. ”Hei, vær forsiktig med det der, ellers kjører jeg av veien” sa du smilende. Uten å bry meg om advarselen din bøyde jeg meg ned og drog ned glidelåsen, kneppet opp knappen og den deilige pikken din strammet mot boksershortsen din. Pekefingeren min strøk over deg og du stønnet svakt. Jeg tok tak i strikken på underbuksen og lot pikken din slippe ut av det trange trengslet. Du var våt og blank på tuppen og jeg slikket det bort med tungen min. Runket deg forsiktig, mens jeg lot deg gli langt ned i halsen min. ”Herregud jente, du er jo vill, men gud så deilig”, stemmen din ble bare til en hvisken. Jeg slikket deg litt, men stoppet brått og da det fikk være nok for nå. Skuffelsen stod å lese i ansiktet ditt, men jeg kneppet igjen og satt meg opp i setet igjen.

Jeg kjente jeg var blitt våt av å suge og erte deg så jeg lot fingrene mine gli forsiktig over den våte fitta mi. Lente meg tilbake, gled litt lenger ut på setet slik at jeg kom bedre til. Lot to fingre gli forsiktig inn i meg og slikket dem rene mens jeg så på deg. Jeg visste dette tente deg, og jeg drog skjørtet over hoftene slik at du kunne se meg. Jeg sprikte med bena og fingrene mine gled lett og glatt over min våte grotte. ”Slikk dem” sa jeg og strøk våte fingrer over leppene dine, tungen din slikket i seg og du sa du ville ha meg så fort vi kom frem.

Heldigvis var vi alene på stedet og du tok med deg kurv og teppe fra bilen og fant et fint sted til oss rett ved vannet. Solen varmet herlig og plutselig grep du tak i meg for å trekke meg inntil deg. Men jeg smatt unna og leende løp du etter meg, fangen meg og denne gangen klarte jeg ikke å smette unna. Vi lo mot hverandre, men plutselig ble vi alvorlige begge to. Øynene dine lyste som om du hadde svelget månen, og jeg gispet når jeg forstod hvor kåt du var.
”Gud som jeg vil ha deg, jeg har vært kåt i hele dag og nå er du min”. Munnen din var myk og deilig mot min, og du kysset meg så deilig. Småbet i underleppa mi og kysset meg dypt, vilt og krevende. Kroppen min tente momentant. Jeg presset meg inntil deg og vi sank ned på teppet, du kysset halsen min og drog genseren over hodet mitt, jeg hadde ingen bh under og stive deilige vorter struttet mot deg og nærmest tryglet om å bli sugd på.

Hendene dine strøk meg fra knærne og oppover lårene mine. På veien tok de med seg skjørtet mitt som ble liggende som en tull rundt livet mitt.
Blikket ditt lyste av kåthet når du så jeg kun hadde strømper og strømpeholder og ingen bh. Fitta mi lyste våt og glatt mot deg og jeg ba deg om å slikke meg. Men magen skulle ha sitt først og tungen din stoppet ertende rett ved klitorisen min, slikket rundt den og du småbet meg i skjønnsleppene mine. Jeg trodde jeg skulle dø. Fitta mi brant og alt jeg ville var å kjenne du slikke og suge meg.

Du satt deg på kne og så på meg. ”fortell hva du vil jeg skal gjøre med deg. Elsker å se på deg når du er frekk og viser meg hvor kåt du er”. Kåtheten i blikket ditt var ikke til å ta feil av og jeg ristet og skalv og saftene rant av meg. ”Jeg vil at du skal slikke den deilige våte fitta mi. La meg kjenne deg, vis meg hva du kan gjøre med meg, knull meg, slikk meg og gjør det himmelsk for meg”

Jeg tok fingrene og brettet meg ut for deg. Åpnet meg opp for deg slik at du kunne se hvor våt jeg var. Du skjøv bena mine bakover slik at jeg blottet hele fitta mi og rumpa mi for deg. Du lot tungen din gli over rumpehullet mitt og videre oppover min glattbarberte fitte. Hele bredden på tungen gled over fitta mi, og jeg skrek av vellyst da du nådde klitorisen min. Jeg tok tak i bakhodet ditt, presset ansiktet ditt ned mot meg og gned meg mot munnen din. En finger gled lett inni meg og ble fuktet før den gle sakte inn i rumpa mi. ”Ja, ta rumpa mi, gud la meg kjenne du knuller rumpa mi”. Jeg ble helt vill og gal. Saftene rant av meg og jeg ville ha deg hardt og vilt. Munnen og tungen din slikket og sugde meg, drakk av saftene mine som rant ut av meg og alt var bare så utrolig deilig.

Så la du deg på ryggen på teppet og ba meg sette meg over deg. Jeg stilte meg med et kne på hver side av hodet ditt, åpnet meg opp og kjente blikket ditt brenne mot fitta mi. Du elsker å se meg slik. Sittende over deg, våt, glatt og kåt. Jeg senket meg sakte ned på tungen din, gned meg mot deg, og du holdt meg hardt fast og lot tungen din gli herlig inn og ut av meg. Det kjentes nesten ut som en liten pikk. Jeg masserte klitorisen min og merket at jeg ville komme snart. Ba deg om å føre to fingrer inn i meg, så langt du klarte, finne g-punktet mitt og massere meg. Du visste hva du skulle gjøre og følelsen som spredte seg i kroppen min var ubeskrivelig. Det bygget seg opp og verden ble borte et øyeblikk når orgasmen tok tak i meg og rev meg med seg. Saftene fosset ut av meg og ned i munnen din, du sugde og slikket og var våt i ansiktet av saftene mine, men det så ikke ut til at det spilte noen rolle for deg, det virket heller som om du ble om mulig enda kåtere.
Kroppen min ristet og skalv og du hvisket til meg at du syns jeg var utrolig sexy og deilig der jeg satt, jeg smilte mot deg, og sa du var herlig selv slik du lå og koste med meg.

Du ba meg stille meg på alle fire, skyte rumpa mi godt frem mot deg, brette meg ut. Det var deilig å kjenne pikken din mot åpningen min, jeg presset meg mot deg, fikk deg ikke fort nok inni meg. ”Gud kom med den deilige pikken din og knull meg til himmels. Bruk kroppen min, elsk med meg”. Jeg kikket bakover mot deg og du er et syn for guder vennen min. Solen skinte på den brune og flotte kroppen din, kåtheten lyste av øynene dine og pikken din glinset våt og glatt i solen der den gled ut og inn av meg. Du masserte rumpa mi og stønnet høyt av nytelse. ”Du er råsexy når du står sånn, gud som du tenner meg jente”. Jeg ble kåt av å høre du snakket sånn til meg, jeg førte hånden min mellom bena mine og masserte pungen din og meg selv samtidig. Jeg kjente det nærmet seg og ropte til deg at du måtte knulle meg hardere. Ville du skulle knulle meg vilt og hardt, du lot pikken din jage ut og inn av fitte mi og jeg merket at du ville komme. Du strammet deg og stønnet høyt når satsen din gikk. Herregud den kjentes langt inni meg og da klarte ikke jeg mer. ”Jeg kommer, herregud som jeg kommer, jeg kommer over den store deilige pikken din” ”Ja, stram fitta di rundt pikken min, la meg kjenne saftene dine”. Nytelsen var overalt inni meg, kroppen min ble sanseløs av kåthet og alt samlet seg i fitta mi. Jeg eksploderte over deg og melket hver eneste sæddråpe jeg kunne klare ut av deg, strammet meg om deg og vi gikk rett til himmels begge to.

Du falt over meg og vi ble liggende på siden, du hadde fortsatt pikken din inni meg, pusten gikk fort på oss begge og alt var himmelsk nytelse fra ende til annen. Du pustet meg i nakken og hvisket at jeg var deilig. Jeg klemte hånden din til svar og smilte for meg selv. Tenk om alle kunne hatt det slik tenkte jeg, da hadde verden vært et bedre sted å leve………..

Vi kledde på oss og du åpnet kurven du hadde tatt med til oss og tok frem salat, kylling, ferskt brød og vin. Vi spiste og koste oss, jeg drakk litt vin, du kjørte jo og etter hvert som vinen gjorde sin virkning kom også lysten på sex listende igjen………..

”Den damen er totalt umettelig” var den siste fornuftige tanken din før jeg krøp over til deg og begynte å ta av deg skjorten din og kysset magen din sakte, sakte nedover ……………..

Legg igjen en kommentar