En duggfrisk øl

Han satt på en uterestaurant med øynene gjemt bak mørke solbriller. På bordet sto en halvliter med gyllent øl. Duggen på glasset røpte hvor kald ølen var, hvor varm sensommerdagen var. Dråpene samlet seg til de ble store nok til å ta en felles glidetur nedover glasset, hvor en ølbrikke av papp samlet opp fuktigheten.

I solbrillene hans kunne man se speilbildet av folk som gikk forbi. Men uansett hvor nøye man så, kunne man ikke engang skimte øynene. Glasset var for mørkt, noe som passet ham bra. Håret var sandblondt og klippet kort. Kinnene var litt smale og munnen mandig med smale lepper. Den tynne barten gikk rundt munnen og i ett med et tynt, velklippet skjegg i samme farge som håret. Han hadde på seg en t-skjorte med v-åpning og et par lyse sommerbukser. Det glimtet man fikk av brystkassen, og de bare armene viste at han ikke lot kroppen visne bort. Ut fra stillingen på hodet lot det til å se ut som han betraktet folk som gikk forbi. Men øynene var stilt inn på skrå, mot hjørnet av uterestauranten.

Et glass hvitvin og en skål med jordbær sto på bordet foran henne. Det lange, mørke håret ble holdt vekk fra ansiktet med et tørkle, som gikk bak ørene og var festet med en knute i nakken. Den hvite sommerdrakten satt perfekt på henne og avslørte akkurat det den skulle. De tynne snorene som smøg seg over skuldrene så ut til å være for tynne til å holde oppe den tøyfliken som dekket de nakne brystene. Men bevares, de holdt, selv om hun likevel så passe naken ut så tynn som silken var. Brystvortene var harde, det vistes tydelig under det tynne stoffet og selv om skjørtet var ganske vidt, hadde det glatte stoffet en tendens til å smyge seg rundt hoftene og bena på en måte som virkelig avslørte den smekre kroppen som akkurat nå satt ved bordet og nøt hvitvin og jordbær.

Bak de mørke solbrillene gled blikket hans ned til skålen med jordbær da hun plukket opp et bær. Han fulgte bæret med øynene da hun løftet det opp til munnen, hvor leppene var malt i samme farge som bæret. Han så til og med speilbildet av hånden og jordbæret i solbrillene hennes, like før leppene skiltes og de hvite tennene kom til syne.

Han kjente at det knøt seg i lemmet ved synet av tennene idet de gled dypt inn i det saftige bærkjøttet. Han spilte opp neseborene ørlite ved fornemmelsen mens lemmet langsomt ble fylt bankende av varmt blod. Jordbæret forsvant inn i den fristende munnen hvor han kunne tenkt seg å se noe ganske annet forsvinne inn. En svak krusning i munnviken hennes avslørte at hun visste hun ble observert. Brystene som yppige hevet seg da hun pustet dypt inn, avslørte det samme. Hun brystet seg for ham, som en kurrende due som spilte i parringsdans.

Han løftet opp det kalde glasset. Førte det opp til munnen og tok en slurk. Brydde seg ikke om de få dråpene som havnet utenfor, som langsomt rant ned fra den ene munnviken, nedover langs den tynne stripen med skjegg og fortsatte ned på siden av haken. Han løftet haken litt for å forvisse seg om at hun kunne følge dråpen med øynene. Nå var det hennes tur til å spile opp neseborene, da øldråpen langsomt kravlet ned over kragebeinet hans og forsvant innunder v-åpningen på t-skjorten. Hun strakte seg dvelende etter et nytt jordbær, plukket opp et, førte hånden så nær overkroppen da hun løftet bæret mot munnen at han tydelig så når hånden gled over brystvorten før hun igjen satte tennene i bærkjøttet.

Nå skilte han leppene og pustet dypt inn så hun kunne se den kraftige brystkassen fylles med luft. Hun ble selv sittende med atskilte lepper da jordbæret gled ned når hun svelget. Langsomt gled tunga over de røde leppene for å vaske vekk bærsaft. Så tok hun en slurk hvitvin. Satte stolen litt bedre til rette mot sola. Så seg rundt for å forvisse seg om at ingen andre enn han kunne se det han så. Da hun skilte lårene lett, tilsynelatende for å skifte stilling, så han det han hadde drømt om å se. Og det knøt seg i hans allerede bankende lem. Små stråler av begjær som skjøt fart og spredte seg som ringer i vann, som ekko i kroppen. Synet av hennes nakne kjønn under silkekjolen gjorde ham varmere enn sola. Mer ør i hodet enn all verdens halvlitere øl kunne ordne. Og av smilet hennes så han at hun forsto.

Han tømte i seg resten av ølet idet det siste jordbæret forsvant. Så reiste han seg. Gikk bort til henne. Den lette sommerjakken som hadde hengt på armlenet på stolen hans, holdt han foran seg så den skjulte tilstanden for alle andre. Men hun visste! Og ingen av dem brydde seg om blikkene fra de andre bordene.

Da han stoppet foran henne, sa han ikke et ord. Hun gløttet på ham over kanten av solbrillene sine. Tømte den siste klunken med hvitvin og tok hånden hans da han galant rakte den for å hjelpe henne opp. Hun så ned på jakken hans, han stirret på brystene og kunne tydelig gjennom det hvite stoffet se hvor mørke brystvortene var etter en solrik sommer. Da hun så opp, var de bare få centimetre unna et kyss. Atskilte lepper og tung pust viste hva de hadde lyst til. Men de behersket seg, det ble mer intens slik, ble sterkere fornemmelser av å tvinge seg til å vente.

Det var ikke før de forlot uterestauranten sammen, man kunne se at gifteringene var helt like.