En ferie utenom det vanlige….

Siste arbeidsdag før ferien var over, og jeg var endelig i feriemodus. Jeg var sliten, både fysisk og psykisk. Jeg hadde vært samboer i to år, hvor jeg daglig ble utsatt for psykiske overgrep. I tillegg hadde jobben krevd sitt. Men nå var jeg endelig fri, jeg hadde fått meg et eget krypinn og skulle bruke den etterlengtede ferien på å pleie kropp og sjel. To uker på Mallorca ville gjøre godt! Og ”mannebein” skulle jeg jaggu styre langt unna… den saken var HELT klar….

Jeg hadde pakket kofferten med det mest nødvendige, en del tøy, noen krimbøker, litt ”leketøy” og toalettsaker. Billetten var i veska, så nå var jeg endelig klar for ferien! Jeg tok en rask dusj, og kledte meg med en fin topp og et litt dristig miniskjørt. Jeg la på en lett, diskret make-up, så var jeg klar. Jeg så meg i speilet, og var fornøyd med det jeg så.

Jeg tok toget ut til flyplassen, fikk sjekket inn og satte meg ned med en kald øl mens jeg ventet på at flyet skulle gå. Det var deilig… bare sitte der, ingen kunne kreve noe av meg.. jeg kunne pleie mitt ego i fjorten hele dager.. Jeg nøt tanken!

”Flyet til Palma er klar for avgang, utgang 35…” Jeg kom til meg selv, fomlet til meg veska, fant fram billetten og stilte meg i køen. Ombordstigningen gikk fort, og flyet var fullpakket av forventningsfulle nordmenn. Noen unger gråt, andre famlet rundt for å finne riktig sete. Jeg fant fort min plass ved vinduet, fikk huket til meg et pledd og ei pute, la håndbagasjen på hylla og rigget meg godt til rette. Jeg hadde sovet lite de siste nettene, så jeg lukket øynene og prøvde å få meg litt søvn på turen sørover.

Jeg våknet brått av at en mann ved siden av meg dyttet borti meg. ”Unnskyld, er dette din veske?” En av flyvertinnene stod der i midtgangen, med ei veske som vibrerte… ”Den er ikke min,” sa mannen med et smil om munnen. ”Ehh…. Det er nok min,” stotret jeg og kjente rødmen stige som kvikksølvet på en varm sommerdag. Jeg stakk hånda ned i veska, fant ikke leketøyet, og ble mer og mer brydd… Jeg snudde ryggen mot mannen, helte ut innholdet fra veska i setet, og der var synderen… Jeg fikk plukket ut ett av batteriene, og dyttet alt tilbake i veska. Puhh… det var litt av en start… Jeg sparket veska under setet foran, dro pleddet godt over meg, selv om jeg var altfor varm til å trenge det. Jeg ville bare grave meg ned til lasterommet… dette var pinlig…. Jeg kjente pulsen slo, og følte at alle på hele flyet så på meg. Jeg lukket øynene, og sovnet til slutt igjen.

Jeg hadde deilige drømmer… En fremmed mann strøk meg på låret…oppå.. på innsiden… hånda nærmet seg kjønnet mitt… jeg kjente pulsen steg… han lurte en finger under trusekanten, og dro trusa litt ned.. lot fingeren gli gjennom sprekken min, som var blitt god og våt…mmm… der kjente jeg en hånd på ene brystet.. fingrene nappet i brystvorta, som struttet av vellyst… han knadde forsiktig hele brystet, og klemte forsiktig på vorta igjen… Den andre hånda lekte ubetrødent videre med kjønnet mitt.. han hadde stukket to fingre inn i meg, og lot dem sakte gli ut og inn.. jeg var sprengkåt… ”Ta meg fortere!” Jeg våknet av min egen stemme, så meg forskrekket rundt, og så at mannen ved siden av, hadde sneket seg under pleddet mitt… Jeg sank ned i setet igjen, følte meg atter forlegen, og mannen ved siden av satt der med det salige smilet sitt igjen.. Mannfolk, tenkte jeg… Jeg dro opp trusa, dro ned toppen, og tullet meg godt inn i pleddet igjen. Nå fikk det være nok…

Flyet landet i rute. Alle passasjerene ville liksom ut på en gang, så jeg ble sittende i setet mitt. Midtgangen ble etter hvert tømt, og jeg lirket til meg veska som var godt stappet under setet foran. Jeg kom ut av flyet, og varmen slo mot meg. Jeg kom meg på bussen, og bagasjen kom usedvanlig fort denne gangen. Bussen stod klar og ventet, og vi var snart på tur til Alcudia. Landskapet var grelt i sør, men ble mer og mer frodig, dess lengre nord vi kom. Klokka var 10 på kvelden før vi var framme ved hotellet, og halvparten av busslasten skulle tydeligvis av her. Jeg fikk nøkkelen til rommet mitt, kjøpte med meg ett par kalde øl, låste meg inn, smettet av sandalene og åpnet døra til terassen. Jeg satte meg på en av stolene, plasserte bena oppå bordet, sprettet øl`en og tok meg en god slurf. Mmmm… ferie!!!

Rommet hadde heldigvis aircondition, så jeg sov godt. Da jeg våknet, lå jeg lenge og lot tankene vandre… Planer i dag? Nei, jeg skulle ikke ha noen faste avtaler, men ta ting som de kom. Klokka la jeg fra meg i går da jeg kom inn på rommet, og skulle følge kroppens klokke med hensyn til både matinntak og søvn.

Jeg fant fram badetøyet, og valgte å kun bruke string her nede. Jeg ville få mest mulig sol på kroppen, og ville også få litt sol på mine vinterbleke bryst. Jeg smurte meg inn med høy solfaktor, tok på en lett sommerkjole, solbriller og pakket bag`en med håndduk, solkrem og ei bok. Sandalene ble smettet på, og jeg ruslet ned mot stranda.

Der var det et yrende liv, noen spilte ball og solgudene lå omtrent oppå hverandre. Jeg tok sandalene i ene hånda, og ruslet mot ene enden av stranda. Her var det litt mindre folk, og jeg kunne nyte roen. Jeg la håndduken utover, tok av meg kjolen og ruslet ned mot det innbydende, blå vannet. Temperaturen var nydelig! Jeg boltret meg i vannet en stund, og gikk så opp for å la solen slikke kroppen min. Brystvortene struttet i vinden, en deilig følelse.. Jeg la meg ned på magen, og kom på at jeg ikke hadde fått smurt ryggen. Jeg så meg rundt, kunne noen hjelpe meg kanskje? Like bortenfor meg satt en mann og leste, han så ut til å være alene, så jeg tok mot til meg, og gikk bort til han med solkremen i ene hånda. ”Ehh.. unnskyld, men kan du være så snill å smøre ryggen min for meg?” Mannen tittet opp, løftet på solbrillene, og jeg kjente jeg fikk hakeslipp… det var den frekke mannen fra flyet… Før jeg rakk å si noe, tok han solkremen ut av hånden min, rakk den andre hånda til meg og sa ”Hei, og takk for sist!” Han blunket, og jeg kjente rødmen stige i kinnene mine. ”Jeg heter forresten Martin!” Jeg prøvde meg på et smil, men følte at det ble både fårete og falsk.. Takk for sist, liksom… Jeg nikket, og sa jeg het Hanne.

Han dro meg med bort til plassen min, jeg la meg ned på håndduken og han satte seg oppå rumpa mi. Makan!! Han kunne vel vært såpass gentleman at han satte seg ned ved siden av meg.. Han fylte hendene med solkrem, og begynte å massere den inn i ryggen min. mmm.. det var faktisk godt.. jeg lukket øynene og kjente et indre velvære… Han flyttet seg så fra rumpa mi, og satte seg ved siden av meg. Rumpeballene ble påført et unormalt tykt lag med krem.. men jeg nøt det likevel… Jeg spredte lårene litt, og han lot hendene gli mellom bena mine. Mmm… han berørte kjønnet mitt så vidt… jeg sa ingenting, men nøt det i fulle drag… Lårene ble smurt inn, og der var det stopp. Jeg heiste meg opp på albuene, snudde meg for å se etter han, men han var borte. Akkurat ja, han var borte og hentet sakene sine og hadde tydeligvis tenkt å slå seg ned ved siden av meg. Greit nok, jeg la meg ned og lot som ingenting.

Jeg hadde lest halve boka, og kjente at det var på tide å kjøle ned kroppen igjen. Jeg reiste meg uten å si noe, men hadde Martin i hælene før jeg omtrent var av gårde. Jeg vasset utover til vannet rakk meg til livet. Jeg la på svøm. På tur inn mot stranden igjen, kjente jeg Martin`s armer rundt meg. Jeg stoppet. Vi ble stående med vann til over magen. Han presset kroppen sin mot ryggen min, mens hendene strøk over brystene. Jeg så meg rundt, men gav blaffen i om noen så oss. Den ene hånden hans strøk nedover magen min, og forsvant ned i stringen min. Fingrene kjælte med leppene.. masserte klitta lett, men bestemt. Han slikket nakken min, og jeg kjente pusten hans var kort, og bar preg av at han var kåt. Jeg førte den ene hånda mellom oss, og strøk over bokseren hans…mmm… staka stod i stram giv akt, og jeg klemte godt rundt den… jeg kjente kåtheta bre seg i kroppen min… Martin dro ned bokseren sin, og jeg runket han lett… han dro så stringen min til side, og styrte sitt harde lem mot åpninga mi. Jeg struttet med rumpa, og gjorde det lettere for han å komme til. Han presset seg inn i meg, forsiktig… og var snart helt inne i meg. Han tok et godt tak om hoftene mine, lot den harde kuken gli sakte ut og inn… Han tok meg hardere, vannet skvulpet rundt oss, men vi lot det stå til.. vi kjente ingen her… Han økte takten, og kom snart i en voldsom orgasme…. Vi ble stående i vannet en stund.. helt rolig, tett inntil hverandre… kuken glapp ut av kjønnet mitt.. vi trakk på oss klærne og ruslet opp til stranda igjen….

Etter å ha døset i sola i noen timer, gikk vi opp til baren for å få i oss noe forfriskende. Martin bestilte – og det var vel ikke uventet at jeg fikk ”Sex on the beach”. Martin blunket og smilte, og jeg kunne ikke annet enn le. Det var deilig med skygge, sitte og nyte en kald drink, kjenne salt og sol som enda satt i huden, som en prikkende, deilig følelse.

Stranda begynte å tømmes, klokka var snart 18. ”Kanskje vi spiser middag sammen i dag?” Martin så spørrende på meg. ”.. så kan vi dusje og ordne oss hos meg?? Jeg bor i et leilighetskompleks, vi er 4 venner som deler en stor leilighet, men vi har egne soverom. Blir du med?” Jeg nikket, og vi ruslet oppover til hotellet mitt. Jeg måtte hente litt rent tøy først, og Martin fulgte hakk i hæl. Tøyet ble hentet, og etter noen minutter var vi borte hos Martin. Leiligheta var lys og fin, ei stor stue og romslig kjøkken. Hele badet var flisebelagt, det var rent og innbydende. ”Hvor er de andre?” lurte jeg. ”De er sikkert på byen allerede, tenker jeg. Er de heldige å få vindusplass i baren, får kanskje også de litt brunfarge!” Martin lo. Jeg studerte han mens han vimset rundt i leiligheten. Han var høyreist, muskuløs, og hadde en utrolig utstråling. Jeg smilte for meg selv, og kjente spenningen stige i kroppen igjen.

Martin dro meg med inn på badet, og fikk av meg tøyet først, før han vranget av sitt. Jeg satte på vannet, og kjente deilige ilinger da vannet rant nedover kroppen min. Martin stilte seg bak meg, fylte hendene med såpe og begynte å massere brystene mine. Så nedover magen. Den ene hånda flyttet seg opp til ene brystet, mens den andre sakte beveget seg mot mitt lengtende kjønn. Jeg spredte bena, lukket øynene og nøt den behandlingen jeg fikk. Dette var noe Martin kunne… han spredte leppene med to fingre, og brukte en finger til å massere.. klitta ble massert ømt, men bestemt…. Jeg snudde meg, og begynte å såpe inn Martin mens jeg så han dypt inn i øynene. Hans solgylne brystkasse, mage… jeg trykket meg inntil han og masserte rumpa hans… mmm… den var deilig, fast og fin… Hendene mine gikk fram igjen, og jeg såpet inn hans deilige, harde kuk. Den hadde stått siden vi kom inn i leiligheten, et syn som tente meg enormt…. Ballene ble massert.. lenge… Jeg skyldte av såpa, satte meg på huk og slikket ballene hans.. sugde dem forsiktig inn i munnen, mens tunga vibrerte…. Mmm… de var nybarberte og deilige… Jeg lot tunga sirkle oppover skaftet.. sakte bevegelser… jeg så opp, og møtte blikket til Martin. Han så lengtende på meg, tok tak i kuken og førte den inn i munnen min. Jeg lot kuken gli ned i halsen.. sakte.. helt ned.. jeg slikket rota mens kuken var inne i munnen, og slikket oppover når jeg trakk meg ut igjen… hodet ble slikket lenge, rundt, oppå… vibrerende tunge… øm tunge… jeg holdt blikket til Martin hele tida, og han oste av kåthet. Øynene brant etter å få knulle meg.

”Kom, vi går på senga litt”. Martin skrudde av dusjen, og frotterte meg lett før han så vidt var borti seg selv med håndkleet. Han løftet meg opp, og bar meg inn på senga. Putene ble fjernet, og der lå to håndjern. Jeg så spørrende på Martin, men han smilte,la seg over meg, og kysset meg heftig… Underlivene knuget seg inntil hverandre.. han var hard som stål.. jeg var våt og klar for det meste… ”jeg vil ha deg…”hvisket Martin hest i øret mitt… Han kneppet på meg håndjernene og festet meg i sengestolpene. Så fant han fram et silketørkle som han forsiktig bandt for øynene mine. ”Sånn vennen, nå skal du bare nyte…” hvisket han.

Martin forsvant et øyeblikk, jeg hørte det ble satt på rolig, bakgrunnsmusikk, og jeg ventet spent på hva som ville skje. Kåtheten bruste i årene mine, det pulserte i underlivet, jeg regelrett lengtet etter å bli tatt.

Mmm….Martins hender begynte å kjærtegne bena mine.. med olje… han masserte forsiktig oppover…mens han slikket og lekte med tunga.. det var pirrende… jeg kjente spenningen øke i kroppen etter hvert som han jobbet seg oppover mot kjønnet mitt… åhh… det var deilig… pirrende…. Han slikket lysken…jeg ventet på at kjønnet mitt skulle få kjenne tunga… han breiet tunga, og dro den sakte over leppene… flere ganger… åhh… slikk klitta mi, bad jeg tynt… Martin svarte ikke, men fortsatte opp til brystene mine…slikket rundt vorta, jeg kjente pusten hans og vortene struttet av vellyst… han tok ene vorta i munnen, sugde forsiktig.. den andre hånda masserte det andre brystet, vorta ble tatt mellom to fingre og klemt forsiktig…

…jeg kvakk til… der var det plutselig en hånd til… på kjønnet mitt… bena ble tatt til side, knærne løftet opp… hvem kunne det være? Jeg sa ingenting, spurte ikke… dette var utrolig pirrende… jeg kjente kåtsaftene renne av meg… og der, der kom ei tunge på innsiden av ene låret mitt… den slikket nedover.. sakte.. og nådde snart kjønnet mitt… to fingre delte leppene, ei myk og god tunge ble dratt over klitta.. flere ganger.. før den søkte til åpninga mi, og tunga ble presset inn i meg… mmm…..jeg presset underlivet imot denne deilige munnen… Brystene ble fortsatt massert… så kjente jeg en deilig kuk mot munnen min.. jeg åpnet munnen, stakk ut tunga og slikket hodet… kuken ble presset inn i munnen min.. helt ned i halsen, og jeg sugde som besett… Martin knullet meg i munnen, mens jeg fikk vanvittig deilig oralsex… to fingre var nå inne i meg…. klitta ble sugd og lekt med… og der kjente jeg en finger mot rumpa mi..mmm… den ble presset inn, forsiktig… det var deilig… fingret og knullet samtidig.. hadde aldri opplevd noe deiligere før…

Martin dro kuken ut av munnen min, og flyttet seg i senga, ned til kjønnet mitt. Den personen som hadde slikket og lekt med meg, kom opp, og satte seg over ansiktet mitt.. senket seg sakte ned, jeg åpnet munnen, stakk ut tunga.. søkende… og kjente ei oppsvulmet, våt fitte mot ansiktet mitt… jeg slikket leppene, klitta… kjønnet var utrolig vått og deilig… Dama presset seg mot ansiktet mitt, jeg holdt tunga ute og hun beveget seg rytmisk mot tunga og munnen min… mmm…. Dette var nytt og spennende….

Etter å ha slikket lenge, ble jeg kysset.. ei ivrig tunge lekte med mi, leppene ble sugd på, et heftig, krevende kyss.. og det var ikke Martin… Mens vi kysset, ble hendene løsnet og silketørklet ble tatt av. Vi fortsatte å kysse, det var deilig… jeg satte meg opp, og fingret kjønnet hennes… stakk to fingre inni henne, mens jeg sugde hardere på leppene og tunga hennes… tre fingre inn….. Jeg så Martin i sidesynet, han satt på kne på senga og runket mens han så på oss… Jeg fikk henne ned på rygg, bøyde bena hennes godt til side og slikket hennes deilige, kåte kjønn… jeg fant fram olje som lå på dyna, smurte inn fingrene og presset tre fingre inn i henne. Jeg lå med rumpa struttende ut, og kjente snart munnen til Martin på rumpa mi… han slikket rumpeballene, kjønnet, begge åpningene mine… Jeg sugde klitta hennes inn i munnen, fingrene jaget hardere, ut og inn…. Hun stønnet, presset seg imot fingrene og munnen min…

Jeg kjente Martin sette seg på kne bak meg, og presset den knallharde kuken mot åpninga mi. Sakte gled han inn, helt til bunns. Holdt hendene godt om hoftene mine, og begynte å ta meg.. sakte… dypt… så hardere… Jeg holdt på å eksplodere etter kort tid…

.. jeg presset en finger til inn i henne…fire fingre gled inn og ut av henne… jeg sugde leppene inn i munnen.. småbet… slikket klitta.. sugde den i munnen… og prøvde å presse inn hele hånda i henne.. det rant av henne, kåtsafter og olje… jeg presset forsiktig… det var plass, det var glatt nok… tommelen var også inne… litt til…. der… der var hele hånda inn i henne… jeg dro den sakte ut… sakte inn… sugde hardere på klitta… ”ååhhhh jeg kommer…” stønnet hun.. jeg sugde hardt på klitta… og der kom hun i en eksplosjon av en orgasme… ho stod i bru i senga… ristet…. Martin var på kant, han også… ”Ta meg hardt..” bad jeg.. han knullet meg dypt… hardt.. fort… og orgasmen bygde seg opp… fortere… åhhhh!!!! Jeg stønnet, og kjente orgasmen bølge gjennom hele kroppen…Martin trakk seg ut, satte seg på kne foran oss og vi sugde og slikket han … jeg kommer… jeg kommer…. Han kom i et voldsomt orgasmebrøl, og sprutet utover ansiktet og munnen på oss begge… jeg tok kuken forsiktig i munnen og slikket i meg de siste dråpene….

Vi ble liggende på senga en stund… utmattede… fornøyde… det var en utrolig opplevelse…

Martin heiste seg på albuene, så på meg og sa ”Dette er forresten Eva, min forlovede…” mens han smilte, kysset meg og kysset sin kjære….