En flott dag

Det er en flott dag, lørdag, midt i ferien. Sola står allerede høy på himmelen da hun bestemmer seg for å inspisere stranda som ligger like ved. Hun har en rar magefølelse av dette er dagen da det skjer noe spesielt på stranda.
Hun tar med seg kun sol olje, et bade handkle og den lille bikinien hun allerede har på.
Hun vet at hun er ei attraktiv dame, selv om hun raskt nærmer seg 50.
Ved flere anledninger har hun kjent seg beglodd der hun har ligget og slikket sol på stranda, av menn, yngre menn. Men, er det på grunn av at hun har ligget naken, i en minimal bikini, eller fordi hun har en kropp som mange yngre kvinner bare kan misunne henne, det var et åpent spørsmål, noe hun måtte, bare måtte, ha svar på.
Da hun endelig kom til sin vante plass, oppdaget hun til sin store skuffelse at denne allerede var okkupert. Så hun var tvunget til å finne seg en annen plass. Kanskje ikke så rart, for det er et kjempe vær, klokka er langt ut på formiddagen.
Etter noen minutter fant hun en plass som gav mye utsyn, men liten innsikt, her, ja her blir det fint å legge seg, sole seg naken, tenke på hva som kunne komme til å skje, drømme seg bort.
Plassen var ei fjell hylle litt over selve stranda, alle kunne se henne der hun gikk til og fra for å bade, men svært få se henne der hun la seg til rette for å slikke sol.
Etter et per timer med mange turer frem og tilbake mellom «skjulestedet» og vannet kom den velkjente følelsen av at noen tittet på henne i smug, men hun var ikke i stand til å se hvem eller hvorfra hun blei «beglodd», samtidig som hun ikke ville vise at hun hadde fått følelsen av det. Hun la seg litt bedre tilrette, for å vise seg frem. Slik at hele hennes skjønnhet kom til syne, Hun lukket øynene, og tankene, eller rettere sagt drømmene, kom skyllende inn igjennom henne. Mens hun lå slik fikk hun brått en ilende, prikkende følelse av at det var noe som kilte henne på det velfriserte venusberget, der det bare var en smal stripe med kortklipt hår, men hun turte ikke se etter. Bare lå å nøt situasjonen og lot seg rive med.
Med ett kjente hun at dette ikke bare var en drøm, men virkelighet. Hun kjente det som hun visste så godt hva var. Noens åndedrett rett imot skamleppene som gliste mot solen og som kjentes så tunge og hovne at det var rent en nytelse å kjenne di bli avkjølt.
Hun kjente med ett at det var ei tunge som var på vei over skamleppene, og som forsiktig skilte di fra hverandre slik at hennes safter rant fritt, og det som hadde bygd seg opp inni henne fikk sin fortjente behandlig.Hun kjente at den fremmedes åndedrett blei mer og mer intens. Tunga som jobbet iherdig med å slikke seg rundt den svulmende åpningen, brått litt inni, like brått masere klitoris.
Hvor lang tid dette tok var uinteressant bare det ikke gav seg nå, men så, så kjente hun noe som ikke kunne verre en kuk, men en finger som forsiktig presset seg inn i hennes våte, kåte, varme og trange fitte.
Da greide hun ikke lengre, nysgjerrigheten blei for stor, hvem kunne gi henne en slik behandling, ingen hadde greid det før. Så dette måtte bare være en drømme prins fra amors hær. Men da hun åpnet øynene for å se, fikk hun sitt livs sjokk. Det var ingen prins, men ei «prinsesse». Jeg blir slikket og finger pult av ei annen jente, nei, ikke mulig. Men, så blei sjokket ennå større da hun fikk se at det var ikke bare henne som hadde blitt slikket og fingerpult. For bak denne skjønne prinsessen dukket en mannsperson frem. Han hadde ansiktet fult av kjønnsafter som glinset om kapp med sola.
Hun greide ikke la hver, hun strakk seg frem dro denne mannspersonen inntil seg, og slikket i seg av det som glinset slik i sola. Det smakte salt, faktisk bedre enn det hun hadde kjent da hun smakte på sine egne safter når hun måtte hjelpe seg selv.
Mens hun slikket han ren i ansiktet strakk hun ut en hånd og fikk tak i hans store svulmende lem. Hun hørte tydelig hans stønn, kjente tydelig lemmets reaksjon av å bli befølt av en kvinnes hånd. Det var ingen tvil om hva han ville. Her var det ikke rom for snakk bare handling.
Men hvordan? Hun hadde aldri prøvd jente kos, langt mindre trekant. Så her var det bare å la det stå til, det som skjer det skjer.
Mens hun var opptatt med å komme seg i posisjon, for denne «staken» måtte smakes og kjennes overalt. Kjente hun på ny den samme kilingen som tidligere. Denne vakre jenta hadde på nytt begynt å slikke forsiktig på hennes kjød.
Før hun viste ordet av det satt/ lå hun med hans store, hovne harde kukk jagende ut og inn i munnen samtidig som hun selv blei slikket, og skjønnheten som slikket henne fikk den samme behandlingen, av den fremmede mannen som hun sugde og slikket etter beste evne og største begjær.
Med ett utbrøt mannen at nå var det nok, han ville ikke komme med en gang. Han ville nyte alt i en lengre elskov. Så dere damer får kose med hverandre mens jeg ser på!
Og, slik blei det. Di to jentene slikket hverandre, finger pulte hverandre til den største orgasmen noen hadde kjent før. Da det gikk for dem ulte di mot sola så hele stranda måtte ha hørt dem. Nå var mannen klar for sin innsats. Han bøyde seg over henne, presset forsiktig den stein harde kuken mot åpningen,og lot den forsiktig skli inn, den var så stor at det var nesten vondt å få den inni seg, men etter hvert blei det bare bedre å bedre jo lengre inn han kom.
Når han nådde bunnen var det bare som om himmelen falt ned i hodet på dem av begjær, nytelse og kåtskap.han knullet henne i lange langsomme, men bestemte tak. Samtidig som prinsessa inntok en stilling som tilsa at hun skulle slikkes på ny,samtidig med at hun slikket kuken som jog ut og inn i fitta.
Stillingene blei mange og kompliserte etter hvert som tida gikk. Hvor lang tid det tok var en gåte, men sola var på vei ned og alle folka på stranda var på tur hjem når di var ferdige med sitt, og gikk nakne ned til vannet for å bade og få av seg svetten, fitte saftene og spærmen som rant av kroppene deres.
Etter badet blei di enige om at dette måtte fortsette, for ingen hadde fått nok. Så di gikk nakne tilbake til hytta, han i midten med en skjønnhet på hver sin side. Ingen av dem registrerte blikkene som blei sendt av misunnelige menn og damer di passerte på veien.
Vel tilbake på hytta var snakk unødvendig. Di viste alle tre hvordan dette skulle gjøres, hvordan dette skulle være.
Etter flere timers energisk elskov, kvinne/kvinne/mann/trekant var di så utkjøret at di nærmest sovnet tett omslynget av hverandre. Det var bare en ting som manglet.
Hvordan kjentes det ut å slikke i seg prinsessen safter blandet med mannens sperma. Dette måtte bare prøves. Deres smak hver for seg var en ren nytelse i seg selv, men sammen?
Tanken blei for sterk, hun bare måtte prøve, så hun lot seg forsiktig krype opp i mellom hennes lår der det fremdeles rant fittesaft og sperma i skjønn forening. Hun stak tungen forsiktig, prøvende frem og kjente den varme massen mot tungespissen, hmmm. Godt tenkte hun, og begynte å slikke fitta ren.
Da det var gjort ville hun fremdeles ha mer, så hun snudde seg og begynte å slikke ren kuken som hadde falt sammen til en brøk del av det den hadde hvert. Men reaksjonen lot seg ikke vente på. Med ett stod den igjen som et spett og den blei skinnende ren. Så sovnet hun omsider av ren nytelse og utmattelse.
Da hun våknet grytidlig neste morgen og kjente hvordan det kriblet i hele kroppen etter å fortsette der det slapp, fikk hun sitt største hake slipp: ingen her, var di borte ,eller var det hele en uvirkelig drøm. En drøm hun ikke helt kunne fatte. Nei det måtte være virkelighet.
Men tida gikk og ingen verken kom eller gjorde seg til kjenne. Så da var det bare en ting å gjøre; gå tilbake til plassen der alt startet.
Der tok det ikke lange tiden før hun kjente det samme som i går, men denne gangen måtte hun se, kunne det virkelig bare være en drøm? Nei, der stod han på kne fremfor henne og slikket hennes svulmende fitte, mens prinsessen lå på ryggen mellom hans lår og sugde på kuken som svaiet i takt med hans bevegelser.
Nå, etter hvert kom det frem at dette var den ensomme skjønnheten og det frisinnede ekteparet som reiste fra strand til strand, levde ut sine fantasier der det bød seg en mulighet.
Men her hadde di møtt sin overkvinne. De greide ikke løsrive seg, så di tilbrakte resten av sommeren sammen. Det var ikke siste gangen det blei en uforglemmelig opplevelse, men hele sommeren blei som en eviglang elskov som ingen ende ville ta, eller noen ville avslutte.
Men det er fremdeles ett ubesvart spørsmål, hva er det som gjør henne så attraktiv?