En fremmeds kjærlighetsbrev

Jeg er sikkert rar, eller kanskje det er fordi jeg er så vanvittig glad i deg? Men bare ved å tenke på navnet ditt, så blir jeg glad langt inn i hjerteroten. Jeg blir så glad i deg at jeg savner deg, selv om du sitter rett ved siden av meg.

Jeg er så glad i deg at det nesten går over i sorg, når jeg begynner å tenke på at du kanskje en dag ikke vil være her med meg. Det er da du merker at jeg kommer bort til deg, og uten et ord trekker deg inntil meg og bare holder rundt deg.

Navnet du bærer er en dronnings navn, og du bærer det med rette, min dronning!

Det er ikke bare fordi jeg elsker deg over alt her på jord, at jeg synes du er den vakreste av dem alle. Jeg vet at du ikke alltid er like enig med meg i dette. Men det fine med det er at jeg bryr meg ikke om hva du sier. Fordi jeg synes du er så pen min kjære. Jeg synes du er så utrolig vakker. Du har et ansikt som jeg drukne i, og som jeg kan stirre inn i og forsvinne for alltid i.

Du har nydelige øyne som gnistrer. Du lever deg inn i det du snakker om, og øynene dine lever i takt med resten av deg. Du er så levende min elskede. Og jeg elsker deg for dette. Det er ikke bare det at du har perfekte tenner, og ellers er en skjønnhet som gjør at jeg elsker deg. Det er også på grunn av det som bruser av og til i blodårene dine, den levende deg.

Bortsett fra dette er det noe adelig over deg. Du har ikke bare stil, men det er noe udefinerbart som ligger rundt deg som et vakkert yndig slør, som får meg så betatt. Du stråler av selvsikkerhet, selvstendighet og styrke. Du er et arbeidsjern, men likevel samtidig så yndig og kongelig nesten. Det faller meg derfor helt naturlig å kalle deg for min dronning. For du kunne ikke ha vært noe annet, eller noe mindre.

Når jeg sitter og skriver dette her til deg, så har jeg et bilde av deg her som jeg ser på. Det er tatt fra siste gangen vi var sammen på fest. På bildet ser du rett inn i linsen, og du smiler med hele det vakre ansiktet ditt. Når jeg ser tilbake i de glitrende øyene dine, så treffer du meg rett i hjertet med all din godhet.

Du er så snill min kjære. Du er bare god du. Det finnes ikke en eneste ond tanke i ditt hode, eller i ditt hjerte. Du er en jente som er snill tvers igjennom, og selv om du vet bedre, så er du likevel av og til kanskje en smule naiv og drømmende. Jeg synes ikke dette er noe annet enn sjarmerendes, siden jeg vet det er fordi du er så god og snill. Du vil bare at alle skal ha det bra du!

Du har et blikk og et ansikt som fryser meg fast i all uendelig tid . . .

Beklager, men jeg bare må si det. Jeg synes du er så deilig. Jeg kan vel ikke noe for at jeg synes du er perfekt? Du får selvfølgelig mene det du selv vil om deg selv, men jeg liker deg nå som du er. Og du vet at hvis det var en kroppsdel jeg skulle ha valgt ut som nummer en, så hadde det blitt rumpen din. Du har bare den deilige rumpen, og jeg drømmer om den både natt og dag.

Deilig, det er det du er min kjære!

En annen side ved som jeg verdsetter så høyt, er at du er så lik meg når det kommer til det å kose. Du elsker sex like mye som meg. Du gjør alt jeg ber deg om, og mer til. Men det er denne dype kjærligheten som ligger i bunn som alltid får meg til å ville holde rundt deg, og fortelle deg hvor glad jeg er i deg, pusen min. Se deg dypt i øynene, og få deg til å forstå fullt ut hvor vakker og deilig jeg synes kjæresten min er. Jeg skulle så gjerne ha vist deg alt dette med mine øyne kjære. Jeg skulle så gjerne ha skjenket deg muligheten til å titte gjennom mine øyne, slik at du kunne se hvor vakker og god du er i mine øyner. Bare slik ville du kanskje ha fullt ut forstått hvor høyt jeg elsker deg?

Eller hva med å høre deg le av meg, når du synes jeg er barnslig og oppfører meg tåpelig der jeg er dypt forelsket i kjæresten min, og når jeg tuller med deg? Mens du samtidig fryder deg over at vi kan fremdeles være så forelsket i hverandre, etter så mange år? Jeg elsker å trekke deg inntil meg, dra inn duften av deg og bare føle. Holde deg tett inntil meg, stryke deg ømt over det vakre lange håret ditt, og fortelle deg hvor høyt jeg elsker deg.

Kjenne hvordan det føles når du nesten krampeaktig griper rundt meg, og trykker deg inntil den store og sterke kroppen min. Du vet at du kan stole på meg, og at jeg aldri for noe i verden ville ha gått i fra deg. Når vi står slik som dette føler jeg meg uovervinnelig, og bare jeg har deg ved min side så kan jeg klare alt her på jord.

Gjennom deg blir også jeg trygg min kjære . . .

Når vi to koser, så skjer dette på flere måter. Det er spesielt i et par – tre settinger hvor jeg virkelig nyter å kose med deg. En av dem er når du ligger i armene mine, når vi ligger i sofaen. Vi ser en god film, og du ligger trygt i armene mine, under det varme kose-teppet ditt. Og mens vi stille ligger tett inntil hverandre, stryker jeg deg forsiktig over håret.

En myk og varm hånd stryker deg over kinnet før jeg bøyer meg nedover og kysser deg ømt på pannen. Du lager koselyder, og presser deg inntil meg. Det er ingen tvil om at du gjør deg liten, og nyter å ligge i mine trygge armer, og bare ha det godt.

Jeg elsker å vise hele verden at vi hører sammen, og at jeg elsker deg. Dette kan skape en del morsomme episoder ute blant folk, der jeg lar alle vite at jeg synes du er så vakker. Jeg elsker å kysse på deg når vi handler i butikken, slik at andre kan se at vi er lykkelige sammen. Jeg vet du blir litt flau, men samtidig så liker du det også, og det hele blir nesten en lek der jeg jakter på deg, og ikke klarer å holde fingrene unna denne deilige damen min.

Ingenting slår det å ligge naken inntil deg. Ingenting gir meg mer enn når jeg har din nakne kropp inntil meg. Når din myke hud gnir seg mot meg, duften av deg der din myke kropp deilig stryker seg mot meg. Når vi ligger med ansiktene vendt mot hverandre, og bare holder rundt hverandre, da har jeg aldri lyst til å slippe taket. Men jeg vet jo at jeg må slippe taket til slutt. Du må jo få puste – hehe.

Når vi ligger slik som dette, og jeg får høre koselydene som kommer fra deg blir jeg varm, kåt og oppspilt. Jeg elsker å la den ene hånden min gli ned bak på ryggen din. La hånden min forsiktig stryke over den varme, glatte og velduftende huden din.

Når jeg trekker dynene ned til korsryggen din, kan jeg skimte den gyllenbrune sterke ryggen din i skyggene fra små telys som jeg har plassert rundt om i det ellers helt bekmørke soverommet. Jeg har også byttet på sengen, og alt sengetøyet er luftet og helt rent. Med den nydusjende kroppen din i dette skjæret fra de små lysene, synes jeg du ligner på en eller annen gresk gudinne. Jeg takker de høyere makter for at du elsker meg der jeg fortsetter å stryke på deg.

Du vet at jeg liker tøser, og du har ettersom tiden har gått, forstått hva jeg egentlig mener med det å være en tøs. Med tid ble du også en tøs som jeg nå elsker, men jeg forstår jo også hvordan du fungerer, i tillegg til dette med å være en tøs. Heldigvis for oss begge to, så er jeg også en slik som deg som liker å lenge bare være gode med hverandre, før vi går videre . . .

Tro meg. Jeg har ingenting imot å ta på deg kjære. Og jeg nyter å kjenne hvor glatt huden din er der jeg varsomt og kjærligt stryker deg nedover ryggen. Du klamrer deg til meg, mens jeg stryker deg varsomt over ryggen, og hvisker inn i øret ditt at jeg elsker deg. Jeg kysser deg prøvende på munnen din, og du svarer med å gi meg et langt og ømt kyss tilbake.

Det er når vi ligger som dette, det er da jeg har noen av mine beste øyeblikk med deg. Det er da jeg virkelig føler at jeg er deg nærmest her på jorden. Det er da jeg virkelig føler at du elsker meg, og at du trenger meg for å være lykkelig. Det er da vi virkelig elsker hverandre, og på en måte kommuniserer med hverandre, hvor vi forteller hvor mye vi betyr for hverandre. Jeg elsker deg for at jeg kan få oppleve dette sammen med deg min kjære.

Jeg har ikke tenkt å komme inn på sex. Det er ikke nødvendig siden alt er perfekt. Den er skapende, utviklende og varierende. Vi flettes inn i hverandre, og nye dører åpnes stadig for oss. Forholdet vårt bygger på trygghet og tillit. Sammen med ærlighet og mye sterk kjærlighet er vårt forhold, og vår sex tuftet på disse prinsippene. Mer er det ikke å si om det.

Det er tomt når du er borte. Det er lenge siden jeg har sett deg nå. Noen ganger i livet må man sette seg selv til sides til fordel for andre. Det var derfor jeg ba deg om å reise. Jeg kunne aldri ha levd med meg selv, eller med deg for den saks skyld, hvis jeg hadde nektet deg denne sjansen. Du fikk sjansen til å oppleve drømmen din, og jeg ba deg innstendig om å ta den. Hadde du ikke tatt den, ville du for evig tid alltid ha lurt på hva som kunne ha skjedd om du hadde tatt den.

Jeg var likevel så sikker på at vi to ville finne tilbake til hverandre. Og jeg var villig til å la det gå år, og gjerne andre menn også, før du kom tilbake. Jeg elsket deg for høyt til å kunne nekte deg noe, og da du innrømmet at du ville gjerne prøve deg, så var det avgjort. Jeg visste at du elsket meg, og da du reiste så hadde vi begge to en slags ro om at dette bruddet ikke var et brudd likt andre brudd.

Vi elsket hverandre, men vi forsto det at av og til i livet så kan man bli utsatt for en rekke utfordringer. Og vi visste at det ikke alltid var slik, at dette passet sammen med kjæreste og kjærligheten sånn generelt. Og du har jo heller ikke bestemt deg enda. Du reiste i dag, og kommer tilbake om en uke. Det er bare meg som allerede savner deg så skrekkelig, at jeg måtte skrive et brev til deg. Jeg blir stadig overrasket når jeg forstår hvor glad jeg egentlig er i deg.

Og det er da jeg selvfølgelig ser at jeg kunne jo aldri latt deg få reise i fra meg. Jeg hadde fulgt deg til verdens ende, og tilbake om jeg måtte. Jeg ville ha fulgt deg rett inn i helvete, og hentet deg ut igjen, noe jeg tror aldri vil skje siden du er så god. Ikke ti ville hester kunne ha holdt meg tilbake.

Når du kommer tilbake skal jeg med en gang fortelle deg at jeg flytter etter deg uansett hvor enn i verden du ender, om du vil da selvfølgelig. Og det spiller ingen rolle hva jeg må gjøre for å tjene til livets opphold, så lenge jeg har deg ved min side. Jeg vil bare være med deg, no matter what!

Klokken er ti minutter over tre om natten, og du ligger kanskje og sover nå? Jeg prøvde tidligere i kveld å sove, men jeg ble bare liggende å vri meg. Armen min slo ut etter kroppen din, men hånden min trakk kun et tomt laken der jeg leitet etter deg. Men du var ikke der, og jeg klarte rett og slett ikke å sove. Jeg savner deg så mye skjønner du.

Nå skal jeg bare sende denne e-posten til deg, før jeg skal gå tilbake til den tomme sengen min, og prøve å sove litt. Jeg vet ikke om det går så bra, men jeg skal i hvert fall prøve. I morgen skal jeg ringe deg slik at vi kan bli enige om at jeg flytter etter deg, om du bestemmer deg for å ta jobben.

Vel, natta min elskede
Din for alltid som du vet . . .

Og du?
Jeg elsker deg kjempemasse !!!