En gift kristen kvinne

Denne historien er noe som fortsatt gjør meg veldig kåt.
Jeg var på besøk hos Ingunn og Erik som er ett kristent vennepar. Jeg sov nede på kjellerstuen og det var morgen. Jeg fikk låne dataen som stod der siden min var igjen heime.
Erik jobbet som fysioterapeut og Ingunn skreiv masteroppgave heimefrå. . Ungene var i barnehagen.
Jeg satt på musikk med høretelefoner før jeg logget innpå facebook og skulle finne ett morsomt bilde på nett til profilbilde.
Jeg fant ett og lastet ned. Men det havnet ikke i nedlastings mappen. Så jeg kikket andre plasser på dataen. Kanskje i bilde mappen tenkte jeg. Jeg åpnet mappen og det låg ikke øverst. Kanskje det er i bunnen da tenkte jeg. Jeg bladde meg nedover og der dukket opp bilder av Ingunn naken når ho var gravid.
Kuken min reiser seg og jeg begynner og onanere. Jeg blar mellom bildene.
Jeg får ikke med meg att Ingunn har ropt på meg. Trappen går rett nedi kjellerstuen så jeg burde tenkt det kunne skje. Plutselig blir jeg fiket i ansiktet og jeg hører «hva faen er det du gjør??, Har du lov til det der?»

Jeg hopper opp og står naken foran Ingunn. Jeg forklarer hva som skjedde og att jeg leitet etter ett bilde jeg lastet ned. Bare sjekk sier jeg. Ingunn blar nedover og jeg ser mer bilder av råere kvalitet. Jeg stønner av kåthet.
Hun ser på meg, der jeg står med en hard kuk på 22cm. Hun sier du tenner på meg sånn? Det er det fineste jeg har sett. Jeg var så nær og komme når du overrasket meg sier jeg.

Ho ler og sier først blei ho sint, nå er det bare deilig att jeg tenner på henne. Ho ber meg se på bildene og runke. Jeg blir overrasket men gjør som ho sier.
Jeg blar meg gjennom bildene og runker. Når jeg nærmer meg tar jeg en sjanse og reiser meg og stiller meg foran henne. Jeg runker og sier åpne munnen. I det ho sier » det gjør jeg ikke» spruter jeg ho i munnen og i ansiktet.
Ingunn er veldig overrasket men svelger ned. Jeg bøyer meg ned og slikker opp sæden fra ansiktet hennes og kysser henne på munnen. Da blir ho aktiv. Vi kliner og jeg tar på henne. Kuken reiser seg igjen og jeg legger den mot munnen hennes. Ho slikker litt på den før jeg sier «sug meg»
Ingunn nøler og sier ho aldri har gjort det og att ho er gift. Jeg sier «om du prøver lover jeg att jeg skal gi deg tidenes nytelse og det blir mellom oss».

Ingunn tar den sakte mot munnen og suger litt, jeg sier la meg styre litt. Ho lar meg styre. Jeg glir inn og ut av munnen hennes. Lenger og lenger inn. Snart brekker hun seg men tar imot. Jeg drar genser og bh opp. Jeg knar på puppene hennes og kniper litt i brystvortene. Ho stønner.
Jeg tar kuken ut og begynner å slikke og bite i brystvortene. Ho stønner og vrir seg. Jeg putter en hånd i buksen hennes og gnir henne på klitoris og lar fingrene gli inni henne. Ingunn stønner høgt. Jeg drar av henne alle klærne og legger meg på sengen å drar henne over meg i 69. Jeg begynner og slikke henne. Ho stønner men gjør ingenting med meg. Jeg tar tak i kuken og putter den mot munnen hennes. Ho tar raskt hintet og begynner og suge meg.
Jeg slikker og fingrer henne. Ho blir mer og mer vill og eksploderer i en kraftig orgasme.

Jeg ruller henne av meg og legger meg over henne. Kuken glir sakte inn og jeg biter lett i brystvortene hennes. Jeg glir sakte inn før jeg tar henne sakte.
Ho uler under meg, dette merkes att ho nyter. Jeg tar henne sakte mens jeg bruker munnen på halsen hennes. Vi begynner og kline. Alt er sakte. Dette vil jeg nyte.

Ho sier ho nærmerer seg en ny orgasme. Jeg drar meg ut og stiller ho i doggy. Nå begynner jeg og ta henne hardt bakfra. Kuken bunner henne og ho roper ho kommer snart. Jeg spytter henne baki rompehullet og putter en finger inn. I det eksploderer ho i ei orgasme som varer lenge.
Jeg knuller henne hardt både i fitten og analen nå. Ho rister under meg. Jeg spytter mer og drar kuken ut, og putter den mot rompehullet. Ho ber meg være forsiktig for ho har aldri hatt kuk der.

Jeg glir sakte inn og så ut igjen. Nå tar jeg en hånd rundt henne og begynner og gni henne på klitorisen. Kuken går raskere og raskere inn og ut.
Ingunn stønner høgt og ber meg ta henne.
Nå nærmer jeg meg orgasme og det gjør ho også. I det ho kommer og jeg kjenner fiseringen pulsere så eksploderer jeg inni henne.
Jeg drar meg ut og legger meg på senga.
Ingunn legger seg på armen min og sier «det er det råeste jeg har opplevd»

Jeg svarer henne «vi er ikke ferdig enda»

Jeg bretter føtene hennes opp til hode og begynner å slikke henne fra klitorisen til rompehullet. Frem og tilbake. Jeg putter to fingrer i fitta og begynner å knulle ho i rumpen med tungen.
Det går maks ett minutt så spruter Ingunn i en kraftig orgasme. Noe treffer meg, noe treffer henne i fjeset pga stillingen. Jeg holder ho i samme stilling men putter kuken i rumpen igjen. Mens jeg bruker fingrer i fitten hennes. Nå ligger Ingunn bare og rister i en serie orgasme. Jeg kjenner jeg nærmer meg en ny orgasme og drar meg ut. Jeg setter meg over ansiktet hennes og sier «slikk meg i rumpen» ho gjør som jeg sier og ett minutt etter så reiser jeg meg brått og spruter henne i trynet.

Vi ligger i sengen i 10 minutt og puster ut. Jeg sier «nå må vi dusje».

Vi såper hverandre inn og prater mens vi dusjer. Vi blir enige om det må bli vår hemmlighet.

Jeg kysser henne og sier jeg håper det skjer igjen. Ho sier «vi får se»

Seinere den kvelden hører jeg både Ingunn og Erik stønne og rope. (første gang jeg har hørt de ha sex).

Dagen etter når Erik er på jobb får jeg melding fra han.
Tusen takk om det er du som har gjort slik det blei liv på soverommet.

Noen dager etter så blei jeg invitert til trekant med de. Ingunn hadde fortalt hva som hadde skjedd.
Hva som skjedde da kommer i neste del av novellen.

Navnene er selvfølgelig gjort om for å ikke bli avslørt hvem vi er.