I møbelbutikken

Jeg hadde arbejdet som selger i møbelbutikken i ett år og hadde derfor fått nøkkel til butikken.
Vi synes att tanken om å gjøre det på plasser som ikke var helt vanlige, var fristende. På kvelden når det var blitt mørkt, kjørte vi till butikken, låste oss inn og slo av alarmen. Vi prøvesatt de forskjellige sofagrupper, kysset, pratet og hadde god tid. Vi snakket om design, farger og innredning. Når vi kom frem till sengeavdelingen blev vi enige om att vi skulle prøve ulike stillinger i de forskellige madrasser og senger.
Du sa att jeg som møbelselger, ville ha bedre forutsettninger for å gi kundene bedre råd til valg av madrasser, når jeg selv hadde «prøvet» dem. Vi hadde smil på våres lepper da vi la oss under dyna i den kjempestore king size seng. Det føltes alikevel som du var litt urolig over situasjonen, men det tok ikke lang tid før vi var opslukt av våres idè. Vi kysset og begynte og ta av oss tøyet. Det var helt stille i butikken og vi hadde det store sted helt for oss selv. Minst 10 senger venter på våres besøk sa du med et lurt smil, men jeg ble litt i tvil om jeg hadde «krefter» nok till så mange.
Det var varmt og godt nede i dobbeltsengen og vi rullet rundt om hverandre og ble mere og mere opphisset.
I denne sengen skulle vi ha forspill, og våres hender var alle steder. Dine brystvorter var allerede stive og jeg begynte å beføle dig mellom lårene med sakte sensuelle bevegelser og jeg kunne høre din pust øke i takt med at jeg nærmet mig din glattbarberede fitte. Jeg kunne mærke att du allerede var plask våt, og jeg lirket min langefinger så langt inn i dig, jeg kunne komme. Plutselig trakk du dig vekk, vendte dig om og skjøv mig ned på ryggen. Du fortalte mig att du snart kom tilbake. Hvor skal du spurte jeg? , og så forsvant du under dynen med ett frekt blikk. Jeg lå litt og smilte for mig selv, men følte mig litt anspent over den litt uvanlige situasjon og jeg ble ikke så stiv som jeg kunne håpe. Så kikker du opp under dynen med rynker i pannen og forteller mig att du vill ha en stiv pikk, og att jeg skall prøve og slappe av.
Jeg kjente din dejlige tunge arbejde mykt og effektivt rundt på min pikk, I lange bevegelser som om du slikket på en is, og sakte blev den hardere og hardere. Sånn ja, hører jeg dig viske.
Jeg vred mig frem og tilbake og følte den varme vandseng omslutte min kropp, samtidig med att min pikk var dypt inne i din varme våte munn. Du suger og slikker og jeg må be deg om å slutte, da jeg gjerne vill være i denne tilstand av ophisselse i lengere tid. Du kommer opp till mig igjen og senker din underkropp mot min totalt stive kuk.
Din våte fitte glir opp og ned i pikkens lengde uten at den styrer mot ditt aller helligeste.
Det blir mere og mere glatt og vi glemmer helt hvor vi befinner oss. For att vi ikke skall komme med det samme foreslår jeg og flytte till neste seng, som var en av de dyreste vi hadde. En Duxmadrass med nesten 70 cm tykkelse.
Du legger dig ned på ryggen og jeg beveger mig raskt over dig og begynder og slikke dig på dine faste bryster. Jeg visker at jeg elsker dig inn i ditt øre. Du kikker inn i mine øyne og så sier du med en bestemt stemme. Knull mig. Vi mig att du elsker mig, og gi mig det du har.
Du sprer benene, som ett tegn på att du er klar till å ta imot. Jeg sitter på kne fremfor dig og retter min pik mot din våte dejlige stramme fitte. Jeg tirrer deg litt og fører mitt pikkhode frem og tilbake mellom det bakerste hull, till din våte fitte, og sakte glider jeg inn i dig. Vi finner en god rytme og jeg ser ned på min blanke kuk som beverger sig inn og ut av dig i et høyere og høyere tempo. Du begynner og stønne så højt og jeg må legge en hånd på din munn.
Du ber mig om å ta dig hardt. Jeg støter ennå en gang så langt inn jeg kan komme, og i samme øyeblikk kan vi høre att det er noen som låser sig inn i butikken. Vakten!! visker jeg til dig. Hadde glemt….. Vi blir liggende musestille i samme posisjon. Jeg kan merke at mit lem med det samme blir helt slapp inne i dig, men vi rører oss ikke, i frykt for at han skall høre oss.
Vakten går runt i noen av utstillingene og vi hører han trykker på noen knapper. Heldigvis kommer han ikke inn i sengeavdelingen og vi kan høre han låser sig ut. Vi ligger på samme måte en stund og vi ler litt, og så begynner vi å tungekysse hverandre og du kan føle att min pikk begynner og vokse inne i dig og blir større og større, intill den føles stram på samme måte som når vi begynte.
Så begynder vi sakte og bevege oss igjen. Du tar begge dine hender på min rumpe og presser mig mot dig, så jeg ikke kan trekke mig ut. Du låser mig fast med dine ben og jeg er dypt inne i dig når du roper at du snart kommer. Så blir du helt stiv i blikket og du visker mig i øret. Vakten står og kikker på oss. Han har ikke forlatt butikken!? Jeg vender mig om og jeg kan se at han står i sin vaktuniform og smiler og har en stor sort stiv pikk i sin hånd. Så sier han: Spendende…. Om jeg får være med å leke litt, så lover jeg att ikke si noe…., om min litt overaskende opdagelse.
Vi kikker på hverandre og før jeg får sagt nej, så har du sagt ja. Du visker inn i mitt øre og forteller att du lenge har hatt fantasien om å ha sex med to menn på samme tid, og nå kan det bli till virkelighet. Jeg sier till deg att du skall si stopp om du på et tidspunkt ikke vill mere. Du nikker ivrig till mig og så nikker du till vakten.
Han skynner seg hen til oss i sengen, som om han var redd for at vi skulle ombestemme oss. Du tar hurtig inisiativ og begynner og ta av ham skjorten og du tar fatt med hånden om hans stive lem som stikker ut mellom glidelåsen på hans bukser. Du sier att du har aldrig prøvet og slikke en sort pikk og att det gjør dig virkelig kåt.
Jeg setter mig med ryggen mot hodegavelen og jeg kan merke att jeg blir enormt opphisset over det som sker fremfor mine øyne. Hans pikk er stor, og jeg kan se den sakte glider inn i din munn. Du ligger på ryggen og han med en nermest svevende kropp over ditt hode, kan jeg se at hans rumpe beveger sig opp og ned. For hver gang så glider hans pikk litt lengere inn i din munn. Han stønner og trekker seg ut. Han vender deg om, så du står på kne med en struttende rumpe mot den kåte sorte fremmede mann. Du kikker mig rett inn i øynene samtidig som han tar sine hender på dine hofter og trekker dig bestemt mot hans stive pikk.
Du lukker øynene i det han trykker sitt pikkhode mot dine skamlepper og han begynner og støte inn i dig. Du stønner og er helt klar till å ta imot det som tidligere var en fantasi, men nå virklighet. Jeg sitter med min kuk strittende mot ditt hode. Du tar fatt om den med begge dine hender og hver gang den fremmede mann støter inn i dig bakfra, glir min pikk lengre inn i din munn.
Vi fortsetter i en nermest mekanisk rytme og jeg kan høre att du nærmer dig klimaks. Vakten stønner høylydt når han kan høre att du kommer og jeg kan merke att det sitrer i din kropp. Han trekker seg ut og sprøyter sin sæd opp langs din ryggsøyle i lange rykk. Det hele er så uvirkelig opphissende og jeg sprøyter inn i din åpne munn. Jeg kan se min sperm renne ut av dine munnviker. Din kropp vibrerer og ryster og du slikker dig rundt munnen.
Så sier vakten at vi skall huske å sette alarmen på når vi er helt ferdig, og så går han! Vi ligger litt forvirret og kikker på hverandre, forundret over den retning våres lille kosestund tok. Du tar en finger bak på din rygg, og slikker fingeren ren med et frækt blikk. Det var spennende sier du med lav stemme og du ser veldig fornøyd ut.. Vi tar noe papir, tørker resten opp og jeg legger det under sengen, og vi blir liggende og holde rundt hverandre.
Dagen etter er jeg på job igjen i møbelforretningen, bare på en annen måte. Jeg står der med et ungt par som skall kjøpe madrasser, da jeg får øye på papiret, som jeg skyver under sengen med min fot. Jeg smiler og tenker… att de skulle bare ha vist hva som foregikk på den madrass for 15 timer siden. ( ikke minst min sjef !!), i det jeg sier, att jeg virkelig godt kan anbefale denne madrassen. Komforten er meget høy og passer till alle kropper.