En gledelig fredagspils

På puben så det helt stille ut. Det sto noen glass ute og hun så en mann i baren inne. Hun fant seg et bord under varmelampa og regnet med bartenderen snart kom ut. Der tok hun feil. Det var ikke bartenderen som kom, men en kollega. Mannen i baren var Petter fra jobben. Han hadde gått rett til Olsen etter jobb.
«Hei» sa han når han så henne. «Hva gjør du her?»
«Tenke jeg skulle ta meg et par fredagspils» svarte hun med et godt smil. «Vil du sette deg ned sammen med meg?»
Han tittet på henne og så seg rundt. Han virket litt sjenert men satt seg ned.
 «Klart jeg kan» sa han med et håp om at hun ikke hadde sett hans usikkerhet. Hun tok fram røyken og tente på en. Hun trengte litt tid på seg for å samle tankene. Det var første gang de traff hverandre utenfor jobb og hun viste ikke helt hva hun skulle gjøre.
«Deilig å være tidlig ferdig i dag?» spurte han.
«Nja» svarte hun «kunne godt vært ferdig ennå tidligere» Han lo og det føltes plutselig helt naturlig å ta en øl med han.
Han hadde begynt i bedriften et par måneder etter henne. Og ga fra seg et kjempeflott inntrykk med en gang. Det var egentlig en veldig flott mann. Slank og sjarmerende. Utrolig flotte øyne og en måte å være på som fikk alle til slappe av sammen med han. Hun hadde sett kjæresten hans et par ganger. Søt jente egentlig, og veldig lik Petter hadde hun en følelse av.
«Ja, du kunne like gjerne dratt tidligere, vi stengte en halvtime før. Ingenting å gjøre der i dag» Hun så på han. Han hadde nok drukket litt mer enn et par øl allerede. Øynene hans var blanke og han var rød i ansiktet. Og smilet var større enn hun noen gang hadde sett på han før. Det smittet, og hun begynte å smile selv.
«Hva smiler du av?» spurte han.
«Deg» svarte hun stille. «Du ser så morsom ut» Så knakk hun sammen i latter. Han så forbauset på henne, men klarte ikke holde seg og begynte å le han også.
«Gå å kjøp et par øl nå da» sa han og dunka henne på overarmen.

Hun kunne føle øynene hans på seg når hun gikk inn og det moret henne. Glenn i baren tittet på ho, «To øl» sa hun.
«Jeg kommer ut med de jeg» svarte han og smilte. Hun gikk tilbake til Petter og satt seg. Han satt som vanlig med mobilen i hånda. Sikkert Kristin tenkte hun og fikk det bekreftet.
 «Dama» sa han og så på henne.
«Er du ikke blid på henne?» spurte hun. Han la mobilen ned i lomma
«Jeg stoler ikke på henne for tiden.»
«Å, hvorfor ikke?»
Han så på henne. «Hun er så rar om dagen. Det er noe som ikke er som det skal»
Det var tydelig for henne at han ikke hadde det noe bra når han snakket om dette. Hun prøvde å bytte emne.
«Så, hva skal du i helga da, Petter»
Han mumlet ett eller annet.
 «Hva sa du?» spurte hun.
«Neiii, bare glem det du» svarte han og lo hemmelighetsfullt.

Det begynte å bli fult på Olsen, det skulle bli vist en fotballkamp på tv’n der denne kvelden og det var mange som hadde tatt turen for å se. Men Anette og Petter ble sittende ute gjennom hele kampen. De satt å snakket om alt mellom himmel og jord. Og hvor senere på kvelden det ble, og mer øl de fikk i seg, begynte tankene å vandre hos de begge. Hun kunne se i øynene hans at han ikke hadde helt rene tanker. Hun smilte for seg selv når hun spurte han om hvorfor han var i en annen verden.
«Jeg? I en annen verden? Vel, det må nok være… Neiii, bare glem det du» sa han med et stort smil om munnen.
«Du må slutte å si det der, Petter! Enten får du si det du tenker på, eller så får du slutte å tenke det!» sa hun med en streng, men flørtete stemme.
«Jeg har lyst på deg jeg Anette, og nå skal jeg på do»
Hun satt igjen, småfrustrert og glad. Hva var det som var på vei til å skje. Skulle hun gjøre det her? Skulle han??

Hun vurderte fortsatt fram og tilbake når han satt seg ned igjen. Han var rød i ansiktet og tittet på henne med kåte øyne.
 «Du ler du?» sa han til henne. Og hun kunne jo ikke gjøre noe annet enn det. Hva ville han egentlig? Når? Hvor? Her?? Nå?? Nei, dette ble for mye for henne.
 «Kan du kjøpe en kaffe-baileys til meg Petter?» Han reiste seg halvveis opp, lente seg over bordet og kysset henne saftig på munnen.
«Klart jeg kan det» sa han, snudde seg og gikk inn. Nå var det hun som var rød i kinnene. Kroppen hennes verket etter å gjøre alt mulig med han, men hun var så usikker. De jobbet sammen, de skulle se hverandre hver dag i lang tid framover. Hvordan ville det bli på arbeidsplassen? Det var så mange tanker – mange forvirrende tanker. Plutselig sto han der igjen. Med to kopper det røyk av.
«Jeg må jo holde deg med selvskap» sa han. Hun ristet kort på hodet og lo.
«Klart du må»
De ble sittende å prate videre. Virket som om begge ville legge bort denne gnisten som var mellom dem. Den var litt for skummel. Men samtalen gikk ikke vekk fra flørting og skjulte agendaer. De klarte rett og slett ikke å gi slipp på denne spenninga det var å se hverandre i nytt lys. Vel, Anette hadde følt dette for han før, når han først begynte på jobben hennes. Hun ble fort betatt, og like fort var det over. Men nå var tiltrekningen tilbake.
De begynte å snakke om hva man likte av utseende på det motsatte kjønn. Anette hadde alltid vært svak for lår. Og Petter hadde alltid hatt en ting for lepper.
«Du er jo blitt velsignet fra naturen der du Anette» sa han.
Hmm, det hadde hun ikke tenkt på. Men nå ble hun plutselig blitt veldig klar over dem. Hun viste at de pleide å vokse en smule når hun ble kåt, men aldri tenkt noe mer over det. Nå derimot var leppene hennes veldig til stede. Hun viste der og da at hun kom til å være veldig bevist på dem heretter. Og håpet litt at Petter ville merke det. Både denne kvelden, og når de skulle jobbe sammen senere.

Det ble pause i fotballkampen og det kom masse folk ut til uteserveringa. Begge ble snakket til fra alle kanter, og de hadde ikke sjanse til å prate med hverandre. Hun snakket med en venninne når hun så han tok opp mobilen sin. «Har vist ikke mer batteri igjen jeg» sa han, blunket og slo av mobilen. Hun hørte ikke helt hva han sa, men skjønte hva han tenkte. Var bare hun som måtte bestemme seg for hva hun ville nå. For han hadde allerede gjort det.

«Hva gjorde du med mobilen?» spurte hun når de var alene igjen.
«Slo den av. Jeg vil ikke være tilgjengelig nå.»
«Er du sikker på at du vil dette, Petter?»
Svaret kom i form av et nytt kyss og en hånd som elegant berørte det ene brystet hennes. Hun bet seg i leppa og tittet på han.
«Du vil ha meg nå du Petter?» spurte hun og satt opp et skikkelig flørtete smil.
«Det vet du, Anette»
«Kanskje vi skal ta oss en drink til?» Hun hadde fortsatt ikke bestemt seg. Hun viste så sinnsykt godt hva hun ville, men var det smart? Hele kroppen skrek etter å flenge av han klærne og kysse han over det hele. Hun så for seg hvordan pikken hans var, hvordan det ville være å kjenne på den, og hvordan den ville smake. Tunga hennes vætet leppene hennes automatisk og hun kjente leppene vokste litt. Det var et typisk tegn for henne når hun var kåt. Hun ble brått vekket tilbake til virkeligheten av en hånd som strøk kneet hennes under bordet. Hun fulgte hånden hans oppover med benet og la foten sin mellom låra hans. Det var ikke vanskelig å kjenne at han satt med de samme tankene som henne.
«Drikk opp, Petter, så går vi» Han helte i seg det som var igjen og reiste seg opp. De gikk hånd i hånd nedover gata. Ingen av dem hadde sagt noe, men de viste de skulle hjem til henne. Det var ikke langt å gå, men det tok dem en evighet. For det første var de jo fulle, men det som dro ut tiden mest var at de ikke klarte å holde fingrene fra hverandre.
«Gå inn der» sa hun og dytten Petter inn i en bakgård. «Len deg inntil veggen.»
Han gjorde som hun sa.
Hun satte seg ned på huk, kneppet opp buksa og tok fram pikken han. Den var allerede blitt stiv, og hun slikket han oppover skaftet. Når tunga traff pikkehodet hørte hun han stønne. «Liker du det?» spurte hun.
«Mmmhmmm» var det lille med fine svaret hun fikk. Hun beveget hodet tilbake og slikket ballene hans mens hun runket han lett. Pikken vokste i hånda hennes og hun gledet seg til å ta hele inn i munnen. Hun begynte med hodet. Lot leppene hennes omrisse den. Sakte førte hun pikken lenger inn. Hun brukte tunga på å leke med skaftet mens leppene klemte lenger ned. Hun førte den så langt inn hun klarte før hun tok den helt ut. Tittet opp på Petter og smilte. «Kom, nå må vi gå videre» sa hun og reiste seg opp.
«Hva? Skal du ikke gjøre mer? Du bare erter meg du, Anette»
«Nei da, dette er bare oppvarminga»

De kom hjem til henne bare noen minutter senere. Hun låste dem inn og hentet øl i kjøleskapet. Han hadde satt seg ned i sofaen og hun satt seg ved siden av han. Han lente seg mot henne og kysset henne intenst. Hånda hennes havnet automatisk på låret hans og søkte oppover.
«Skal du ha en øl?» spurte hun.
«Ehhh… jatakk»
Hun åpnet en pils og ga den til han.
«Her» sa hun og satte den framfor han på bordet. De så på hverandre, blikkene deres møttes og det tok ikke lang tid før han lente seg over til henne og ga henne et saftig kyss. Hun la armene rundt halsen hans og han klemte henne inntil seg. Tunga hans kjentes så myk og varm inntil hennes egen. Hun åpnet øynene litt og så rett inn i hans åpne øyne. Hun smilte mens hun kysset han, og de begynte å le som fjortiser gjør når de er sjenerte og usikre.
Petter la seg bedre til rette i sofaen og dro Anette ned til seg. Hun la halvveis over han. Hendene hans koste ryggen hennes utenpå genseren. Men det varte ikke lenge. Han lot en finger gli innenfor genseren nede ved bukselinningen. Så to, og deretter hele hånda. Han strøk over hennes nakne hud og hun fikk en deilig frysning som gikk over hele kroppen. De lekte med hverandres tunger, og hendene ble mer nysgjerrige. Petter tok tak i genseren til Anette og dro den over hodet hennes. Under hadde hun ingenting annet enn en BH. Hun var ikke klar for å ta den av ennå, så hun la seg ned mot han igjen. Måten kroppen hennes reagerte på leppene hans mot hennes var ikke å ta feil av. Hun gledet seg til de var ennå mer sammen enn de var nå. Men for en følelse det var å ligge inntil han, kysse han, berøre han. Hun la en hånd innunder genseren hans. Magen hans var så deilig å ta på. Akkurat passe med muskler som bølget seg under hånda hennes. Det overrasket henne at denne slanke gutten kunne ha en sånn kropp under klærne hun var så vant til å se han i. Det var en veldig gledelig overraskelse.
Hun satt seg opp, tok begge hendene på magen hans og dyttet genseren oppover brystet hans. Hun bøyde seg ned mot kroppen hans og begynte å kysse den deilige kroppen. Det kriblet i henne for hvert kyss hun ga han. Han tittet på henne, og hun så opp til han. Øynene smilte mot hverandre mens hun fortsatte å kysse han nedover magen. Hun var kommet ned til bukselinningen hans nå. Han ventet spent på hva det neste kom til å være. Men hun gjorde nok ikke som han hadde håpet. Isteden for å kneppe opp knappene på buksa hans, begynte hun å kysse seg oppover igjen. Når hun kom opp til genseren, som lå krøllete ved brystet hans, tok hun den sakte av. Huden deres brant mellom dem når hun la seg ned. Kyssene ble mer intense nå. Kroppene deres sitret når lepper og tunger blandet seg sammen. Hun la en hånd ved låret til Petter og strøk hånden oppover til hun kjente pikken hans. Hun lot fingrene kneppe opp den øverste knappen i buksa hans og de gled innenfor. Pikken var stiv og hun kjente den med en gang. Det var som et stort og hardt bevis på at hun ikke var den eneste som begynte å bli utålmodig.
Hun begynte å runke han lett. Kjente på pikken hans som om det skulle være noe hun aldri hadde opplevd å ta på før. Den var så god inne i hånden hans, og nå klarte hun ikke lenger å holde seg. Hun kneppet opp de siste knappene mens hun beveget seg nedover, satt seg mellom bena hans og dro av han buksa. Han viste hva som kom nå og så forventningsfullt på henne. Hun tittet tilbake på han og smilte litt forlegent. Så lente hun seg framover og lot tunga forsiktig slikke på pikkhodet. Det smakte sex. Hun førte den lenger inn i munnen og leppene beveget seg rundt skaftet hans. Han stønnet lavt mot henne. Hun førte en hånd mot ballene hans, befølte de forsiktig mens munnen hennes koste seg med pikken. En finger fant et punkt rett under ballene og trykket litt der. Han stønnet mer nå og tittet ned på henne.
Hun så han rett i øynene. Hun holdt blikket hans.
«Faen så kåte øyne Anette» sa han «det er helt rått»
Hun fortsatte å se på han, slikket seg på leppene og sugde videre. Hun kjente at ballene krøp litt oppover og hun stoppet. Tittet på han.
«Like før nå?» Spurte hun.
«Ja, det var ikke langt unna nå» sa han og lo lett.
«Kanskje vi skal flytte oss over til senga, Petter?»
Han svarte med et kort nikk og et smil.

Hun reiste seg opp og begynte å gå mot senga. Han stoppet henne halvveis og snudde henne mot seg. Tok tak rundt livet hennes og kysset henne. Hendene hans beveget seg oppover ryggen hennes og kneppet opp BH’n. Han tok den sagte av, og før BH’n hadde nådd gulvet var munnen hans overalt på brystet hennes. Tunga lette seg fram til brystvortene og kysset og slikket dem på tur. Hun lente hodet bakover og pustet tungt. Det var så deilig å føle seg attraktiv og fin igjen. Hadde vært en stund siden sist nå. Men dette var verdt all tid i verden. Hun kjente hendene hans beveget seg nedover mot bukselinningen hennes. Han tok tak i den og dro den nedover bena hennes. Han måtte sette seg på huk for å få den helt av henne. Når buksa lå i en krøll ved føttene hennes tråkket hun den av seg, snudde seg rundt og gikk mot senga. Han ble sittende igjen og så rumpa hennes rund og god inni en hvit «hipster». Skriften på rumpa lød: «bad girls rule»   Han kunne ikke noe annet enn å le. Det var bare så typisk Anette.

Når han hadde kommet seg på beina og bort til senga lå allerede Anette der. Hun lå på rygg og tittet opp på henne. Han holdt på å gå på noe og tittet ned. Ved siden av senga sto det en kasse med masse sexleketøy.
«Hva har du for noe spennende oppe i her da, Anette?» spurte han.
«Der er det en hel del. Bare å se om du finner noe du liker»
Hun hørte han rota nede i kassa og fant fort ut hva han hadde funnet. Han lente seg over henne, kysset henne og satt på henne øyebind.
«Nå skal vi ha gjettelek. Du skal gjette hva jeg bruker på deg»
«Jeg er med» sa hun lekende.

Hun merket noe kaldt renne over klitten og ned mellom leppene.
«Olje» sa hun, «den var lett»
«Denne blir nok vannskeligere» hørte hun han si og kjente noe gli over fitteleppene. Det var hardt, lite, kaldt og litt vibrasjon. Hmmm…
«Kan det være den lille lilla g-punk vibratoren?» spurte hun.
«Mm» hørte hun han si. Han fant veien til hullet hennes, og stakk den inn. Den var kald i begynnelsen, men ble fort varm av henne. Hun kjente han prøvde å finne g-punktet hennes, og det klarte han. Hun vred seg litt rundt når han traff dette skinnsykt deilige punktet inne i henne. Han skjønte at han hadde «kommet rett» og lot vibratoren gjøre jobben mens han samtidig beveget den sakte fram og tilbake. Hun tok tak i armen hans og viste han at han måtte gi seg.
«Det er for godt, Petter» sa hun.
«Ja, får finne på noe annet da» sa han «hva tror du dette er da?»
Den følelsen var ikke å ta feil av. Han hadde tunga hans på klitten hennes nå. Han slikket henne på innsiden av låra, forsiktig over leppene, mellom leppene, over klitten, rundt klitten, overalt!
«Tunga!» skrek hun mens hun spente alle musklene i kroppen. Han lo mot henne og ba henne bare ligge rolig. Tunga hans var så myk. Hun kjente den mellom leppene nå. Den beveget seg fra hullet, fram og tilbake over leppene og opp til klitten.
«Dette har du teken på» klarte hun å stønne fram. Responsen var god. Han lot tunga gli over klitten flere ganger. Slikket på utsiden av den.
Selv merket han at klitten hennes vokste. Den ble mer tydelig og fremtredende, og ikke minst deilig, når han berørte den med tunga. Han førte nå en finger opp også. Lot den kose mellom fitteleppene hennes mens han fortsatte å slikke klitten. Fingeren beveget seg mot hullet nå og ertet henne litt med å leke seg akkurat i åpningen.
«Erter du meg?» sa hun og kniste.
«Ja, er du lei deg for det?» Spurte han smilende tilbake.
Det kom bare latter som svar.
Han sluttet å erte nå. Førte fingeren helt inn, bøyde den litt oppover og trykket til på det berømte punktet. Stønninga til Anette ble høyere nå. Han skjønte uten problemer at han hadde truffet et skikkelig godpunkt hos henne, og fortsatte med å føre en finger til inn i henne.
Fingringa og slikkinga gjorde Anette helt fra seg. Hun tok tak i håret til Petter og dyttet hodet hans lenger inn mot fitta.
Det begynte i bena. Hun merket at musklene spente seg. Spenninga beveget seg oppover mot underlivet, og når det traff magen var det som om hele kroppen eksploderte. Hun trakk bena opp mot kroppen, overkroppen reiste seg opp og hele henne falt til siden. Petter ble sittende igjen ved bena hennes og koste henne på leggene. Hun begynte å le. Det var så typisk henne å gi seg hen, glemme hemninger, tiden og verden rundt seg. Han tittet på henne.
«Godt eller» spurte han.
«Ehhh, dum eller?» svarte hun mens hun gjemte ansiktet ned i en pute.
«Er du klar for mer da, Anette?»
«Hva tar du meg for, kjenner du meg ikke ennå?» lo hun mot han.

Han satt seg foran henne. Tok tak i armene hennes og holdt henne nede. Hendene hans var sterke og hun kom seg ikke løs om hun så hadde prøvd. Noe hun ikke gjorde. Han satt på kne og så på ansiktet hennes. Øynene hans var smale og  blanke. Det var lett å se at han var oppslukt av henne. Han bøyde seg ned mot henne og ga henne et langt og dypt kyss. Hun kjente den store og deilige pikken mot underlivet sitt. Og uten at han gjorde noe for det, fant pikken veien inn. Hun var så våt nå, og det var så følsomt. De stønnet inn i hverandres munner når han bunnet henne.
Det var bare kos nå. Pikken ble ført inn og ut av henne i et sakte tempo. Han slapp armene hennes og tok tak i beina hennes. Han la dem på skuldrene sine og kysset henne på leggene. Han fant fram en pute og la den under rumpa hennes. Pikken kom dypere inn i henne nå.
«Åååå» hørte han fra henne.
«Er det godt Anette?» Spurte han. Hun bare smilte tilbake.
«Får jeg lov å hjelpe til litt?»
«Ja, hvordan da?» Hun lot en hånd bevege seg ned mot fitta. La en finger på klitten å begynte å kose med den. Han tittet ned
«Herregud så deilig, Anette. Du er bare så deilig!»
Hun klemte til musklene. Det ble trangere der inne. Fittesafta og musklene omsluttet pikken hans. Han lente hodet tilbake og stønnet. Han tok tak i beina hennes igjen. Bøyde dem og la de på magen hennes. Han kunne lene seg mot henne nå. Bare ligge over henne og se henne i øynene mens han sakte førte pikken inn og ut av henne. Det var en deilig følelse å dele noe så spennende og «ulovlig» sammen. De lå sånn lenge. Bare kosa med hverandre. Tok på hverandre. Kjente hverandre. Bare var. Anette tok beina fra hverandre og la de rundt Petter. Han la seg ned på henne, tok hendene rundt ansiktet hennes og kysset henne på munnen. Han fortsatte med å kysse henne nedover halsen, på det punktet hun har som sin mest erogene sone. Og så lenger ned, skuldrene, brystet. Han la begge hendene sine over puppene hennes og knadde dem forsiktig. Så begynte han å kysse de igjen. Han la leppene over den ene brystvorta og slikket dem. Så kom tennene, og et lite bitt. Puppene var veldig følsomme nå og hun måtte be han slutte. Han smilte til henne og kysset henne på munnen igjen.
Han satt seg opp på knærne, tok tak i bena hennes igjen og la dem på den ene siden. Hun måtte snu seg halvveis og han begynte å ta henne skikkelig. Hun kjente han bunnet henne gang på gang. Hun måtte bare nå, og strammet musklene ordentlig rundt pikken hans.
«Ikke sånn, Anette, vil komme i deg bakfra etterpå» sa han.
Hun slappet av i musklene og han knullet henne langsomt en liten stund til.
«Ta meg hardere, Petter…» visket hun med hes stemme. Han flyttet bena hennes tilbake på hver side av han og tok et hardere tak rundt dem og førte dem så langt ut til siden som mulig. Hele herligheten var i hans øyesyn nå. Han så pikken gå inn og ut av henne og fingeren hennes fortsatte å beføle klitten.
Stønnet fra munnen hennes hørtes godt når han traff bunnen.
Han trakk seg ut av henne, og snudde henne på magen. Hun reiste seg opp på alle fire og satt rumpa i været. Han tok tak i håret hennes med den ene hånden og la den andre på ryggen hennes. Han ga fra seg et langt stønn når han var helt inni henne. Anette la den ene armen under seg og koste litt med ballene hans før hun fant klitten. Hun beveget fingrene rundt klitten, mens han knullet henne hardt.
«Hardere…» hørte han hun si inn i puta som hun hadde lagt hodet sitt.

Han viste muskler nå, kjørte pikken så hardt inn i henne som han klarte. Halsen hennes strakk seg bakover når han fikk tak i håret hennes trakk hodet hennes til seg. Hun kjente at han nærmet seg en orgasme, og det samme var ho. Han knullet henne ennå hardere, den bunnet henne flere ganger. Da klarte hun ikke mer. Klitten begynte å bli stor og klar for det som kom. Uten å tenke over det strammet hun musklene igjen. Hun kjente det kriblet i hele kroppen. Alle musklene sto i helspenn. Stønnene hennes ble høyere og mer intense. Fitta ble ennå trangere og klemte rundt pikken hans. Han slapp håret hennes og la begge hendene sine på ryggen hennes. Han dro henne mot seg samtidig som han støtte inn i henne gang på gang. Plutselig stønnet han skikkelig til. Han nesten vibrerte bak henne. Hun klemte ennå mer til i musklene og han datt over ryggen hennes og hun falt ned på senga.
«Herregud så deilig» hvisket han inn i øret hennes.
«Mm» hørte han bare fra henne.
Hun hadde blitt helt slapp. Lå bare i senga og smilte. Smilte av hva de hadde gjort. Smilte av hvilken morsom kveld det hadde vært. Smilte av at han la ved siden av henne og pustet hurtig. Han tittet på henne.
«Er det sånn du ser ut etter å ha blitt tatt skikkelig» spurte han.
Hun kunne ikke annet enn å smile. Han la seg mot henne, la en arm rundt henne og visket henne i øret «Du er helt rå»

Hun våknet av at han satt på sengekanten. Han lente seg mot henne og ga henne et vått kyss. «Vi sees til mandag, Anette» var alt hun hørte før hun sovnet igjen.