En grå og trist søndag

– Æsj, for en grå og trist søndag morgen.
Jeg hadde nettopp stått opp, som vanlig ganske tidlig selv på en søndag. Ute regnet det, og skyene hang lavt, tunge og grå. Jeg stod lenge i kjøkkenvinduet bare i underbuksa og så ut på det miserable været. Lot tankene bare flyte om alt og ingenting. Vanligvis er jeg ikke morgengretten, men av en eller annen grunn var jeg like grå i humøret som været utenfor.
Hvilken idiot var det forresten som fant på det tullet om at ”det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær” ?

Jeg dro av en sur promp, og klødde meg over magen mens jeg betraktet noen spreke folk gå forbi på søndagstur. Og så klødde jeg meg der hvor alle mannfolk har en tendens til å klø seg ganske ofte. Så så, ikke klø for mye nå da, det kunne jo bli godt….

Mens jeg holdt på med den ”mandige” kløingen, kom jeg til å tenke på at det var fryktelig lenge siden jeg hadde vært sammen med noen av det annet kjønn. Etter at jeg flyttet ut fra et tomt og dødt samboerforhold for snart et år siden, hadde jeg ikke akkurat vært særlig aktiv i laknene rundt omkring. Lørdagskvelden ble tilbrakt i selskap med meg selv, en god biff og et par glass rødvin. Selv om jeg har et godt sosialt liv, så hadde jeg ikke sett et eneste menneske den helga. Så den grå og triste søndagsmorgenen føltes ekstra trist og ensom.

Jeg tuslet ut på badet og tok meg en lang og varm dusj. Brukte litt ekstra tid og såpe på manndommen min i håp om å få noe gnist, men nei, ingen reaksjon. Humøret den morgenen var nok alt for grått. Etterpå fikk skjeggstubbene seg en omgang med høvelen. Mens jeg stod der og betraktet meg selv i speilet, og lot høvelen forsiktig gjøre jobben sin, begynte jeg å tenke på hva jeg skulle finne på for noe den dagen. Jeg hadde vært lite sosial i det siste, og var à jour med det meste både på jobb og hjemme.
Etter en del funderinger kom jeg til å tenke på at jeg kanskje skulle besøke Inger og Harald. Det må jo være 4-5 år siden jeg så dem sist, på den hytta de hadde leid i sommerferien det året. Og vi som hadde så mye kontakt. Spesielt da jeg var gift for ca 10 år siden. Egentlig var Inger barndomsvenninne med min x, men da vi ble skilt ble det til at Inger og Harald hadde mer kontakt med meg enn med x. Tror det ble en knute på tråden der i forbindelse med skillsmissen vår selv om jeg aldri har fått vite hva.

Jeg gjorde meg ferdig på badet, kokte meg en kopp kaffe og fikk i meg et par skiver. Nå var det på tide å ringe dem. Det var Inger som svarte.

”Hei Inger, det er Svein her. ”
”Svein !, så hyggelig da. Hvordan er det med deg ? ”

Inger formelig kvitret gjennom telefonen. Hun har alltid vært så blid og hyggelig med meg. Og vi har alltid hatt en spesiell kjemi, for å bruke et litt slitt ord, men vi har aldri vært noe annet enn venner med en ekte og god respekt for hverandre. Og Harald er en skikkelig ordentlig og grei kar. Før kunne det hende vi dro på fisketur, bowling eller fotballkamp sammen.

Inger og jeg gjorde unna de vanlige høflighetsfrasene, og jeg fortalte litt om status i mitt liv.

”Du Svein, det er bare kjempekos om du ville stikke bortom. Bare kom når som helst.”
”Ok Inger, dere ser meg snart. Er i farta…”

Nå syns jeg det er litt tidlig å dra til folk klokka 10 på en søndag formiddag, så jeg satte i gang med å rydde litt, og vasket noe klær for å få tida til å gå.

Rundt klokka 11 satte jeg meg i bilen og var snart framme hos Inger og Harald. Idet jeg parkerte ved siden av garasjen gikk porten opp, og inn kjørte Inger. Hun kom smilende og svett ut av bilen og nærmest løp bort til meg for å gi meg en klem.

”Svein, så herlig å se deg igjen ! ”, sa hun mens svetten rant ned i øynene hennes og ned over halsen. T-skjorta var gjennomsvett og klistret seg til kroppen hennes.

”Oi sann Inger, kommer jeg for tidlig ? Har du vært og trent allerede ? Hadde jeg visst du hadde slike planer skulle jeg drøyd litt.”

”Det gjør ingen ting”, svarte Inger. ”Jeg har hatt meg en runde rundt Kleivvannet.”
”Du får bare ta deg en kopp kaffe mens jeg tar meg en dusj.”

Vi gikk inn, satte oss på kjøkkenet, og som alltid kom praten i gang nesten før vi fikk satt oss. Inger glemte helt at hun burde vært i dusjen.
Etter en stund ble jeg klar over at det var helt stille i huset, og jeg spurte hvor Harald og jentene var. Inger fikk et trist drag over ansiktet og fortalte meg at jentene var hos Harald. Han flyttet ut for ca fire måneder siden. Dette kom virkelig som et enormt sjokk på meg. Jeg hadde alltid trodd at de hadde det så bra sammen. Det viste seg at han hadde rotet rundt med et par damer på jobben, skiftet jobb for å komme unna dem, men fortsatte likevel med å ha et forhold til den ene av dem.

Lenge og vel pratet vi om det som har skjedd, og Inger fortalte hvordan hun etter hvert ble mistenksom om at noe kunne være galt. De hadde alltid hatt et fantastisk sexliv. De kunne elske flere ganger om dagen, og minimum en gang pr dag. Selv etter at de to jentene ble født opprettholdt de det gode sexlivet. Men for et par år siden var det som om noen hadde trykket på avknappen hos Harald. Han ville nesten aldri ha sex mer, og de få gangene de elsket bare veltet han seg over Inger, uten noe forspill, og var ferdig på under halvminuttet. Inger ble hver gang liggende frustrert igjen, og til slutt orket hun ikke engang stimulere seg selv. Hun hadde aldri behøvd å masturbere selv da de hadde det gode sexlivet sammen. Nei, da kom orgasmene på løpende bånd sa hun, og smilte til meg på en litt lur, men samtidig flau måte.

Etter en stund ble Inger stille. Jeg reiste meg opp og ga henne en god klem. Hun svarte med å kysse meg på kinnet og ruske meg i håret.

”Kom deg i dusjen nå Inger”, sa jeg. ”Så du ikke blir forkjølet. Jeg tar meg en kopp kaffe imens og så prater vi mer etterpå.”

Som denne søndagen hadde begynt, fortsatte jeg å kikke ut på det grå været mens tankene vandret. Jeg kunne høre Inger romstere litt på badet før lyden av rennende vann tok over. Etter et stund begynte hun til og med å synge der ute.
Tankene kom inn på det hun nettopp hadde fortalt, og hvor åpen hun hadde vært. Så detaljert hun hadde beskrevet ting i sexlivet deres. Det var nesten så jeg kjente en liten klump av spenning bygge seg opp i magen når jeg tenkte på dette. Og jeg kunne heller ikke la vær å tenke på at nå stod hun der naken i dusjen. Jeg måtte riste litt på hodet og kjefte på meg selv som kunne begynne å tenke slik i en sådan stund. Men det hjalp ikke mye, og jeg fortsatte å tenke på hvor gode venner vi alltid hadde vært. Og at vi aldri, heldigvis får jeg si, hadde rotet med noe sammen. Likevel pleide alltid Inger å erte meg hvis vi var på fest og danset sammen. Hun fikk nemlig vite en gang hun tullet med meg og kysset meg på halsen, at det var et av mine mest erogene punkter over navlen. Så etter den gang skulle hun alltid kysse meg på halsen, spesielt når hun hadde fått i seg et par drinker. Det lengste vi noen gang gikk i denne spøken var den gangen hun la hodet på skulderen min og lot tunga finne fram til det erogene punktet. Jeg lo og hvisket til henne at hun måtte huske på hva som skjedde med meg av fysisk art hvis hun fortsatte. Og hun fortsatte, og etter hvert som lemmet mitt ble stivere og stivere presset hun seg bare hardere mot meg.

Jeg var langt inne i drømmeverdenen da jeg hørte Inger rope på meg fra badet.

”Svein, kan du hjelpe meg med noe her ?”
”Yes, jeg kommer Inger”, svarte jeg og for sikkerhets skyld spurte jeg om det var trygt at jeg gikk inn med en gang.
”Døra er åpen, det er bare å gå rett inn,” svarte Inger med latter i stemmen.

Jeg var overhode ikke forberedt på det synet som møtte meg, og jeg er sikker på jeg må ha sett ut som en gispende idiot idet jeg kom inn på badet. Inger stod der helt naken med vannet rennende ned over seg, og med et ertende smil om munnen. Jeg hadde aldri sett Inger naken før, og ble helt satt ut hvor flott og sensuell hun var. Brystene var store og tunge, men hang likevel ikke mye etter å ha vært gjennom to fødsler. Brystvortene pekte stive og ertende mot meg. Treninga hadde holdt henne slank og spenstig. Blikket mitt gikk mot trekanten hennes. Jeg husket den sommeren jeg hadde besøkt dem på hytta, og hvor jeg hadde reagert på alt håret som stakk ut av bikinilinja. Jeg tenkte den gangen at det var ulikt henne å ikke passe på slikt. Og idet hun skiftet for å bade fikk jeg i et halvt sekund glimt av et enormt buskas. Nå derimot hadde hun en akkurat passe frisert trekant som det var tydelig hun holdt ved like hver dag.

”Gir du meg et håndkle Svein”, lo Inger ertende.

Jeg fant fram et stort og mykt håndkle og la det rundt skuldrene hennes. Hun må ha sett hvordan jeg reagerte på synet av henne. Trill runde øyne, himmelfallen og med en tydelig bul i buksa som fortale sitt.
Jeg hadde jo også fortalt henne om mitt elendige sexliv de siste årene, så jeg tenkte at nå skal hun vel erte meg opp.

”Jeg lurte bare på om du kunne hjelpe meg med å ta stingene bak på skulderen. Jeg prøvde å komme til dem selv, men klarte det ikke. ”

Det hører med til historien at Inger er sykepleier og vet utmerket godt hvordan hun skal fjerne slike sting. Hun fortalte meg at hun hadde fjernet en føflekk for litt over en uke siden, og var sikker på hun skulle klare å ta stingene selv.
Jeg spurte henne om hun ikke kunne få en kollega på jobb til å ta dem, men hun svarte bare ertende at nå var jo jeg der, og at hun skulle fortelle meg akkurat hva jeg skulle gjøre.

Inger knøt håndkledet rundt seg og fant fram det vi trengte. Vi satte oss ned på to krakker slik at jeg satt litt på skrå bak henne. Idet jeg skulle til å klippe det første stinget falt håndkledet av henne og avslørte på nytt de store, runde, tunge brystene. Brystvortene var ennå harde og struttende. Inger gjorde ingen ting for å dekke seg til. Jeg måtte trekke pusten dypt, og begynne på nytt med det første stinget.

Da jeg var ferdig snudde Inger seg mot meg. Håndkledet hadde nå falt helt av henne og lå på gulvet rundt krakken hun satt på.

”Så flink du er Svein, ”smilte hun ertende.
”Takk skal du ha vennen min. Tror du må få et lite kyss som belønning,” sa hun, idet hun bøyde seg litt fram og kysset meg på halsen. Og selvfølgelig på det lille punktet som har direkte forbindelse ned til lemmet mitt. Brystene duvet sakte og innbydende da hun lente seg mot meg.

Jeg la armene rundt skuldrene hennes og trakk henne litt nærmere mens hun hele tiden lot tunga leke med meg. Reaksjonen uteble ikke. Akkurat som da vi danset sammen den gangen vokste lemmet seg til uante dimensjoner, og snart var det bankende stivt.

Inger strøk meg over ryggen mens hun fortsatte sin erotiske lek med tunga. Jeg måtte stønne svakt av nytelse og lot hendene mine gli ned over ryggen og over baken hennes. Forsiktig, varsomt og prøvende. Men dette var jo Inger, så jeg turte liksom ikke slippe meg helt løs sånn med en gang.

”Husker du da vi danset Svein ?”
”Du fikk den brenner’n i buksa.” Inger lo og så på meg med et ertende blikk. Var hun ikke også litt grøtete i stemmen ?

Jeg smilte og sa jeg husket det så alt for godt, samtidig som jeg prøvde å skjule min nåværende tilstand.
Inger la den ene hånda si på låret mitt og begynte å kjæle meg oppover, innover og stadig nærmere kuken som nå var så stiv at det gjorde vondt.

”Er det slik nå også Svein”, hvisket Inger i øret mitt og bet meg forsiktig i øreflippen idet hånda hennes gled over den beinharde bulen i buksa. Hun tok et godt tak rundt den stive staken og runket meg sultent. Og med den samme hånda dro hun ned glidelåsen og trakk lemmet ut av smekken. Så formet hun en ring av tommel og pekefinger som hun dro forhuden opp og ned med. Den varme hånda hennes rundt lemmet mitt var så utrolig deilig. Jeg lukket øynene og bare nøt.

Inger lente seg enda nærmere meg, kysset meg nok en gang på halsen før jeg kjente leppene hennes på vei mot mine. Vi kysset hverandre fulle av lyst og begjær. Tungene roterte og lekte med hverandre. Hele tiden mens vi kysset forsatte Inger å runke meg begjærlig.

”Stopp litt Inger”, måtte jeg stønne fram.
”Husk det er en stund siden for min del. Jeg er rett ved å komme her….”

Uten et ord reiste Inger seg opp og jeg fulgte etter. Vi så dypt inn i øynene til hverandre. Øynene til Inger lyste av lengsel og begjær. Hun strøk hånda over kinnet mitt og begynte å kneppe opp skjorta mi. Snart lå alle klærne mine i en haug på gulvet. Vi omfavnet hverandre og presset kroppene hardt sammen. Hendene mine kjælte med henne over alt på ryggen og baken. Vi kysset, kjælte, pustet og peste så vi knapt kunne stå på beina. Etter å ha stått slik litt og kjent hvordan begjæret strømmet gjennom kroppen, førte jeg den ene hånda mi mot kjønnet hennes. Langfingeren gled først over klitoris og inn i åpningen hennes. Hun var rennende våt. Jeg smurte saftene rundt hele kjønnet hennes, og idet jeg forsiktig berørte klitoris rykket hun til og stønnet høyt. Langfingeren fortsatte med å kjæle med klitoris og plutselig kjente jeg at Inger tvilholdt seg rundt nakken min idet hele kroppen hennes ble tung og hun ristet og hylte og skrek.
Da orgasmen hadde gitt seg tok jeg et godt tak rundt baken hennes. Følelsen av å kjenne den flotte faste rumpa hennes i håndflatene mine gjorde at pikken min pulserte og banket i takt med hjerteslagene mine.
Med det gode taket rundt rumpeballene hennes bøyde jeg meg litt ned og løftet henne opp og bar henne bort til benken hvor jeg ville sette henne ned igjen. På vei bort dit kjente jeg toppen av glansen min så vidt berøre kjønnsleppene hennes. Den ble kaldt av saftene hennes. Jeg hadde lyst til å tre henne rett ned på den sultne staken, men jeg hadde andre planer og stod i mot fristelsen.

Jeg fikk plassert henne på benken, stilte meg opp foran henne og begynte å massere de store duvende brystene hennes. Knoppene var store som druer i hendene mine. Jeg måtte bare bøye meg ned og la tunge, lepper og tenner nappe forsiktig i de.
”Hun er så utrolig deilig”, tenkte jeg mens jeg beundret den flotte spenstige kroppen hennes.
”Jeg vil inn i henne nå…..”
Jeg adlød min egen ordre og stilte meg opp slik at lemmet mitt berørte innsiden av låret hennes. Hun satt slik at hun åpnet seg helt for meg. Fingrene hennes brettet ut kjønnsleppene. Jeg kunne se hele kjønnet hennes og inn i det aller helligste av herligheten. Hun skjøv hoftene litt framover, og som om hun leste tankene mine sa hun:

”Er det inn her du vil Svein”. Knulle meg. Få meg til å komme om og om igjen. Sprute meg full av sæden din. Jeg vil ha deg Svein…..ta meg nå !….”

Jeg måtte svelge mer enn en gang både av praten hennes og synet av henne. Kjønnet var lyserødt, vått og totalt uimotståelig. Saftene rant ut av åpningen og ned på benken. Tror aldri jeg har sett noe så vått før. Jeg tok tak i lemmet mitt, og for å erte henne opp litt lot jeg først kukhodet rotere rundt åpningen og på klitoris. Hver gang hodet beveget seg over klitoris klynket hun svakt og det rykket til i kroppen hennes. Hoftene roterte og bevegde på seg som om hun ville presse staken inn i seg.
Nå kunne jeg ikke vente lenger og lot stoltheten min gli langsomt inn i henne. Så langt jeg kunne komme i denne stillingen. Det var så utrolig opphissende å se hvordan staken millimeter for millimeter ble slukt opp av kjønnet hennes. Inger bøyde seg også framover for å se hvordan vi ble ett.
Det var ikke bare vått og godt der inne, men du verden hvor trang hun var! Dette var noe jeg aldri hadde opplevd før, og jeg ble nesten matt av misunnelse på Harald som hadde fått gjøre
dette nesten hver dag til han var så dum og rotet rundt med de yngre jentene. Jeg gled rolig inn og ut av henne, og jeg kunne kjenne hvordan den fine kroppen hennes skalv av nytelse. Farten økte på, og hun begynte å klynke høyere og høyere.
”Inger”, peste jeg fram. ”Du er så herlig trang og våt”
”Ja….jeg har vært flink med knipeøvelsene vet du…..ta meg Svein….knull meg hardt !”
Synet av den deilige kroppen hennes sittende skrevs oppå benken, de duvende brystene, kuken min som stemplet inn og ut av henne i den deilige trange våte fitta, ble snart for mye for meg. Den velkjente og etterlengtede gode følelsen begynte å spre seg fra staken, ut i pungen og videre opp i ryggraden.
”Inger….”, gurglet jeg fram. ”Nå kommer jeg…..”
Inger svarte med å jukke hardt mot meg. Presset ryggen inn i speilet bak seg og satt så langt ut på kanten hun kunne komme. Plutselig ristet og skalv hun samtidig som hun hylte som en stukken gris. Og det var bokstavelig talt det som skulle til for at begeret fløt over. Med et godt tak rundt hoftene hennes pumpet jeg saftene mine inn i henne. Orgasmen som jeg fikk var den mest intense jeg noen gang hadde opplevd. Det var så vidt jeg klarte å stå på beina mens jeg pumpet og stønnet.
Det var akkurat som om orgasmen ikke ville slippe taket i noen av oss. Begge svevde vi der oppe i sanselighetens og nytelsens skyer i noe som fortonte seg som en evighet. Den deiligste evigheten noensinne….
”Å herregud Inger….”, fikk jeg stønnet fram da bølgene begynte å gi seg. ”Noe så ufattelig deilig…..”.
Inger bare smilte og nikket fornøyd. Jeg trakk meg ut av henne og saftene våre rant ned i vasken. Hun måtte ha ejakulert selv, for et lite øyeblikk rant det av henne, en blanding av mine og hennes safter.
”Dette her blir ikke siste gang Svein. Det kan jeg love deg”, hvisket Inger ømt mens hun kjælte med det slappe lemmet mitt. Jeg svarte med å bøye meg fram og kysse henne og strøk henne varsomt over ryggen. Hun var helt svett.
”Tror vi må ha oss en dusj jeg”, sa jeg med latter i stemmen.
Inger jumpet lett ned av benken, tok meg i hånda og leide meg inn i dusjen. Under det varme vannet fortsatte vi med å kysse og kjæle hverandre. Jeg fylte opp hånda mi med såpe og vasket Inger fra topp til tå. Masserte, vasket og kjælte i skjønn forening. Og jeg tok meg virkelig lang tid. Inger malte som en katt hele tiden. Hun spredte beina villig da jeg vasket kjønnet hennes, og da jeg skylte vekk såpa skalv hun og stønnet svakt.
”Kom du ?”, spurte jeg.
”Ja”, svarte Inger mykt og blunket lurt til meg. ”Jeg lurte meg til en liten en…..”
Så ble det Ingers tur til å vaske meg. Hun knelte ned foran meg og såpet inn lemmet, pungen og hele skrittet mitt. Mens hun holdt på med dette var det stadig en finger som strøk forsiktig over anus. Stoltheten min kunne ikke motstå denne behandlingen, og så heller ingen grunn til å holde igjen, så han begynte å reise seg langsomt. Inger smilte fornøyd da hun så og kjente hva som var i ferd med å skje, og skylte vekk all såpa.
Hun hadde tydeligvis deilige planer for meg. Da all såpa var borte rakte hun ut tunga, plasserte den under kukhodet og løftet opp lemmet bare med tunga. Så lagde hun trutmunn og nærmest sugde lemmet inn i munnen. I hvert fall kjentes det slik ut. Akkurat som når vi suger i oss en lang spagetti. Så vekslet hun med å suge og la tunga kjæle rundt kanten av glansen. Hun brukte også tennene på en utrolig deilig og pirrende måte. Det var så ubeskrivelig deilig, og det varte ikke lenge før jeg igjen stod der med staken i stram giv akt.
”En dag skal jeg suge deg tom Svein, men ikke nå. Jeg vil nemlig ha fulladet magasin og løp”, sa hun ertende. ”Og da skal jeg ikke la en eneste dråpe gå til spille….”.
Inger reiste seg opp, snudde seg rundt og bøyde seg framover. Hun støttet hendene i dusjveggen og baken pekte innbydende og frekt mot meg. Den hovne, glatte fitta hennes så fortsatt sulten ut. Jeg var ikke sen å be og tok et lite skritt fram så kuken min la seg oppå baken hennes. Inger spredte bena og stønnet svakt. Med den ene hånda tok jeg tak rundt staken og førte den mellom bena hennes. Jeg lekte litt rundt der til jeg kjente at jeg var i den glatte og varme åpningen hennes, og med et eneste kjapt støt presset jeg meg inn i henne. Helt til bunns. Jeg kunne kjenne kukhodet støte mot livmortappen. Med et godt tak rundt hoftene hennes begynte jeg å jukke på. I tillegg bøyde jeg meg litt framover og masserte klitorisen hennes i takt med støtene. Det tok ikke mange dragene før Inger nok en gang kom i en kraftig orgasme. Jeg satte opp tempoet og kjente hele tiden hvordan kukhodet bunnet fitta hennes. Jeg hadde jo fått tømt meg for bare noen få minutter siden, så nå kunne jeg holde på i det uendelige.
Nå knullet vi i et enormt tempo under det varme rennende vannet. Det var et hav av lyder der inne. Stønning. Rennende vann. Kjønn som klasket mot hverandre. Jeg måtte skru litt ned på tempoet da det nesten gjorde vondt når ballene mine dasket mot henne.
Jeg vet ikke hvor lenge vi holdt på slik, men det var lenge….. og synet av den vakre kvinnen som tok i mot alt med slik glede var sanselig opphissende. Jeg pumpet på og kjente etter hvert hvordan ilingene begynte i pungen og sendte signaler gjennom hele kroppen.
”Inger….nå er det min tur igjen”, fikk jeg stønnet fram. ”Hvor vil du ha spruten ?”
”Inni meg, så langt opp du klarer”, svarte hun begeistret. Svaret opphisset meg, så jeg tok et skikkelig godt tak rundt hoftene hennes og leverte ladningen akkurat som hun ba om. Igjen holdt jeg på å dette om da orgasmen jagde gjennom meg. Før jeg trakk meg ut av henne bøyde jeg meg fram og kysset henne på ryggen. Så tok jeg pikken og dasket den mot klitta hennes. Inger tok hånda mot fitta og smurte de blandede saftene godt inn før hun slikket seg på fingrene. Hun snudde seg mot meg og sa ertende:
”Husk hvordan jeg skal suge deg tom neste gang du har pungen helt full.”
Det ble en ny runde med såpe og vann før vi tørket hverandre og gikk inn i stua. Klær trengte vi ikke. Det var så grått og trist ute at vi dro for gardinene, fyrte i peisen og tente på 20-30 stearinlys i hele huset. Og nå kunne ingen naboer se oss. Og det var nok det beste, for vi forsatte søndagen med å elske over alt i huset. Bare avbrutt av middag med en god vin til, kaffe og varm naken kos i form av lange samtaler hvor vi bare satt nakne tett omslynget og nøt vår nyvunne nærhet.
Jeg overnattet selvsagt hos Inger og vi rakk en omgang til før vi totalt utmattet sovnet i armene til hverandre. Da vi våknet mandag morgen ble det ikke tid til annet et en rask frokost før vi begge hastig måtte kjøre på jobb.
”Da ses vi til fredag Svein. Og spis mye rå egg da….”, var det siste Inger sa til meg før hun med en lur latter satte seg inn i bilen sin.
Og Inger holdt løftet sitt…