En helt vanlig sommerkveld… eller?

”Hvem er hun, hvem er denne damen du får slike heite meldinger av”? Ulempen med bestekompiser er at de maser så innmari. Og Svein er ikke noe unntak i så måte. Jeg vet ikke hvor mange ganger han hadde stilt det samme spørsmålet, ja både han og kona hans Trine. De er mine aller beste venner, men allikevel visste de ikke mer om deg enn at mobilen glødet innimellom. De visste ikke om de deilige møtene våre eller noe annet. Og det irriterte dem begge. Jeg lo inni meg, i to og et halvt år hadde du vært min hemmelighet og jeg ønsket at det skulle fortsette å være slik.
Ikke for det at jeg er flau over deg eller ikke vil vise deg frem (selv om det er det du tror), men rett og slett fordi det tenner meg at du er min lille hemmelighet. Og vi har ikke noe vanlig forhold slik mange andre har. Vi har ikke noe forhold i det hele tatt, bortsett fra at vi holder kontakt pr mobil, mail eller vi møtes en sjelden gang til deilig sex.
”Nå, skal du svare? Du gliser rått hver gang du får melding ifra henne, nå vil både jeg og Trine vite hvem hun er!” Svein var sur, han blir det når han ikke får det som han vil. ”Hvor gammel er hun da? Hva jobber hun med?” Nå var det Trine som spurte. Jeg svarte at du var 11 år eldre enn meg og da holdt begge to på å besvime. Dette likte jeg, jeg gliste ”hva hun jobber med kan være det samme, men hun er lita, slank, men ikke tynn, kvinnelige former, halvlangt hår, og suger pikk som en proff.” ”Å” sa Svein, nå var han virkelig interessert……..”og elsker jentesex ” avsluttet jeg og jeg smilte for meg selv da jeg så det glitre til i Trines øyne. Jasså det var slik stelt med henne. Hmmmm dette begynte å bli interessant.
”Vi inviterer deg med på hytte til helgen, på EN betingelse og det er at denne såkalte hemmeligheten din skal være med!” Faen eller da mann, vi er jo dine beste venner, ta deg sammen! Eller er hun så jævlig stygg at du ikke tør vise henne frem? Nei, det kan hun ikke være da hadde du ikke holdt kontakten”. Jeg begynte å le og han ble om mulig enda surere.

Men jeg lovte før jeg gikk at jeg skulle ta kontakt med deg for å høre hva du syns. Jeg ble ikke overrasket når du svarte nei, men jeg ble overrasket over at jeg ble skuffet når du svarte det. For plutselig hadde jeg lyst til å ta deg med, jeg hadde lyst at du skulle bli kjent med Svein og Trine og tanken på at det kanskje kunne blitt litt av hvert som skjedde på hytta hadde pirret meg, så da du svarte nei forsøkte jeg faktisk å overtale deg. Du sa at så sjeldent som vi to møttes så ville du ikke sitte på en hytte en hel helg uten å kunne ha sex. ”Hvem har sagt at vi ikke kan ha sex selv om vi er sammen med dem da”? Spurte jeg. ”Å” svarte du ”kan vi det? Tja da stiller det seg kanskje litt annerledes”. Jeg visste at om du ble lovet sex var du på gang. Jeg fortalte om Trines interesse for deg når jeg nevnte jentesex og da var saken avgjort.

Svein og Trine jublet når jeg ringte å sa vi kom neste fredag. Jeg gledet meg plutselig jeg også, både til å se deg igjen, men også til å være sammen med mine beste venner å la dem bli kjent med deg, jeg visste det ville gå greit, men jeg var også spent på om det kanskje kunne bli litt deilig jentekos der ute. Det hadde ikke vært meg i mot, og heller ikke Svein kjenner jeg ham rett.
Du var veldig stille på veien ut til hytte deres. Vanligvis så pratet du om alt og ingen ting men denne gangen sa du ikke stort. Sommerkjolen din satt som støpt på kroppen din, jeg visste du hadde tatt deg ekstra god tid i dag for å ta deg best mulig ut. Du var blitt brun og lekker siden jeg så deg sist, tynnere også faktisk og du hadde klippet av deg det lange håret ditt. Du kledde det, skulderlangt var det og lysere enn jeg kunne huske fra sist. Du fingret nervøst med halskjede ditt og pusten gikk raskt. ”Du må stoppe litt, jeg får ikke luft” du virket plutselig redd, så jeg stanset og du hoppet fort ut av bilen. Jeg kom etter deg, drog deg inntil meg og spurte om du ville snu. Du la bare hodet inntil brystkassen min og jeg kjente varmen fra deg, den deilige lukten fra deg pirret neseborene mine og jeg kjente pikken min vokse raskt. Hendene mine strøk deg nedover ryggen din, presset deg forsiktig inntil meg og jeg tok pekefingeren under haken din og tvang deg til å se på meg. ”Dette går fint, du er flott nok i massevis og de kommer til å bli fascinert av deg og du av dem. Slapp av dette fikser du”. Munnen din søkte min og når tungen din kom lekende var pikken min så klar som den kunne bli. Du strøk over den og hvisket at det var deilig å kjenne at jeg ble kåt av deg. Herregud det var like før jeg bøyde deg over panseret og knullet deg der og da, men visste at vertskapet ventet så det fikk bli en annen gang.

Svein og Trine kom ut av døren før vi rakk å parkere ferdig, og jeg presenterte deg. ”Her har dere hemmeligheten min, vær snill med henne for hun er fryktelig nervøs”. Du håndhilste på dem begge og jeg så tydelig at de likte deg og du dem. Jeg pustet lettet ut, ikke det at jeg trodde det hadde vært noen fare, men man vet aldri. Du og Trine forsvant arm i arm inn i hytta mens jeg og Svein ble satt til å tømme bilen. ”Din luring” sa Svein, ” dama var jo flott, snerten rumpe ” han gliste og jeg nikket, jo da dette lovet bra.

Middagen var fortært, vi var mette og litt småsusete etter masse deilig vin. Vi satt fortsatt rundt spisebordet og pratet. Etter hvert kom selvfølgelig praten inn på sex, fantasier, lyster osv. Plutselig var hånden din på innsiden av låret mitt, strøk meg oppover mot pungen min, du lyttet til noe Trine sa, men hånden din gjorde helt andre ting. Den la seg rundt pungen min og klemte forsiktig til, herregud så stiv jeg ble. Pikken sprengte mot buksa og du lot pekefingeren gli oppover mot pikkhodet. Pokker ta klær som er i veien, tenkte jeg. Nå var jeg klar for fitte, men visste ikke helt hvordan jeg skulle få deg for meg selv. Svein og Trine reiste seg for å ta av bordet, du snudde deg mot meg og hvisket ”Jeg har vaginakulene inni meg” Jeg trodde jeg skulle besvimt. Du er faen i meg så frekk og det er det jeg elsker mest med deg, frekkheten din, direktheten din, og sexlysten din. Du har lyst uansett du. Kåt stort sett bestandig.

Du smilte frekt mot meg, tok hånden min og førte den raskt innunder kjolen din, der fikk jeg et nytt sjokk. Du hadde jo ikke truse på deg heller og du var dyvende våt. Du tok pekefingeren min og lot den gli over sprekken din og da kjente jeg den ene kula, den var halvveis inni deg og du ba meg skyve den på plass. Jeg presset forsiktig og den gled lett på innsiden igjen. Du drog hånden min frem igjen og slikket fingeren min ren for dine egne safter. Du tente meg sinnsykt. Jeg var sprengferdig av kåthet. Ville bare ta frem pikken min å runke til spruten stod av meg. Det glitret i øynene dine, jeg så du var like kåt som meg. ”Jeg er så kåt, vi må få gjort noe med det”. Stemmen din dirret, jeg nikket og skulle til ta deg med meg, men da kom Svein og Trine å satt seg ned igjen. ”Trine, vil du bli med meg ut på soverommet litt, det er noe jeg har lyst til å vise deg”. Du så direkte på henne, hun smilte forsiktig og svarte ja. Jeg holdt på å sette hvitvinen i halsen. Kjente jeg deg rett var du klar for å innvie henne i jentesexsens verden, pikken dunket, det verket i hodet og jeg var redd jeg ville komme før jeg idet hele tatt fikk kledd av meg. Nå var jeg klar for alt som måtte skje, uansett. Svein skålte med meg og anta nok ikke hva som var i ferd med å skje.

Jeg lukket øynene, jeg så deg for meg der inne sammen med Trine. Jeg så du strøk henne over kinnet med fingeren din, jeg så du lot den forsette over munnen hennes, jeg så hun lukket øynene, trakk seg ikke vekk, jeg så du bøyde deg frem og kysset henne forsiktig, hun rykket til, nølende først men så møttes tungene deres og da var det gjort. Hun kysset deg dypt og hardt, hun var kåt, det var det ingen tvil om. Jeg så du skjøv skulderstroppene hennes ned tungen din fulgte etter, jeg så du lekte med de stive brystvortene hennes, jeg visste du syns hun var deilig. Høyere og tynnere enn deg, med flotte runde bryster, slanke hofter og lange ben. Jeg så hvordan hun holdt hodet ditt inntil seg når du slikket brystvortene hennes, hvordan kroppen hennes strammet seg når du fortsatte nedover magen og mot hennes våte mus.

Lydene fra dere nådde inn til oss. ”Hva faen…..” Svein så på meg, vi reiste oss samtidig og gikk bort til døren inn til rommet dere var. Synes tok pusten fra oss begge. Du stod med den deilige rumpa di rett ut mot døren, den hvite catsuiten satt klistret til kroppen din, musa di var rød og åpen og det glitret i saftene dine. Trine lå på ryggen med den sorte catsuiten din og du hadde tungen din dypt begravd i hennes glatte fitte. Svein var himmelfallen. ”Dette er noe av det deiligste jeg har sett” sa han og drog av seg klærne. Jeg var ikke sen om å gjøre det samme. Pikken min stod stor og stiv oppover magen og bare lengtet etter å komme inn i den våte og varme grotten din. Du er så sexy når du står slik, med rumpa di rett ut og med den deilige fitta di våt og herlig mellom rumpeballene dine. Du vet jeg elsker musa di, får ikke sett nok på den og du smaker så sinnsykt deilig.

Trine stønnet og vred på seg under behandlingen din. Tungen din slikket og smakte, sugde på leppene hennes og klitorisen. Fingrene dine var dypt begravd inni henne og det surklet hver gang du trakk dem ut og inn. Jeg stilte meg bak deg, måtte bare smake. Du stønnet høyt mot Trines mus når jeg gav deg samme behandlingen, du stønnet at jeg måtte slikke deg, fitta di lengtet etter meg og jeg lot tungen leke med deg. Leppene dine var hovne og klitorisen struttet og du rykket til når jeg sugde den forsiktig inn i munnen min. Svein satt ved hodet til Trine og ble sugd. Hun slikket og sugde den store pikken hans og han hadde øynene festet på deg. Han likte å se sin kone ble slikket av ei annen jente det var tydelig. Han strøk over kroppen hennes og fingrene lekte med brystene hennes. ”Slikk henne, sug og slikk henne til hun kommer i munnen din” Han snakket frekt til deg og dette likte du tydeligvis for du fingerpulte Trine så hun skrek høyt. ”Hun kommer, hun kommer i munnen din” Svein kjente henne godt nok til å merke hva som skjedde. Trine sugde og runket ham og strammet plutselig kroppen sin, du viste henne veien, hjalp henne frem og tungen din var dypt inni henne når saftene strømmet av fitta hennes, du sugde det i deg, drakk av henne og gav deg ikke før hun ble liggende rolig.

Hun så opp på deg og hvisket ”herregud så deilig, dette kunne du”. Hun smilte til deg og du slikket deg om munnen. ”Hun er klar for pikken din nå Svein” sa du og han var ikke sen om å legge seg ned mellom sin kones ben. Pikken hans forsvant dypt inn i henne, hun la bena på skuldrene hans og fant rytmen i sammen. Herregud så deilig det var å se de knulle slik. Det glinset av pikken til Svein hver gang han gled ut og inn og jeg var overkåt. ”hei, skal du ikke gjøre deg ferdig” stemmen din var myk mot øret mitt og jeg snudde meg mot deg. Du lå nå helt naken og fristende foran meg, bena dine drog du til siden og åpne den deilige musa di for meg. Kulene dine glitret i åpningen og jeg skjøv de på innsiden, du stønnet og jeg drog dem litt ut igjen, det gjorde sin virkning. Du ba meg slikke deg til himmels, og jeg hadde ikke tenkt å nekte deg opplevelsen. Tungen min lekte med deg, pirret deg og ertet deg, kulene dine skjøv jeg inn og ut og du vred og buktet deg. Trine snudde seg mot deg og dere begynte å kysse hverandre mens Svein knullet Trine og jeg slikket deg. Herregud så kåte vi var. Det var surklelyder og smaskelyder, det luktet sex i hele rommet og alt var bare himmelsk deilig.

”ikke stopp, ikke stopp gud nå kommer jeg, ja, ja åhhhh” jeg måtte holde deg fast når orgasmen tok tak i deg. Hele kroppen din ristet og du presset kulene ut av deg, saftene dine flømmet over ansiktet og inn i munnen min og jeg drakk alt jeg fikk av deg, du gned deg mot meg, ville ikke at jeg skulle stoppe, ville ha mer og mer og du var helt umettelig.

Plutselig la du bena dine på skuldrene mine å ba meg knulle deg, du elsker å få pikk mens orgasmen raser gjennom deg, jeg kjørte kuken til bunns i deg og det strammet seg herlig rundt den. Du knep musklene dine sammen og det var varmt, vått og herlig å være inni deg. Jeg elsket sakte å deilig med deg, lot deg virkelig føle meg inni deg. Du roterte med hoftene sugde meg dypt inn i fitta di og det var bare deilig å kjenne hvor varm og trang du var.

Trine så fascinert på deg. ”Herregud hvordan får hun det til, hun er jo farlig deilig, frekk og sensuell og det ser ut som hun elsker sex”? Du bare smilte mot henne og ba henne sette seg på ansiktet ditt. Herregud du er deilig, du er så frekk og sexy og det har fascinert meg fra første stund. Trine satt seg over deg med ansiktet vendt mot meg, og for en følelse å se ansiktet hennes forandre seg etter hvert som hun fikk behandling av deg. Hun stønnet og gned seg mot deg, masserte brystene sine og når Svein stilte seg ved siden av henne med pikken i hånden, var hun ikke sein om å ta han i munnen. ”herregud sug pikken min, sug meg til jeg spruter, jeg klarer ikke å holde meg lenger” Svein var helt i ekstase. Pikken hans var beinhard, det dunket i den og kona hans sugde ham langt ned i halsen. Han knullet munnen hennes og skrek at han kom. Trine ville ta ham ut med du stoppet henne. ”Nei, la ham sprute deg i munnen, svelg unna, det er herlig godt! Hun gjorde som du sa og Svein bannet og stønnet. Spruten kom og Trine lukket øynene, men svelget alt mannen hennes gav henne, selv om noe rant ut av munnvikene hennes, spilte det ingen rolle. ”Fy faen” sa Svein når han kom til hektene igjen, takknemligheten lyst av øynene hans når han så på deg. Dette var første gangen for de begge, men garantert ikke den siste. De hadde likt det begge to det så du.

Trine fikk plutselig nok med seg selv, fitta hennes lå over munnen din igjen og du hadde kjørt en dildo langt oppi henne. Hun red munnen din, jukket opp og ned på deg og fingrene dine gned klitorisen hennes. Trine bøyde seg frem mot meg og jeg kysset henne. Tungene våre lekte vilt med hverandre og kukken min banket inn og ut av fitta di. Trine stønnet mot munnen min, hvisket at du slikket henne himmelsk, hvisket at hun forstod hva jeg så i deg, praten hennes hisset meg opp, jeg kysset henne dypere og hun ble villere og villere. Hoppet opp og ned på dildoen og plutselig stivnet hun og skrek høyt. ”Kom for meg, kom over dildoen, la meg kjenne saftene dine renne av deg” du stønnet og smilte når det strømmet kåtsafter av fitta til trine og ned i munnen din. Trine rullet seg av deg og falt sammen på sengen. Svein holdt rundt henne og strøk henne over håret, hun smilte takknemlig opp til ham og var nok veldig fornøye med behandlingen hun hadde fått. Jeg gled ut av deg og la meg på ryggen. Ville ha deg oppå meg.
Du skrevde over hoftene mine, åpne fitta di og lot dråpene dine dryppe ned over pikkhodet mitt før du sakte gled ned på meg. Herregud som fitta di er deilig. Du spidder deg selv over pikken min og glir sakte ned på meg. Øynene dine er låst fast i mine, nå kan verden forsvinne for din del. Du elsker å ha meg inni deg, du elsker å kjenne jeg fyller hele den våte fitta di opp med pikken min, du synker helt ned på meg, vrir på kroppen din, kniper om meg og det er himmelsk trangt å deilig. Du bøyer deg fremover og kysser meg, mykt og ertende, lekende og deilig. Plutselig ser vi at Svein står å filmer oss, pikken hans vipper deilig opp og ned og han er kåt av det han ser. Du ber Trine ta frem dildoen og smøre den med glidekrem. Du ber henne om å smøre rumpehullet ditt også og hun blir deilig kåt når hun forstår hva du vil. Glidekremen glir over rumpa di, fingrene hennes leker med deg, glir ut og inn av rumpehullet ditt, vider deg ut, gjør deg klar til å bli tatt i begge hull. Du stønnet og biter deg i underleppen når Trine lar dildoen gli sakte inn i deg. Du presset i mot, herregud så deilig å kjenne du blir fylt opp. Det blir trangere og trangere jo lenger dildoen glir inn i deg. Du stønner og pusten din kommer i korte hikst. Endelig er den dypt inni deg og du starter å knulle meg igjen. Pikken dunker ut og inn av deg, mens dildoen gjør det samme i rumpa di. Du er helt vill og er borte fra denne verden. Du snakker frekt til meg, stønner og det er himmelsk vått i fitta di.

Vi kommer samtidig. Det eksploderer i hodet mitt når orgasmen tar tak. Den presset meg dypt langt inni deg, jeg holder deg hardt fast og lar deg styre. Fitta de klemmer rundt pikken min, melker meg for hver dråpe jeg har, tårene renner nedover kinnene dine og verden har sluttet å eksistere. Det brenner i pikken når sædpruten står langt inni deg og du lukker munnen din om min til orgasmen gir seg.
Du faller fullstendig utmattet over meg og du er så sliten så sliten. Svetten renner av kroppen din og jeg stryker over deg til du faller til ro.
Du sovner slik, tilfreds ved siden av meg, så glad jeg er for at jeg tok deg med hit og det tror jeg de andre to er også. Jeg kysser deg forsiktig på kinnet drar dynen over deg og går sammen med de to andre ned til vannet for å bade. Trine kysser meg på kinnet og hvisker et svakt tusen takk. Hun var glad du hadde blitt med og de hadde hatt det utrolig deilig.

Det blir vel ikke den siste hytteturen vi her med disse to, såpass kan jeg vel love her og nå……….og noen alminnelig sommerkveld ble det ikke.

Legg igjen en kommentar