En hjelpende hånd

Nadja våknet med et rykk og pustet tungt. Hun var like på kanten av en voldsom orgasme og sprengkåt! For bare noen få sekunder siden hadde hun ligget tett omslynget av en gud av et mannfolk, og nå var alt borte. Hun lukket øynene og forsøkte å mane fram resten av drømmen, men det verket for mye i kroppen. Hun vred på hodet for å få en titt på klokka. Den var bare 4 på morgenen, noe som betydde at hun måtte holde ut en halv time til før noen kom og fikk snudd henne. Nadja var lam på grunn av en muskelsykdom og klokken halv 5 hver natt kom det noen for å hjelpe henne med å snu seg i senga.
Nadja bannet halvhøyt for seg selv. Den som bare hadde klart å fått lirket en hånd ned i skrittet, så skulle hun nok klart å slokke denne voldsomme ilden som herjet et sted der nede mellom beina. Men hvordan hun enn forsøkte, var det like nytteløst. Hun klarte å få ålet hendene opp på brystene og kløp seg lett i brystvortene. Ahh, – det var deilig! Hun knep sammen de få musklene hun hadde i underlivet og kjente at begjæret økte på igjen. Kanskje ville hun klare det likevel, tenkte hun, og lukket øynene for å konsentrere seg. Hun mante fram den ene erotiske fantasien etter den annen, mens hun vekselvis klemte sammen undelivet og kløp seg i brystvortene. Hun brant av begjær, og endelig kjente hun at kroppen begynte å ta over av seg selv. Det begynte som en svak sitring i beina, som så bredte seg oppover til skrittet og utover i hele kroppen. Hun kastet hodet fra side til side og klynket svakt mens orgasmen rullet langsomt gjennom den spede kroppen.
Hun var døset av igjen da en nøkkel ble satt i ytterdøren og Karen fra hjemmesykepleien kom brasende inn. Nadja likte når Karen hadde vakt, – hun var en blid og hyggelig dame i 50-åra, – en av de få som behandlet henne som et menneske og ikke som en gjenstand. Ti minutter senere hadde Karen fått snudd henne over på siden og var forsvunnet ut døren igjen til nestemann på sin snurunde.
Nadja fikk ikke sove, – egentlig var det for varmt, men det ville hun ikke tenke på. Hun begynte alltid å svette i det øyeblikket hun begynte å tenke på at hun var varm og ikke kunne få av seg dyna. Så hun tenkte heller på drømmen som hadde vekket henne, og på hvor gjerne hun skulle ha hatt en mann liggende bak seg nå og holdt rundt henne til hun sovnet. Det måtte snart være ti år siden hun hadde hatt med en mann å gjøre, og hun fikk gåsehud ved tanken.
Hun hadde nettopp fylt 19 år den gangen da hun traff Sven, – en høy og flott fyr på 26 år! Han var alt det en kvinne kunne drømme om ved en fyr, og hun hadde virkelig fått troen på at det også fantes noen for henne her i verden. Hvilken tosk hun hadde vært! Hun hadde vært sprek sammenlignet med i dag, – nesten selvhjulpen og hun kunne sågar kle av og på seg selv. Det ble 3 hektiske uker hvor hun hadde følt seg som i himmelen, og de hadde gitt seg hen til hverandre i het elskov natt etter natt, så ofte forholdene tillot det. Plutselig hadde Sven bare forduftet, og Nadja fikk aldri noen forklaring på hvor eller hvorfor. Hun hadde hørt rykte om at han var dradd hjem til kone og barn et sted, men hun orket ikke å tenke på det.
Etter at Sven var dradd sin vei hadde Nadja fått mistanke om at hun var gravid. Hun hadde bestilt time hos en gynekolog som bekreftet mistanken, og han bestilte straks time på sykehuset for abort. Nadja ville ikke ha abort, men det var ingen som hørte på henne. Alle kom bare med en masse argumenter og kommentarer om at ei jente i hennes tilstand ikke måtte tenke på å bli mor! Eller at hun aldri ville klare av en unge, – hun hadde jo mer enn nok med å klare seg selv! Kanskje hadde de rett, men hele opplevelsen og de mange ubetenksomme ordene satt ennå fast som små arr i hukommelsen.
Nadja ristet på hodet. Hun ville ikke tenke på det som hadde vært, det var jo nesten 10 år siden! I grunnen hadde hun det ganske fint nå, trøstet hun seg med der hun lå og stirret inn i veggen. Hun hadde etter en lang kamp omsider fått sin egen rommelige to-roms leilighet, helt for seg selv, og ved hjelp av et større hjelpeapparat var hun endelig i stand til å styre livet sitt stort sett slik hun selv ønsket. Det gikk riktignok «den veien høna sparket» rent fysisk sett, men dersom hun klarte å holde seg frisk ellers, hadde hun gode sjanser for å bli 35 år gammel ifølge statistikken, så hvorfor kaste bort tiden med deprimerende tanker.
Nadja tittet på klokken igjen, – den var bare 7. Klokken 9 skulle den nye vikaren komme for å få henne opp av sengen, og fytte rakkeren som hun hatet vikarer! Alt, – hver minste detalj om hvor hun skulle vaskes, hvordan hun skulle kles på, minne om å gå på do, hva hun skulle ha til frokost etc, – alt måtte forklares helt fra begynnelsen av, og alltid ble det forviklinger. De gjorde nok så godt de kunne, men av og til ble hun bare så møkka lei av å måtte mase om hver minste bagatell hun trengte å få utført.
Nadja måtte ha sovet tungt, for hun våknet først av en mannsstemme like bak seg.
– God morgen, sa stemmen noe spørrende.
– Morgen? sa hun med grøtete stemme. – Det kan så være, gryntet hun søvnig, – men om den er god får vi komme tilbake til… Helst ville hun bare ha sovet videre, det hadde blitt lite søvn og altfor mye grubling den natta. Hun var ikke i form for konversering akkurat da.
– Mitt navn er Stig, sa han prøvende, og jeg skal vikariere for Maria som har gått ut i ferie.
Det ble stille. Da ingen sa noe mer syntes Nadja at hun fikk finne på noe, og sa sarkastisk:
– Så hyggelig… vel navnet mitt vet du sikkert, men om vi skal fortsette denne samtalen, hadde det kanskje vært en ide å trille meg over på ryggen så jeg kan få se hvem jeg snakker med om ikke annet…?
Så la hun noe provoserende til:
– Og skulle du ha lyst til å håndhilse, så finner du ei hånd under dyna et sted. Her er det selvbetjening, sa hun og forsøkte å skjule et fandenivoldsk smil mot puta.
– Selvsagt! Utbrøt han unnskyldende, og snart lå hun på ryggen og kunne beskue den nye vikaren fra topp til tå. Og hvilken vikar! Det var rett og slett et vidunder som virkelig tålte å bli gått nærmere etter i sømmene, og Nadja kunne ikke rive til seg blikket. Hun var helt betatt!
Stig viste seg å være en svær, kraftig kar et sted rundt 25 år, med klare blå øyne og en lys, trolig bleket, piggsveis. Han måtte være minst 1.90 høy, vel utstyrt med muskler uten å overdrive, og ansiktet var pent, harmonisk og tiltalende. Kanskje var det ham hun hadde drømt om i natt, fôr det gjennom hodet hennes, og hun kjente hvordan hjertet hoppet over et slag bare ved tanken. Hun følte at det begynte å pulsere foræderisk mellom beina hennes, og hun skjøv tanken brutalt bort igjen. – Hva i svarte er det som går av deg jente, irettesatte hun seg selv.
Stig satte seg på sengekanten, – de pratet litt om hva som måtte gjøres, og han fant fram det som trengtes til morgenstellet, – et fat med vann, såpe, vaskeklut og et håndkle.
Nadja ble liggende å studere Stig mens han gjorde tingene i stand. Han var så utrolig kjekk, konstaterte hun, og for første gang i sitt liv gruet Nadja litt til den forestående kroppsvasken. Hun var vant med å ligge splitter naken mens hun ble vasket over hele kroppen, også av menn, men dette var liksom annerledes. Hun kunne simpelthen ikke la være å bli påvirket av hans nærvær. Det var en ny og uvant følelse, og hun var livende redd for at han skulle oppdage hvordan det var fatt med henne. Det ville bare bli for pinlig om han skulle merke hvordan hun tente på en fyr hun aldri i sitt liv hadde sett før.
Stig rullet henne over på siden, la det lange, mørke håret frem over ansiktet på henne, og begynte å vaske fra nakken og nedover ryggen hennes med lange, rolige bevegelser. Det kjentes så deilig, og han strøk henne så mjukt og godt, – ikke med slike raspende bevegelser som enkelte av «hurpene» gjorde. (Nadja kalte noen av «hjelperne» sine hurper i all stillhet, da de var både sure og brutale mens de holdt på.)
Rumpen og baksiden av lårene ble vasket grundig og vel, og Nadja måtte bite tennene sammen av bare fryd. Hun var begynt å fabulere igjen om helt andre ting enn vasking, og hun var blitt aldeles varm og våt mellom beina. Det var nok mer enn bare vann som nå rant nedover låret hennes. Dette begynte å bli pinlig, men hun satset på at blonde muskelmenn var for dumme til å forstå hvordan det var fatt med henne.
Nadja ble så trillet over på ryggen igjen, og turen kom til framsiden som startet med ansiktet og halsen. Nadja hadde et pent ansikt, det hadde hun ofte hørt. Hun hadde mørke brune dådyrøyne, en trassig liten oppstoppernese og fyldige lepper som formet seg som et hjerte øverst. Men mest stolt var hun over brystene sine som var både store, fyldige og utrolig følsomme. Spesielt brystvortene var meget følsomme for berøring, og nå struttet de harde og stive ut i luften bare ved tanken på hva som skulle skje. – Hvilke sladrehanker, tenkte Nadja iltert før hun bet tennene sammen, lukket øynene for å slippe å se på, og konsentrerte seg om å holde pusten i sjakk.
Det siste lyktes bare delvis når vaskekluten begynte å danse rundt om på brystene hennes, og nedover magen. Det hele begynte å smake mer av tortur, men samtidig var det så utrolig deilig. Det virket nesten som han vasket litt ekstra mye akkurat på brystene, men det var sikkert bare noe hun innbilte seg. Hun forsøkte å tenke på tannlegetimen hun hadde i neste uke, – hun hadde skrekk for tannleger, men det hjalp bare litt. Æsj, hvorfor i all verden kunne hun ikke klare å beherske seg litt mer, tenkte hun febrilsk. Da hun gløttet så vidt på øynene kunne hun se at Stig så undersøkende på henne. Herre Gud! Han har oppdaget det, tenkte hun panisk.
– Har du problemer Nadja? spurte han usikkert og så henne direkte i øynene.
Hvilke fantastiske øyne! tenkte Nadja, men så kom hun til å tenke på spørsmålet og ble helt forfjamset.
– Problemer? ..Jeg.. nei… jo… jeg mener, det er ikke noe å bry seg om, det er bare sånt som skjer en gang iblant, løy hun. Hun var blitt helt hes i målet, og hun kjente hvordan hun ble varm av skam i hele hodet, halsen og nedover brystet.
– Vel, det er vel ikke noe å skjemmes over det, sa han glatt, – det er jo et helt vanlig problem, – for menn i alle fall, la han forklarende til. Så fortsatte han videre med sitt gjøremål som om ingen ting var hendt.
Nadja holdt munnen lukket. Hun våget ikke å si et pip. Nå var han ferdig med brystet og magen, og hadde begynt på låra og skrittet. Ååå, hvor gjerne hun skulle ha stukket hodet i sanden og vært borte for alltid! Dette var bare for pinlig, men så deeiiilig! Hun knep munnen sammen. Det kjentes som ild som pulserte i skrittet, og den våte kluten kjentes helt kald ut da han la den over venusberget og de svulmende kjønnsleppene. Nadja konsentrerte seg maksimalt om å roe seg ned, men kunne panisk konstatere at det ikke var mulig. Jo mer hun anstrengte seg, desto mer økte de voldsomme bølgene som var i ferd med å rulle gjennom den spede kroppen hennes. Aldri ville hun greie å komme igjennom dette uten at det ville komme for henne i en brakende orgasme!
Stig begynte å dra kluten forsiktig opp og ned på venusberget. Han skilte beina hennes litt for bedre å komme til mellom leppene og inni sprekken, og lot kluten gli inn i sprekken. Nadja stønnet da den myke og glatte kluten gled over hennes ømfintlige og svulmende klitoris. Stig så urolig på henne, men nå var Nadja hinsides all fornuft. Hun klarte ikke å beherske seg lenger, hun kjente bare hvordan hun holdt på å miste all kontroll, det begynte å glitre for øynene på henne, og hun ville sprenges av begjær. Shit! Shit! Shit! Det blir det siste jeg ser til den vikaren, fôr det gjennom skallen på henne, og dermed raste hun over kanten som et uvær.
Da Nadja begynte å komme til hektene igjen, satt Stig og strøk henne varsomt over magen.
– Hallo? Noen hjemme? Sa han og viftet prøvende med en hånd foran ansiktet på Nadja da hun igjen begynte å vise tegn til liv.
– Jeg beklager, hvisket Nadja, – det var ikke meningen… Hun orket ikke å se på ham, og hun skjemtes som en pisket hund.
– Å, det er OK, sa han lett. – Men si meg, er du alltid så livlig om morgenen? fortsatte han med dårlig skjult nysgjerrighet.
– Nei, nei, utbrøt hun kjapt og kjente hvordan hun rødmet igjen, – nei, slett ikke! Jeg vet ikke riktig hva som gikk av meg i dag, – kanskje er det noe jeg har spist, la hun til og smilte matt.
– Hm! sa han tankefullt, – og jeg som et øyeblikk trodde det var meg, utbrøt han med påtatt skuffelse i stemmen.
– Nei da, slett ikke, – hvordan i all verden kunne du komme på en slik ide? svarte Nadja med påtatt munterhet. Så lo de godt begge to, og den pinlige stemningen var brutt.
Etter at hun hadde fått på seg klær og var plassert i sin elektriske rullestol, begynte Nadja å føle seg mer ovenpå igjen. Stig viste seg å være et naturtalent for sine oppgaver, kvikk til å oppfatte hva hun ville ha ham til å gjøre, og alt forløp langt mer smertefritt enn hva hun hadde våget å håpe på. Hun kunne ikke la være med å studere ham når han ikke så det, og alt hun så var bare så perfekt. Var det mulig at Vårherre virkelig hadde skapt noen som var helt uten feil og lyte?
_______________
Nadja elsket å ha Stig til å pusle om seg. Hun satt og iakttok ham mens han laget frokost til henne, og hun fikk aldri sett nok av ham. Det slo henne stadig hvor vakker han var, og hun undret seg over hvor gammel han kunne være. – Sikkert mye yngre enn meg, tenkte hun, ellers ville han nok vært kapret av et eller annet kvinnemenneske for lenge siden. Eller var det nettopp det han var? Tanken jog gjennom henne og hun kjente misunnelsen svi i brystet. Selvsagt hadde han en kjæreste et eller annet sted, men hun våget ikke å spørre. Hun hadde visst utsatt ham for nok besværligheter i dag.
– Hva grubler så du på, spurte han plutselig og så på henne med sitt uskyldsblå blikk. Hun kunne veddet på at det funklet i øynene på ham, og hun følte seg helt fortapt. Men hun ristet bare smilende på hodet.
– Ingenting spesielt, løy hun.
– Er du klar over at du er utrolig vakker, sa han plutselig.
– Nei det er jeg ikke… jeg mener … jeg er ikke pen, sa hun bestemt. Hun ville ikke høre på det øret.
– Hvor gammel er du da, spurte han for å skifte tema.
– Gammel?! Utbrøt hun. – Og jeg som trodde jeg hadde fått en gentleman i hus, sukket hun oppgitt, og han lo.
– Nei, slutt nå, sa han. – Jeg fylte 24 i april la han til, – og hvis du ikke vil si det, så ser jeg bare etter i papirene vi har på deg på jobben, truet han.
– OK da, – du er jo bare barnet jo, sa hun ertende. – Jeg fylte 28 i januar, føyde hun medgjørlig til.
– Og ingen kjæreste! slo han fast, – merkelig…
– Hva vet du om det, utbrøt hun overrasket.
– Vel, så underernært som du er på menn, kan du da umulig ha noen kjæreste?
Nadja rødmet og tenkte på morgenens episode. Hun ergret seg ennå over sin totale mangel på selvbeherskelse, samtidig som hun tenkte på hvor herlig det hadde vært.
– Kanskje ikke, sa hun forlegent, – men i morgen kan vi jo bytte plass, du i senga mens jeg vasker, så kan vi jo undersøke hvor underernært DU er. Det er vel bare rett og rimelig, synes du ikke?
Stig sa ikke noe med det samme. Han så ut til å gruble litt over saken, så kom det noe nølende:
– Nææ, det ville nok gitt samme resultat som i morges, innrømmet han.
– Aha, ingen kjæreste altså, slo Nadja fast med triumf i stemmen. Det hadde hun ikke forventet.
Stig virket nesten litt forlegen nå.
– Men det hadde ikke vært meg imot, sa han ettertenksomt, – men bare om det er du som vasker altså, la han forsikrende til.
Nadja formelig hoppet til i stolen. Hva var det han sa!? Hun kunne nesten ikke tro sine egne ører. Han sa jo rett ut at han var interessert i HENNE. Dette kunne umulig være riktig…
– OK, sa hun og forsøkte å legge an en kjekk tone. – Da sier vi det så. Men, hun nølte litt, – hvordan skal det gå til, – i praksis mener jeg?
Stig sa ikke noe, men så bare undersøkende på henne et øyeblikk. Plutselig, i et steg, var han borte hos henne, la en hand bak hodet på henne og kysset henne midt på munnen. Nadja ble aldeles overrumplet, men da hun kjente leppene hans mot sine, – først lett og så mer krevende, følte hun seg med ett helt myk som gelé i hele kroppen, og hun besvarte kysset med alt hva hun hadde. Han presset seg mot hennes myke lepper som villig åpnet seg for ham, og en leken tunge møtte hans på veien inn.
De smeltet sammen i et kysse som ble mer og mer lidenskapelig. Tungene deres utførte rene brytekampen mens de snodde seg rundt og sugde lett på hverandre. Pusten gikk tyngre og heftigere etterhvert, og Nadja følte nesten som om det begynte å svimle for henne. Aldri hadde følelsene hennes bølget gjennom henne som nå, og aldri hadde hun blitt så opphisset av et kyss noen gang. Det føltes som hele henne ville sprenges innvendig, og hun nøt følelsene i fulle drag. Hvilken herlig fyr, snurret det rundt et sted langt bak i hennes bevissthet.
Stig var den første som stoppet opp og så henne alvorlig i øynene.
– Du er en farlig kvinne Nadja, sa han. – Jeg tror jeg holder på å bli forelsket i deg.
Stig fortalte så at han egentlig offisielt var sammen med en annen kvinne for tiden, men at de knapt hadde sett hverandre de siste månedene, langt verre hatt noe forhold slik par som oftest har. Han mente at de nok burde ha gjort det slutt for lenge siden, men det hadde bare gått slik uke etter uke, uten at noen hadde funnet noen gyldig grunn for å gjøre det slutt. Men nå hadde han altså funnet grunnen, tilsto han mens han smilte svakt. Stig hadde satt seg på en stol like overfor Nadja mens han fortalte, og stirret nå ned i gulvet.
– Tror du at du kunne tenke deg å fortsette der vi slapp i sted, etter det jeg nå har fortalt? spurte han, og våget ikke å se opp på henne.
Nadja var blitt betenkt etter det Stig fortalte, og tankene hennes svevde plutselig 10 år tilbake i tid da hun hadde vært i en lignende situasjon. Var hun i ferd med å rase inn i et nytt forhold som bare ville føre til skuffelser og elendighet for henne? Var Stig en type som hun kunne stole på, eller var hun bare for naiv og dum til å avgjøre sånt overhodet?
Tankene raste rundt i hodet på henne! På den ene siden følte hun seg utrolig tiltrukket av den store, kraftige og vakre karen som satt foran henne og stirret usikkert i gulvet. Det var vanskelig å tenke klart. På den andre siden hadde han jo straks åpent innrømmet sitt noe frynsete forhold til en annen kvinne, og hvem ville vel gjøre det dersom de var på jakt etter et lettvint bytte? Nadja bestemte seg for å ta den sjansen hun ble tilbudt der og da, og håpe på det beste. Slike sjanser vokste jo ikke akkurat på trær, og slett ikke for henne.
Nadja grep omsider ordet og forsøkte å være like oppriktig og åpen som Stig hadde vært. Hun fortalte litt om sine dårlige erfaring med menn og de betenkeligheter det gav henne, og at hun ikke ville gjennom noe lignende på nytt. Hun innrømmet også overfor Stig hvor betatt hun var blitt av han da hun fikk se ham samme morgen, og hvilke problemer det altså hadde gitt seg utslag i under morgenstellet.
– Foruten alt det der, sa hun til slutt, – så har jeg slett ikke noe imot å fortsette der vi slapp, la hun forsiktig til.
Stig så ømt på henne med sitt strålende blikk. Så reiste han seg opp, la armene rundt henne, og klemte henne forsiktig inntil seg mens han kysset henne på håret. Hun kjente noe hardt i skrittet hans som presset mot armen hennes. Wow, han er visst mer interessert enn jeg hadde våget å håpe på, tenkte hun. Hun gjorde en liten bevegelse med armen, og fikk den lille responsen tilbake som er så typisk for et erigert lem. Hun var nå sikker i sin sak.
– Du Stig, sa hun forsiktig.
– Mmm, mumlet han fraværende.
– Vil du gjøre meg en tjeneste, spurte hun.
– Selvsagt, sa han, – jeg gjør alt for deg, la han bedyrende til. – Hva vil du jeg skal gjøre?
– Ta av deg buksene, sa hun.
– Hva!? utbrøt han sjokkert. Han stirret på henne med vidt oppsperrede øyne. – Hvorfor i alle sine dager…
Nadja ble nesten litt engstelig for at hun hadde gått over streken, men hun var utrolig kåt nå og lot det stå til.
– Jeg vil suge deg, sa hun.
Stig mumlet noe hun ikke helt forstod, men tok seg raskt inn igjen. Han så lenge spørrende og nesten skremt på henne, men hun nikket bare oppmuntrende. Så begynte han langsomt å ta av seg buksene, som om han ventet på at hun skulle ombestemme seg. Nadja kunne se at det var kommet en real bule i den lille, sorte trusen foran da han dro ned langbuksen, og et lite hode tittet optimistisk over trusekanten. Hvilket syn! Hun kjente bare hvordan det var begynte å sitre av forventning i hele kroppen, og tanken på at hun skulle få kjenne og smake på det som truet med å springe fram, gjorde henne helt yr av begjær. Hun var aldeles våt mellom beina.
Stig nølte litt før han dro av seg trusa, og frem veltet et prakteksemplar av en stake. Nadja måtte igjen tenke på hvor perfekt alt var på Stig, – selv kuken så fantastisk ut, og det var den største Nadja noen gang hadde sett. Et øyeblikk var hun engstelig for at hun ikke skulle klare å få den inn i munnen, men inn skulle den! Hun ble vel ikke kalt stor i kjeften for ingen ting…
Nadja justerte høyden på rullestolen en tanke og bøyde seg over den innbydende pikken til Stig som nå sto i stram giv akt. Først lot hun den bare gli fram og tilbake i ansiktet noen ganger mens hun snuste inn den herlige duften av sprengkåt mannekjønn. Det var en evighet siden sist, og hun kunne ikke huske at det hadde vært så opphissende før. Dette måtte bare nytes!
Først lot hun tunga og underleppa gli lett oppover og nedover det enorme skaftet, og opp igjen til tuppen hvor hun lot tunga spille på undersiden og rundt hodet. Stig stønnet høyt og skjøt hoftene en tanke fram. Så gapte hun så høyt hun maktet, og kukhodet gled langsomt inn i munnen hennes under høylydt akkompagnement fra Stig. Hun kjente den lett salte smaken idet noen dråper ble presset ut, og hun nøt det i fulle drag.
Nadja begynte å bevege munnen opp og ned på det harde lemmet, og hun følte en utrolig trang til å sluke hele stasen langt ned i magen. Aldri hadde hun vært så utrolig tent på en kuk før, og hun kjente bare hvordan den sprengte seg nedover i halsen for hver gang den gikk i bunn. Hun hadde trodd hun ville fått kvelings-fornemmelser av en så stor pikk, men det føltes bare helt herlig, og hun kunne ikke få nok av den.
Idet pikken gikk helt til bunns, forsøkte hun å svelge den enda lenger ned, og Stig stønnet høyere for hver gang. Innimellom lot hun pikken gli nesten ut, sugde frenetisk mens hun lot tungen spille om hodet, og plutselig dro Stig seg tilbake med et stønn. Han var like ved å sprute hele satsen nedover halsen på Nadja, men hun VILLE at han skulle sprute henne i munnen.
– Vær så snill og la meg få kjenne spruten din i munnen, tagg hun mens hun så på ham med et bedende blikk.
Stig førte igjen det steinharde lemmet inn i den sugende munnen med skjelvende hender, og hun tok grådig imot ham. Etter nok et par jukk greide han ikke å holde igjen mer. Da den første strålen traff Nadja bakerst i ganen, var det som om strålen gikk tvers igjennom hele kroppen hennes, og en voldsom orgasme fikk hele underlivet til å eksplodere. Hun skalv over hele kroppen og greide ikke å konsentrere seg om å svelge. Hun lot bare spermen renne ut av munnviken, nedover haken og dryppe videre ned på gulvet. Det kom noen halvkvalte lyder nede ifra halsen et sted mens Stig brølte ut sin utløsning i rommet.
Stig skalv ennå på hendene da han fant fram en tørkerull og tørket opp sølet på gulvet og rundt munnen på Nadja. Det føltes deilig å ha en halvnaken mann på kjøkkenet som sprang rundt i bare T-skjorte og med naken rumpe. Og hvilken rumpe! Nadja ergret seg over at hun ikke skulle vært sprek nok til å utnytte muligheten. Det var bare så altfor fristende…
Da Stig var ferdig med å tørke opp, tok han Nadja, løftet henne ut av rullestolen, og bar henne lett som ei fjær inn i senga. Klærne ble flådd ganske raskt og brutalt av, og igjen lå Nadja naken og blottlagt for Stigs øyne. Han rev av seg T-skjorta i et eneste trekk, og la seg ved siden av Nadja, halvt over henne, mens han dekket kroppen hennes med kyss og kjærtegn. Hver minste lille centimeter av hud ble tatt under kjærlig behandling, og Nadja svevde i den syvende himmel.
Hele kroppen til Nadja føltes etter hvert ut som en eneste stor erogen sone. Det gikk som støt gjennom kroppen hver gang leppene og tunga til Stig berørte henne. Spesielt god tid brukte han på hennes super følsomme bryster, hvor han vekselsvis slikket, sugde og bet om hverandre. Og hendene hans kjentes som de var overalt på en gang.
Nadja stønnet og ynket seg som en desperat, og hadde hun kunnet vri seg som en ål, så hadde hun nok gjort det også. Stig kysset seg vei nedover magen, og en våt stripe viste hvor han hadde vært. Han boret tunga inn i navlen mens han gned henne hardt og krevende nedover kroppen. Nadja elsket den røffe behandlingen, og da munnen hans kom dit hun aller helst ville berøres, hadde hun ikke lenge igjen før hun kom for tredje gang den morgenen.
Nadja var så våt mellom beina at det formelig surklet da Stig boret hodet inn mellom bena på henne og dro tunga over de oppsvulmede kjønnsleppene. Nadja var så kåt at hun ikke visste hvor hun skulle gjøre av seg, og det var som hun steg bare høyere og høyere uten at hun ville nå toppen. Stig smurte kjønnssaftene hennes utover og inn i rumpen hvor han lot en finger følge med helt inn. Det ga nok en sjokkbølge av nytelse gjennom kroppen hennes, og hun følte at hun ikke kunne få nok surstoff lenger.
Like før det braket løs for Nadja, la han seg plutselig over henne og kjørte den enorme pikken sin helt til bunns i den oversvømte fitta hennes i et eneste drag, og hun skrek til i ren og skjær nytelse. Det var alt som skulle til, og hun skrek ut idet hele underlivet knyttet seg sammen og en voldsom orgasme rystet henne i den ene bølgen etter den andre. Stig pumpet ut og inn i den plaskvåte fitta hennes, og nye bølger skyllet over henne. Da stråle etter stråle begynte å pumpe henne full med sperm, fyltes hele rommet av et synkront brøl som ikke overlot mye til fantasien hos de naboer som evt måtte være hjemme på den tiden.
Da Stig dro over dem dyna, og de lå tett sammen som to teskjeer, sa Nadja med sliten men lykkelig stemme:
– Om dette er frokosten jeg får servert framover, så kommer jeg til å leve til jeg blir 100 år…
Så slumret de inn i en helt annen verden av søte og uskyldige drømmer. Og om ikke dette var en god slutt, så var det i alle fall en meget god begynnelse…