En kjærlighetserklæring.

Han sitter i baren med en ølflaske i hånden. Jeg sender han et flørtende blikk før jeg går bort. Han spanderer en drink da jeg kommer bort. Jeg takker, smiler og spør hva han heter. Han heter Thomas. Han spør meg hvorfor ei søt jente som meg er ute alene. Jeg skulle ut med en gjeng, men de ombestemte seg. Ettersom jeg hadde bestemt meg for å gå ut, så gikk jeg jo ut alene. Han smiler lurt og snur seg mot meg. Spør om jeg har lyst til å danse. Jeg takker med et stort smil og setter flørtemodusen opp et hakk.

 

Han tar meg med ut på dansegulvet og begynner å danse tett inntil meg. Jeg følger rytmen hans og hvisker i øret at det her er koselig. Han kysser meg forsiktig på halsen og holder rundt meg for å få meg nærmere.  Jeg strekker halsen så han får fri tilgang til hele halsen min. Jeg lar tunga mi leke med øreflippen hans. Han holder tett rundt meg og hendene sklir ned til rumpa mi. Han ser på meg og kysser meg ømt på munnen. Jeg lar hendene mine leke med håret hans i nakken og svarer kysset med tungespissen min. Han klemmer meg tettere inntil seg. Klemmer meg forsiktig på rumpa og smiler til meg. Jeg legger hodet på brystkassa de og hører hjerterytmen din slå febrilsk. Jeg smiler. Du tar haken oppå hodet mitt og lar den ene hånda klemme på puppen min. lar ene hånden min finne hånden din slik at du skjønner at det er greit. Han kysser meg på kinnet og spør om jeg vil finne en plass der vi kan være alene. Jeg er med og skjønner at dette kan bli spennende.

 

Han tar meg med til en kompis og presenterer meg. Vi forteller at vi trenger en plass for oss selv. Kompisen din forstår oss og forlater oss. Han smiler til meg, holder rundt meg og tar meg inntil veggen. Jeg smiler og kysser deg lenge. Han svarer kysset mitt med litt tunge og klemmer puppen min. jeg kjenner at det buler i buksa di. Lar derfor hånda mi gli utenpå buksa bare for å pirre.  Han biter meg forsiktig på haken min og smiler. Han knepper opp buksa mi og tar hånden nedi og koser med fitta mi. Jeg er våt og det kjenner han. Lar pikken din komme ut i fri luft. Han tar av seg buksa med litt hjelp av meg. Jeg liker det jeg ser og starter å runke forsiktig. Han merker at det ikke er nytt for meg. Jeg vet han nyter det og smiler lurt. Han sier at jeg er søt og dette gjør så jeg øker tempoet. Jeg spør om han vil se meg naken. Han gliser som en unge i en godteributikk. Jeg tar av meg toppen og buksa. Står i undertøyet og spør om han vil hjelpe meg med undertøyet. Han setter seg på kne og biter på toppen av stringen og drar ned med tennene. Jeg er tant til tusen og er sikker på at det merkes. Han tar hodet under og begynner å slikke meg. Jeg fryder meg og kan ikke stå stille. Han holder beina mine så godt han kan og stikker tungen inn og ut samtidig som han rører litt rundt. Jeg er enkel å be i et slikt selskap når jeg kan nyte det jeg vil. Han tar en finger inn i fitta mi og tar den ut for å se om jeg vil smake på meg selv. Jeg smaker på mine egne safter om jeg er alene eller med noen. Så jeg gjør det gladelig.

 

Han kysser meg intimt før han legger seg på gulvet med pikken i været. Jeg setter meg oppå han, og lar fitta mi senke seg ned på pikken og rir han sakte. Han holder puppene mine og nyter det hele. Jeg tar hendene hans bort og gir klar beskjed om at det er jeg som bestemmer. Han bare smiler og ser på meg. Jeg tar et fastere grep om hendene hans, og presser dem mot gulvet og rir han fortere og mer behagelig for meg selv. Han nyter det og forteller hvor trang og god fitte jeg har. Jeg blir kåtere og rir han langsomt, men hardt. Han synes det er deilig og vil ikke ha noen orgasme enda. Jeg lar hendene hans slippe fri. Han tar tak i lårene mine og trykker meg nedover og presser pikken oppover. Vi hører begge den herlige klaske lyden. Jeg nyter det. Han prøver og komme dypt inni meg. Jeg glir av han og begynner å leke med pikken med tunga mi. Han ser på meg med det største og kåteste smilet noen gang. Jeg lar den ene hånden runke han, den andre massere ballene og jeg gaper over pikken og suger deg. Han vil se på hver minste lille sug. Jeg snur meg så vi ligger i 69, og lar tunga bli intens. Han slikker meg til orgasme. Jeg spør om han vil komme sammen med meg. Han sier at vi kan prøve, men tviler. Han får rett. Jeg må bare komme og alle saftene mine renner på ansiktet hans. Han må komme. Spør meg hvor jeg vil ha det. Jeg snur kroppen og sier utover kroppen og puppene mine. Han spruter og jeg lar en finger gli igjennom slik at jeg kan smake på det.

 

Vi går til dusjen og står der og bare forguder hverandre. Smiler, ler og kysser. Det er da vi kler på oss han gjør det. Han kaller meg jenta si. Jeg smiler og kommenterer det. Han sier han ikke har anelse om hva jeg sier, og spør om jeg bor i byen. Jeg ser ned og svarer at jeg bare er på besøk hos noen venner. Han bryr seg og forsvinner til sofaen. Jeg kommer etter og spør hva jeg har gjort galt. Noe har jeg gjort for lyset i øynene hans skinner ikke lenger. Han later som ingenting, snur seg litt unna, ser på meg og tårene hans triller. Jeg legger armen rundt og spør hva er galt, for noe er det. Han svarer meg at han ikke vet hvordan han skal klare seg uten meg da jeg har dratt. Han sier at jeg er jenta hans, noe av det beste han noen gang har møtt. Jeg ser med lengsel på han. Han forteller meg at de to timene vi har kjent hverandre har han likt meg bedre og bedre. Jeg sier at ting er vanskelig. Jeg har et liv der jeg bor. Jeg kan ikke bare gi opp det for han sin skyld. Han går inntil meg, spør meg om jeg vil gi det opp. Jeg ser han i øynene, hadde jeg hatt et valg ville jeg gjort det. Han ser på meg, tar av seg halsbåndet sitt og setter det rundt halsen min og sier at jeg aldri må glemme han.

 

Jeg lar en ensom tåre trille fra øynene mine. Ser opp på han og sier at han ikke kan la meg gå. Han forteller at han aldri går fra meg så lenge jeg har halsbåndet. Jeg ser på han med et blikk som sier mer enn tusen ord. Han skriver noe på en lapp, legger det i lomma mi og sier at jeg får se på den da jeg kommer hjem. Jeg lover han det, kysser han en siste gang før jeg går. Jeg er tom innvendig. Han er tom innvendig.

 

Jeg er hjemme hos vennene mine. Har lagt meg, den eneste jeg tenker på er deg. Jeg får ikke sove. Da jeg husker lappen. Tar den opp og ser nummeret ditt på den. Sender en melding og venter på svar. Jeg får adressen hans og beskjed om at han venter på meg.

Jeg går på jakt etter adressen han. Finner den og ringer på. Han åpner med en rød rose som han gir meg. Han fører meg til soverommet, der senga er dekket med rose blader og champagnen er klar. Vi skåler og ligger tett inntil hverandre. Før jeg sovner i armene dine hører jeg han hviske: jeg elsker deg!