En kort fysikk leksjon – menn

Jada, du kan alt om ditt eget kjønn, du kan kanskje til og med alt om partnerens kjønn, men vi tar en liten leksjon allikevel og du bør bli med å lese gjennom denne delen.
Uansett hvor mye du vet, er det alltid plass til litt til.

 

Hvor følsomme testiklene er, varierer veldig fra mann til mann, noen liker at de klemmes litt på, andre liker ikke mer enn litt forsiktig berøring og noen takler ikke at de tas på overhodet.
Testiklene er lette å overse, siden man ofte ikke vet hvordan partneren liker å bli berørt, men det er en stor tabbe.
Riktig behandlet kan testiklene gi mye nytelse og glede.

Rett bak testiklene er det også en følsomt område før du kommer til anus, perineum eller mellomkjøttet som vi kaller det på Norsk.
Dette er et område som ofte blir ignorert totalt og det er i grunn litt synd.
Et fast press her gir faktisk indirekte press på prostata og det er ikke uvanlig at menn kan oppnå mulitiorgasmer ved at dette området blir stimulert.
Et triks som er verdt å nevne og lett å overse, er at dersom man presser/masserer her med litt kraft, vil det raskt gi en kraftigere ereksjon.

Å putte noe i anus er kanskje ikke det man begynner med uten forvarsel, men faktum er at det er den beste måten å stimulere prostata på og det er etter hvert blitt godt kjent at det kan gi menn både kraftigere, lengre og flere orgasmer.
For de fleste kombinert med stimulering av penis, men for noen holder det med kun stimulering av prostata.