En kveld foran PCen

Endelig begynner klokka å nærme seg den tida da jeg venter kjæresten min hjem fra jobben. Jeg håper han slår på PC.n med en gang han kommer inn for jeg har så mye å fortelle om hva jeg har gjort denne dagen og vil diskutere planene for helga.
Mmmmmmmm som jeg gleder meg til denne helga .Har ikke sett han på minst fjorten dager nå å er helt sugen etter å kjæle å kose med den deilige kroppen hans, Og det har jeg tenkt å fortelle han når han logger på msn .og jeg klarer nesten ikke sitte i ro på stolen av bare forventning . Blir helt varm om ørene og for ikke å snakke om våt i trusa. Jeg kjenner det begynner å krible i hele kroppen.
Og der hører jeg det velkjente plinget når noen logger seg på , men det var ikke han. Jeg synker skuffet sammen i stolen å er på vei inn på kjøkkenet for å hente meg kaffe da det høres et nytt pling. Og jeg løper inn på datarommet igjen Og nå ser jeg navnet hans komme opp på skjermen. Jeg glemmer hele kaffen og klikker med en gang uten tanke på at han kanskje vil sjekke mail eller lese aviser eller noe annet på nett først. Jeg skriver ”Hei vennen ” men det tar en evighet før han svarer så jeg blir litt lei meg og skuffa. Kanskje han er opptatt allerede med noe annet.
Men plutselig svarer han tilbake :”Heisann! Er du der da pusen? ”Og jeg blir helt varm inni meg. Så deilig det er å han der. Jeg skriver fort at ja jeg er da her og sier jeg har savnet han mye . ”Har savnet deg også ” får jeg til svar da..” Å så bra ”sier jeg. Så går det en evighet før jeg ser noen reaksjon der igjen.
Jaja tenker jeg, men så får jeg en ide. Skal jammen fange oppmerksomheten hans jeg ja, og begynner å skrive.
”Gleder meg sånn til du kommer til helga. Har kjøpt meg noe nytt sexy som du bare må se. Det skal ikke være på hele kvelden, så jeg håper du hjelper meg av med det. Jeg skal få deg til å slappe av å bare nyte. Legger deg godt til rette på senga etter at du har kledd av meg og begynner å kle av deg. Sakte og opphissende helt til du ligger der i bare trusa.
Setter meg overskrevs på deg å koser med nakken din å susser deg hett i øret før jeg lar tunga gli over leppene og nedover halsen. Jeg kjenner at noe rører seg der nede, men bryr meg ikke om det …ennå….lar tunga slikke seg nedover brystkassa og leker med brystvortene dine til de strutter. Tunga roterer noen ganger rundt dem og så bruker jeg fingrene for å kna litt . men bare forsiktig, du ligger der ennå stille å skjønner vel ikke helt hva som går av meg men jeg fortsetter jeg.”
Dette skriver jeg men har fortsatt ikke fått. noe respons fra han .jeg vet jo at han er der å sitter vel å leser nå men vet ikke helt hva han skal svare …for sånne samtaler er ikke vi helt vant til å ha på nettet. Jeg ruller meg en røyk. Og tar et dypt drag før jeg fortsetter.
:”Du legger armene rundt meg å prøver å trekke meg helt ned til deg, men jeg sitter ennå overskrevs splitter naken over maven din og fortsetter med det jeg holder på med. Lar tunga kile litt forsiktig nedover. Leker meg litt med hendene over håret og lar en finger gli over leppene dine Har kommet ned til navlen nå å lar fingrene erte litt mer på brystvortene dine samtidig med at jeg flytter meg litt lenger ned. Lar en finger gli inn under trusestrikken og kjenner du er urolig under meg. tar bort fingeren igjen og lar hånda gli over pikken utenpå trusa. Og for en reaksjon. Noe vil visst opp og frem. Jeg lirker ei hand inn ved siden av låret og erter å kjæler på sidene
.”Og nå får jeg svar på msn også….” Fortsett” skriver han ..ikke mer bare det lille ordet ”fortsett”
Jeg stopper ikke opp bare skriver videre :”Jeg vrir litt på meg så jeg kommer bedre til rette å får friere adgang til godsakene. gnir deg litt lett nedover lårene og kjæler på innsiden .vel å merke uten å kile. Du stønner nå å vil legge meg ned, men jeg sitter godt der jeg sitter å lar deg bare ta fritt for deg når du nå begynner å kna puppene mine. Å så deilig det er :Kjenner brystvortene har vært harde lenge og bare nyter. Glemmer nesten at det er jeg som sitter øverst og skal la deg nyte nå. Jeg lar en finger gli innunder trusestrikken igjen og lirker ei hand inn i trusa di, kjæler med det store kjønnet ditt som har reist seg til min store fryd. Drar forsiktig trusa av deg og det spretter frem som en påle. Stor og flott ruver den opp og over navlen din. Jeg lar en finger gli oppover og nedover bare forsiktig til å begynne med. Leker samtidig med brystvortene dine med tunga. Lar leppene gli nedover å streifer tuppen av kjønnet ditt med tungespissen. Det gjør et hopp og jeg får hele staken i munnen Lar den forsiktig gli litt ut igjen. Og så inn igjen mens jeg fortsetter å kose med vortene dine som er kjempeharde nå. Du leker med brystene mine og har latt en finger leke seg frem til Klitoris, men du suger forsiktig på ei brystvorte. Oi så deilig kåt jeg ble nå. Kjenner det begynner å røre seg i underlivet kan nesten ikke sitte i ro der oppe på deg. Så jeg løfter meg litt opp å lar forsiktig staken din berøre fitta mi mens jeg knar på brystvortene dine. Så lar jeg meg sakte skli ned på den stive kuken som bare vil inn i varmen min. Sklir lenger å lenger nedpå til fitta er fylt til bunns og du setter i gang å kjøre den inn og ut av den varme grotten min. Jeg roterer med hoftene og vi starter et vilt ritt. Så snur du meg rundt i senga så du kommer på topp å vi lar det bare stå til. Ut og inn –ut og inn . først sakte og deilig pirrende men så fortere og fortere til vi ikke klarer å holde igjen mer- ÅÅÅå det går. Stønnende og skjelvende ligger vi der og….”
Plutselig ringer telefonen. Jeg bråstopper skrivinga og river av røret. Det er han i tlf. litt hås i stemmen men gud så deilig..
” Du er god du sier han” hvor har du skrevet av dette hen da” Hææ sier jeg å blir litt forb… her sitter jeg å legger hele min sjel i å fortelle han hva vi skal gjøre i helga å så tror han jeg har skrevet det etter en billig novelle en plass.!” Nei da sier jeg” skrev det nå for du ble så lenge borte…” måtte fange oppmerksomheten din litt” . ”Ja det klarte du jammen” sier han . ” lover du at sånn blir det til helga da?” !klart det” sier jeg. Og han sukker… ” Kommer i morra i stedet jeg du. Klarer ikke vente til Freddan” Så ler vi godt å sier Godnatt for nå har jeg plutselig fått det travelt. Må jo ut å kjøpe meg sexy undertøy også _ler godt da jeg logger av msn . og gleder meg vanvittig til Freddan……..

skrevet av Ev@ om noen skulle lure på det