En kveld med Mester og Tøsa

Min mester ga meg i oppdrag om å skrive ned en kveld med fra min fantasi. Må innrømme at jeg syntes oppdraget var skrekkelig vanskelig! Min Mester gir meg i blant underlige oppdrag…. 

Fantasikveld med Mester..
Mester ringer og ber meg være klar til en kveld med ham om 60 min. Fra det han sier så skjønner jeg at vi skal tilbringe kvelden i min leilighet. Jeg kjenner at jeg blir litt stressa, men samtidig gleder jeg meg. Gjør klar sofaen slik at det er plass til det Mester ønsker å gjøre der, trekker for vinduene, og lufter litt. Jeg får også beskjed om å gå og hente bjørkeris og legge det i vann slik at det er mykt når Mester kommer.
Vet at Mester forlanger at jeg er helt hårløs på flere steder. Rekker en kjapp tur i dusjen for å sjekke at alt er som det skal være. Kjenner det pirrer av både skrekk og glede i meg.. Oj.. finner at alt ikke er som det bør og må en kjapp tur fram med høvelen på et par steder.. Så da er alt som Mester ønsker. Smører kroppen min med en nøytral hudkrem og setter inn kulene i vagina. Der hører jeg Mester ringer på døra, tar bare på meg en tynn nattskjorte ikke noe annet. Ønsker han velkommen med ordene » Hei Mester, jeg er din Tøs og min kropp er klar for din bruk». Han ser på meg og ber meg bøye meg framover slik at han kan kjenne at jeg er hårløs der han har bestemt og at kulene er på plass. Han tar ut kulene og kjenner at jeg er våt alt, han sier ingenting bare peker mot sofaen og viser meg mansjettene, jeg vet at det betyr at jeg skal ha de på. Da må nattskjorta av først…..Han tar den enkelt av meg og gir meg ett kyss på kinnet og smiler til meg.
Jeg snur meg med ryggen til Mester slik at han kan feste mansjettene på bak på ryggen min. Står med bøyd nakke og venter på hans ordre. Han sier at han ikke er helt fornøyd med min barbering og at jeg fortjener straff for det. Jeg gremmes over å ikke ha gjort godt nok arbeid. Men først vil han se meg stå naken foran han.. mens han setter klypene på hvert bryst og jeg telle høyt. Han sier at jo lengre jeg teller jo stoltere blir han. Jeg vet jo at mitt høyre bryst tåler mye mindre enn venstre og ønsker ikke at dette skal skje. Samtidig som jeg vet at jeg ikke trenger å diskutere dette med Mester…Jeg lukker øynene i det han setter de på og begynner å telle 1, 2…..14, tårene pipler fram 15,16,17, kjære Mester ta av klemmene.. 18,19,20, mer tårer…Mester å ta de av………vær så snill!! Mester tar bort på høyre vorte, Tusen takk Mester!! Mens jeg fortsatt teller på venstre..21,22,23,24……30..Mester… vær så snill ta bort klemma her og… 31,32.. Takk Mester!!!! Mester stryker meg over brystene.. forsiktig, han smiler til meg og sier at jeg var flink Tøs. Han sier at han liker å klemme på kroppen min

Mester skjønner at jeg er sliten etter klemmene, han ber meg legge meg på ryggen på sofaen med hendene på siden… Så setter han bind foran øynene mine slik at jeg ikke skal se hva han gjør. Mester vet at det pirrer tøsa og ikke å vite hva som skjer med henne.. Han lager mye forskjellige lyder, er borte i henne med forskjellige gjenstander som tøsa ikke klarer å finne ut hva er. Hun strekker seg etter dem, men Mester bare ler.. og erter henne.. Det kiler, er rudt, lager dildolyd, kaldt,.. mye forskjellig.. .Tøsa gjør virkelig sitt ytterste for å forstå hva Mester driver med.. Så med ett kjenner hun smerte på det ene låret, et klask.. au….så et til så flere samtidig som en dildo er inne i hennes mus.. jobber sakte der.. så mer smerte, flere klask samtidig med at enda en dildo kommer inn i tøsas bakre hull.. Mester ser at tøsa liker dette.. han setter på klemmene på brystene igjen. Tøsa protester vilt, men vet jo at hun ikke har noe å si egentlig.. tårene kommer fort.. Mester liker dette.. og tøsa får nok med å tenke på at hun skal ligge stille for ikke å få vondt mens Mester holder på der nede.. Så kommer det hardere slag.. mer smertefulle.. tøsa kjenner at dette er godt/vondt… Mester ser det på henne.. og stopper opp, han tar av henne klypene, (takk Mester!) og ber henne reise seg opp..
Tar av henne bindet, og ber henne sette seg på kne foran han.. Han vil ha sin avsuging.. tøsa er mer enn vanlig kåt.. og gjør gjerne dette for Mester. Hun suger, slikker, kysser alt hva hun er god for. Mester presser pikken sin lengre og lengre inn i halsen til tøsa, hun sloss virkelig mot brekningsrefleksen.. Hun vil så gjerne få til detta.. Tårene står i øynene hennes, mens hun suger sin Mester. Han jukker i mot, stryker henne over håret og sier hun er flink. Tøsa har ikke glemt at Mester liker at ballene blir kjælt med, så hun stryker de forsiktig og ømt mens hun suger. Kysser de litt i blant, når hun trekker luft. Mester virker fornøyd.. han får i hvert fall utløsning i munnen hennes.. Men dessverre så klarer hun ikke å svelge alt og mye havner på gulvet, noe Mester ikke liker ….. Han sier at tøsa må sette i kulene i underlivet mens han ser på og stå så han kan se fitta hennes mens han hviler…. Etter at han har hvilt, henter han bjørkeriset, og sier at tøsa skal legge seg på fanget hans. Han fester mansjettene sammen først, slik at det blir ekstra vanskelig for tøsa.. Hun vet hva som skal skje, men har ikke noe valg. Dessuten er hun så kåt at hun lengter etter å få komme. Først så slår Mester henne med flathånda for å varme henne opp..tøsa kjenner at hun blir våt.. kjenner Mester også.. Han tar riset og «smak, smak «.. han slår .. flere ganger.. Tøsa kjenner at det nå er like før og ber sin Mester om å få komme.. Han sier nei, ber henne reise seg opp fra fanget.. og så legge seg ned på sofaen igjen.. Etter at hun har lagt seg på sofaen setter han den største didloen inn i fitta hennes, og så fortsetter han med riset. Tøsa ber igjen om å få komme.. Mester tar en pause og går fra henne bare snakker med henne og kjæler med henne, erter henne.. hun ligger der og vrir seg av kåthet… hun trygler og ber om å få komme kjære Mester.. vær så snill å la meg få komme..
Mester forsetter å erte tøsa, før han løser opp mansjettene og ber henne reise seg opp et øyeblikk. Tøsa blir usikker på hva som skal skje.. men gjør som hun får beskjed om. Mester reiser seg også opp fra sofaen og sier at tøsa skal legge seg ned og tilfredsstille seg selv til orgasme. Mester vet at tøsa synes det er ydmykende å bli sett på når hun onanerer. Så mye av lysten blir mye mindre, men hun legger seg til rette i sofaen og gjør som hun får beskjed om. Hun fingrer med klitten sin, kjenner at kåtheten kommer tilbake.. klarer å fokusere på at hun skal ha det bra og «glemme» at Mester ser på.. Etter en liten stund så får hun til å gi seg selv orgasme.. hun kjenner at det er deilig, at hun spenner kroppen sin i en bue.. mmmm godt.. Og i det hun får lagt baken ned på sofaen igjen sier hun » Takk, Mester for at du lot meg få komme»..