En lydig slave

Jeg hadde vel bodd i byen et par måneder da jeg traff deg for første gang. Du virket som en spennende type, interessante ideer og tanker, ikke fullt så kjedelig som alle de andre A4 menneskene jeg omgikk med til daglig. At du hadde en relativt veltrent kropp var jo heller ikke å forakte.
Vi utviklet et godt vennskap etter hvert, og det var der problemet lå. Jeg ville noe mer, ikke nødvendigvis et fast forhold, men et kjapt knull nå og da hadde ikke skadet. Det hadde vært rimelig tørke på den fronten det siste halve året, og kroppen sitret av en voldsom seksuell spenning som etter hvert hadde begynt å gå ut over både jobb og nattesøvn.
En kveld vi hadde avtalt å møtes for en kopp kaffe bestemte jeg meg, i kveld skulle det skje, koste hva det koste vil. Jeg forberedte meg omhyggelig, fant fram det mest sexy undertøyet i skapet, en bitteliten sort stringtruse med tilhørende korsett og strømpebånd, og krysset fingrene for at det ikke kom til å bli usett denne kvelden. Så tok jeg på meg den tettsittende svarte kjolen og en liten dusj obsession og gikk for å møte deg.
Du likte det du så, men var like gentleman som alltid. Jeg mistet nesten motet da jeg forsto at du ikke kom til å ta første steget, men jeg hoppet i det. Jeg vinklet samtalen forsiktig inn på emnet sex, og fortalte om min mildt sagt frustrerende situasjon. Du bare lo litt av meg, og det virket absolutt ikke som du tok hintet. Etter hvert innså jeg at det nok ble den gode gamle dildoen som fikk gjøre nytten atter en gang, men så reiste du deg plutselig opp og sa at vi fikk gå hjem til deg og fikse litt på midt sexløse liv.
Jeg følte meg nærmest litt flau og skamfull der jeg gikk, hele tiden to skritt bak deg, mot leiligheten din. Samtidig var jeg spent i hele kroppen over forventningene om at nå skulle det endelig skje, en ekte mann med en ekte pikk som skulle knulle meg.
Vi kom fram til leiligheten din, du låste opp døren og med det samme jeg satte foten innenfor dørkarmen grep du meg hardt rundt håndleddene. ”Innenfor disse veggene er du ikke noe annet enn en ussel liten slave”, sa du, og klemte til litt hardere. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si, men skjønte instinktivt at det var best å ikke gjøre noe opprør så jeg nikket bare forsiktig og så ned. Du tok fram et skjerf og knøt det foran øynene mine, jeg kunne så vidt skimte skyggen av deg. Grepet rundt håndleddene ble hardere og du skjøv meg foran deg. Jeg var fullstendig maktesløs der jeg snublet meg frem over tepper og dørstokker. Plutselig stoppet du, jeg hørte du lukket døren bak oss, og foran meg kunne jeg skimte to skygger. Den ene kom mot meg og du slapp grepet før du kastet meg brutalt mot ham. Jeg sank sammen på gulvet. En av skyggene dro meg opp igjen og skjøv meg mot veggen der jeg ble lenket fast både på hender og føtter. Følelsen av kaldt metall mot huden gjorde meg opphisset, jeg var redd og kåt på samme tid.
Så løsnet du blindfoldet, så jeg kunne se igjen. Rommet var ganske mørkt og, forutenom en pinnestol midt på gulvet, tomt for møbler. Du sto foran meg, helt naken med en pikk som sto rett opp. Bak deg sto det to menn iført svarte skinnmasker og kapper. Jeg åpnet munnen for å si noe, men da slo du meg over ansiktet. ”Hold kjeft, din lille hore”, skrek du. Jeg torde ikke annet enn å lyde. Du fikk en saks av den ene mannen i kappe, og begynte å klippe opp kjolen min. Det rykket litt i kroppen da saksen rispet meg opp, og jeg kjente at det begynte å bli varmt og vått mellom bena mine. Da kjolen hadde falt til gulvet klippet du opp trusen min. Jeg følte meg utrolig naken der jeg sto, lenket fast med spredde ben kun iført korsett og strømper. Du betraktet meg grundig. ”Du har ikke vært snill pike”, sa du. Jeg senket hodet, men torde ikke svare. ”Du vet vel at du ikke skal tenke skitne tanker”, sa du med myndig stemme. ”Ja, unnskyld”, hvisket jeg. ”Og du vet at du må piskes”, sa du mens du bøyde deg ned mot gulvet og plukket opp en lærpisk. Den ga du til den ene maskemannen, og han ga meg et kjapt rapp med den over magen og brystene mine etterfulgt av et piskeslag over lårene. Jeg ynket meg over smerten, men ville ha mer. Og det fikk jeg. Etter utallige piskeslag var jeg full av røde stripemerker over hele kroppen. Du tok tak under haken min, presset hodet mitt bak og den andre hånden førte du ned i skrittet på meg. Du strøk en finger over de oppsvulmede og våte kjønnsleppene mine, jeg ga fra meg et stønn og sank litt sammen over den plutselige berøringen. ”Jaså, du er ikke blitt straffet hardt nok”, sa du og ga fra deg en liten latter før du plutselig slapp meg. Akkurat nå var det uutholdelig for meg, jeg ville at du skulle knulle meg, men nei.
De to mennene med maskene har tatt av seg kappene sine, den ene løsner meg fra veggen og binder hendene mine bak ryggen. Jeg blir tvunget ned i knestående, du stiller deg foran meg. Pikken din berører så vidt leppene mine og jeg stikker ut tungen. Jeg slikker tuppen som om det skulle være en is. Du begynner å puste litt tyngre. ”Få se hvor langt inn du klarer å få den”, sier du. Jeg åpner munnen min og suger glupsk. I mellomtiden har den ene av maskemennene stilt seg bak meg. Han stryker pikken sin utenpå kjønnet mitt, frem og tilbake, før han stikker den hardt inn i fitta mi. Dette gjør meg så kåt at sugingen intensiveres ytterligere. Stønnene dine blir heftigere og heftigere, og du klyper meg hardt i nakken når du kommer i ansiktet mitt. Jeg svelger villig den salte væsken og slikker deg ren etterpå. Mannen bak meg trekker seg ut av meg. Du løfter meg opp. På stolen midt i rommet sitter den andre maskemannen, og du fører meg mot ham. ”Sett deg”, kommanderer du, og det gjør jeg som den lydige slaven jeg er. Kuken hans er stor og hard, og det gjør nesten litt vondt når den kommer inn i meg. Jeg begynner å ri ham, og den sorte masken gjør det hele svært opphissende. Jeg kjenner en smurt finger som stryker meg litt mot anusåpningen, før den blir erstattet med noe større, og med ett er jeg fylt til randen. Du holder hendene mine fast over hodet og klorer meg til blods i nakken. Jeg er så kåt og våt at saftene mine renner ukontrollert. ”Du får ikke lov å komme før jeg sier det”, sier du til meg. ”Nei, vær så snill”, stønner jeg, ”la meg få komme”. ”Nei, da må du straffes”, sier du strengt. Jeg gjør mitt beste for å holde meg. Men etter hvert som jeg blir tatt hardere og hardere kjenner jeg at min egen orgasme begynner å bygge seg opp. Heldigvis trekker begge maskemennene seg ut nærmest samtidig før jeg når klimaks. Mannen bak meg kommer over baken og ryggen min, mens mannen under meg spruter over sin egen mage. Du løfter meg opp og stiller deg foran meg. Du biter meg på halsen og skuldrene. ”Du har vært en flink slave”, sier du. ”Du har fortjent din belønning nå.”
De to maskemennene går ut av rommet, og du plasserer meg på stolen. Du sprer bena mine forsiktig og begynner å slikke meg, først over kjønnsleppene, deretter konsentrerer du deg om klitoris. Hele kroppen min skjelver av vellyst, og det tar ikke lang tid før klimaks begynner å bygge seg opp. Akkurat idet jeg kommer stikker du to fingre inn i musa og en finger inn i anus. Dette forsterker og forlenger orgasmen min ytterligere og jeg ynker meg idet hele kroppen rister av de kraftige sammentrekningene. Jeg synker sammen som en tung sekk. Hele kroppen verker etter den harde behandlingen jeg har fått, men jeg håper og tror at det ikke er siste gang…